Η κυρία Ευγενία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Ευγενία εργάζεται σε μια βιοτεχνία μαζί με αρκετούς αλλοδαπούς. Τον αφεντικό την έβαλε στο μάτι και συνεννοείται με τους αλλοδαπούς να την βιάσουν. Η Ευγενία είναι ανυποψίαστη για το ομαδικό ξέσκισμα που την περιμένει…

Η ιστορία:

Η κυρία Ευγενία είναι μια σαραντάρα που εργάζεται σε μια βιοτεχνία κατασκευής στρωμάτων. Δουλειά της είναι να βάζει τις ετικέτες με την φίρμα της εταιρίας πάνω στα στρώματα. Είναι μια κυρία καθώς πρέπει που λένε χωρίς να δίνει ποτέ δικαίωμα έστω για κάποιο κομπλιμέντο ή κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο. Στην βιοτεχνία εργαζόταν επτά Έλληνες άντρες και μια ακόμη γυναίκα αλλά λόγω της κρίσης και λόγω των περικοπών στους μισθούς, άλλοι φύγανε μόνοι τους αναζητώντας αλλού δουλειά και άλλους τους έδιωξε το αφεντικό προτιμώντας να παίρνει αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων που του στοίχιζαν πολύ πιο φθηνά.

Η άλλη γυναίκα, Νούλα, έτσι λένε την άλλη γυναίκα που δούλευε μαζί με την Ευγενία, μέσα στην χρονιά που μας πέρασε έμεινε έγκυος και έτσι γύρω στο Πάσχα έπρεπε να σταματήσει την δουλειά λόγω της εγκυμοσύνης αφήνοντας έτσι την κυρία Ευγενία μόνη μαζί με οκτώ ξένους μια και στη θέση της Νούλας το αφεντικό προσέλαβε έναν Αλβανό. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα για την κυρία Ευγενία μιας και για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια ήταν αναγκασμένη να συνεργάζεται με άνδρα στη δουλειά της. Με το που μπήκε όμως ο Ιούνιος και πλάκωσαν οι ζέστες στην βιοτεχνία και η κυρία Ευγενία άρχισε να ντύνεται λίγο πιο αεράτα ξεκίνησαν και τα προβλήματα με τον Αλβανό. Την κοίταζε ξεδιάντροπα την ώρα που έσκυβε να κολλήσει την ετικέτα στο στρώμα και από το πληθωρικό της μπούστο ξεχείλιζαν τα βυζιά της που μαζί με τον κώλο της ήταν τα δυνατά της σημεία.

Αφού είδε και αποείδε ότι δεν γίνεται τίποτα με το να τον αγριοκοιτάζει και φυσικά λόγω ζέστης δεν μπορούσε να φορέσει κλειστή μπλούζα και παντελόνι, αποφάσισε να το πει στο αφεντικό της. Ο Σπύρος, το αφεντικό της, ήταν ένας κοιλαράς αγριάνθρωπος γύρω στα 55. Η κυρία Ευγενία πλησίασε το γραφείο του και του είπε το πρόβλημα της, ότι ο Αλβανός την φλερτάρει ξεδιάντροπα και αν μπορούσε ο Σπύρος να του πει κάτι. Ο Σπύρος την κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και έμεινε σιωπηλός. Δεκαπέντε χρόνια δούλευε γι’ αυτόν και δεν του είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για οτιδήποτε. Την ήθελε αυτή την γυναίκα με κάθε τρόπο αλλά ήταν πολύ δειλός και φοβητσιάρης για να κάνει κάποιο βήμα. Ήξερε ότι ο άνδρας της κυρίας Ευγενίας ήταν άνεργος εδώ και κάποιους μήνες και ότι η κόρη της πήγαινε Τρίτη Λυκείου με τεράστιο κόστος σε φροντιστήρια οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει μέχρι που ήταν διατεθειμένη να υποκύψει η Ευγενία.

