Καυτό σεξ με την άγνωστη από το chat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γνωριμία μου με την Τ. άρχισε εντελώς αθώα από το ΝΕΤ σε ένα site για μουσική. Τότε δεν μπορούσα καν να φανταστώ που θα κατέληγε αυτή η ιστορία... Καθόμασταν μέχρι αργά τα βράδια και ακούγαμε μουσική ή της έβαζα εγώ δικά μου τραγουδάκια που της άρεσαν πολύ. Παράλληλα μιλούσαμε και στο mic. Η φωνή της ήταν πολύ σέξι και αρκετές φορές χάιδευα τον πούτσο μου ακούγοντας την.

Σιγά - σιγά έτσι πέρασαν δυο μήνες περίπου. Κάθε μέρα ανυπομονούσα να κάτσω στο pc και να τη συναντήσω. Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Σημειωτέον πως ως τότε ούτε καν φωτό είχαμε ανταλλάξει. Οπότε μια μέρα συζητούσαμε για ένα ωραίο ξενοδοχείο της περιοχής της και τη ρώτησα:

-    ''Με ποιόν θα ήθελες να ήσουν εκεί;''

-    ''Με σένα μωρό μου'' μου λέει...

Κεραυνοβολήθηκα..! Ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κι αυτή αισθανόταν κάτι για μένα εκτός από φιλία..

Άρχισε τότε ένα τρελό πάρε-δώσε στα τηλέφωνα και στο chat. (Λόγω αποστάσεως ήταν δύσκολο να βρεθούμε τότε. Εγώ ήμουν εκτός Ελλάδας). Σιγά-σιγά ξεθαρρέψαμε και τα τηλέφωνα άρχισαν να γίνονται και πιο τολμηρά. Εντωμεταξύ είχαμε ανταλλάξει και φωτό. Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα μάτια και χείλη που με έκαναν να φαντασιώνομαι τρελά πράγματα.. Ήταν χωρισμένη όπως κι εγώ άλλωστε.

Όπως είπα και πριν τα τηλέφωνα άρχισαν να γίνονται τολμηρά και καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου. Λέγαμε κυρίως τι θα κάναμε ο ένας στον άλλον όταν βρεθούμε. Πάντα στο τέλος καταλήγαμε να μαλακιστούμε στο τηλέφωνο και να χύνουμε και οι δυο μαζί..

Της Τ. της άρεσε να κάνει πίπες και μου περιέγραφε λεπτομερώς πως θα πάρει όλον τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της ενώ εγώ θα της πιπιλούσα την κλειτορίδα και τον κώλο της, κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα.

Αφού πέρασαν έτσι κάπου δυο μήνες και σε συνδυασμό με το Πάσχα θα γυρνούσα Ελλάδα για διακοπές, της πρότεινα να συναντηθούμε και να κάνουμε τις φαντασιώσεις μας πράξη. Δέχτηκε με μεγάλη χαρά φυσικά.

Πρέπει να σας πω ότι είμαι άτομο με μεγάλη έφεση στους πειραματισμούς στο σεξ και δεν περιορίζομαι σ’ ένα απλό γαμησάκι και τέρμα. Μου αρέσει να εξερευνώ την σεξουαλικότητα της παρτενέρ μου κι αυτό θα έκανα με την Τ. Γι αυτό εφοδιάστηκα για την πρώτη μας συνάντηση με τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Πήρα λοιπόν το αεροπλάνο και έφτασα στο νησί της χωρίς να της το πω. Έπιασα δωμάτιο σε ένα ακριβό αλλά απόμερο ξενοδοχείο και της τηλεφώνησα. Έπεσε από τα σύννεφα που ήμουν εκεί. Της είπα τον αριθμό του δωματίου και ότι θα είχα την πόρτα ανοιχτή. Είχα κάνει το ντουζάκι μου και ο πούτσος μου όρθιος την περίμενε ήδη.

Έφτασε πολύ γρήγορα. Την περίμενα πίσω από την πόρτα. Άκουσα τα βήματά της βιαστικά. Με το που μπήκε την αγκάλιασα και της έδωσα ένα πολύ βαθύ φιλί. Τα κορμιά μας έτρεμαν από καύλα και προσμονή. Ήταν πολύ ωραιότερη από τις φωτό και κυρίως ζωντανή.

Ένα μουνί ήταν ολόκληρη παλλόμενο και ζεστό. Με γύρισε απότομα ανάποδα και με κόλλησε στον τοίχο του χολ. Έκλεισε την πόρτα και με φίλησε από πίσω στο λαιμό.

Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και το κατέβασε. Ένιωθα την ανάσα της καυτή στο σβέρκο μου. Μου έπιασε τον πούτσο μου που είχε σηκωθεί ως εκεί που δεν πήγαινε άλλο και άρχισε να τον παίζει ελαφρά βογκώντας. Κατέβηκε πιο κάτω.. Ένιωσα τη γλώσσα της στον κώλο μου και άρχισε να με δαγκώνει ελαφρά πίσω ενώ το χέρι της κινιόταν πιο γρήγορα. Είχα τρελαθεί. Έβαλε το στόμα της πιο χαμηλά ακόμα κι άρχισε να μου γλύφει τ’ αρχίδια μου από πίσω. Πέρασε μπροστά μου κι ενώ εγώ ακουμπούσα τα χέρια μου στον τοίχο, μου τον πήρε στο στόμα βαθειά... Όλον..
Την άκουσα σαν σε όνειρο να βογκάει ηδονικά. Ήταν μια πραγματική μαστόρισσα στην πίπα.. Έγλυφε σαν παγωτό και μετά τον έβαζε πάλι βαθιά. Δεν άντεξα άλλο.. Έχυσα τρελά βαθιά μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα μα όλα. Σηκώθηκε και με φίλησε παθιασμένα. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα πως είναι το σπέρμα. Μου άρεσε πολύ η γεύση. Ήμουν αποφασισμένος εκείνο το Σαββατοκύριακο να κάνω ότι ήθελε αυτή..

-    "Τώρα που ξεκαύλωσες λίγο μωρό μου έλα να γαμηθούμε άγρια" είπε..

Τι ξεκαύλωσα; Ο πούτσος μου δεν είχε πέσει χιλιοστό. Την έριξα στο κρεβάτι και της σήκωσα τη μαύρη της φούστα. Φορούσε μαύρες κάλτσες και τίποτα άλλο από μέσα. Η θέα του καλοξυρισμένου της μουνιού με τρέλανε. Η κλειτορίδα της είχε πρηστεί από καύλα.. δεν καθυστέρησα καθόλου.

Άρχισα να της γλύφω τα πόδια ακριβώς πάνω από τις κάλτσες και σιγά-σιγά ανέβαινα.. Βογκούσε και παρακαλούσε:
-    "Ναι μωρό μου εκείιιιι... Πιο ψηλάααα".

Ακούμπησα την άκρη της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της και τινάχτηκε σαν να την χτύπησε ρεύμα..

-    "Ααααααααχχχ" έκανε μόνο..

Άρχισα να πιπιλάω την κλειτορίδα της κι από μέσα η γλώσσα μου έκανε τρελά παιχνίδια. Είχε τρελαθεί από καύλα. Χτυπιόταν στο κρεβάτι.. Συγχρόνως της έβαλα κι ένα δάχτυλο βαθιά στο μουνί της. Άρχισε να χύνει σφαδάζοντας από καύλα. Το κορμί της πήγαινε πάνω κάτω. Έχυσε με λυγμούς ικανοποίησης και έμεινε ξέπνοη αναστενάζοντας βαθειά.
Χαλαρώσαμε και τότε πρώτη φορά είδαμε ο ένας τον άλλον καλά-καλά.. Θα περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σκέφτηκα. Σίγουρα το ίδιο θα σκέφτηκε κι αυτή αν έκρινα από το πλατύ χαμόγελο της.

-    "Αν γαμιόμασταν κανονικά ούτε 5 δευτερόλεπτα θα κρατούσαμε" είπε και ξεραθήκαμε στα γέλια..

Μπήκαμε μαζί στο ντους κι αρχίσαμε να πλένουμε ο ένας τον άλλον. Απίστευτη αίσθηση. Καυλώσαμε πάλι πολύ. Ξεπλυθήκαμε βιαστικά και την οδήγησα στο κρεβάτι. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Της δάγκωνα ελαφρά τα σαρκώδη χείλη και έβαζα τη γλώσσα μου βαθιά στο στόμα της. Κατέβηκα στο λαιμό της και με τη γλώσσα μου την έκανα να τρέμει πάλι από ηδονή. Κατέβηκα στα βυζιά της κάτι που της άρεσε πολύ όπως μου είχε εξομολογηθεί. Οι ρώγες της ήταν ήδη σκληρές και εξογκωμένες. Τις δάγκωσα ελαφρά και τις έβαζα μία-μία στο στόμα μου πιπιλώντας τις με ζήλο. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί από ώρα. Έβαλε το χέρι της χαμηλά και άρχισε να τον χαϊδεύει πάλι.

