Πρώτες ανακαλύψεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Άννα είναι σε διακοπές με την ξαδέρφη της κι εκεί θα ανακαλύψει τις πρώτες της ηδονές…

Η ιστορία:

Πριν λίγες μέρες πήγαμε κατασκήνωση με την ξαδέρφη μου και με τις οικογένειες μας σε ένα κάμπινγκ στην Χαλκιδική. Η ξαδέρφη μου, ένα χρόνο μεγαλύτερή μου, ήταν η καλύτερη παρέα. Μου άρεσε αυτή η ελευθερία και ότι όλη μέρα ήμουν στη θάλασσα. Πιο πολύ μου άρεσε όμως ένα αγόρι, μεγαλύτερο από μένα που είχαν το τροχόσπιτό τους λίγο πιο δίπλα από το δικό μας. Ήταν ψηλός και με γυμνασμένο σώμα και με την ξαδέρφη μου όλη μέρα τον παρακολουθούσαμε στη θάλασσα, όταν έπαιζε ρακέτες με την παρέα του και γενικά είχαμε τα μάτια μας καρφωμένα επάνω του.

Μια μέρα ήμουν στο χώρο που είναι τα ντους και δίπλα ακριβώς είχε χώρο να πλύνεις ρούχα. Περίμενα να έρθει η σειρά μου να πλύνω τα ρούχα μου και τον βλέπω να μπαίνει στα ντους. Πλησίασα κάνοντας την αδιάφορη μήπως έβλεπα τίποτα και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Δυστυχώς δεν υπήρχε η παραμικρή χαραμάδα να τον δω λίγο. Βαρέθηκα να περιμένω και έφυγα. Όταν πήγα από την πίσω μεριά όμως είδα ότι υπήρχε μια καλαμωτή πίσω από τους θάμνους και εκεί ήταν τα ντους. Προσπάθησα να περάσω και βρέθηκα δίπλα ακριβώς. Κρατούσα και την ανάσα μου. Άκουγα το νερό να τρέχει και πλησίασα. Έβλεπα κάτι αλλά όχι καθαρά.

Γύριζα και κοιτούσα και γύρω μου μην με πάρει κανείς χαμπάρι, αλλά με τόσο πυκνή βλάστηση ήμουν τέλεια κρυμμένη. Έβαλα το χέρι μου και κάπως άνοιξα το κενό στην καλαμωτή και τότε τον είδα. Κόπηκε από την αγωνία η ανάσα μου.. για δευτερόλεπτα δεν ανάσαινα. Ήταν γυμνός και λουζότανε κι έβλεπα τον κώλο του. Οι σφυγμοί μου ήταν στον ουρανό. Ένιωθα μια έξαψη απίστευτη. Δεν είχα ξαναδεί γυμνό άντρα έτσι, ξένο και να μου αρέσει. Παρακαλούσα να γυρίσει. Ήθελα να τον δω από μπροστά. Στην σκέψη ότι θα γυρίσει και θα δω το καυλί του με έκανε να ταράζομαι μέχρι την σπονδυλική μου στήλη.

Ξαφνικά γύρισε. Δεν ξέρω τι περίμενα να δω, αλλά είδα το καυλί του ήταν καλυμμένο με σαπουνάδες. Ήταν μικρό και κρυμμένο και έβλεπα τα μπαλάκια του από κάτω να κρέμονται και όσο λουζότανε κουνιόταν και το καυλί του και τα μπαλάκια του. Είχα παγώσει. Τα μάτια μου καρφωμένα στο καυλί του. Κουνιόταν και άρχισε να ξεπλένεται από τις σαπουνάδες και έφερε το χέρι του μπροστά και το ξέπλενε. Είδα τότε ότι τράβηξε το δέρμα πίσω και ενώ ήταν κρυμμένο, βγήκε όλο έξω και είδα το κεφάλι από το καυλί του. Έλιωσα ολόκληρη. Ένιωσα τις ρώγες μου να καυλώνουν όπως ποτέ άλλοτε. Τον έβλεπα να το πλένει και μετά γύρισε πάλι και έβλεπα τον κώλο του. Έκλεισε το νερό και πήρε την πετσέτα του.

