Η χωρισμένη 25άρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας όταν η Μάρω κατοίκησε σ’ αυτή, γνωριστήκαμε αμέσως. Μέτριας ομορφιάς, καστανή, μελί μάτια, λίγο μελαχρινούλα και κάτω από 1.55 με όλο καμπύλες σώμα. Φαινότανε πολύ σεξουλιάρα κοπέλα.

Την είχε εγκαταλείψει ο άντρας της, μια και είχε προβλήματα με την αρρώστια της εποχής μας, τα ναρκωτικά. Είχε παντρευτεί μικρή και είχε παιδί που πήγαινε στο Δημοτικό. Το ηθικό της ήταν πολύ πεσμένο μετά τον χωρισμό με τον ναρκομανή άντρα της. Εργαζόταν αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά της και με παρακάλεσε αν είχα γνωριμίες να προσπαθήσω να της βρω καλύτερη εργασία.

Της εισηγήθηκα να εργάζεται στο διαμερισματάκι της μια και μπορούσε να γίνει αυτό. Είχε πολλές γνωστές από τους χώρους όπου εργαζόταν πριν και της είπα ότι δεν θα της δημιουργούσα κανένα πρόβλημα σαν διαχειριστής αν δεχόταν πελάτισσες στο διαμερισματάκι της μετατρέποντας το ένα δωμάτιο σε εργαστήριο της.

Δίστασε στην αρχή αλλά μετά από κανένα δίμηνο αποφάσισε να ακολουθήσει την συμβουλή μου. Μετέτρεψε το ένα δωμάτιο όπως της είπα και προσωρινά το παιδί της έμενε με τους γονείς της μέχρι να μετακομίσει σε μεγαλύτερο διαμερισματάκι στην πολυκατοικία μας, όταν ξενοικιαζόταν ένα άλλο λίγους μήνες αργότερα.

Μετά από λίγες εβδομάδες, κάθε φορά που με έβλεπε με ευχαριστούσε γιατί πραγματικά κέρδιζε πολύ περισσότερα λεφτά εργαζόμενη στο διαμερισματάκι της.

Είμαι στα σαράντα πέντε μου, έχω δυο παιδιά, ένα αρραβωνιασμένο και ένα που σπουδάζει εξωτερικό. Με την συμβία μου περνάμε καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ αυτήν αλλά όταν έβρισκα καμιά ευκαιρία με θηλυκό δεν την άφηνα να πάει χαμένη.

Μερικά απογεύματα όταν σχόλαγα από την δουλειά μου ακόμα και νωρίς τα βράδια, τύχαινε να είμαι μόνος μια και η γυναίκα μου ήταν προσκολλημένη στην οικογένεια της και επισκεπτόταν τους γονείς της, τα αδέλφια και τις αδελφές της. Δεν με ενοχλούσε αυτό γιατί με τους δικούς της πάντα περνούσαμε καλά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όταν συναντούσα μόνος τη Μάρω, πάντα της έκανα κομπλιμέντα για το ντύσιμο της, γιατί ρε γαμώτο πάντα σέξι ντυνόταν. Τα μάτια της λάμπανε όταν την κολάκευα.
Μια Κυριακή που η γυναίκα μου απουσίαζε με τις αδελφές της εκτός πόλεως, αρκετές ώρες, η Μάρω με προσκάλεσε όταν συναντηθήκαμε να πιούμε ένα καφεδάκι.

Καθίσαμε στην κουζίνα ενώ ετοίμαζε τον καφέ. Φορούσε μια μίνι φουστίτσα και κοντή φανελίτσα που άφηνε γυμνή τη μέση της. Χωρίς σουτιέν από πάνω ενώ οι ρώγες των βυζιών της στητές τέντωναν την φανελίτσα.

Γαμώτο ήταν καύλα μ’ αυτό το ντύσιμο. Όταν έσκυψε να πάρει κουλουράκια από ένα ερμάρι και φάνηκε ο πισινός της η πούτσα μου τινάχτηκε προσοχή βλέποντας τα κωλομάγουλα και το μαύρο στρινγκάκι της.

