Η βυζαρού σε διακοπές στη θάλασσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια καυλιάρα γυναίκα, προικισμένη με πολλά και πλούσια κάλλη, όπου και να πάει αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό. Εκείνος που έχει σοβαρό πρόβλημα όμως, είναι ο σύζυγος…

Η ιστορία:

Είμαι η vyzu41, μια βυζαρού με υπερφυσικές βυζάρες και θανατηφόρο κορμί. Πριν πέντε, περίπου, χρόνια, από τις σελίδες του Ευταξία, ξεκίνησα την επαφή μου με το ίντερνετ και συνομίλησα, τότε, με εκατοντάδες βυζολάτρες. Επειδή μου έλειψε αυτή η «επικοινωνία», στέλνω την ιστορία μου για να συνομιλήσω ξανά με βυζο-αρρώστους.

Γύρισα πριν πέντε μέρες από διακοπές. Οι διακοπές για μένα, εξαιτίας του άνδρα μου, σημαίνουν αχαλίνωτο ερωτισμό, συνεχή καύλα και ατελείωτο σεξ. Και σ’ αυτές τις διακοπές, με γαμούσε συνέχεια. Συμμετείχα κι εγώ στο όργιο των αισθήσεων, όμως τριβέλιζαν το μυαλό μου φαντασιώσεις για μια ξένη, πούτσα.

Θάλασσα.. και λόγω εμφάνισης αναγκαστικά σε ερημικές παραλίες. Ο δικός μου τρελαίνεται από ζήλια να με εμφανίσει με μαγιό σε κόσμο. Δεν έχει και άδικο. Θα γίνει πανικός. Εδώ ντυμένη σεμνά στο ξενοδοχείο και πετάγονται μάτια. Με ξεμούνιασε στο γαμήσι, μέσα στη θάλασσα. Στην ακτή πισωκολλητά, με προφυλάξεις, κρυφά, σε ερημικές άκρες της παραλίας. Στο αυτοκίνητο χούφτωμα και τσιμπούκι, η, αν δεν υπήρχε κόσμος, εγώ στα τέσσερα στο πίσω κάθισμα κι αυτός ανάμεσα στις ανοιχτές πόρτες (για κάλυψη) και τρελό doggy style γαμήσι. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ήμασταν συνεχώς γυμνοί, τρελαινόταν από το κορμί και ιδίως τις βυζάρες μου και γαμήσι και πάλι γαμήσι.

Το βράδυ στο μπαλκόνι σεμνό ντύσιμο εγώ αλλά χωρίς βρακί κι αυτός με μακρύ πουκάμισο, χωρίς σλιπ τις περισσότερες βραδιές. Τηγανιζόμασταν, έτσι, από καύλα. Άπλωνε με προφύλαξη το πόδι ανάμεσα στα μπούτια μου, έτριβε το μουνί μου, μου έδειχνε την πούτσα του στο μισοσκόταδο και όταν πια δεν άντεχε άλλο, μου έλεγε να πάω μέσα, να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να αρχίσω να χαϊδεύομαι με αναμμένο το φως (διαλέγουμε πάντα δωμάτιο που να μην έχουν οπτική επαφή οι απέναντι ). Πήγαινα, όσο άντεχε με έπαιρνε μάτι και όταν αποτρελαινόταν ερχόταν λυσσασμένος και με ξετίναζε. Χόρτασα πούτσα, αλλά φαντασιωνόμουν, συνεχώς, μια νεανική, σκληρή ψωλάρα ενός νεαρού βυζολάτρη. Φανταζόμουν να τα κάνω αυτά με ένα μικρό "μαθητή" μου.

