Ήθελα να κάνω έρωτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η εξαδέλφη μου ήταν καθηγήτρια. Τα καλοκαίρια με έπαιρνε πάντα μαζί της στο εξοχικό της που είναι κοντά στη θάλασσα. Εγώ ήμουν μόλις είχα ενηλικιωθεί. Εκείνο το καλοκαίρι είχε έρθει και ο φίλος της εξαδέλφης μου, συνάδελφός της, μαθηματικός και ωραίος άνδρας. Εμένα δε με υπολόγιζαν (με θεωρούσαν μικρή) και αφού με έβαζαν να κοιμηθώ αυτοί ξεσκιζόντουσαν στο γαμήσι.

Εγώ το είχα πάρει χαμπάρι και τους έπαιρνα μάτι. Το μυαλό μου είχε πάρει διαστάσεις. Την ώρα που γαμιόντουσαν εγώ χαδευόμουν και το δάχτυλο μου το έβαζα στο μουνάκι μου και με το άλλο χέρι μου έτριβα τα μικρά βυζάκια μου.

Από το πολύ δάχτυλο είχα διακορευτεί. Αυτό με έκανε να βάζω πιο βαθιά το δάχτυλο μου και να καυλώνω περισσότερο.

Το επόμενο καλοκαίρι βρεθήκαμε και πάλι μαζί στο εξοχικό. Αυτοί ξεσκιζόντουσαν στο γαμήσι αλλά κι εγώ την έβρισκα χρησιμοποιώντας τα χέρια μου και τη φαντασία μου και είχα βάλει στο μυαλό μου να γευθώ την ψωλάρα του μαθηματικού στο καυτό και τρυφερό μουνάκι μου.

Από το μπανιστήρι είχα μάθει τα πάντα. Από την πολλή καύλα είχα αδυνατίσει αλλά άκουγα το μαθηματικό να λέει ότι η μικρή θα κάνει ωραίο σώμα και γι’ αυτό τον ποθούσα περισσότερο.

Μια μέρα η εξαδέλφη μου θα πήγαινε να συναντήσει κάτι φίλους. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι που κοιμόντουσαν αυτοί και έκανα πως κοιμόμουν.

Ο μαθηματικός ήρθε και ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι χωρίς να έχει βάλει κάτι το πονηρό. Για να τον προκαλέσω ξεκουμπώνω το επάνω κουμπί του φορέματος μου και βγάζω έξω το βυζάκι μου. Είμαι σίγουρη πως το πρόσεξε αλλά προσποιήθηκε πως κοιμόταν.

Εγώ είχα λυσσάξει. Κάποια στιγμή βλέπω να του είχε σηκωθεί και του είχε βγει έξω από το μποξεράκι του και κοιμόταν ταυτοχρόνως. Είχα τρελαθεί! Είχα καυλώσει τόσο που το μουνάκι μου έσταζε.

Σηκώθηκα και έβαλα το στόμα μου κοντά στο καυλί του. Έτρεχαν τα σάλια μου. Το φίλησα απαλά και χωρίς δισταγμό έβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου. Είχα μάθει όλα τα κόλπα από την εξαδέλφη μου. Αυτός ξύπνησε και άρχισε να με μαλώνει και να μου λέει ότι δεν είναι σωστό.

Εγώ συνέχιζα να το γλύφω και με τα χέρια μου του χάιδευα τα αρχίδια. Τον είχα κι αυτόν ανάψει. Εγώ και μόνο που είχα την πουτσάρα του στο στόμα μου είχα ξεζουμιστεί. Μου ζήτησε να μου γλύψει το μουνάκι μου για να με ευχαριστήσει. Το είπα πως δεν ήμουν παρθένα και να αφεθεί σε ελεύθερο γαμήσι.

Αφού με έγλυψε τελικά τον έβαλε με δισταγμό μέσα στο μουνάκι μου. Την ώρα που πρωτοέμπαινε είχα λειώσει από καύλα. Δεν είχαμε και αρκετό χρόνο και μου υποσχέθηκε ότι τις επόμενες μέρες που η εξαδέλφη μου θα ερχόταν στην Αθήνα για κάποια δουλειά, θα ήμασταν μαζί όλη τη νύχτα.

Όταν ήρθε εκείνη η νύχτα εγώ έχυνα πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι. Αυτός είχε καυλώσει, όπως μου έλεγε, με τη σκέψη και μόνο ότι θα γαμούσε ένα τρυφερό μουνάκι και ένα τρυφερό κωλαράκι. Από νωρίς μου έλεγε πως θα μου κάνει το καλύτερο γαμήσι της ζωής του και θα με γαμούσε από παντού. Εγώ έλιωνα και μόνο που το σκεφτόμουν.

