Ελένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την Ελένη τη γνώρισα στις διακοπές. Ήμασταν με φίλους και παίζαμε χαρτιά σε ένα μπαράκι κοντά στην παραλία. Ο χαμένος κάθε παρτίδας έπρεπε να κάνει μια πράξη «θάρρους». Έχασα εγώ. Οπότε η Ράνια βρήκε κατευθείαν καψόνι.
-Βλέπεις εκείνες τις δύο στις ξαπλώστρες την χοντρή και την ψηλή με το μπλε μαγιό? Λοιπόν είναι καθήκον σου να πας και να τις φέρεις στην παρέα!!
- Πάω
Μεγάλη ντροπή ένιωθα , αλλά τι να κάνω. Πάω λοιπόν και τους μιλάω.
-Κορίτσια παίζουμε ένα παιχνίδι κάτι σαν αλήθεια-θάρρος και έχασα. και το καψόνι μου είναι να σας πείσω να έρθετε στην παρέα. Γιάννης.
- χαχαχα Δήμητρα (η χοντρή)
- χαχα (Ελένη) Ναι εγώ θα έρθω έχω βαρεθεί τόσες ώρες εδώ να κάθομαι, δε θα μου κάνεις κακό ε? και χαμογέλασε ναζιάρικα.
- Εγώ δεν έρχομαι. είπε η άλλη. πήγαινε εγώ θέλω να μαυρίσω (Τρομάρα της)
Μιλήσαμε ένα δυο λεπτά ακόμα και τελικά η Ελένη σηκώθηκε..
- Να σου πω μου λέει, πιάσε το χέρι μου να τους κομπλάρουμε τους φίλους σου. Θα κάνω ότι σε γουστάρω τρελά. ΟΚ?
Άλλο που δεν ήθελα εγώ . Φυσικά απάντησα και πιαστήκαμε χεράκι χεράκι και πήγαμε. Με το που φτάσαμε οι δύο άλλοι άντρες της παρέας μείνανε με ανοιχτό το στόμα (χαχα) δεν το πιστεύανε (η Ελένη ήταν 1.70 με μακριά μαύρα μαλλιά και μια χαρά σώμα, το πρόσωπο έξυπνο και ταυτόχρονα καυλιάρικο) τους σύστησα και παρατηρήσαμε ότι υπήρχε πρόβλημα.. χώρου.
- Δεν πειράζει Γιάννη, ρε Ελένη κάτσε πάνω στον Γιάννη, μη φοβάσαι είναι από καλή οικογένεια (χαχαχα)
Και έτσι έγινε. Η Ελένη κάθισε πάνω μου και αυτή κρατούσε τα χαρτιά. Τα χέρια μου ήταν τοποθετημένα γύρω από τη μέση της σαν να την κρατούσα αγκαλιά. Ένιωθα έναν έντονο ερωτισμό. Έναν ηλεκτρισμό. Σύντομα αυτά που ένιωθα πήραν μορφή. άρχισε να μου σηκώνεται. Το μαγιό μου ήταν αδύνατο να μου το συγκρατήσει . Το πουλί μου πήγαινε να σπάσει μεγάλωνε συνέχεια, ώσπου σε πολύ μικρό χρόνο έφτασε σε πλήρη στύση, πιέζοντας άθελα του , αλλά με χαρά τα κωλομέρια της μέχρις πριν 20 λεπτά άγνωστης Ελένης. Είχα κατακοκκινίσει!! Περίμενα χαστούκι, σφαλιάρα ξανάστροφη και ένιωθα το επικείμενο ρεζιλίκι προ των πυλών. Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως γύρισε το κεφάλι της μου χαμογέλασε, ανασηκώθηκε ελαφρά και αναπροσάρμοσε το σώμα της. Τώρα η επαφή ήταν καλύτερη!!! Δεν πονούσα και εφάρμοζε μια χαρά.
