Στο χωριό της Λένας (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η μαμά της κοπέλας του άρχισε να κάνει τη δύσκολη μετά το γαμήσι που της έριξε ο φίλος μας αλλά εκείνος δεν θα την αφήσει σε χλωρό κλαρί. Θα πάρει την εκδίκηση του…

Η ιστορία:

Αφού έχει τελειώσει και η Λένα από το μπάνιο και έρχεται ξανά στο δωμάτιο, πέσαμε ξεροί για ύπνο. Μέχρι να μας πάρει άκουσα την μάνα της Λένας την Στέλλα να βγαίνει από την τουαλέτα και με γρήγορες κινήσεις κινήθηκε στο δωμάτιο της.

Μετά το μεσημέρι και αφού σηκωθήκαμε, μαζευτήκαμε στην αυλή για καφέ όλοι μαζί, εγώ, η Λένα ο μπαμπάς της και η μαμά της. Η πουτανίτσα η μάνα της δεν έδειχνε το παραμικρό, σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Αυτό είναι που λένε ότι αν σου ξενογαμηθεί η γυναίκα και δεν θέλει να το μάθεις δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Καθόμασταν λοιπόν και περνούσαμε την ώρα χαλαρά. Κατά τις οκτώμισι το απόγευμα ο μπαμπάς της Λένας σηκώθηκε να πάει για τσίπουρα με τον αδερφό του σε ένα μαγαζί στην πλατεία του χωριού και έτσι έμεινα μόνος με τις γυναίκες. Αχ, και να ήξεραν ότι τις έχω γαμήσει και τις δυο, μάνα και κόρη…

Αφού λέγαμε διάφορες βλακείες και αφού με είχε μπριζώσει απίστευτα η όλη φάση του στιλ δεν έχει συμβεί το παραμικρό, αποφασίζει η Λένα να πεταχτεί για λίγο στο παρά διπλανό σπίτι που έμενε μια παιδική της φίλη. Μου πρότεινε να πάω αλλά δεν γούσταρα με τίποτα, άσε που ήθελα να δω που θα πάει με την μάνα της όλο αυτό. Αφού μου χιλιο-έπρηξε να πάω, έφυγε μόνη της θυμωμένη και έτσι έμεινα μόνος με την Στέλλα. Καθόμασταν αμίλητοι μέχρι να απομακρυνθεί η Λένα…

-    «Μαζί σου έκανα το πιο καυλιάρικο γαμήσι μωρό μου!» της λέω και πάω να της ακουμπήσω το μπούτι.

Με το που την ακουμπάω, μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι, που πραγματικά με εξόργισε.


-    «Τι λες ρε καλόπαιδο; Τι είμαι εγώ, η πουτάνα σου ή η Λένα για να νομίζεις ότι το γούσταρα όλο αυτό; Ήταν μεγάλο λάθος και το καλό που σου θέλω, να το ξεχάσεις!»

-    «Μαλακίες. Είδα πόσο καυλωμένη ήσουν και ξέρω πολύ καλά τι γάμησα».

-    «Το καλό που σου θέλω να ξεκόψεις από την κόρη μου γιατί δεν ξέρω κι εγώ που θα τα φτάσω όλο αυτό!»

-    «Με απειλείς δηλαδή Στελλίτσα;»

-    «Δεν είμαι η Στελλίτσα, είμαι η κυρία Στέλλα για σένα και απαιτώ αυτό που σου είπα, αλλιώς μπορώ να παρουσιάσω πολύ διαφορετικά τα γεγονότα. Μόλις φύγουμε από εδώ τελειώνεις με την κόρη μου».

Πραγματικά με είχε κάνει θηρίο. Δεν φτάνει που την γαμούσα και έσταζε το μουνάκι της λίγες ώρες πριν, τώρα που το έπαιζε ότι την βίασα κιόλας! Με το που μου λέει τα τελευταία λόγια, σηκώνεται με νεύρο να πάει μέσα στο σπίτι. Την ακολουθώ κι εγώ λέγοντας της:

-    «Το μεσημέρι όταν με τσιμπούκωνες μια χαρά χαλαρή σε είδα; Πώως και μας την είδες παρθένα τώρα; Δεν γούσταρες όταν σου γαμούσα τον κώλο;»

Τα λέω αυτά και είμαι ακριβώς πίσω της. Γυρνάει απότομα να μου δώσει πάλι χαστούκι αλλά αυτή τη φορά την πρόλαβα. Της πιάνω το χέρι και μαζί με το άλλο, της τα βάζω πίσω στην πλάτη να μην μπορεί να αντιδράσει. Πάει να φωνάξει αλλά την σηκώνω και την πάω στο δωμάτιο της στο διπλό κρεβάτι. Την πετάω επάνω στο κρεβάτι και πάω να πέσω από πάνω της. Της πιάνω τα χέρια και την ακινητοποιώ.

