Η κοπέλα του ξάδελφου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο ξάδελφος αφήνει την κοπέλα του στον φίλο μας για να λείψει για λίγες μέρες. Μάλλον όμως έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα γιατί ο μικρός με τις αγαμίες που έχει, δεν θα την αφήσει ήσυχη…

Η ιστορία:

Καλησπέρα παιδιά. Μιλάμε για πραγματική ιστορία. Πριν δυο χρόνια ο ξάδελφος μου τα έφτιαξε με μια κοπέλα που από τις πρώτες περιγραφές του, μας έλεγε ότι είναι πολύ γαμάτη γκόμενα. Ένα Πάσχα την έφερε να μας την γνωρίσει. Αφού βγήκαμε αρκετές φορές όλοι μαζί, μετά από τρεις μέρες ο ξάδελφος μου αποφάσισε να πάει για ένα διήμερο στο χωριό και μου την άφησε στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ κλασικά, δουλειά δεν είχα, ξύπνησα στις δυόμισι το μεσημέρι αλλά ούτε αυτή είχε σηκωθεί ως τότε. Πήγα προς το δωμάτιο που κοιμόταν και είδα πως το baby doll που φορούσε είχε μαζευτεί ψιλά και φαινότανε το ροζ στρινγκάκι της. Εκείνη την ώρα έσπρωξα κατά λάθος την πόρτα και ξύπνησε. Ανοίγοντας τα μάτια μου λέει:

-    «Καλημέρα».

Μόλις κατάλαβε ότι βλέπω το βρακάκι της μαζεύτηκε και έδειξε πως ντράπηκε. Εγώ αν και έξι χρόνια πιο μικρός, τότε ήμουν δεκαεννιά χρονών, εντελώς κάφρος, της λέω:

-    «Ωραίο χρωματάκι, ερεθιστικό!»

Αυτή ψιλογελάει και λέει:

-    «Άντε ρε βλάκα. Εγώ φταίω που ντράπηκα που με είδες έτσι».

-    «Τι να ντραπείς; Αμάν κάνω να δω μουνί!», της λέω.

Γελάει και με ρωτάει:

-    «Έχεις καιρό να κάνεις σεξ;»

-    «Αρκετό…» απαντάω.

Δείχνει πως εκπλήσσεται. Αφού κάνουμε σεξουαλική κουβέντα για περίπου μισή ώρα, και είχα αρχίσει να καυλώνω και φαινόταν πάνω από το μποξεράκι που φορούσα, το κατάλαβε. Κοίταξε επίμονα προς τον πούτσο μου και γέλασε.

-    «Αυτό εννοώ. Άμα έχεις καιρό να πηδήξεις, ακόμα και με την κουβέντα σηκώνεται!» της λέω.  

Τότε αρχίζει να μου τον χαϊδεύει. Σε λίγο κατεβάζει το μποξεράκι και όλο έκπληξη μου λέει:

-    «Μόνο αυτό είναι;»

-    «Τι εννοείς;» της λέω.

-    «Το πουλάκι σου είναι πολύ μικρό!» απαντάει.

Η αλήθεια είναι ότι το πουλί μου είναι 12 εκατοστά αλλά δεν το θεωρώ και άξιο γέλιου.

-    «Με αυτό δεν θα νιώσω τίποτα!» μου λέει.

Και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Της τράβηξα τότε το στρινγκάκι και μόλις είδα το μουνάκι της και το ακούμπησα με τα δάχτυλα μου, έχυσα. Γέλασε πάλι και είπε:

-    «Μεγάλες αγαμίες έχεις!»

-    «Έχω κι άλλα αποθέματα…» της λέω.

Αρχίζω να την φιλάω με μανία, στα χείλη, στο στήθος, στα μουνόχειλα, και στο τέλος της κάνω ένα γλειφοκώλι. Παίρνει το παπάρι μου και το βάζει στην τρύπα της, και αρχίζω να την γαμάω με λύσσα δαγκώνοντας τα βυζάκια της. Τότε μου ζουπάει τα αρχίδια και φωνάζει:

-    «Γάμα με!»

Χύσαμε ταυτόχρονα και στη συνέχεια κάτσαμε να ξεκουραστούμε για λίγο με την υπόσχεση ότι μετά θα μου στήσει κώλο να την πάρω και από πίσω. Όσο καθόμασταν, έβαζε το χέρι της και μετρούσε το πουλί μου χασκογελώντας για το πόσο μικρό είναι. Εγώ και ντρεπόμουν αλλά και με έφτιαχνε ο τρόπος που γελούσε. Μετά από μισή ώρα μου έστησε κωλαράκι και αφού έχυσα και εκεί, σταματήσαμε, και απλά συνεχίσαμε τα παιχνιδάκια, εγώ με τα βυζάκια της κι αυτή με το πουλί μου. Περιττό να πω, ότι έχυσα άλλες δυο φορές στα χέρια της χωρίς να το περιμένει απλά και μόνο επειδή μου τον χάιδευε...

(Copyright protected OW ref: 46730)