Το πρώτο μου fisting

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γυναίκα θα νιώσει για πρώτη φορά την εμπειρία του fisting και θα της μείνει αξέχαστη.

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του xstream. Με λένε Ιφιγένεια και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη φορά που έκανα fisting. Πρώτα να σας περιγράψω την εμφάνιση μου. Είμαι 1.70, 65 κιλά, μελαχρινή. Έχω σχετικά μικρό στήθος όμως οι ρώγες μου είναι τεράστιες και σχεδόν πάντα όρθιες. Από την πρώτη φορά που έκανα έρωτα εθίστηκα στο σεξ και το απολαμβάνω όποτε μπορώ χωρίς κανένα ταμπού.

Πριν τρία χρόνια γνώρισα τον Δημήτρη. Μεταξύ μας υπήρξε φοβερή χημεία. Συχνά μαζί καθόμασταν και βλέπαμε ερωτικές ταινίες και όποτε βλέπαμε κάτι που μας άρεσε το δοκιμάζαμε. Σε κάποιες ταινίες τύχαινε να βλέπουμε γυναίκες να βάζουν μέσα τους ολόκληρο το χέρι μέχρι τον καρπό. Μερικές ακόμη και δυο χέρια. Ο Δημήτρης με αυτή την εικόνα ερεθιζόταν πάρα πολύ και μου έλεγε πως θέλει να το κάνει σε εμένα. Η απάντηση μου πάντα ήταν πως αυτά που δείχνουν οι τσόντες είναι πολλές φορές μοντάζ.

Στον Δημήτρη μου όμως αυτή η φαντασίωση είχε γίνει ψύχωση. Κάθε φορά που κάναμε σεξ, ξεκινούσε να με γλείφει και να παίζει με τα δάχτυλα του. Στην αρχή άντεχα μέχρι τρία δάχτυλα μέσα μου. Με την καθημερινή εξάσκηση όμως και κάποια λιπαντικά, έφτασε να βάζει μέσα μου άνετα τέσσερα και μερικές φορές  πέντε δάχτυλα. Πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσε πάρα πολύ να νιώθω το μουνί μου να ανοίγει τόσο όσο κανένα αντρικό όργανο δεν θα μπορούσε να το ανοίξει. Παρόλο που μου άρεσε όμως, όποτε προσπαθούσε να βάλει όλη την παλάμη του μέσα μου, δεν γινόταν γιατί πονούσα. Μέχρι που η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα…

Είχαμε βγει με τον Δημήτρη για ένα ποτό. Το ένα έφερε το άλλο και ήπιαμε τόσο όσο χρειάζεται για να είμαστε χαλαροί. Όσο χρειάζεται για να κάμπτονται οι αναστολές. Μόλις γυρίσαμε σπίτι και πήγαμε στο κρεβάτι, μου ψιθύρισε στο αφτί πως αυτή την νύχτα θα την θυμάμαι για πάντα. Με έγδυσε και με ξάπλωσε ανάσκελα βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη μου για να είναι ψηλά. Χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου. Έβαλε κρεμούλα στο χέρι του και άρχισε… Πρώτα δυο δάχτυλα, πολύ εύκολα. Μετά τρία και αρχίζω να νιώθω να ανοίγω και να του ζητάω κι άλλο. Όταν πλέον είχα τέσσερα δάχτυλα μέσα μου ένιωθα το μουνί μου να χύνει ασταμάτητα.

Συνέχισε να μου γαμάει το μουνάκι έτσι για περίπου πέντε λεπτά έτσι ώστε να συνηθίσω στο άνοιγμα. Στη συνέχεια άρχισε να βάζει και τον αντίχειρα του μέσα μου. Ταυτόχρονα μου έγλειφε το κωλαράκι για να εντείνει τον ερεθισμό μου και να συνεχίζω να χύνω έτσι ώστε να μπαίνει πιο εύκολα μέσα μου. Σιγά - σιγά έσπρωχνε όλο και πιο μέσα. Παρόλο που μου άρεσε άρχισα να πονάω και λίγο. Τότε ο Δημήτρης ήρθε και ξάπλωσε πάνω μου βάζοντας τον πούτσο του στο στόμα μου. Έβαλε κι άλλη κρέμα στο χέρι του και άρχισε να το βάζει πάλι στο μουνάκι μου.

Ένιωθα όλα του τα δάχτυλα μέσα μου. Με μικρές και απαλές κινήσεις έμπαινε πιο βαθιά. Ένιωθα το μουνί μου τόσο ανοιχτό όσο ποτέ. Μου άρεσε πολύ. Ρουφούσα τον πούτσο του λαίμαργα. Και τότε ξαφνικά νιώθω το μουνί μου ξεσκισμένο. Το χέρι του Δημήτρη ήταν μέσα μου ως τον καρπό. Ένιωθα γεμάτη. Με κάθε κίνηση του χεριού του πλέον έχυνα κυριολεκτικά ποτάμια. Έζησα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου. Μετά από αυτή την εμπειρία αποφάσισα να εξερευνήσω το κορμί μου και να το φτάσω στα άκρα. Τις επόμενες εμπειρίες μου όμως σε άλλη ιστορία, αν θέλετε φυσικά.

(Copyright protected OW ref: 46244)