«Πω πω πω ρε Κώστα! Δεν σε βλέπω καλά. Αν σου σταθεί αυτό το μουνάκι θα την κερατώσεις πάλι την Άντρη!» σκέφτηκα ξαναμμένος ενώ κοίταζα τη Μάρω.

Κάθισε όχι απέναντι μου αλλά στην διπλανή καρέκλα ενώ πίναμε το καφεδάκι μας συζητώντας κυρίως τα δικά της με τον χωρισμό και την δουλειά της. Γαμώτο είχε βάλει και το ένα πόδι πάνω στο άλλο και η ματιά μου συνεχώς έπεφτε στις γάμπες και στα βυζιά της.

-    «Γαμώτο ρε Μάρω, όλα τα σέξι κορίτσια πάτε σαν χαζές και πέφτετε απάνω στον κάθε ανόητο και σπάτε τα μούτρα σας!» της είπα σε μια φάση.

Αυτή κούνησε καταφατικά το κεφάλι της αναστενάζοντας.

-    «Αν ήμουν εγώ και είχα μια κοπέλα σαν εσένα, ποτέ δεν θα σε άφηνα» συνέχισα και χαμογέλασε κολακευμένη.

-    «Είσαι καλός πολύ καλός μαζί μου…» αναστέναξε.

Το χέρι της ενώ μιλούσε άγγιξε το δικό μου σφίγγοντας το κοιτάζοντάς με στα μάτια. Της το χάιδεψα και εγώ ενώ το άλλο μου χέρι πήγε στα μακριά μαλλιά της χαϊδεύοντας τα και μετά το κατέβασα χαϊδεύοντας τους ώμους της. Όταν τράβηξε το χέρι της από το δικό μου, ενώ χάιδευα την πλάτη της, το άλλο χέρι μου άγγιξε τις γυμνές γάμπες της με τόλμη χαϊδεύοντας τες απαλά πάνω από το γόνατο ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω.

Με κοίταξε ξαναμμένη στα μάτια ενώ κατέβασε το ένα πόδι από το άλλο. Τα πόδια της μισάνοιξαν το χέρι μου γλίστρησε κάτω από την μίνι φουστίτσα και σε δυο δευτερόλεπτα, τα δάκτυλα μου τραβούσαν στην άκρη το στρινγκάκι της αγγίζοντας υγρά μουνόχειλα.

-    «Κύριεεεε Κώσταααααααααα!!!» βόγκηξε ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια της.

Ταυτόχρονα το μεσαίο δάκτυλο μου μπαινόβγαινε στην μουνότρυπά της τρίβοντας την κλειτορίδα της. Το άλλο χέρι μου άφησε την πλάτη της μπαίνοντας κάτω από την φανελίτσα, χάιδευα τα βυζιά της, φέρνοντας ακόμα πιο έντονους στεναγμούς στα χείλια της. Απότομα την αφήνω, ανασηκώνομαι, αρχίζω να την γδύνω και με βοήθησε χωρίς κανένα δισταγμό.

-    Είσαι πάρα πολύ σέξι κοπέλα!» στέναξα κοιτάζοντας την όταν έμεινε γυμνή.

Γρήγορα ξεντύθηκα ενώ αναστέναξε και αυτή έντονα όταν είδε την στητή πούτσα μου.
Όταν την τράβηξα στην αγκαλιά μου κόλλησε σαν βδέλλα απάνω μου και φιληθήκαμε στα χείλη. Όταν τα χείλη μας χώρισαν ασθμαίνοντας μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε στο στρώμα της. Αγκαλιά πήγαμε στο δωμάτιο της τράβηξε από πάνω το σκέπασμα και μετά είμαστε ξαπλωμένοι μαζί αγκαλιά φιλιωμένοι.

