Ο παρτουζιάρης φίλος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ο φίλος σου κανονίζει μια παρτούζα έκπληξη με την δική σου συμμετοχή, δεν έχεις παρά να την δεχτείς.

Η ιστορία:

Ως άντρες και φίλοι έχουμε και εμείς τις λίγο πιο προσωπικές μας κουβέντες. Βέβαια δεν αναφέρονται στη δουλειά και την καθημερινότητα αλλά και στην ερωτική μας ατασθαλία (και λέω ατασθαλία γιατί εγώ και ο φίλος μου με τον οποίο εξελίχθηκε η ιστορία είμαστε και οι δύο παντρεμένοι).

Συζητώντας λοιπόν σε μια εκδρομή με το φίλο μου σχετικά με το τι παίζει στην ερωτική ζωή του καθενός εκείνη την περίοδο, μου ανέφερε την γυναίκα ενός γνωστού του, η οποία περιγράφοντάς την δεν μπορώ να πω ότι ήταν και μανεκέν αλλά ήταν από ότι έλεγε αρκετά καυλιάρα και πολύ ανοιχτή σε όλα. Ο φίλος μου έχει μια ιδιαίτερη κλίση στα λίγο πιο τραβηγμένα βιτσιόζικα και παρτουζιάρικα παιχνίδια, αλλά εκείνη δεν το είχε ξανακάνει μου είπε αλλά αυτός θα ήθελε να της το προτείνει. Για να μην σας ζαλίζω αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και όπου βγει. Και πράγματι, μια μέρα που ήτανε να βρεθούνε της είπε ότι θα είμαι κι εγώ εκεί γιατί έχει μια δουλειά που χρειαζόταν να κάνει οπότε όταν και καλά εγώ ολοκληρώσω τη δουλειά και φύγω από το σπίτι του (γαμηστρώνα του για την ακρίβεια) τότε τα δυο τους θα απολαύσουν τον έρωτά τους.

Πράγματι, απογευματάκι συναντήθηκα εγώ με το φίλο μου και την περιμέναμε να έρθει. Να την κάποια στιγμή έρχεται. Συστηνόμαστε και τα σχετικά, κάθεται σε ένα καναπεδάκι και περίμενε να τελειώσουμε τη δουλειά μας και να φύγω. Πάνω σε άσχετες κουβέντες που λέγαμε όλοι μαζί, ο φίλος μου γίνεται λίγο πιο επιθετικός και αναφερόμενος σε εμένα μου λέει:

-    «Ρε συ, δεν είναι κούκλα η ...;»

Τι να πω κι εγώ;  

-    «Ναι» του απαντώ.

-    «Και είναι και πολύ καυλιάρα!» ξαναλέει αυτός.

Εκείνη έκπληκτη γουρλώνει και απαντάει:

-    «Μα τι είναι αυτά που λες στον άνθρωπο;»

-    «Μην ανησυχείς.. ο ..... ξέρει για μας» της λέει ο φίλος.

Εκείνη δεν φάνηκε να ενοχλείται, ίσα - ίσα που έσκασε ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Συνέχισα εγώ τη δουλίτσα και πάει ο φίλος και κάθεται δίπλα της, την αγκαλιάζει και αρχίζει να τη φιλάει. Εκείνη ψιλοαντιστέκεται και του λέει:

-    «Έλα μωρό μου, μη μπροστά στον άνθρωπο!»

Και κλασσικά ο φίλος της απαντά:

-    «Μα μωρό μου τι ντρέπεσαι; Δικός μας άνθρωπος είναι. Και είσαι τόσο καύλα που δεν μπορώ να σου αντισταθώ ούτε λεπτό!»

-    «Όχι μωρό μου. Ούτως η άλλως σε λίγο πρέπει να πάρω τα παιδιά από το φροντιστήριο. Να σε δω ήθελα μόνο λίγο» απαντά εκείνη.

-    «Καλά ρε μωρό μου, γιατί δεν κανόνισες να μείνεις περισσότερο; Τόσες μέρες έχω να σε δω…» απαντά ο φίλος.

-    «Κι εμένα μου έλειψες πολύ μωρό μου αλλά έχω περίοδο και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο».

-    «Όχι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο…» της λέει και αρχίζει να την φιλάει και να της χουφτώνει τα βυζιά.

Επειδή δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η ομορφότερη γυναίκα που είχα συναντήσει, αν και τους έβλεπα δεν μπορώ να πω ότι καύλωσα κιόλας. Εκείνη έκανε πως ψιλοαντιστέκεται αλλά ο φίλος δεν χαμπάριαζε, συνέχισε να την φιλάει και της έβγαλε τα βυζιά έξω και γύρισε σε μένα και λέει:

-    «Είδες τι βυζάρες έχει το μωρό μου;»

Ε... πήρα μπρος κι εγώ και λέω:

-    «Είναι πράγματι πολύ καυλιάρα, όπως μου έλεγες. Τυχερούλη!»