Μου έρχονται συνεχώς στο νου εικόνες των διακοπών. Πρώτα - πρώτα η απόλαυση που αισθάνεται κάθε βυζαρού στο κολύμπι. Πολύ περισσότερο μια τερατοβυζαρού σαν εμένα. Μια υπέροχη αίσθηση να «ξεφορτώνεσαι» ξαφνικά από το ασήκωτο βάρος. Το νερό ανασηκώνει με την άνωση τις βυζάρες, που επιπλέουν και κολυμπούν σαν σαρκικά μπαλόνια στο νερό. Τι υπέροχη απόλαυση. Βλέπετε αυτό το δώρο που φορτώνει με καύλα τον ανδρικό πληθυσμό, φορτώνει και με πραγματικό βάρος την βυζαρού. Προς θεού δεν διαμαρτύρομαι. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε η φύση.

Μέσα στη θάλασσα έβγαζα πάντα το πάνω μέρος του μπικίνι (αφού πάντα διαλέγαμε ερημιές και κολυμπούσαμε στα σημεία που ήμασταν μόνοι) και το έδενα στη μέση μου. Και απολάμβανα έτσι το μοναδικό αυτό αίσθημα ελευθερίας: γυμνές οι βυζάρες και ελαφρές. Ο άνδρας μου καιγόταν από τις φοβερές εικόνες και ξεσπούσε συνεχώς σε χουφτώματα, βρωμόλογα και στο τέλος παραμέριζε το κάτω μπικίνι και ρίχναμε το χύσιμό μας. Ένα πρωί, καθώς παίρναμε πρωινό στο μπαλκόνι, μου ανακοινώνει ότι θα πάμε για μπάνιο σε μια εντελώς ερημική θέση.

-    «Γιατί;» ρωτάω.

-    «Αν είμαστε τυχεροί μπορεί να κάνουμε γυμνισμό» απαντά.

Στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο στο φουλ ο ηλεκτρισμός. Τον παρατηρώ να τρώει με τα μάτια το κορμί μου. Βυζιά, μπούτια. Φθάνουμε, ξεφορτώνουμε και μπαίνουμε στη θάλασσα. Κοιτάζω γύρω, ελέγχω και πράγματι είμαστε μόνοι. Περνά η ώρα και κολυμπάμε ως συνήθως. Σήμερα δεν με χουφτώνει κιόλας (μάζευε, όπως φάνηκε, την καύλα για τη συνέχεια). Εμένα δεν φεύγει από το μυαλό μου ο γυμνισμός. Περνά, όμως, η ώρα και δεν γίνεται τίποτε. Τότε σε μια στιγμή, με επιτακτικό ύφος, μου λέει:

-    «Βγες έξω και ξάπλωσε ανάσκελα γυμνή στην άμμο».

Ξαφνιάστηκα. Κοίταξα γύρω ανήσυχη.

-    «Θα φυλάω εγώ» μου είπε. «Αν φανεί κανείς θα σου φωνάξω να βάλεις το μακό σου».

Βγήκα πράγματι, πήγα στην άμμο, έβγαλα το μαγιό πάνω - κάτω και ξάπλωσα γυμνή ανάσκελα στην καυτή άμμο. Έβαλα τα πέδιλα μαξιλάρι και παρατηρούσα μέσα από τα γυαλιά ηλίου τις κινήσεις του. Έκανε σαν θηρίο μέσα στη θάλασσα. Η απόλυτη γύμνια του θανατηφόρου κορμιού μου άρχισε να τον τρελαίνει. Το μουνί κατάφατσα του και οι βυζάρες βαριές να γέρνουν δεξιά και αριστερά. Άρχισα να μουσκεύω από την καύλα. Αφού άντεξε όσο μπορούσε, βγαίνει από την θάλασσα και αρχίζει να κόβει κοντινές βόλτες πέρα - δώθε και να μαζεύει όσες περισσότερες εικόνες μπορούσε από τη γυμνή πορνοσιλουέτα μου. Μετά δυο - τρία περάσματα, αφού ελέγχει ολόγυρα, έρχεται και σταματά μπροστά μου. Τον βλέπω να τρώει πλέον με τα μάτια το κορμί μου.