Μόλις ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αφού με έγδυσε σιγά - σιγά με το στόμα του, άρχισε να με φιλά και να κατεβαίνει προς τα κάτω στα βυζάκια μου και να μου ρουφάει τις ρωγούλες μου και να μου λέει όμορφα λογάκια.

Συνέχισε και μου έγλυφε τη γλωσσίτσα του μουνιού μου και προχώρησε πιο πέρα και μου έγλυφε τη νεανική μου, όπως έλεγε, κωλοτρυπίδα. Είχα γίνει ηφαίστειο αλλά και αυτός είχε γίνει όλος πούτσα. Του ζήτησα την ώρα που με έγλυφε να του τον παίρνω τσιμπούκι αλλά δεν ήθελε αυτή τη στιγμή να κάνω τίποτα εγώ παρά μόνο να αφοσιωθώ και να απολαύσω.

Μετά από αρκετή ώρα γλύψιμο και πιπίλισμα άρχισε να κάνει με την πούτσα του ότι έκανε με το στόμα του. Μου την έβαλε απαλά στο στόμα μου, μου ερέθισε με το καυλί του τα βυζάκια και μου έβαλε λίγο το καυλί του στα μουνόχυλά μου. Το έβγαλε και επανέλαβε το ίδιο.

Τελευταία μου είπε να ανοίξω με τα χέρια μου την κωλοτρυπίδα μου και αφού μου την άλειψε με σάλιο και έβαλε σάλιο στο καυλί του, το ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου και όσο με ρωτούσε αν πονάω τόσο η καύλα μου φούντωνε!

Εκεί που περίμενα να την βάλει όλη μέσα στο κωλαράκι μου και να με ξεσκίσει, την βγάζει και την βάζει στο μουνάκι μου. Την γλύκα από αυτή την τρύπα την είχα γευθεί αλλά ήθελα να τη γευθώ και από πίσω. Είχα ακούσει την εξαδέλφη μου να του έλεγε ότι άλλη γλύκα έχει το μουνί και άλλη ο κώλος. Του ζήτησα να την βάλει στο κώλο μου και να χύσει μέσα στον κωλαράκι.

Την έβγαλε από του μουνί μου και αφού έβαλε πάλι σάλιο την έσπρωχνε σιγά - σιγά στο κωλοτρυπίδι μου που είχε υγροποιηθεί και όχι πόνο δεν αισθανόμουν αλλά του είπα να την βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε.

Την έβγαζε και την ξαναέβαζε με αργό ρυθμό και η κωλοτρυπίδα μου έβραζε από καύλα και ο γλυκός πόνος που ένιωθα με έκανε να χύνω ασταμάτητα ενώ ταυτόχρονα μου ρουφούσε τις ρώγες μου και έβαζε όλο το μικρό μου βυζάκι στο στόμα του και με τα δάχτυλα του με γαργάλαγε στο καυτό μουνάκι μου και τα έσπρωχνε και πιο βαθιά και ένιωθα καύλα μπροστά και πίσω.

Εκείνο το βράδυ μούσκεψαν τα σεντόνια από τα χυσίματα. Ο μαθηματικός μ’ έβλεπε και έχυνε τις υπόλοιπες μέρες. Δεν είχε και άδικο. Ποιος δεν καύλωνε με την ιδέα ότι θα γαμούσε και θα ξεσκιζόταν με μια μικρούλα;

Από εκείνο το καλοκαίρι δεν ξαναβρεθήκαμε. Η ξαδέρφη δε με έπαιρνε μαζί της πλέον. Τώρα έχουν παντρευτεί. Μου έχει ζητήσει να ξαναβρεθούμε και του υποσχέθηκα ότι θα το ξανακάνουμε. Μου αρέσει και μένα.

Έχω φάει αρκετά καυλιά αλλά η γλύκα αυτής της εμπειρίας μου ήταν άλλο πράγμα. Τώρα ξεσκίζομαι με ένα άλλο μαθηματικό που μου κάνει ιδιαίτερα. Ο μαλάκας όμως δε θέλει να γαμάει από τον κώλο, του αρέσει πολύ η πίπα. Κατά τα αλλά έχει καλό, σκληρό, και στραβό πούτσο και ξεσκίζει τη μουνάρα μου (όχι πλέον μουνάκι μου) απίθανα.

Ένας λόγος που θέλω να ξαναγαμηθώ με τον άνδρα της ξαδέρφης μου είναι να με γαμήσει όπως τότε και να χύσει μέσα στην κωλάρα μου.

Τελικά παρόλο που οι μαθηματικοί είναι αντιπαθητικοί, ομολογώ ότι γαμούν απίθανα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")