Ξαφνικά γύρισε και κοίταξε την καλαμωτή, τυχαία έριξε την ματιά του, αλλά εγώ πανικοβλήθηκα και νόμιζα ότι με είδε. Έτρεξα με αγωνία και χώθηκα στο τροχόσπιτο. Περίμενα ότι θα γινόταν καμιά φασαρία και θα γινόμουνα ρεζίλι σε όλους. Τι ξευτίλα! Είχα ξεχάσει τι είχα δει και το μόνο που με ένοιαζε ήταν τι θα έλεγα αν με είχε καταλάβει και το έλεγε σε κάποιον υπεύθυνο κι αυτός μετά να πιάσει τους γονείς μου. Πέρασε η μέρα κι εγώ έκανα την κουρασμένη και την είχα βγάλει μέσα στο τροχόσπιτο. Ήρθε η ξαδέρφη μου και της είπα τι είχε γίνει. Τρελάθηκε. Με έλεγε κωλόφαρδη που τον είδα γυμνό και με έβριζε που δεν την φώναξα να δει κι αυτή. Με έβαλε και της περιέγραψα τι είχα δει, πως ήταν ο πούτσος του, αν ήταν μεγάλος, αν του είχε σηκωθεί.

-    «Τι εννοείς να είχε σηκωθεί;» την ρώτησα.

Μου εξήγησε ότι όταν ερεθίζονται ο πούτσος τους μεγαλώνει πολύ και γίνεται σκληρός. Είχε τρελαθεί εντελώς. Με έβαλε και πήγα και της έδειξα που χώθηκα ανάμεσα στους θάμνους για να φτάσω μέχρι τα ντους. Ήθελε να πάει να δει.

-    «Πάμε να τους πάρουμε όλους μάτι» μου είπε και γέλαγε.

Της έδειξα απλά και έφυγα ενώ αυτή χώθηκε και πήγε μέχρι την καλαμωτή. Γύρισε απογοητευμένη. Δεν εντόπισε κανέναν όμορφο παρά μόνο μεγάλους και άσχημους και βάλαμε τα γέλια. Το βράδυ όταν ξάπλωσα τον έφερνα στο μυαλό μου συνέχεια και το καυλί του όταν το έβγαλε έξω. Πώς να ήταν σηκωμένο άραγε; Θα ήταν μεγάλο; Και αν ήταν σηκωμένο θα το έπαιζε να δω πως το κάνει και να δω πως είναι στο τέλος; Είχα έξαψη μεγάλη, ερεθισμένη πολύ, ένιωθα την κλειτορίδα μου να τρέμει. Τον φαντάστηκα να με φιλάει σε όλο το κορμί. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο κιλοτάκι μου και ήμουν μούσκεμα. Δεν είχα ξαναερεθιστεί τόσο πολύ, ακόμα και όταν είχα δει ένα περιοδικό με τσόντα που είχαν φέρει κάποια παιδιά στο σχολείο.

Έπαιξα με το μουνάκι μου αρκετή ώρα. Το έτριβα απαλά και στο τέλος ένιωσα απίστευτη ηδονή. Ένα συναίσθημα φοβερό! Είχα χύσει. Πρώτη φορά που τελείωσα μόνη μου και ήταν ωραίο. Η πρώτη μου ολοκληρωμένη φαντασίωση και η πρώτη έκρηξη ηδονής. Κοιμήθηκα ευχαριστημένη. Ήρθε η ξαδέρφη μου και με ακαταλαβίστικα λόγια άρχισε να με τραβάει από το χέρι. Τον είδε να μπαίνει στα ντους. Πήγαμε και χωθήκαμε στην γνωστή κρυψώνα. Βάλαμε το μάτι μας στις χαραμάδες και μας είχε φάει η αγωνία κυριολεκτικά. Έκανε ντους χωρίς σαπουνάδες και βλέπαμε τέλεια το κορμί του. Τώρα τον πρόσεξα καλύτερα. Είχε πολύ ωραία χέρια και μου άρεσαν τα μπράτσα του. Ήταν πολύ όμορφος και τα γένια του που είχαν μεγαλώσει λίγο του έδιναν μια αντρίλα που πολύ μου άρεσε.

Το νερό κυλούσε στο κορμί του και έφτανε μέχρι τον πούτσο του. Ήταν πιο μεγάλος τώρα. Ξεχώριζε καθαρά και το κεφάλι του ήταν έξω. Το έπλυνε με το χέρι του κι εμείς το βλέπαμε και τρέμαμε ολόκληρες από την εικόνα που βλέπαμε και την αγωνία. Τότε έγινε κάτι που δεν περιμέναμε… Άνοιξε τον σύρτη από την πόρτα και με κρυφόγελα μπήκε μέσα μια άλλη κοπέλα από την παρέα του. Η γκόμενα του όπως αποδείχθηκε. Φιλιόντουσαν και της έβγαζε το μαγιό και την άφησε γυμνή. Της φιλούσε τις ρώγες και της χάιδευε το μουνί της. Την ζήλεψα, την μίσησα. Ήθελα να είμαι εγώ στη θέση της αλλά με τι προσόντα; Αυτή ήταν μεγαλύτερη μου, με τέλειο σώμα, κι εγώ με τα μικρά βυζάκια που δεν ήξερα που μπαίνουνε τα τρία, είχα και την απαίτηση να πρόσεχε εμένα;