-    «Καλά, δεν ντρέπεσαι να είσαι θεόγυμνη με τα βυζιά και το μουνί έξω;» μου λέει τρέμοντας από καύλα. «Τι είσαι; Πουτάνα;»

-    «Εσύ με έκανες πουτάνα» του απαντώ.

-    «Μούσκεψε το μουνί σου;» συνεχίζει.

-    «Ναι» του λέω.

-    «Άνοιξε να το δω» μου λέει.

Φέρνω τα χέρια μου και ανοίγω τα καυτά μουνόχειλα. Κοιτάζει αλλοπαρμένος, χαζεύει από καύλα. Ρίχνει μια ματιά γύρω, βεβαιώνεται ότι είμαστε μόνοι και βγάζει το μαγιό. Πετάχτηκε μπροστά μου βαρύ, κατακαυλωμένο το παλαμάρι του. Το πήρε στο χέρι του και το χάιδεψε απαλά. Χάιδεψα κι εγώ το μουνί μου. Μου κάνει, σε λίγο, νόημα να ανοίξω τα μουνόχειλα. Και όπως είναι ανοιχτό το μουνί μου, γονατίζει και μου βάζει αργά πόντο -  πόντο μέσα την ψωλάρα του. Τρελάθηκα από καύλα. Έμεινε εκεί δυο - τρία λεπτά τερματισμένος. Μου ψιθυρίζει τότε στο αφτί :

-    «Θα κάνω μερικές βόλτες ακόμα. Εσύ γύρνα μπρούμυτα».

Βγαίνει από μέσα μου, σηκώνεται, ελέγχει γύρω - γύρω. Βλέπω τον πούτσο του να γυαλίζει υγρός από τα υγρά μου. Αρχίζει στη συνέχεια τις βόλτες γυμνός, με το κοντάρι μπροστά να πηγαίνει πέρα - δώθε. Γυρίζω μπρούμυτα, ταιριάζομαι στην ζεστή άμμο και τον παρατηρώ με την άκρη του ματιού. Κατεβάζω συνέχεια υγρά καθώς τρώω με τα μάτια το παλαμάρι του που αιωρείται πρησμένο και βαρύ. Ακούω τα βήματά του να πηγαινοέρχεται. Μαζεύει αχόρταγα εικόνες. Το ίδιο κι εγώ. Κάθε φορά που περνά πίσω μου κοντοστέκεται, τρώει άπληστα το κορμί μου και πετάει βρωμόλογα:

-    «Τι μουνί είναι αυτό! Βυζαρού, πουτάνα. Μούσκεψες γαμιόλα!» κ.ά.

Ύστερα από μερικά λεπτά τα βήματά του σταματούν πίσω μου. Τον παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου. Έχει αλλοιωθεί το πρόσωπό του από την καύλα. Κοιτάζει γύρω του. Αρχίζει να χαϊδεύει την ψωλάρα του.

-    «Άνοιξε κι άλλο τα πόδια!» με πρόσταξε.

Τα ανοίγω. Τρώει το μουνί με τα μάτια του. Καυλώνω πολύ και μου ‘ρχεται αμέσως να ανταποδώσω τα βρωμόλογα που μου πέταξε πιο πριν.

-    «Δεν ντρέπεσαι, μεγάλος άντρας να γυρνάς γυμνός στην παραλία με την πούτσα έξω; Και τώρα να χτυπάς και μαλακία;»

Μούγκρισε από καύλα.

-    «Εσύ με τρέλανες καριόλα!» απαντά.

-    «Κι εμένα με τρέλανε η ψωλάρα σου, αλλά δεν μαλακίζομαι!» του λέω.

-    «Κάντο, τι περιμένεις ρε πουτάνα;» μούγκρισε.