-    «Αν σε ενοχλεί ο Αλβανός, μπορείς να φύγεις κι εγώ στη θέση σου θα πάρω άλλον».

Η κυρία Ευγενία δεν μίλησε, μόνο γύρισε και έφυγε. Ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ότι και να γινόταν. Ο Σπύρος φώναξε τον Αλβανό και του είπε ότι ξέρει για τα βλέμματα που ρίχνει στην Ευγενία, και ότι για να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτόν θα πρέπει να γίνει πιο τολμηρός. Σαλί λένε τον Αλβανό. Έμεινε άλαλος απ’ την τροπή που πήρανε τα πράγματα.

-    «Θα της σηκώσεις τη φούστα την ώρα που σκύβει να κολλήσει την ετικέτα» του είπε ο Σπύρος.

-    «Μάλιστα αφεντικό» απάντησε ο Σαλί.

-    «Θα το κάνεις γύρω στις δυο η ώρα για να είμαι κάπου κοντά κι εγώ να πάρω μάτι».

-    «Εντάξει».

Φεύγοντας ς ο Σαλί σταμάτησε στους άλλους εργάτες που εξ αυτών οι τέσσερις ήταν Αλβανοί και οι τρεις Πακιστανοί και τους είπε τι του είπε το αφεντικό. Όλοι μείνανε κόκκαλο αλλά και όλοι αισθάνθηκαν ένα κάψιμο ανάμεσα στα σκέλια τους.

-    «Θα δούμε κι εμείς» είπαν και οι υπόλοιποι επτά με μια φωνή.

Ο Σαλί έφυγε πάλι πίσω στη δουλειά του περιμένοντας να περάσει η ώρα και να σηκώσει τη φούστα της Ευγενίας. Μέχρι τότε όμως συνέχισε να την κοιτάζει τελείως πρόστυχα και απροκάλυπτα, Η κυρία Ευγενία, μη μπορώντας να κάνει κάτι, υπέμεινε τις πρόστυχες ματιές του Σαλί. Εκείνη την ημέρα φορούσε μπλούζα με ντεκολτέ και μια φούστα αεράτη, λίγο πάνω από το γόνατο, μιας και ποτέ δεν ντυνόταν προκλητικά ή πρόστυχα. Πραγματικά ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα με ύψος 1,75, δυο απίθανα καταπράσινα μάτια, ένα απίθανο στήθος με δυο βυζάρες αρκετά στητές μιας και δεν θήλασε ποτέ, έναν ατέλειωτο κώλο και ένα σφιχτό μουνί μιας και γέννησε με καισαρική το μοναδικό της παιδί.

Πλησιάζοντας δυο η ώρα, όλοι οι άνδρες μέσα στην βιοτεχνία αισθάνονταν τις πούτσες τους έτοιμες να εκραγούν. Άφησαν τα πόστα τους σιγά - σιγά και πλησίασαν τον τομέα που εργαζόταν ο Σαλί με τη κυρία Ευγενία. Ο Σπύρος κρύφτηκε κι αυτός πίσω από μια στοίβα με στρώματα και περίμενε με το χέρι του να χαϊδεύει την πούτσα του. Ο Σαλί έριξε μια ματιά στο ρολόι, είδε ότι ήταν δυο η ώρα και πλησίασε την Ευγενία από πίσω τη στιγμή που έσκυβε να κολλήσει τη φίρμα της εταιρίας. Χωρίς να διστάσει καθόλου και πιάνοντας την Ευγενία κυριολεκτικά στον ύπνο, σήκωσε τη φούστα τόσο ψηλά που κόντεψε να βγει από το κεφάλι. Ένα ζευγάρια μάτια κόντεψαν να βγουν από τις κόγχες τους όταν είδαν τα άσπρα μπούτια της Ευγενίας μαζί με τον απίθανο κώλο της και την λευκή κιλότα της να ξεπροβάλουν μπροστά τους. Η Ευγενία έβγαλε μια τρομαγμένη κραυγή καθόσον τρόμαξε και έμεινε ακίνητη από το σοκ προσφέροντας τα μπούτια σε κοινή θέα για λίγα δευτερόλεπτα ακόμη.