Εκείνη χαμογέλασε και μη χάνοντας ευκαιρία ο φίλος ξεκουμπώνει το παντελόνι του και της λέει:

-    «Μωρό μου τόσο που με καυλώνεις και να μην μπορώ και να σε γαμήσω με την περίοδο που έχεις.. τουλάχιστον θα μου πάρεις μια πίπα;» και απευθυνόμενος και σε μένα συμπληρώνει: «Φίλε είναι απίστευτα παθιάρα. Κάνει την καλύτερη πίπα που έχεις δει ποτέ!»

Εκείνη και πάλι χαμογελά και απαντά:

-    «Και όχι μόνο μωρό μου…»

Του βγάζει τον πούτσο έξω που είχε ήδη καυλώσει και αρχίζει να του τον παίζει. Εγώ από την άλλη, είπαμε δεν ήταν και η κούκλα αλλά δεν θα μένω και απλά κοιτώντας... Οπότε της λέω:

-    «Τώρα δεν είναι σωστό να ικανοποιείς το φίλο μου κι εγώ να κάθομαι εδώ απλά κοιτώντας και να μένω με την καύλα…»

Σηκώνομαι και πάω προς το μέρος τους. Εκείνη δεν είπε τίποτα αλλά ο φίλος της έπιασε το άλλο χέρι το σήκωσε προς το μέρος μου και της είπε:

-    «Έλα μωρό μου, δείξε του πόσο καυλιάρα είσαι…»

Εκείνη τον κοίταξε έκανε και καλά πως πάει να τραβηχτεί αλλά αμέσως μετά τον αφήνει, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, μου κατεβάζει το σλιπάκι και αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο μου, που δεν είχε καυλώσει ακόμη. Στη συνέχεια από τη μια άρχισε να γλείφει εμένα με το άλλο χέρι έπαιζε τον πούτσο του φίλου μου, έβγαζε καυλιάρικους και καυλωμένους αναστεναγμούς και συνέχιζε. Ο φίλος κι εγώ λέγαμε τι καύλα που ήτανε και εκείνη συνέχιζε ακάθεκτη. Σηκώθηκε, με έβαλε να κάτσω δίπλα του, έπαιζε και τους δυο πούτσους μας ταυτόχρονα, μας κοιτούσε και μας έλεγε:

-    «Γουστάρετε; Εσύ γουστάρεις; Δεν κάνω τέλεια πίπα;»

Καταφατικά απαντούσαμε και οι δυο εννοείται και εκείνη συνέχιζε.. έγλειφε με μανία, δάγκωνε, ξανάγλειφε, έχωνε τους πούτσους μας στα βυζιά της, τους έχωνε βαθιά στο στόμα της, μια τον ένα μια τον άλλο... είχε αφηνιάσει. Σηκώνεται κάποια στιγμή ο φίλος μου και της λέει:

-    «Θα χύσω τις βυζάρες σου!»

Οπότε και εκείνη γυρνάει τις βυζάρες της προς το μέρος του, συνεχίζει να παίζει τον πούτσο μου και παίρνει τα χύσια του. Ενώ ο φίλος μου της άλειφε τα χύσια του πάνω στα βυζιά της, εκείνη γυρνάει και σε μένα και μου λέει:

-    «Θέλω να με χύσεις κι εσύ».

Εγώ με τόσο δάγκωμα, άντε να χύσω… Μετά από λίγο σηκώνομαι και τη χύνω κι εγώ στα βυζιά της. Με την απόλυτη απόλαυση να γεμίζει το πρόσωπό της, μου λέει:

-    «Είμαι τελικά όσο καυλιάρα όσο με έλεγε ο φίλος σου;»

-    «Και πολύ περισσότερο!» της απαντώ.

-    «Δυστυχώς έχω περίοδο και πρέπει και να φύγω να πάω να πάρω τα παιδιά. Που να δεις πόσο ακόμη καυλιάρα μπορώ να γίνω... Αν σου άρεσε, κανόνισε με τον φίλο σου την επόμενη φορά να σας γαμήσω και τους δύο μαζί» είπε και άρχισε να ντύνεται.

Έφυγε βιαστική γιατί είχε ήδη ψιλοαργήσει και ανησυχούσε να μην πάρουν τα παιδιά τηλέφωνο τον πατέρα τους και αρχίσει μετά αυτός τις ανακρίσεις. Έκλεισε η πόρτα και όλο απόλαυση ο φίλος μου λέει :

-    «Είδες μαλάκα που σου έλεγα; Όλες το γουστάρουν τελικά το ομαδικό. Είδες πώς την καύλωνε; Θα κανονίσω να την γαμήσουμε…»

(Copyright protected OW ref: 47133)