Τέσσερις στην Χαλκιδική (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η παρτούζα με την γυναίκα του φίλου μας συνεχίζεται και αυτή δείχνει να είναι αχόρταγη. Μέχρι που δεν άντεξε να βλέπει και αποφάσισε να συμμετέχει κι αυτός…

Η ιστορία:

H γυναίκα μου λοιπόν πήγε δίπλα στο δωμάτιο του Χρήστου και του Μίκαελ. Μετά από ένα τέταρτο έβαλα το μαγιό μου και πήγα κι εγώ. Μου άνοιξε ο Χρήστος. H γυναίκα μου δεν είχε χάσει καθόλου χρόνο ήταν ήδη ξαπλωμένη με το Μίκαελ ο οποίος χάιδευε και ρουφούσε τις βυζάρες της κι αυτή του έπιανε τον πούτσο πάνω από το εσώρουχο του. Τον έβγαλε έξω και πραγματικά είχε μια τεράστια πούτσα. Τον έπαιξε λίγο και αμέσως έπεσε ανάμεσα στα πόδια του προσπαθώντας να χωρέσει στο στόμα της αυτό το θηρίο. Είχε πέσει στα τέσσερα και τον ρουφούσε σαν τρελή.

Έκανα νόημα στον Χρήστο ο οποίος πήγε πίσω της και άρχισε να γλείφει το μουνί και την πίσω τρυπούλα της. Η γυναίκα μου ήταν μια πουτάνα που θα γαμιόταν με άλλους δυο μπροστά στον άντρα της και πραγματικά απολάμβανα το θέαμα. Ο Χρήστος ξάπλωσε και αυτός δίπλα στον Μίκαελ και η Σοφία άρπαξε το καυλί του βάζοντας το στο στόμα της. Τους έγλειφε εναλλάξ αχόρταγα ώσπου δεν άντεξε και είπε στον Μίκαελ:

-    «Γάμα με γαμιά μου! Ξέσκισε μου την μήτρα με την πούτσα σου!»

Αυτός την ξάπλωσε και αφού έτριψε την ψωλή του στο μουνάκι της άρχισε να χάνεται σιγά - σιγά μέσα της. Η γυναίκα μου είχε τρελαθεί ούρλιαζε σαν τρελή από τον πόνο και την καύλα:

-    «Μμμ… Μου ανοίγεις το μουνί μωρό μου. Σε νιώθω βαθιά μέσα μου καυλιάρη. Αχ, ξέσκισε με. Μη σταματάς…»

Ο Χρήστος πήγε δίπλα της βάζοντας της τον πούτσο του στο στόμα. Η γυναίκα μου δεν άντεξε και γρήγορα έχυσε τρέμοντας και φωνάζοντας:

-    «Αχ, ναι! Σε χύνω πούστη μαύρε! Ξέσκισε με! Σου χύνω την ψωλάρα!»

Ο Μίκαελ βγήκε από μέσα της και πραγματικά το μουνί της δεν το είχα δει ποτέ τόσο ανοιχτό. Αλλάξανε θέσεις με τον Χρήστο. Η γυναίκα μου πήρε τον πούτσο του Μίκαελ στο στόμα και γευόταν το μουνόχυμα της και ο Χρήστος μπήκε στο υγρό μουνί της. Μάλλον όπως ήταν λογικό δεν καταλάβαινε και πολλά γι’ αυτό και την γύρισε στα τέσσερα ακουμπώντας τον πούτσο του στον κώλο της. Της τον κάρφωσε και άρχισε να την γαμάει δυνατά.

-    «Παλιοπουτάνα! Θα σου ανοίξω τον κώλο! Θα στον ετοιμάσω να στον σκίσει ο Μίκαελ μπροστά στον άντρα σου πουτάνα!» της έλεγε και συνέχιζε να την γαμάει.

Όλη αυτή την ώρα έβλεπα την γυναίκα μου στα χέρια δυο γαμιάδων και έπαιζα τον πούτσο μου αργά για να φτάσω ως το τέλος. Ρώτησα την γυναίκα μου:

-    «Μωρό μου, θες την ψωλάρα του Μίκαελ στο κωλαράκι σου; θα στο σκίσει μωρό μου!»