-    "Μπες μωρό μου μέσα στο μουνί μου" είπε, "δεν αντέχω άλλο, μη με τυραννάς".
Μπήκα μέσα της. Το μουνί της ήδη έσταζε.

Ήταν ζεστό και σφιχτό. Έμεινα ακίνητος να νοιώσουμε ο ένας τον άλλον. Τρέλα σκέτη. Είχαμε κλείσει τα μάτια και νιώθαμε μόνο εκείνο το σημείο. Άρχισα να κουνιέμαι σιγά-σιγά και ύστερα πιο γρήγορα..

-    "Ναιιιιιιιιι γαμιά μου! Σκίσεεεεε μεεεεε" ούρλιαζε. "Είσαι καύλα άντραςςςςςς".

-    "Θα σε ξεσκίσω μουνάρα μου" της έλεγα.

Της άνοιξα τα πόδια όσο πήγαινε. Κοιταζόμασταν στα μάτια και βλέπαμε ο ένας στον άλλον την κορύφωση της ηδονής μας. Σταμάτησα για λίγο. Δεν ήθελα να χύσω τόσο γρήγορα. Την έβαλα στα τέσσερα κι εγώ κατέβηκα από το κρεβάτι και της τον κάρφωσα όρθιος πισωκολλητό. Έσπρωχνε το σώμα της προς τα μένα για να τον πάρει πιο βαθειά, μην της ξεφύγει χιλιοστό. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν πάνω της ρυθμικά. Την είχα πιάσει από τους ώμους και την κάρφωνα πάνω μου κυριολεκτικά. Σταμάτησα πάλι και ξάπλωσα. Έκατσε πάνω στον πούτσο μου μ’ ένα βαθύ αναστεναγμό. Της χούφτωνα τα βυζιά, την έπιανα από τον κώλο και την κάρφωνα πάνω μου.. Δεν άντεχα άλλο.

-    "Θα χύσω καύλα μου" της λέω. Αντί για απάντηση ένα μακρόσυρτο:

-    "Χύυυυυυυννννωωωωωω" άκουσα.

Χτυπιόταν πάνω μου σαν τρελή. Άφησα κι εγώ τα χύσια μου ελεύθερα να γεμίσουν το μουνί της. Για λίγο δεν κουνιόμασταν μόνο ανασαίναμε βαθιά. Έπεσε στο πλάι ξέπνοη. Τα υγρά μου άρχισαν να τρέχουν από το μουνί της. 'Έβαλε το χέρι της εκεί και άρχισε να πασαλείβει το μουνί της και την κλειτορίδα της. Έβαλε τα μουσκεμένα δάχτυλά της στο στόμα της και τα καθάρισε. Μετά ξανά μου τα έβαλε μουσκεμένα με τα χύσια και των δυο μας στο δικό μας στόμα. Η γεύση με τρέλανε. Γελάσαμε και οι δύο. Φιληθήκαμε με τα χύσια μας στα στόματά μας. Τέλειοοοο.

Αφού μας πέρασε λίγο η καύλα πήγαμε και φάγαμε σε μια ψαροταβέρνα εκεί κοντά. Ήπιαμε τα κρασάκια μας και ανάψαμε πάλι. Η Τ. δεν ήταν συνηθισμένη στο κρασί και είχε ψιλοζαλιστεί.

-    "Πάμε πίσω" μου λέει ξαφνικά. "Θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο".

Ξαφνιάστηκα. Δεν περίμενα έτσι γρήγορα και στα ίσια. Βέβαια θα το κάναμε αργά ή γρήγορα γιατί μου αρέσει πολύ να γαμάω κωλαράκια. Πλήρωσα γρήγορα και σχεδόν τρέχοντας πήγαμε πίσω στο ξενοδοχείο. Μπήκαμε στο δωμάτιο και μου λέει η Τ.:  

-    "Θέλω να με σκίσεις γαμιά μου όπως δεν έσκισες καμιά ως τώρα. Χωρίς έλεος κάνε με πουτάνα σου.. Γέμισέ μου τις τρύπες".

Άλλο που δεν ήθελα...! Την έβαλα μπρούμυτα στο κρεβάτι.

-    "Μαλακίσου" της είπα.

Έβαλε το χέρι της από κάτω κι άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της βογκώντας.. Άνοιξα το βαλιτσάκι μου που είχα διάφορα όργανα κι έβγαλα ένα μαύρο δονητή. Της τον πέταξα στο κρεβάτι.