Αμέσως μόλις συνήλθε, κατέβασε την φούστα της και πλησιάζοντας τον Σαλί προσπάθησε να τον χαστουκίσει. Ο Σαλί όμως, πιάνοντας το χέρι της και γυρνώντας την απότομα, με μια γρήγορη κίνηση της έβγαλε την μπλούζα αφήνοντας την με το σουτιέν που με δυσκολία έκρυβε τα μεγάλα βυζιά της. Ο Σπύρος που ήδη χάιδευε την πούτσα του, βλέποντας τα βυζιά της, έχυσε μέσα στο παντελόνι του. Ο Σαλί, ξέροντας ότι έχει κάνει παραπάνω από όσα του είχε ζητήσει το αφεντικό του, της έδωσε την μπλούζα της πίσω χαμογελώντας της πρόστυχα. Η Ευγενία, κατακόκκινη από ντροπή και χωρίς να έχει καταλάβει ότι την βλέπανε άλλοι οκτώ, έβαλε γρήγορα την μπλούζα της και γύρισε στη δουλειά της χωρίς να ξέρει ακόμη τι να κάνει γι’ αυτό που συνέβη. Ο Σπύρος επέστρεψε στο γραφείο του μη μπορώντας να βγάλει από το μυαλό του τα μπούτια και τα βυζιά της Ευγενίας και περιμένοντας την που ίσως ερχόταν να του αναφέρει το περιστατικό ή στην χειρότερη περίπτωση να του πει ότι παραιτείται. Τίποτα όμως από τα δυο δεν συνέβη και η μέρα κύλησε όπως και οι άλλες.

Την άλλη μέρα το πρωί ο Σπύρος φώναξε τον Σαλί στο γραφείο του και του είπε να της ριχτεί. Ο Σαλί κυριολεκτικά φώναξε από τη χαρά του καθώς όλη τη νύχτα μαλακιζόταν σκεφτόμενος τα μπούτια και τα βυζιά της Ευγενίας. Βγαίνοντας από το γραφείο κατευθύνθηκε προς τους άλλους εργάτες και τους είπε τι είπε το αφεντικό. Και οι επτά έμειναν άφωνοι καθόσον δεν περίμενα να πάρει τέτοια τροπή η όλη κατάσταση αλλά και κανένας δεν έφερε αντίρρηση. Ο Σαλί είπε ότι θα χρειαστεί βοήθεια και όλοι προσφέρθηκαν με μια φωνή να βοηθήσουν. Η κυρία Ευγενία, μην ξέροντας τι σχεδιάζουν οι άλλοι εργάτες, ήρθε στη δουλειά φορώντας παντελόνι και πουκάμισο, παρά την αφόρητη ζέστη, μη θέλοντας να προκαλεί άλλο τον Σαλί. Μετά από κάποιες ώρες ο Σαλί είδε τους άλλους συναδέλφους του να κάθονται γύρω από τον τομέα τους και να τους κοιτάνε. Πλησίασε τότε την κυρία Ευγενία και της χούφτωσε το στήθος τρίβοντας την ρώγα της. Για μια ακόμη φορά η Ευγενία πιάστηκε στον ύπνο και μέχρι να αντιδράσει οι ρώγες της διαγράφονταν κάτω από το πουκάμισο της ερεθισμένες στέλνοντας λάθος μηνύματα. Πριν προλάβει να φωνάξει το άλλο χέρι του Σαλί έτριβε το μουνί της πάνω από το παντελόνι της.