Φέρνω τότε κάτω από την λεκάνη μου το χέρι στο μουνί μου και αρχίζω να το χαϊδεύω. Τρελαινόμαστε από καύλα, με την ταυτόχρονη μαλακία μας. Όταν πια άρχισα να βογκάω μου κάνει νόημα να κρατήσω ανοιχτό το μουνί μου. Άνοιξα τα μουνόχειλα. Παραμορφώθηκε το πρόσωπό του από καύλα. Η πουτσάρα του στάζει κατακόκκινη. Γονατίζει τότε, μου ρίχνει δυο - τρεις δαγκωματιές στη μέσα πλευρά των μηρών μου, γύρω από το μουνί, ρίχνει ένα πινέλο στα μουνόχειλα και μου τον καρφώνει στο μουσκεμένο μουνί μου. Έχυσα σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος κρατήθηκε και μπόρεσε πάνω στο χύσιμό μου να σφυροκοπήσει για ένα - δυο λεπτά το μουνί μου με βίαια καρφώματα. Όταν πια παραμιλούσα από τα απανωτά χυσίματα, γέμισε την μήτρα μου με την καυτή κρέμα του. Μείναμε εκεί αποκαμωμένοι, αδιάφοροι για το τι γίνεται γύρω μας, μέχρι να σταματήσουν οι σπασμοί αυτού του φοβερού πηδήματος.

Δυο μέρες μετά χαμουρευόμασταν αργά, στα σκοτεινά, στο μπαλκόνι . Μου ζήτησε να ανοίξω το πουκάμισο και να του δώσω για μπανιστήρι τις βυζάρες μου. Αφού τις έφαγε με τα μάτια, έλεγξε γύρω, γονάτισε και πήρε στο στόμα τις θηλές μου. Έλιωσα από καύλα. Σηκώθηκε σε λίγο, έλεγξε πάλι και βγάζει από το πλάι του σορτς δίπλα στο μηρό την πουτσάρα του. Φτιάχνομαι από το θέαμα. Στη συνέχεια μου γνέφει να γονατίσω και να τον τσιμπουκώσω. Γονάτισα και πήρα στο στόμα την ψωλάρα του. Άρχισε να παραμιλά από καύλα. Σε λίγο μου έπιασε το κεφάλι, με φίλησε και με σήκωσε. Δεν ήθελε να τελειώσει απόψε με τσιμπούκι. Ανασηκωθήκαμε στις πολυθρόνες μας και τότε έφερε την κουβέντα στο προχθεσινό φοβερό γαμήσι μας.

-    «Δεν πρόκειται να χορτάσεις το κορμί μου;» τον ρωτώ κάποια στιγμή.

-    «Ποτέ!» απαντά κοφτά.

-    «Δεν πάμε του χρόνου διακοπές σε καμιά παραλία γυμνιστών;» του λέω καυλωμένη.

-    «Είσαι με τα καλά σου;» μου απαντά. «Να προσφέρω αυτό το θαύμα της φύσης, τις βυζάρες σου, θέαμα στον καθένα; Να μοιραστώ τις προχθεσινές εικόνες, αυτό το κορμί, με όλο τον κόσμο; Δεν είσαι καλά!»

-    «Αυτοί είναι χορτασμένοι, τα έχουν ξεπεράσει» του λέω.

-    «Τα έχουν ξεπεράσει; Πώς ξεπερνιέται ένα τέτοιο κορμί - αμαρτία;» λέει. «Εσύ δεν ξέρεις τι θα γίνει αν περπατήσεις με αυτές τις βυζάρες έξω;» ρωτάει.

-    «Δεν θα περπατώ, θα κάθομαι» του λέω. «Και μάλιστα μπρούμυτα, να τα κρύβω».

-    «Έχεις την εντύπωση ότι προχτές κρύβονταν; Πιο ερεθιστικά ήταν πλακωμένα τα βουνά σου και θα μαζεύονται γύρω σου περιμένοντας να σηκωθείς ή να γυρίσεις ανάσκελα για να δουν ολοκληρωμένα αυτά τα θεία δώρα. Και όταν δουν και τις ρώγες και τους μεγάλους καφέ κύκλους γύρω τους, ποιος τους ξεκολλά; Πάρτι, διαδήλωση θα γίνει γύρω σου. Αλλά και το μουνί σου ξέρεις τι θέαμα προσφέρει μπρούμυτα; Σκέτη κόλαση είναι τα τροφαντά σου μουνόχειλα, στη σμίξη από τις φοβερές μπουτάρες σου».