Κοιταχτήκαμε με την ξαδέρφη μου και μου έκανε νόημα ότι θα την σκίσει . Έβαλα το μάτι μου πάλι στη χαραμάδα. Την είχε γυρίσει να ακουμπάει στο χώρισμα κι αυτός γονατισμένος πίσω της την φίλαγε στο μουνί και στον κώλο της. Την έγλειφε και έδειχνε να του αρέσει πολύ. Το μάτι μου είχε καρφωθεί στον πούτσο του. Κρεμότανε και ήταν πράγματι μεγάλος και σκληρός και το κεφάλι του μεγάλο. Τότε άλλαξαν θέση και γονάτισε και τον πήρε μέσα στο στόμα της. Δεν είχα ξαναδεί να το κάνουν αυτό. Του το έγλειφε στο κεφάλι και το ρούφαγε όλο μέσα ενώ τον έπαιζε πάνω - κάτω. Ήταν μεγάλος. Απορώ πως δεν πνιγότανε. Σκεφτόμουνα πως θα είναι η γεύση του, πως μυρίζει, πως είναι.. θα μπορούσα εγώ να το κάνω έτσι αυτό;

Όσο εγώ σκεφτόμουνα, αυτή τον ρούφαγε δυνατά. Τον πήρε όλο μέσα στο στόμα και την κρατούσε σφιχτά από το κεφάλι. Είχα καυλώσει, είχα τρομάξει. Το έβρισκα πολύ άγριο αλλά και πολύ ερεθιστικό. Μακάρι να ήξερα τι ένιωθα. Άρχισε να την γαμάει. Δεν το είχα δει ποτέ αυτό να γίνεται ζωντανά. Κόντευα να πάθω ανακοπή από την αγωνία και την ένταση. Έπιασε και της κάρφωσε τον πούτσο μέσα στο μουνάκι της. Τους χάζευα, και ασυναίσθητα έφερνα εμένα στην θέση της. Τον ήθελα κι εγώ πολύ. Μαζί του ήθελα να κάνω έρωτα πρώτη φορά.

Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, την έριξε στα τέσσερα και πήγε από πάνω της. Έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε μέσα στον κώλο της. Τρελάθηκα. Η εικόνα να μπαινοβγαίνει μεγάλος μέσα σε τόσο στενή τρύπα με έκανε να ανατριχιάσω από μια ηδονή. Καύλωσα πολύ. Την ξέσκισε δυνατά και μετά την γύρισε να γονατίσει μπροστά του. Τον έβγαλε και άρχισε να βαράει μαλακία μόνος του ενώ αυτή είχε ανοιχτό το στόμα. Η ξαδέρφη μου, μου έσφιξε το χέρι και μου έκανε νόημα:

-    «Κοίτα, θα χύσει!»

Πραγματικά τον είδα να τινάζεται και να χύνει άσπρα παχιά υγρά παντού στο στόμα της γκόμενας του, στα βυζιά της το πρόσωπό της κι αυτή τα έγλειφε και τον ξαναπήρε στο στόμα και τον ρούφαγε δυνατά. Σηκώθηκε μετά και πλύθηκαν μαζί στο ντους και έβαλε το μαγιό της και με προσοχή μην τους δει κανείς έφυγε. Έβαλε το μαγιό του και έφυγε. Εμείς μείναμε εκεί και κοιταζόμασταν.  Ήταν φοβερό! Ο πρώτος άντρας που έβλεπα να χύνει ζωντανά. Φύγαμε και όλη μέρα το συζητούσαμε πως να είναι όταν χύνει, πως είναι τα χύσια, τι γεύση έχουν, αν είναι αηδιαστικό να τα καταπίνεις ή είναι νόστιμα γιατί την βλέπαμε να το απολαμβάνει την σκύλα. Την μισήσαμε και κάναμε ευχές να σπάσει κανένα πόδι και να την παρατήσει.  Ηλίθιες και οι δύο. Πιτσιρίκες που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Την άλλη μέρα έφυγαν κι εμείς μείναμε με τις αναμνήσεις.

(Copyright protected OW ref: 50817)