Τώρα ήταν που η Ευγενία είχε μπερδευτεί για τα καλά. Είχε ερεθιστεί ελαφρά αλλά ήξερε ότι δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να ενδώσει στις ορέξεις του Σαλί. Αυτός βλέποντας την διστακτική έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της τρίβοντας την κλειτορίδα της που είχε αρχίσει να διογκώνεται. Οι υπόλοιποι επτά, βλέποντας να περνάνε τα δευτερόλεπτα και να μην φωνάζει, ξεθάρρεψαν και πλησίασαν. Μόνο ο Σπύρος, ο οποίος έβλεπε από πίσω από τα στρώματα, δεν πλησίασε ακόμη φοβούμενος τις τυχόν μετέπειτα συνέπειες. Η Ευγενία βρέθηκε κυκλωμένη από οκτώ αρσενικά που δεν κρατιόντουσαν με τίποτα και για μια ακόμη φορά δεν έκανε τίποτα περνώντας μηνύματα υποταγής στους οκτώ καυλωμένους άντρες. Σε δευτερόλεπτα βρέθηκε ξαπλωμένη πάνω στο στρώμα που έπρεπε να του κολλήσει ετικέτα με διάφορα χέρια να προσπαθούν να ξεκουμπώσουν τα κουμπιά από το πουκάμισο και το παντελόνι της. Πρώτα της ξεκούμπωσαν το πουκάμισο τραβώντας το βίαια και ανυπόμονα.

Μόλις έμεινε με το σουτιέν, αισθάνθηκε να της το τραβάνε προς τα κάτω μη έχοντας την υπομονή να της το ξεκουμπώσουν Τότε ήταν που τα μάτια όλων γούρλωσαν βλέποντας της ορθωμένες ρώγες της πάνω στα τεράστια στήθη της. Αμέσως δυο άρχισαν να τις πιπιλάνε και να τις δαγκώνουν κάνοντας την άθελα της να αναστενάξει. Όμως η μεγάλη πίεση ήταν στο παντελόνι της καθώς όλοι προσπαθούσαν να της το βγάλουν με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν αμέσως και να επικρατήσει εκνευρισμός. Κάποια στιγμή το παντελόνι βγήκε και η κυρία Ευγενία έμεινε με την κιλότα της. Όλοι τραβηχτήκαν στο πλάι αφήνοντας τον Σαλί να της την βγάλει. Ακόμη και ο Σπύρος είχε αλλάξει θέση περιμένοντας να αποκαλυφθεί το μουνί της. Με μια απότομη κίνηση ο Σαλί έβγαλε την κιλότα και η Ευγενία ενστικτωδώς έκλεισε τα πόδια της. Αμέσως τότε δυο βούτηξαν τα πόδια της και της τα άνοιξαν σηκώνοντας τα παράλληλα ψηλά. Ο Σαλί έσκυψε μπροστά στο μουνί της που ήταν κλειστό και άνοιξε απαλά τα μουνόχειλά της που ήταν κολλημένα. Αμέσως μια ροζ τρυπούλα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια όλων η οποία ίσα - ίσα χωρούσε το μεγάλο δάχτυλο του Σαλί. Σηκώνοντας λίγο παραπάνω τα πόδια εμφανίστηκε μια σφιχτή κωλοτρυπίδα κάνοντας ένια αντρικά στόματα να αφήσουν ένα επιφώνημα θαυμασμού.

Η κυρία Ευγενία ήταν γυμνή και ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά και τις τρύπες της σε κοινή θέα με δυο στόματα να της γλείφουν τις ρώγες της. Οκτώ πούτσες βγήκαν στο λεπτό έξω. Το αφεντικό κρατούσε ακόμη τα προσχήματα. Πούτσες διαφόρων διαστάσεων από κανονικές έως τεράστιες. Η Ευγενία βλέποντάς τες γούρλωσε και το μόνο που κατάφερε να πει ήταν :

-    «Σας παρακαλώ, σιγά - σιγά γιατί είμαι πολύ στενή…»

Ο Σαλί την κοίταξε και προσπάθησε να βάλει και δεύτερο δάχτυλο στο μουνί της, πράγμα όμως που έκανε την Ευγενία να φωνάξει. Ο Σπύρος, βλέποντας την απρόσμενη τροπή που παίρνει η φάση, λέει στο Σαλί:

-    «Κράτα την ερεθισμένη. Έρχομαι αμέσως!»