-    "Χώστον στο μουνί σου" της είπα.

Αμέσως τον άρπαξε και τον έβαλε βαθιά τρέμοντας από καύλα.

-    "Ελα μωρό μου" βόγκηξε. "Ο κώλος μου σε περιμένει, μην αργείςςςς"

Έβαλα λίγο baby oil που είχα φέρει μαζί μου και πασάλειψα το πουτσοκέφαλό μου. Ακούμπησα το λαδωμένο μου δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Ήταν σφιχτή και αγάμητη από καιρό. Κουνήθηκε προς τα πίσω.

-    "Ναιιιιιι" φώναξε βάζοντας το δονητή πιο βαθιά στο μουνί της.

Με τρέλαινε. Έβαλα το δάχτυλο μου με λίγο ζόρι μέσα. Ο κώλος της έκλεισε σφιχτά πάνω του ρουφώντας το προς τα μέσα.. Βόγκηξε από πόνο και καύλα μαζί.

-    "Μη σταματάς καυλιάρη μουυυυ" φώναξε.

Δεν είχα βέβαια σκοπό να σταματήσω. Το είχα ήδη βάλει όλο. Ένοιωθα τους παλμούς του δονητή στο δάχτυλο μου. Απίστευτη αίσθηση. Αφού χαλάρωσε, άρχισα να βάζω και να βγάζω το δάχτυλό μου πιο γρήγορα. Αυτό την τρέλαινε από καύλα ανάμεικτη με πόνο.. Αφού βεβαιώθηκα ότι η κωλοτρυπίδα της είχε χαλαρώσει ακούμπησα εκεί το καυλί μου. Έβγαλε τον δονητή από το μουνί της.

-    "Ναιιιιιιιιιιι βάλτον μουυυυυυυυ" φώναξε.

Την κράτησα ακίνητη πιέζοντας. Έτρεμε... Δεν χαλάρωσα την πίεση. Ξαφνικά το πουτσοκέφαλο μπήκε μέσα.

-    "Αααααααααχχχχ " ούρλιαξε από πόνο."Πονάωωωωωω".

Δεν πίεσα άλλο. Περίμενα ακίνητος έτσι να χαλαρώσουν οι μυς του κώλου της. Μισόκλαιγε από καύλα και πόνο μαζί. Σε 1-2 λεπτά την ένοιωσα να χαλαρώνει και πίεσα περισσότερο.

-    "Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" φώναξε. "Σκίσε μου τον κώλο γαμιά μουυυυυυυυ".

Σπρώχνοντας αργά αλλά σταθερά κατάφερα να της τον βάλω όλο μέσα. 'Έμεινα ακίνητος απολαμβάνοντας την αίσθηση του ζεστού και σφιχτού κώλου της πάνω στον πούτσο μου.. Σιγά-σιγά η ηδονή άρχισε να υπερισχύει του πόνου..
-    "Βάλε πάλι τον δονητή" της είπα.

-    "Μα θα πονέσω" παραπονέθηκε.

-    "Μη φοβάσαι" της απάντησα. "Γρήγορα ο πόνος θα γίνει καύλα".

Τον πήρε και τον έβαλε διστακτικά στην αρχή αλλά σιγά-σιγά όλο και πιο βαθειά.. Άρχισα να μπαινοβγαίνω κι εγώ στον κώλο της. Είχαμε τρελαθεί από καύλα. Είχε μέσα της δύο καυλιά κι εγώ ένιωθα τον δονητή στον πούτσο μου. Τρέλλααααα. Ο κώλος της τώρα είχε χαλαρώσει καλά. Μπαινόβγαινα με δύναμη μέσα της.

-    "Χύνωωωωωωω καύλαααααα μμοουυυυυυυυ" ούρλιαξε.

Δεν άντεξα κι εγώ. Έχυσα μέσα στον κώλο της χτυπώντας την αλύπητα πάνω μου.

-    "Χύυυυυυυυνννωωωωωωω σκύλαααα" φώναξα.

Ούτε θυμάμαι πόση ώρα έχυνα το κωλαράκι της. Είχαμε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Βγήκα από μέσα της προσεκτικά και έπεσα στο πλάι αποκαμωμένος. Γύρισε στο πλάι και μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο.

-    "Ηταν τέλειοοοοοο αν και πονάω" είπε χαμογελώντας.

-    "Αργότερα θα είσαι Οκ" της είπα ξέπνοα.


Μας πήρε ο ύπνος έτσι έχοντας ακουμπήσει το πόδι της πάνω στα πόδια της και το χέρι της στο στήθος μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")