Η Εβελίνα με τις εκπλήξεις της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι κι αν είναι η κοπέλα του φίλου σου.. όταν έχει καύλες ο Στάθης δεν θα σκεφτεί τίποτα, αφού κι εκείνη κουνούσε την… ουρά της!

Η ιστορία:

Γεια σας με λένε Στάθη. Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν δυο καλοκαιρία ήμασταν καλεσμένοι στην Εβελίνα το κορίτσι του Ανδρέα. Εγώ, ο Τάσος και ο Νίκος φτάσαμε στο εξοχικό της. Η Εβελίνα είναι 1.65 σχετικά μικρό στήθος αλλά με μια απίστευτα ζουμερή κωλάρα. Κατεβήκαμε για μπάνιο στην παραλία όλοι μαζί. Εγώ και Εβελίνα είμαστε της ξάπλας, οι άλλοι συνέχεια μες στο νερό. Γενικά δεν θα έλεγα ότι μου είχε προκαλέσει ποτέ το ενδιαφέρον, κοπέλα φίλου γαρ!

Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα στην παραλία και κατά κάποιο τρόπο το καυλί μου είχε σκληρύνει. Η Εβελίνα κάποια στιγμή έκανε να πάρει το αντηλιακό το οποίο βρισκόταν δίπλα μου δεξιά ενώ εκείνη αριστερά. Κάνει να το πιάσει και με τον αγκώνα της ακουμπάει τον πούτσο μου. Εγώ ξύπνησα εκείνη τη στιγμή. Δεν αντέδρασα.. όμως μέσα από τα γυαλιά μου την είδα να έχει καρφώσει το βλέμμα της εκεί.

Αφού γυρίσαμε από το μπάνιο μπήκα για ντους τελευταίος. Το μπάνιο ήταν επάνω στα δωμάτια. Όταν βγήκα πήγα στο δωμάτιο να αλλάξω, νομίζοντας πως είμαι μόνος επάνω, αφίσα ανοιχτή την πόρτα. Όμως η Εβελίνα ήταν δίπλα και βγήκε και αντίκρισε τον πούτσο μου. Σάστισε και έφυγε νομίζοντας πως δεν την είδα. Το απόγευμα οι άλλοι βγήκαν για ψώνια κι εγώ έμεινα να την βοηθήσω στην κουζίνα. Φορούσε ένα σορτσάκι κοντό που όταν έσκυβε έβγαινε η κωλάρα έξω και της χωνόταν μέσα στο μουνί. Τρελάθηκα γιατί ήταν μια κοπέλα που δεν προκαλούσε ποτέ και γενικά ήταν κοπέλα για σπίτι που λένε.

Τότε λοιπόν δεν άντεξα και σε κάθε ευκαιρία κόλλαγα το καυλί μου πάνω της, δήθεν τυχαία. Τυχαία, τυχαία όμως, το κατάλαβε και προς μεγάλη έκπληξη άρχισε να ανταποκρίνεται. Κάποια στιγμή με κοιτάει με πονηρό ύφος, γυρνάει και μου αρπάζει το καυλί και αρχίζουμε τα φιλιά. Κατεβαίνει και αρχίζει να με τσιμπουκώνει τρελά.

-    «Θέλω να σε γαμήσω» της λέω. Έτσι όπως γίναμε...

-    «Κι εγώ!» μου λέει.

Την γυρνάω στον πάγκο της τον καρφώνω και την αρχίζω δυνατά να την ξεσκίζω. Το τι βογκητό έριχνε δεν λέγεται. Παίζει να άκουσαν τα διπλανά σπίτια.

-    «Ωωωω!» Να φωνάζει. «Σκίσε με! Τι ωραία που είναι!»

Ώσπου ακούμε το αυτοκίνητο με τα παιδιά να παρκάρει απ’ έξω. Βγαίνω απ’ την μουνάρα της και της λέω:

-    «Ρούφα τα. Θα χύσω και θα μας καταλάβουν αν δεν τα πεις…»

Όχι μόνο δέχτηκε.. μου πιάνει τον κώλο με τα δυο της χέρια και τρελή ταχύτητα με τσιμπουκώνει γρήγορα και με μανία να προλάβει να τα πιει. Τελικά την έπνιξα στα χύσια και προλάβαμε να μην πάρουν χαμπάρι οι άλλοι. Ήταν κάτι το απίστευτο γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως μια κοπέλα σαν την Εβελίνα, που είναι πολύ καλή κοπέλα και δεν σου πάει το μυαλό ότι έχει τέτοιες καύλες, μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα στον αγαπημένο της Ανδρέα, που τον είχε σαν τα μάτια της...

(Copyright protected OW ref: 47277)