Τα πράγματα είχαν πάρει μια ανέλπιστα καλή τροπή!!! Θα γαμούσα!! Πλέον ήταν γνώση. Ο Κώστας κολλητός και παιδικός φίλος (μεγάλη γάτα) πήρε γρήγορα χαμπάρι τι παίζει οπότε πολύ γρήγορα λέει
- παιδιά πάμε.
- που να πάμε ρωτάω εγώ ?
- Όχι εσύ ρε. δεν είπαμε? Πάμε να κανονίσουμε το δώρο σου
Οι άλλο κατάλαβαν και σηκώθηκαν με τη μια
- Κάτσε εδώ εσύ παρέα έχεις.α και φρόνιμα εε ? μου είπε η Ιουλία και χαμογέλασε πονηρά.
Μείναμε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα μονοί. Ή τώρα ή ποτέ σκέφτηκα.και όπως την κρατούσα ανασηκώνω το χέρι μου στο κεφάλι της, της το στρίβω προς το μέρος μου και την φιλάω!! Ανταποκρίθηκε!!! Αυτό ήταν. Αρχίσαμε ένα παθιασμένο χορό από φιλιά σηκώθηκε, κάθισε ξανά πάνω όχι με την πλάτη τώρα αλλά κοιτάζοντάς με.. τα κορμιά μας ενώθηκαν και συνεχίσαμε τα φιλιά. Σε 2-3 λεπτά της έριξα την ατάκα.
-Πάμε
Και αμέσως σηκωθήκαμε χεράκι χεράκι. Ρίξαμε μια ματιά στη φίλη της είχε κοιμηθεί.
-Θα της στείλω μήνυμα , είπε.
Ανεβήκαμε γρήγορα στο μηχανάκι και πήγαμε στο ξενοδοχείο μου.
Μπήκαμε στο ασανσέρ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Αγκαλιασμένοι μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο. Πέσαμε στο κρεβάτι το ένα μου χέρι κάτω από τον αυχένα της σαν μαξιλάρι το άλλο έπιασε δουλειά.
Άρχισα να εξερευνώ το κορμί της. Να τη χαϊδεύω παντού εκτός από την επίμαχη περιοχή. Ο πούτσος μου είχε σκληρήνει. Της χάιδευα την κοιλιά τα χέρια, το στήθος, παράλληλα το φιλί μας είχε γίνει ασταμάτητο. Το χέρι μου χάιδεψε απαλά την κοιλιά της λίγο κάτω από τον αφαλό της, Ανατρίχιασε. Χάρηκα. Προχώρησα πιο χαμηλά στα πόδια της , στη μέσα μεριά των γλουτών. Ξεκινούσα από το μηρό έως τη λεκάνη από τη μέσα πλευρά, έτριβα τη γύρω περιοχή, μετακινούσα το μαγιό της αλλά δεν την ακουμπούσα.
- Σε θέλω αναστέναξε
- Όχι ακόμη, της είπα. Και συνέχισα πλέον είχα βάλει το χέρι μου μέσα από το μαγιό της. Το μουνάκι της όμως δεν το είχα ακουμπήσει. Απελπιστικά κοντά, αλλά δεν το ακουμπούσα. Η ανάσα της βάρυνε, έγινε γρήγορη αυτό ήταν είχε φτάσει εκεί που ήθελα. Εκεί που μου αρέσει. Πέρασα το μεσαίο δάχτυλο πάνω από την κλειτορίδα της τινάχτηκε σιγά σιγά το έβαλα λίγο μέσα της, βόγκηξε, άρχισα να το βάζω λίγο ίσα ίσα , και που και που το έβγαζα και έπαιζα για λίγο για την κλειτορίδα της, Τα υγρά της ήταν πολλά τα μπουτάκια της και το χέρι μου είχαν μουσκέψει. Της έβγαλα το μαγιό πάνω κάτω με κοίταξε σχεδόν παρακαλώντας. Της έβαλα με δύναμη το δάχτυλό μου μέσα στο μουνί της και άρχισα να το γαμάω με δύναμη. Αυτό ήταν τα έχασε. Άρχισε να βογκά και να φωνάζει δυνατά αδιαφορούσα. Για μια στιγμή έκοψα το ρυθμό. Μου έπιασε τον πούτσο.