-    «Αυτό το θέαμα, δυστυχώς, δεν μπορώ να το δω, εγώ» του λέω πουτανιάρικα.

-    «Στο λέω εγώ που το βλέπω» απαντά. «Αν και συ μπορεί να έβγαλες τα συμπεράσματά σου, από την λύσσα με την οποία έπεσα πάνω σου».

Σηκώθηκε και πήγε για λίγο στο μπάνιο. Γύρισε. Είχε περάσει η ώρα. Χαμουρευτήκαμε λίγο ακόμα και με προστάζει:

-    «Πήγαινε και ξάπλωσε γυμνή μπρούμυτα στο κρεβάτι».

Σηκώνομαι και πάω, ξαπλώνω καυλωμένη. Έρχεται σε λίγο, ανάβει το φως και τον βλέπω να τρώει με τα μάτια, αποχαυνωμένος το μουνί μου. Απομακρύνεται για λίγο στο μπάνιο και επιστρέφει κρατώντας τον καθρέπτη.

-    «Θέλεις να δεις το θέαμα που δίνει η μουνάρα σου μπρούμυτα;» ρωτάει.

Απορώ, για ακόμα μια φορά, με το πορνομυαλό του. Μου ζητάει να τον κατευθύνω στην κίνηση του καθρέφτη, ώστε να δω το μουνί μου. Μόλις το πετυχαίνουμε, αρχίζει ένα παραλήρημα καύλας…

-    «Είδες τώρα για τι θέαμα σου μιλάω; Χαρίζεται αυτό το θέαμα, αυτά τα πρησμένα μουνόχειλα σε άλλους;»

Πάει μετά στα πλάγια για να δω τις πλακωμένες βυζάρες μου.

-    «Βλέπεις να κρύβονται;» μου λέει. «Ανασηκώσου τώρα να δουν και τις ρωγάρες σου».

Έγειρα λίγο και αποκαλύφθηκαν οι θανατηφόροι καφέ κύκλοι.

-    «Όχι διαδήλωση, επίθεση θα είχαμε!» μουρμουρίζει, λιωμένος στην καύλα. «Πέσε μπρούμυτα και άνοιξε καλά τα μπούτια» μου λέει, στη συνέχεια.

Φεύγει, αφήνει τον καθρέφτη στο μπάνιο και επιστρέφει. Καρφώνει πάλι το θολό βλέμμα του στο μουνί μου. Βγάζει το σορτς και μένει γυμνός. Χουφτώνει και αρχίζει να χαϊδεύει την ψωλάρα του.

-    «Να δώσουμε αυτό το θέαμα στον καθένα; Έ τότε να τον αφήσουμε να παίρνει μάτι και να χτυπάει και μαλακία. Δεν χαρίζονται αυτά τα φοβερά δώρα!» παραμιλάει. «Αυτά δόθηκαν για να τα βλέπω μόνο εγώ!» μουγκρίζει και παίζει τον πούτσο του.

Και σε λίγο:

-    «Αυτά τα μουνόχειλα υπάρχουν για να τα βλέπω και να τα τρώω μόνο εγώ!» λέει και πλησιάζει.

Αισθάνομαι σε λίγο το στόμα του να αρπάζει το μουνί μου. Αρχίζει ένα φοβερό γλειφομούνι. Και όταν άρχισα να σφαδάζω από καύλα και σχεδόν να χύνω μουγκρίζει:

-    «Αυτό το μουνί είναι για να το γαμάω εγώ, μόνο εγώ!» και καρφώνει την ψωλάρα του στα μουνόχειλά μου.

Με γαμάει λυσσασμένα, χύνω απανωτά κι αυτός ξεφορτώνει, ακόμα μια φορά, τα χύσια του μέσα στην καυτή μήτρα μου.

(Copyright protected OW ref: 46038)