Χάιδευα τα βυζιά της πριν αρχίσω να της τα θηλάζω να ρουφώ τις ρώγες της κάνοντας την να αναστενάζει έντονα. Μετά, μια και μύριζε καθαριότητα, έδωσα κάτω στο μισοξυρισμενο μουνάκι της και ξεφώνισε δυνατά όταν άρχισα να της το γλύφω.

-    «Κύριεεεεε Κώσταααααα! Ααααααααχχχχ! Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις! Ααααααααχχχ!!!» ξεφώνισε και όταν κοίταξα πάνω ήταν σαν παπαρούνα κατακόκκινη.

-    «Σου γλύφω το μουνάκι καύλα μου! Σ’ αρέσει» ρώτησα.

-    «Ναι! Αααααααααχχχ! Ναι! Αααααααααχχχχ! Ναι!» ξεφώνισε πριν γείρει το κεφάλι της πίσω συνεχίζοντας να στενάζει και να βογκάει.

Τρεμούλιαζε όταν την έφερα σε χύσιμο και ξεφώνιζε σιγανά ότι έχυνε. Όταν χαλάρωσε κάπως και κατάλαβα ότι πέρασε ο οργασμός της, ανασηκώθηκα από το μουνάκι της.

-    «Ο άντρας μου ποτέ δεν μου το ‘κανε αυτό…» ομολόγησε αναστενάζοντας τραβώντας με απάνω της και φιλώντας με στα χείλη.

-    «Δεν έχω καπότα, αλλά μην φοβάσαι, θα προσέχω» της είπα κοιτάζοντας την στα μάτια.

-    «Δεν υπάρχει πρόβλημα, παίρνω αντισύλληψη. Πάντα έπαιρνα το τελευταίο διάστημα του γάμου μου όταν κατάλαβα ότι θα χωρίζαμε και συνέχισα να παίρνω» μου ομολόγησε.

«Καλύτερα…» σκέφτηκα. «Έτσι θα το απολαμβάναμε ακόμα πιο πολύ, χωρίς καμία προφύλαξη». Ανασήκωσε περισσότερο τα πόδια της και έσπρωξα την πούτσα μου στα υγρά μουνόχειλα της και αναστέναξε έντονα όταν έτριψα πάνω-κάτω μερικές φορές το πουτσοκέφαλο πριν σπρώξω μέσα.

-    «Ααααααααααααααααααχχχ! Ναι! Ναι! Αααααααααααχχχχ!» ξεφώνισε όταν η πούτσα μου εισχώρησε σαν καυτό σπιρούνι στο υγρό θερμό μουνάκι της.

Της τον έδωσα όλον μέχρι τις τρίχες, μέχρι τ’ αρχίδια μου και με αγκάλιασε σφιχτά στο κορμί της και με φίλησε καυλιάρικα για μερικά δευτερόλεπτα αναστενάζοντας και βογκώντας. Μετά άρχισα να την τρομπάρω.

-    «Ναι, ναι, κύριε Κώστα. Ναι, γάμησε με! Γάμησε το μουνάκι μου, γάμησε με! Ναι, ναι! Αααααααχχχ!» φώναξε κοιτώντας με καυλιάρικα.

-    «Ναι μωρό μου, ναι καύλα μου. Σου το γαμάω το μουνάκι. Ααααααααχχχ! Καύλα είσαι γλύκα μου, καύλααααααααα!!!» της φώναζα ενώ την τρόμπαρα.

Κινιότανε ξεδιάντροπα μαζί μου ενώ γαμιόμαστε με πάθος στο στρώμα που έτριζε από κάτω μας. Όταν έγερνα απάνω της ανταλλάσαμε σύντομα καυτά φιλιά ενώ ένιωθα το στέρνο μου να τρίβεται στα βυζιά και στις στητές ρώγες της. Κάποτε χούφτωνα τα κωλομάγουλα της μαλάζοντας τα ενώ την καμάκωνα βαθιά.

