Η πρόθυμη γειτόνισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει καιρό να γαμήσει κι έχει απίστευτες καύλες. Σ’ αυτό συμβάλει και μια γειτόνισσα που με τον τρόπο της τον καυλώνει ακόμη περισσότερο. Η τύχη λοιπόν βοηθάει τους τολμηρούς κι ο φίλος μας θα διαπιστώσει πως η γειτόνισσα είναι πρόθυμη να τον ξεκαυλώσει.

Η ιστορία:

Καλησπέρα παιδιά. Χθες το πρωί ξύπνησα με απίστευτες.. ορέξεις και επειδή δεν έχω κοπέλα εδώ και δυο μήνες, δεν ήξερα τι να κάνω. Έφυγα από το σπίτι για τη δουλειά και γύρισα το απόγευμα αλλά η καύλα δεν είχε υποχωρήσει. Το βράδυ έκατσα στη μπαλκονάρα μου να πιω μια μπιρίτσα και η διπλανή άπλωνε ρούχα…

Η κοπέλα ήταν μέτρια, δεν μου είχε τραβήξει ποτέ τον ενδιαφέρον αλλά εκείνη η μέρα ήταν διαφορετική. Φορούσε ένα κολάν και από μέσα τίποτα και όπως έσκυβε για να απλώσει και στηνόταν η κωλάρα της καύλωνα ακόμα παραπάνω. Είχε μικρά βυζάκια αλλά καλοστημένο σώμα. Είναι γύρω στα 27 με 28, δηλαδή λίγο μεγαλύτερη από μένα.. Καθώς την έβλεπα να σκύβει, έτριβα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και σε κάποια φάση μου ξέφυγε μια βαριά αναπνοή και γύρισε και με είδε στη φάση που ήμουν.

-    «Είμαι ωραίο θέαμα, ε;» μου λέει γελώντας.

-    «Όσο να ‘ναι.. είσαι!» απαντάω.

Γελάει και με προσκαλεί στο σπίτι της να πιούμε μαζί την μπίρα. Πηγαίνω και με δική της πρωτοβουλία πιάνουμε κουβέντα για γκομενικά. Μου λέει πως είναι κι αυτή μόνη και πως της λείπει πιο πολύ το σεξ παρά η σχέση. Της λέω πως μπορώ να την βοηθήσω σ’ αυτό. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήρθαμε πιο κοντά. Για να μην πολυλογώ με προλόγους, σε δέκα λεπτά άρχισαν να αφαιρούνται τα ρούχα. Είχε μια μικρή ελίτσα στο δεξί βυζάκι της που με τρέλαινε. Την έγλειφα για αρκετή ώρα κι αυτή έπαιζε με τον πούτσο μου ώσπου μου είπε:

-    «Το μουνί μου είναι πολύ υγρό και περιμένει κάποιον να το ξεσκίσει .. Άσε τα προκαταρκτικά και προχώρα σ’ αυτό για το οποίο βρίσκεσαι στο σπίτι μου».

-    «Έχω πάνω μου ότι χρειάζεται…» της λέω, εννοώντας το παλαμάρι μου.

Έβγαλε το παντελόνι της και βλέπω ότι δεν φορούσε τίποτα από μέσα. Έβαλε το χέρι της στο μποξεράκι μου και έβγαλε έξω τον πούτσο μου. Πριν καν μου τον ακουμπήσει, ήμουν έτοιμος να χύσω! Μου τον χάιδευε στην αρχή και μετά τον ζούπηξε με δύναμη και τον κατεύθυνε προς το υγρό μουνί της. Μόλις μπήκα ένιωσα απίστευτα που γαμούσα μετά από καιρό και δεν άργησα να χύσω. Τότε καυτό σπέρμα γέμισε το προφυλακτικό!

-    «Είσαι πρόωρος λίγο…» μου λέει.

-    «Είναι που έχω να γαμήσω πολύ καιρό…» απαντάω.

-    «Κι εγώ έχω να τον φάω πολύ καιρό αλλά δεν κάνω κι έτσι!» λέει.

-    «Μη φοβάσαι. Έχω κι άλλα αποθέματα…» απαντάω και τον έβγαλα για να αλλάξω προφυλακτικό γιατί το πρώτο είχε γεμίσει.

Το πήρε και έγλειψε το σπέρμα που είχα βγάλει πριν. Έβαλα άλλο και συνέχισα να την γαμάω μέχρι να έρθει σε οργασμό. Σε πέντε λεπτά έγινε κι αυτό, και καυτά γυναικεία υγρά γέμισαν το πουλί και τα αρχίδια μου. Ήταν υπέροχα! Ήθελα να την γαμάω όλη νύχτα. Η πουτάνα φώναζε πάρα πολύ.. κι αυτό με καύλωνε κι άλλο. Άρχισα να βαράω σφαλιάρες στην κωλάρα της και να βάζω τα δάχτυλα μου στην κωλότρυπα της. Φώναζε δυνατά και ήθελε κι άλλο. Τότε την γάμησα και από πίσω χρησιμοποιώντας σαν λιπαντικό τα υγρά από την μουνάρα της. Έχυσα μέσα στον κώλο της και μετά μπήκαμε για ένα μπανάκι οι δυο μας. Μέσα στο μπάνιο μου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει πάρει κοπέλα. Χρησιμοποιούσε και τα χείλη της και τη γλώσσα της και κάθε λίγο φιλούσε το κεφαλάκι του πούτσου μου κι αυτό με καύλωνε απίστευτα.

Συνέχισε γλείφοντας τα αρχίδια μου κι εγώ μετά της έγλειψα τις ρωγίτσες, ειδικά τη μία που είχε μια ελίτσα, και συνέχισα να της βαράω τα κωλομάγουλα μέχρι να φωνάζει από το τσούξιμο. Άρχισε να παραπονιέται ότι την πονάω και συνέχισα δίνοντας της φιλάκια στον κώλο και γλείφοντας το μουνάκι της που είχε γίνει πάλι υγρό. Μου είπε ότι ήθελε να της βάλω μέσα στο μουνί όλη την παλάμη και όσο πάει μέχρι να ματώσει από τον πόνο. Το έκανα αλλά η καριόλα δεν πονούσε με τίποτα. Ξαναέχυσε και τα υγρά της γέμισαν το χέρι μου. Μου είπε να τα γλείψω όπως κι αυτή κατάπιε το σπέρμα μου όταν μου πήρε πίπα. Ενώ αρχικά αρνήθηκα μετά με έπεισε και για ανταμοιβή μου τον έπαιζε μέχρι να κοιμηθούμε, χωρίς όμως να καταφέρω να ξαναχύσω.

Κοιμήθηκα εκεί και το πρωί ξυπνήσαμε με τον πούτσο μου στο μουνί της που σημαίνει ότι παίζει να έγινε και κάτι που δεν θυμάμαι για να το διηγηθώ. Φύγαμε και οι δυο για τη δουλειά με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε το βράδυ. Το επόμενο βράδυ ήμασταν και οι δυο ψόφιοι και περιοριστήκαμε σε ένα γαμήσι στα τέσσερα και λίγα προκαταρκτικά. Όμως αυτό που θα θυμάμαι πάντα από αυτή τη νύχτα, είναι ότι ήταν καύλα η ελίτσα στο βυζάκι της και ότι όποτε θέλω να ξεκαυλώνω, υπάρχει μια πρόθυμη γειτόνισσα να με βοηθήσει…

(Copyright protected OW ref: 46728)