Και έφυγε τρέχοντας. Ο Σαλί δεν μπορούσε παρά να υπακούσει, οπότε έσκυψε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να γλείφει την ροζ τρυπούλα της ενώ άλλοι δυο είχαν αναλάβει να πιπιλάνε τις ρώγες της. Αφού πέρασε περίπου μισή ώρα, η κυρία Ευγενία είχε χύσει τουλάχιστον δυο φορές και τώρα στο μουνί της χωρούσαν δυο δάχτυλα. Επέστρεψε ο Σπύρος με ένα μπουκάλι λιπαντικό για ερωτική πράξη. Βλέποντας το ο Σαλί φώναξε από την χαρά του. Το πήρε από τα χέρια του Σπύρου και άδειασε μια γενναία ποσότητα στο μουνί της Ευγενίας. Αμέσως ξεκίνησε να χώνει τον πούτσο του στην στενή τρυπούλα της. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν μαρτυρικά για την Ευγενία κάτι όμως ο τρελός της ερεθισμός, κάτι το λιπαντικό, άρχισε σιγά - σιγά να ανοίγει η τρυπούλα της. Η πούτσα του Σαλί δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη όσο του ενός Πακιστανού η οποία ήταν κυριολεκτικά θεόρατη.

-    «Εσύ θα γαμήσεις τελευταίος» του είπε ο Σαλί.

Οπότε κι αυτός ξεκίνησε να δίνει πίπα στην Ευγενία. Η πούτσα του βρώμαγε κάτουρο και σπέρμα και η Ευγενία δεν την ήθελε μέσα στο στόμα της αλλά αυτός με το ζόρι της τον έβαλε. Εντωμεταξύ ο Σαλί έχυσε και τη θέση του πήρε ένας άλλος. Μπήκε βιαία μέσα της κάνοντας την να φωνάξει στην αρχή και να βογκάει από ηδονή το επόμενο λεπτό. Μέσα σε μια ώρα οι επτά από τους εννέα είχαν τελειώσει και έμενε μόνο ο Πακιστανός με την τεράστια πούτσα και το αφεντικό. Αφού έχυσε ο προηγούμενος και ήρθε η σειρά του, ο Πακιστανός προσπάθησε να τον βάλει στην Ευγενία που τώρα η στενή τρυπούλα της ήταν ξεχειλωμένη. Δεν μπορούσε όμως όπως ήταν ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά, οπότε της είπε να καθίσει πάνω του και να τον παίρνει μέσα της όσο εκείνη νόμιζε. Η Ευγενία κάθισε πάνω στο τεράστιο παλούκι του Πακιστανού και άρχισε να τον βάζει μέσα της πόντο - πόντο.