-    «Θα χύσωωωωωωωωωωωω! Τώρααααααα! Θα χύσωωωωωωωωω!!! Γάμησε με! Γάμησε με! Θα χύσωωωωωωωω! Ααααααααααααααχχχ! Τώραααααααα!!!» ξεφώνισε όταν το μουνάκι της έγινε κόλαση καύλας και άρχισε να σφίγγει σπασμωδικά την πούτσα μου που την τρόμπαρε συνεχώς.

Δεν ήμουν κανένας εικοσάρης που θα έφτανε τόσο σύντομα μαζί της. Συνέχισα να γαμάω με δύναμη το μουνάκι της ενώ με κοίταζε απίστευτα ξαναμμένη. Πέρασε ο οργασμός της και συνέχισα να την τρομπάρω. Μετά από κάποια χαλάρωση ξανάρχισε να κουνιέται ακόμα πιο καυλιάρικα από κάτω μου κοιτάζοντας με ξαναμμένη.

-    «Είναι γλύκαααααα η πούτσα σου! Καύλαααααα είναι!» ξεφώνισε μετά από λίγο ξαναμμένη.

Το σμίξιμο μας, το καυτό γαμήσι μας κράτησε ακόμα λίγα λεπτά ενώ όταν ξανάφτασε και ξεφώνισε ότι έχυνε, της είπα ότι θα έχυνα και εγώ μαζί της οπότε ο κόλπος της κινιότανε σπασμωδικά κι αυτή τριβόταν σαν λυσσασμένη απάνω μου… και σε λίγο χρόνο, όταν ήταν στα χάι της, της τον έχωσα όλον μέσα και εκτόξευα το σπέρμα μου στο αχόρταγο μουνάκι της.

Μείναμε ενωμένοι ακόμα λίγο μετά που το μουνάκι της σταμάτησε να πάλλεται στην πούτσα μου που την είχε ξεζουμίσει. Μετά όταν ανασηκώθηκα τραβώντας έξω την πούτσα μου και έγειρα στο πλάι της άρχισε να κλαίει. Την πήρα αγκαλιά φιλώντας την χαϊδεύοντας το κορμάκι της.

-    «Μην κλαις γλύκα μου. Τι έπαθες; Ηρέμησε μωρό μου…» της μουρμούριζα.

-    «Θα νομίζεις ότι είμαι καμιά πουτάνα που σου δόθηκα…» κλαψούριζε σιγανά.

-    «Όχι μωρό μου. Ούτε για μια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου αυτό» της είπα απαλά. «Είσαι πολύ καλή κοπέλα, και το να κάνεις έρωτα μ’ έναν άντρα δεν σημαίνει ότι είσαι και πουτάνα…» συνέχισα καθησυχάζοντας την.

Μου πήρε αρκετά λεπτά να την ηρεμήσω. Ε, ρε γαμώτο, αρκετά είχε περάσει αυτή η κοπέλα. Ήθελε όχι μόνο γαμήσι αλλά και τρυφερότητα. Να μην νιώθει ότι επειδή δόθηκε σ’ έναν άντρα ότι ήτανε κανένα πουτανάκι. Την ηρέμησα τελικά και ανταλλάξαμε ακόμα μερικά θερμά φιλιά πριν χωρίσουμε.

Τώρα θα μου πείτε ρε γαμώτο δεν ντρέπεσαι να τα έχεις με μια κοπέλα είκοσι χρόνια μικρότερη σου; Γιατί να ντραπώ; Μου αρέσει, της αρέσει αυτό που κάνουμε, και κοντά μου αυτό το διάστημα που κατοικεί εδώ έχει βρει στοργή και υποστήριξη που κανένας δεν της έδωσε, ακόμα και συγγενείς της.
Βέβαια, δεν κάνουμε κάθε μέρα έρωτα. Όμως έστω και τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα, βρίσκουμε την ευκαιρία και το κάνουμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")