- Τον θέλω, είπε.
Άρχισε να μου τον παίζει αλλά σύντομα σταμάτησε καθώς άρχισα πάλι να παίζω με το μουνί της με δύναμη. Κάποια στιγμή ήταν έτοιμη να τελειώσει. Δεν την άφησα έβγαλα το μαγιό μου ανέβηκα από πάνω της και μπήκα μέσα της όλος. Φώναξε.
Έμεινα για λίγο εκεί και άρχισα να κουνιέμαι. Αναστέναζε παραμίλαγε. Το ένα μου χέρι το έβαλα στο κωλαράκι της, συνέχιζα να τη γαμάω, ήταν αλλού. Πήρα υγρά από το μουνί της και τα έβαλα στον κώλο της. Άρχισα να παίζω με την τρυπούλα της γύρω γύρω, γύρω γύρω , λίγο μέσα. Πάλι πήρα υγρά το ίδιο. Ο σφιγκτήρας χαλάρωσε το δάχτυλό μου μπήκε όλο μέσα. Τη γαμούσα με τον πούτσο μου και το δάχτυλό μου.
- Σου αρέσει μωρό μου, τη ρώτησα? Σου αρέσει πως σε γαμάω? Σου αρέσει ο πούτσος μου?
Μούγγρισε. Τα λόγια μου ήταν καταλύτης Άρχισε να ουρλιάζει, έχασε τον έλεγχο. Κάρφωσα το δάχτυλό μου σταθερά μέσα στον κώλο της. Συνέχισα να τη γαμάω στον ίδιο ρυθμό.
- Χύνωωωωω, χύνω στον πούτσο σου ούρλιαξε!!!
Πήρα το χέρι μου από πίσω. Συνέχισα να τη γαμάω. Η ανάπνοή της χαλάρωσε.
Κάτι πήγε να πει, δεν έδωσα σημασία. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά κι άρχισα να τη γαμάω με δύναμη.
Σκίσε με σκίσε με είπε.
Της έπιασα το χέρι της το έβαλα πάνω στην κλειτορίδα της. Κατάλαβε. Σύντομα έχασε πάλι τον έλεγχο. Πήρε το χέρι της, είχε δακρύσει. Είχα καβλώσει απερίγραπτα.
Άρχισα με τον αντίχειρα μου να παίζω την πρησμένη της κλειτορίδα. Άρχισε να κλαίει. Έχυνα ασταμάτητα και έκλαιγε από κάβλα, ενώ τιναζόταν δεξιά αριστερά. Ένιωθα βασιλιάς του κόσμου.
-Χύσε με μου είπε.
Δεν ήθελα και πολύ, τραβήχτηκα κι άρχισα να χύνω πάνω στην κοιλία της. Μου τον έπαιζε. Αλλάξε στάση και τον πήρε στο στόμα της. Μου τον έγλυψε.

-Πάμε για ντουζάκι μου είπε. Και πήγαμε..

Δεν θυμάμαι πόσες φορές γαμηθήκαμε, μέχρι το άλλο πρωί. Συνεχώς. Ντουζάκι τσιγάρο σεξ. Και πάλι από την αρχή. Με την Ελένη ήμασταν μαζί 2 εβδομάδες. Οι διακοπές τελείωσαν και έπρεπε ο καθένας να γυρίσει στις σπουδές του. Επικοινωνία δεν κόψαμε ποτέ. Και έχουμε βρεθεί από τότε αρκετές φορές. Πριν ενάμιση χρόνο παντρεύτηκε. Όμως πριν 1 μήνα με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")