Κάποια στιγμή κατάφερε να μπει ολόκληρος και η Ευγενία φώναξε από απόλαυση. Ο Πακιστανός άρχισε να της ρίχνει σκαμπίλια στα κωλομέρια και να της μαλάζει τα κωλομάγουλα. Ο Σπύρος, το αφεντικό, βλέποντας την κωλάρα της κατακόκκινη και σε κοινή θέα, δεν κρατήθηκε άλλο. Πλησίασε και άρχισε να βάζει το δάχτυλό του στην στενή και παρθένα κωλοτρυπίδα της. Η Ευγενία διαισθάνθηκε το τι πρόκειται να συμβεί όμως δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ο Πακιστανός την κρατούσε καρφωμένη κυριολεκτικά πάνω στην πούτσα του. Ο Σπύρος, αφού έβαλε όλο το δάχτυλο μέσα, ξεκίνησε να βάζει και το δεύτερο και αφού μπήκε κι αυτό, έβγαλε την πούτσα του και αφού έριξε πάνω της μια μεγάλη ποσότητα λιπαντικού ξεκίνησε να την βάζει στην τρύπα του κώλου της. Η Ευγενία κρατούσε την ανάσα της καθώς η κωλοτρυπίδα της προσπαθούσε να αντισταθεί στην πίεση από το πουτσοκέφαλο του Σπύρου. Μάταιος κόπος, καθώς ο σφιγκτήρας του κώλου της υποχώρησε και ο πούτσος του Σπύρου μπήκε για πρώτη φορά στον κώλο της.

Αφού τον βύθισε μέχρι τα αρχίδια ξεκίνησε να τη πηδάει άγρια και χωρίς σταματημό. Η Ευγενία με μια τεράστια πούτσα στο μουνί της και μια στον κώλο της έχυνε ασταμάτητα και έφτανε σε ατελείωτους οργασμούς. Κάποια στιγμή τέλειωσε πρώτα ο Πακιστανός και μετά ο Σπύρος αδειάζοντας το καυτό του σπέρμα στο έντερο της .Η Ευγενία έγειρε στο πλάι εξαντλημένη από το γαμήσι και τους οργασμούς. Ο Σαλί την πλησίασε και άνοιξε τα κωλομάγουλά της για να θαυμάσει και τις δυο τρύπες της. Η τρύπα από το μουνί της είχε ανοίξει αρκετά και η κωλοτρυπίδα της ήταν πρησμένη και κατακόκκινη. Νιώθοντας την πούτσα του ξανά να σηκώνεται, ο Σαλί, ετοιμάστηκε για δεύτερο γύρο. Ακούμπησε την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα της και την έσπρωξε μέσα κάνοντας την Ευγενία να αναστενάξει. Οι υπόλοιποι, βλέποντας τον Σαλί να ξαναπηδάει, άρχισαν να καυλώνουν και ετοιμάστηκαν κι αυτοί να πηδήξουν τον κώλο της Ευγενίας.

Κάποια στιγμή ήρθε και η σειρά του Πακιστανού. Το τεράστιο πουτσοκέφαλο του ακούμπησε την τρύπα της Ευγενίας που είχε ανοίξει αρκετά αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να δεχτεί το τεράστιο εργαλείο του Πακιστανού. Τότε σηκώθηκαν δυο άλλοι και πιάνοντας την Ευγενία από τα πόδια, την ακούμπησαν πάνω στην πούτσα του Πακιστανού και άρχισαν να την κουνάνε πάνω - κάτω, σιγά - σιγά μέχρι που η πούτσα του άρχισε να μπαίνει στην πρησμένη και κόκκινη κωλοτρυπίδα της κάνοντας την να φωνάζει από πόνο και ηδονή. Η τρύπα της είχε τεντωθεί επικίνδυνα όταν το πουτσοκέφαλο μπήκε μέσα και μετά ολόκληρος ο πούτσος. Η Ευγενία νόμισε ότι άνοιξε στα δυο. Αυτοί που την κρατούσαν, την άφησαν καρφωμένη πάνω στην πούτσα του Πακιστανού κι αυτή άρχισε κουνιέται μόνη της.

Όταν τελείωσε και έχυσε μέσα της, όταν βγήκε ο Πακιστανός θαύμασε την ξεσκισμένη τρύπα της που τώρα ήταν πρησμένη πολύ και έτοιμη να ματώσει. Μετά από αυτή την ημέρα η κυρία Ευγενία έγινε η πουτάνα της βιοτεχνίας μιας και τα γαμήσια ήταν σε ημερήσια διάταξη. Ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει μιας και το απολάμβανε.

(Copyright protected OW ref: 48871)