-    «Αχ, τον θέλω μωρό μου! Θέλω να μου σκίσει αυτή η μαύρη πούτσα τα σωθικά!»

Ο Χρήστος βγήκε από τον κώλο της και ο Μίκαελ που πήγε πίσω της άρχισε να βάζει αργά την πούτσα του μέσα της. Η Σοφία δάγκωνε το μαξιλάρι προσπαθώντας να δεχτεί μια τέτοια ψωλή στον κώλο της.

-    «Αχ, με ανοίγει μωρό μου! Ανοίγει τον κώλο της γυναίκας σου. Δεν θα μπορώ να κάτσω μωρό μου…»

Αλλά ο Μίκαελ συνέχιζε να βάζει τον πούτσο του πιο βαθιά μέσα της. Κατέφερε και τον έβαλε όλο μέσα της. Ο κώλος της γυναίκας μου ήταν δουλεμένος αλλά πραγματικά υπέφερε με τέτοια πούτσα μέσα της. Άρχισε σιγά - σιγά να μπαινοβγαίνει στην κωλάρα της αλλά η Σοφία δεν άντεξε και τραβήχτηκε. Του ζήτησε να ξαπλώσει και ανέβηκε πάλι στην πούτσα του με το μουνάκι της αυτή τη φορά. Έσκυψε μπροστά κι εγώ που είχα θέα από πίσω είδα τον κώλο της τρομερά ανοιγμένο. Δεν ήταν στα σχέδια μου να συμμετέχω αλλά ήταν δύσκολο. Σηκώθηκα και κάρφωσα τον πούτσο μου στη κωλάρα της. Η γυναίκα μου γύρισε με κοίταξε και φώναζε:

-    «Αχ, ναι μωρό μου! Γάμα τον ανοιχτό μου κώλο. Σου αρέσει μωρό μου όπως μου τον έκανε;»

Δεν μπόρεσε να πει κάτι άλλο γιατί ο Χρήστος έβαλε το πούτσο του μέσα στο στόμα της. Η γυναίκα μου απολάμβανε τρεις πούτσες όλες δικές της. Συντονιστήκαμε καλά με τον Μίκαελ και γαμούσαμε τις τρυπούλες της και το μωρό μου έχυνε ασταμάτητα.

-    «Χύστε με όλοι μαζί πουτσαράδες μου! Θέλω να μου γεμίσετε τις τρύπες με χύσια!» είπε η Σοφία και δεν της χαλάσαμε χατίρι.

Πρώτος άδειασε τον πούτσο του στο στόμα της ο Χρήστος. Όταν κατάλαβα ότι έχυνε και ο Μίκαελ μέσα στη μουνάρα της γυναίκας μου δυνάμωσα τον ρυθμό μου και άφησα το σπέρμα μου μέσα στην κωλάρα της. Χύναμε μαζί με τον Μίκαελ τις τρύπες της και η Σοφία είχα εκστασιαστεί και ούρλιαζε σαν πουτάνα. Βγήκαμε από μέσα της και η Σοφία ξάπλωσε έχοντας ένα μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη. Είχε κλειστά τα μάτια και με τα χέρια της χάιδευε και άπλωνε τα υγρά μας στο κορμί της. Κάποια στιγμή με κοίταξε και μου είπε:

-    «Σε ευχαριστώ μωρό μου…»

Έγειρε και αποκοιμήθηκε. Τα γαμήσια μας με τον Χρήστο και τον Μίκαελ συνεχίστηκαν όλο το Σάββατο και την Κυριακή. Η Δευτέρα μας βρήκε στη Θεσσαλονίκη να συζητάμε όσα έγιναν. Την ρώτησα αν άλλαξε γνώμη για τον Χρήστο και τον Μίκαελ η αν ήταν η τελευταία μας φορά μαζί τους. Μου απάντησε πως ο Μίκαελ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αλλά ως εκεί. Θα συνεχίζαμε πλέον με ζευγάρια. Άλλωστε είχε στο νου της να δοκιμάσει και τον γυναικείο έρωτα. Αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε έτσι. Ήξερα πως ότι και να γίνει είναι πάντα η γυναίκα που αγαπάω και το ίδιο ίσχυε και για εκείνη.

(Copyright protected OW ref: 48430)