Ο μουστακαλής του ΟΤΕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο τεχνικός του ΟΤΕ πήγε ανυποψίαστος να κάνει μια επισκευή όταν θα δεχτεί έντονη πρόκληση από την κυρία του σπιτιού, καθώς είναι πολύ καυλωμένη.

Η ιστορία:

Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς εσώρουχα. Ακόμη και εκτός σπιτιού. Είχα ακούσει ότι είναι ωραία αίσθηση και σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι αλλά δεν μπορούσα να το φανταστώ. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχω μια γαμημένη φαντασίωση. Ότι ξεσκίζομαι με έναν άγνωστο που δεν θα τον ξαναδώ, και κυρίως δεν θα τον ξέρει κι ο άντρας μου. Κάθε φορά όμως που μου δινόταν η ευκαιρία για να δείξω ότι είμαι ανοιχτή με έπιαναν οι ντροπές μου. Έτσι την έβγαζα στο σπίτι μόνη μου χώνοντας στο μουνί και στον κώλο μου ότι μαλακία έβρισκα.

Ας συστηθώ όμως πρώτα. Είμαι τριάντα χρονών, παντρεμένη δυο χρόνια. Μένω στην Αθήνα, αλλά ο άντρας μου είναι σχεδόν πάντα στο εξωτερικό. Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε μόνιμα. Την προηγούμενη εβδομάδα θα ερχόταν στο σπίτι ένα παιδί από τον ΟΤΕ για να δει κάποιο πρόβλημα που έχουμε. Φορούσα ένα φορεματάκι με κουμπάκια από τα οποία είχα ξεκουμπώσει μερικά πάνω και μερικά κάτω. Το σώμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχω τα πιασιματάκια μου, έχω όμως και μεγάλα βυζιά (το καμάρι μου). Έτσι από το φορεματάκι, φαινόταν καλά το γυμνό στήθος μου. Όταν χτύπησε το κουδούνι ένιωσα ντροπή, αλλά με μια βαθιά ανάσα το αντιμετώπισα. Άνοιξα την πόρτα κι είδα έναν κύριο γύρω στα πενήντα με μουστάκι και φόρμα ολόσωμη. Τίποτα ιδιαίτερο, αρκετά μπρουτάλ όμως. Προσπάθησε να είναι διακριτικός αλλά δεν μπορούσε να μην κοιτάζει τις βυζάρες μου. Τον ρώτησα αν θέλει καφέ.

-    «Αν και βιάζομαι θα τον πιω ένα στα γρήγορα» μου είπε.

Καθώς έκανε τη δουλειά του κι εγώ έφτιαχνα τον καφέ, προσπαθούσα με διάφορους τρόπους να του τραβάω την προσοχή. Έσκυβα δήθεν να πιάσω κάτι, τούρλωνα τον κώλο μου και τέτοια. Κάθε φορά που το μυαλό μου πήγαινε να με κάνει να νιώσω τύψεις, σκεφτόμουν πόσο ωραία νιώθω. Πήγα δίπλα του στην πρίζα του τηλεφώνου κι έσκυψα αφήνοντας τις βυζάρες μου να ξεχυθούν.

-    «Πω πω!» έκανε. «Πολλή ζέστη!»

-    «Νομίζετε…;» του απάντησα όλο νάζι.

Όταν τελείωσε καθίσαμε στον καναπέ για να πιει τον καφέ του.

-    «Θα φάτε κι ένα γλυκάκι, έτσι;» τον ρώτησα.

-    «Σας είπα, βιάζομαι…»

Εγώ είχα ήδη ανέβει στην καρέκλα και προσπαθούσα να πιάσω το βάζο με το γλυκό του κουταλιού κάνοντας το φορεματάκι μου να ανέβει ως τα κωλομέρια μου. Γύρισα και τον κοίταξα όλο υπονοούμενο. Σηκώθηκε από τον καναπέ και με πλησίασε. Κατέβηκα από την καρέκλα κι έπεσα στην αγκαλιά του.

-    «Δεσποινίς... εγώ δεν...»

-    «Δεν σας καταλαβαίνω…» του είπα και τραβήχτηκα.

-    «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό» μου είπε.

Γύρισα από την άλλη και ξεκούμπωσα άλλο ένα κουμπί, αφήνοντας πια το στήθος σε κοινή θέα σχεδόν.

-    «Πάλι δεν σας καταλαβαίνω» του είπα.

Τα μάτια του όμως ήταν καρφωμένα στα βυζιά μου σαν λυσσάρης.

-    «Κι έχετε και τόσο ωραίο μουστάκι!» του είπα και του χάιδεψα το μουστάκι.

Αυτό ήταν. Έβαλε τα χέρια του κι έπιασε τα βυζιά μου.

-    «Τι βυζάρες είναι αυτές; Θέλω να τις γλείψω» μου είπε σαν να μην κρατιέται.

Με μια κίνηση άνοιξε το φορεματάκι κόβοντας τα κουμπιά του. «Τι κάνω;» σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά ήταν ήδη αργά. Δάγκωνε ήδη τις ρώγες μου, ενώ με το άλλο του χέρι χάιδευε την κλειτορίδα μου κάνοντας τα πόδια μου να τρέμουν. Με σηκώνει και με βάζει να κάτσω πάνω στον πάγκο. Κατεβάζει το φερμουάρ από τη φόρμα του και βγάζει έξω την ψωλή του. Την χώνει στο μουνί μου και με γαμάει. Βογκάμε κι οι δύο.

-    «Σου αρέσει; Σου αρέσει έτσι;» μου λέει.

Παράλληλα με φιλάει στο λαιμό και στο στόμα.

-    «Πω πω καύλα μου. Τι μουνάκι σφιχτό είναι αυτό;» λέει και μου τον χώνει όλο πιο δυνατά.

Βογκάω δυνατά ενώ έχω δέσει τα πόδια μου στη μέση του. Με σηκώνει και καθόμαστε στην καρέκλα.

-    «Γαμήσου» μου λέει.

Αρχίζω να χοροπηδάω πάνω στο καυλί του γέρνοντας προς τα πίσω κι έχοντας βάλει τα πόδια μου στο πλάι για να βοηθάω την κίνηση.

-    «Ναι, ναι! Έτσι!» φωνάζω.

-    «Θα χύσω» μου λέει.

Σηκώνομαι και τον παίρνω στο στόμα μου.

-    «Καυλίτσα... ναι!!!» φωνάζει όλο ηδονή κι αφήνει τα υγρά του να με μπουκώσουν. «Κατάπιε τα!» μου λέει.

Τα κατάπια όλα και συνέχισα να παίζω για λίγο την πούτσα του κάνοντάς τον να τινάζεται. Φυσικά έφυγε χωρίς να πάρει λεφτά και δεν νομίζω ότι θα τον ξαναδώ.

(Copyright protected OW ref: 47769)