-    «Δεν θα μου το παίζεις παρθένα εμένα. Είδα τι καύλες έχεις και πόσο το γούσταρες όλο το μεσημεριανό μας γαμήσι!»

-    «Τι πας να κάνει, θα με βιάσεις;»

-    «Βιασμός είναι όταν δεν το θέλεις, όχι όταν το γουστάρεις».

-    «Φύγε από πάνω μου!»

Της πιάνω τα χέρια και τα έχω τεντωμένα προς τα επάνω. Οι βυζάρες της έχουν ξεχυθεί μπροστά μου και διαγράφονται από το ελαφρύ φορεματάκι που φοράει. Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό ενώ αυτή τίναζε τα πόδια της. Τα φιλιά μου από το λαιμό άρχισαν να κατεβαίνουν στο στήθος της. Τότε αφήνω το ένα χέρι της και μου κατεβάζω την φόρμα. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν τελείως καυλωμένος, όμως ήθελα να μπω μέσα της. Κατεβάζω λοιπόν τη φόρμα μου και μετά της παραμερίζω το εσώρουχο της. Αυτή με το ελεύθερο χέρι προσπαθούσε να με διώξει. Μπαίνω μέσα της με μια κίνηση και νιώθω την μουνάρα της τελείως μούσκεμα.

Ένα βαρύ βογκητό καύλας βγήκε από μέσα της. Με το που μπήκα άρχισα να την γαμάω και αμέσως η πούτσα μου ήταν πέτρα. Από εκεί που με έσπρωχνε για να με διώξει, με πιάνει πίσω από το λαιμό και με σφίγγει με ευχαρίστηση. Πλέον βογκούσε καυλιάρικα. Της ελευθέρωσα και το άλλο χέρι και με μια κίνηση έβγαλε το φουστανάκι της και έμεινε τελείως γυμνή και ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και εμένα ανάμεσα της να την γαμάω. Τώρα είχε τα χέρια της στον κώλο μου και με βοηθούσε να την γαμάω πιο δυνατά σε κάθε τελείωμα που έμπαινα όλος μέσα της. Την πιάνω τότε από το λαιμό και της δίνω ένα πολύ δυνατό χαστούκι όπως έκανε κι αυτή νωρίτερα. Τα χάνει για λίγα δευτερόλεπτα και πήγε να στραβώσει.

-    «Αυτό είναι ανταπόδοση στο χαστούκι που μου έδωσες πουτανάρα μου!»

Ξίνισε το πρόσωπο της μόλις την αποκάλεσα έτσι και πήγε να σταματήσει το γαμήσι μας. Με μιας την πιάνω από την μέση και την γυρνάω σχεδόν στον αέρα μπρούμυτα και όπως έχει κάτσει με κλειστά τα πόδια, μπαίνω μέσα στην μουνάρα της. Την σφυροκόπησα για κανένα δίλεπτο όταν την ένιωσα να χύνει και να σπαρταράει. Τότε έχυσα κι εγώ, δεν σταμάτησα λεπτό όμως να μπαινοβγαίνω στην μουνάρα της. Με το που νιώθω τον πούτσο μου εξαντλημένο και βγαίνω από μέσα της, την βλέπω να βάζει το χέρι της στο μουνί της και να γεύεται τα χύσια μου.

Το όλο σκηνικό να διήρκησε δέκα λεπτά με ένα τέταρτο. Δεν προλάβαμε να πούμε τίποτα, όταν ακούσαμε την πόρτα της αυλής να ανοίγει. Παίρνω την φόρμα μου εγώ και τρέχω στην τουαλέτα ενώ η Στέλλα έριξε απλά το φόρεμα επάνω της χωρίς καν εσώρουχα. Ήταν η Λένα που μόλις είχε γυρίσει από την φίλη της. Στο παρά κάτι δεν μας έκανε τσακωτούς!

(Copyright protected OW ref: 48396)