Σεξ στο καράβι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη μας ταξιδεύει μόνη της με καράβι κι εκεί θα γνωρίσει έναν πολύ μεγαλύτερο της που θα την κάνει να την θυμάται για πάντα…

Η ιστορία:

Η ιστορία που σας γράφω έχει γίνει πριν από λίγους μήνες σε ένα καράβι για Ιταλία. Με λένε Δέσποινα και είμαι 21 ετών, μελαχρινή, 1,58, σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη αλλά είμαι από τα Γιάννενα. Έχω μια κολλητή φίλη, από μικρά κορίτσια είμαστε μαζί, που δεν πέρασε κάπου καλά από τις πανελλήνιες και έτσι αποφάσισε να πάει στην Ιταλία για σπουδές. Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο που χωρίζαμε αλλά τι να κάναμε; Βρισκόμασταν μόνο γιορτές σχεδόν. Μου έλεγε συνέχεια να πάω στην Ιταλία αλλά δεν μπορούσα.. πάντα κάτι γινόταν.

Κάποια στιγμή μπόρεσα και αποφάσισα να πάω. Έτσι ξεκίνησα, έβγαλα εισιτήρια και μπήκα στο καράβι. Το καράβι δεν είχε και πολύ κόσμο. Έπιασα έναν καναπέ και καθόμουν. Στο καράβι ήταν πιο πολλοί φοιτητές και οδηγοί. Απέναντι μου καθόταν ένας άντρας γύρω στα 45, μόνος του. Φαντάστηκα ότι ήταν οδηγός κι αυτός. Κάποια στιγμή ήρθε κοντά μου και έκατσε και μου λέει:

-    «Να κάτσω κι εγώ λίγο μαζί σου; Μόνη εσύ, μόνος εγώ, να περάσει και λίγο η ώρα.. μεγάλο ταξίδι είναι».

-    «Κάτσε» του λέω.

Ήθελα και με κάποιον να μιλήσω. Γνωριστήκαμε. Τον λέγανε Βασίλη, ήταν οδηγός όπως φαντάστηκα και πήγαινε Ιταλία. Ήταν όμορφος μπορώ να πω, παντρεμένος με παιδιά λίγο πιο μικρά από εμένα. Η ώρα περνούσε και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό και δέχτηκα με χαρά. Έτσι αρχίσαμε να πίνουμε. Το ένα ποτό έφερε και το άλλο και έτσι άρχισα να ζαλίζομαι λίγο. Η κουβέντα πήγε στα ερωτικά. Εγώ ντρεπόμουν λίγο.. τι να πω με έναν άντρα είκοσι τόσα χρόνια πιο μεγάλο από εμένα; Και όμως άρχισε να μου αρέσει και να με ερεθίζει πολύ. Πιστεύω ότι το κατάλαβε και συνέχιζε. Εγώ δεν είχα σχέση εδώ και τρεις μήνες. Του το είπα και σίγουρα θα είπε από μέσα του που ήταν και η αλήθεια στο κάτω - κάτω. Στους καναπέδες που καθόμασταν ήρθαν κι άλλοι να ξαπλώσουν και έτσι μαζευτήκαμε και ήρθαμε πιο κοντά. Μιλούσαμε και πιο σιγά, σχεδόν στο αφτί. Μια στιγμή έρχεται κοντά στο αφτί μου και μου λέει:

-    «Η ώρα έχει περάσει. Έλα να πάμε στην καμπίνα μου που είμαι μόνος μου».

Έπαθα ένα σοκ εκείνη την ώρα αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένη που του είπα να πάμε. Φτάσαμε λοιπόν κι όταν μπήκαμε και έκλεισε την πόρτα, με έπιασε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Τρέμανε τα πόδια μου. Πρώτη φορά με κάποιον τόσο μεγάλο ήμουν. Με χούφτωνε παντού. Άρχισε να με γδύνει.. τα υγρά μου έφτασαν στα μπούτια μου. Του έβαλα κι εγώ χέρι στον πούτσο του. Ήταν μεγάλος.

-    «Έλα εδώ καυλιάρα μου να σου δείξω πως να γαμιέσαι…» μου λέει και μου βάζει τον πούτσο του στο στόμα μου.

Κόντεψα να πνιγώ. Του έκανα πίπα και βογκούσε πολύ. Μου λέει μετά από λίγο:

-    «Σταμάτα, θα χύσω…»

Με έστησε στα τέσσερα, μου έβαζε τα δάχτυλα του μία στο μουνί μου, μία στον κώλο μου.. μετά με τη γλώσσα του άρχισε να με γλείφει. Την ακουμπούσε στο μουνί μου και την έσερνε έως τον κώλο μου. Αυτό με έκανε να χύσω. Έβαλε ένα προφυλακτικό, ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθε μέσα μου. Με φιλούσε στο λαιμό και στο στόμα. Εγώ δεν το πίστευα εκείνη την ώρα τι έκανα… Αισθανόμουνα πολύ πουτάνα. Μόλις γνώρισα κάποιον και βρέθηκα να γαμιέμαι μαζί του αλλά δεν με ενδιέφερε τίποτα εκείνη την ώρα.. μόνο ο πούτσος του. Μετά από λίγο ήθελε να χύσει και με έχυσε μέσα στο μουνί αφού είχε προφυλακτικό.

Μείναμε λίγο ξαπλωμένοι και ο Βασίλης αναστέναζε συνέχεια. Γύρισε μεριά και κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως. «Τι έγινε;» σκέφτομαι. Το πρωί ξύπνησε πρώτος. Εγώ κοιμόμουν. Μου χάιδεψε λίγο το μουνάκι μου και μου λέει:

-    «Ξύπνα μικρό! Φτάσαμε».

Έως να σηκωθώ εγώ, είχε μαζέψει τα πράγματα του και μου λέει:

-    «Είσαι πολύ καυλιάρικο μωρό!»

Μου δίνει ένα φιλί στο στόμα και έφυγε. Κατέβηκα κι εγώ από το καράβι. Με περίμενε η φίλη μου εκεί και φύγαμε. Τον Βασίλη τον σκεφτόμουν συνέχεια εκείνες τις ημέρες. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που μέχρι να καταλάβω τι έγινε είχε τελειώσει. Δεν ανταλλάξαμε ούτε τηλέφωνα τίποτα, ξέρω πως δεν θα τον ξαναδώ αλλά δεν πειράζει.. θα τον θυμάμαι πάντα.

(Copyright protected OW ref: 48221)