Πήραν παρτούζα την μάνα μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Στέλιος γλυκάθηκε από το ξέσκισμα της μαμάς του φίλου μας και της ετοίμασε για αντίποινα μια μεγάλη παρέα για να την ξεσκίσουν για τα καλά.

Η ιστορία:

Μετά την πρώτη φορά όπου πήραν παρτούζα ο Γιώργος και ο Στέλιος την μάνα μου, εγώ είχα εκδικηθεί με τον δικό μου τρόπο τους δυο βρομιάρηδες. Ο Γιώργος είχε φοβηθεί για τα καλά αλλά ο Στέλιος ετοίμασε αντίποινα. Είχε βρει μάλιστα κι άλλη παρέα αυτή τη φορά. Είχε ανάψει την κάμερα του πριν ξεκινήσει για το σπίτι και πήρε τηλέφωνο την μαμά βάζοντας την σε ανοιχτή ακρόαση.

-    «Είσαι να έρθω από εκεί για κάτι γαμήσια αξέχαστα;» την ρώτησε αυτός.

-    «Σε περιμένω…» απάντησε η μάνα μου.

-    «Τι λες να φέρω και παρέα;»

-    «Για ποια με πέρασες; Για καμιά πουτάνα;» απάντησε φωνάζοντας η μάνα μου.

-    «Καλά, καλά. Θα έρθω μόνος».

Η κάμερα έκλεισε και άνοιξε πάλι έξω από το σπίτι μου. Εκεί του άνοιξε η μάνα μου. Με το που κλείνει την πόρτα αυτή σκίζει το πουκάμισο που φορούσε παρουσιάζοντας τα ζουμερά βυζιά της. Ο Στέλιος όμως άνοιξε ξανά την πόρτα βάζοντας μέσα μια ντουζίνα άντρες. Η μάνα μου άρχισε να φωνάζει, να τους βρίζει και να λέει στον Στέλιο ότι δεν θα ανεχτεί όλους αυτούς γιατί δεν είναι καμιά πουτάνα. Μάταια όμως γιατί την πήρανε στο δωμάτιο της και της βγάλανε τα ρούχα.

Για αρχή την γαμούσε ο Στέλιος στα τέσσερα και άρχισαν οι υπόλοιποι να μαλακίζονται. Μετά προχώρησε στον κώλο κάνοντας την να βογκάει πραγματικά. Από την παρέα προχώρησε ο επόμενος βγάζοντας το παντελόνι του δίνοντας την αρχή για την παρτούζα. Άρχισε να την γαμάει ένας από το μουνί και ένας από τον κώλο, ενώ αυτός με την κάμερα έκανε κοντινά πλάνα κάθε τόσο στις ταλαιπωρημένες τρύπες της μάνας μου.

Αφού αποχώρησε αυτός που μπήκε να την πάρει παρτούζα με τον Στέλιο, μπήκε ένας μαύρος. Η πούτσα του ήταν θεόρατη. Είχε μαζί με τον Στέλιο την πιο μεγάλη πούτσα της παρέας. Τότε κάνανε για τα καλά την μάνα μου να σκούζει. Δυστυχώς τα καταφέρανε να την κάνουν να ακουστεί στο δίπλα σπίτι όπου γείτονας είναι ο κολλητός του μπαμπά. Όταν όμως ήρθε να δει τι συμβαίνει, αφού του άνοιξε ένας από τους βρομιάρηδες της παρέας μπήκε στο δωμάτιο της μαμάς λέγοντας:

-    «Μωρή τσούλα, μας το παίζεις συντηρητική και καπάτσα στην παρέα. Τώρα θα δεις!»

Έτσι βρέθηκε να παίρνει πίπα του κολλητού του πατέρα μου, να την γαμάει ο μαύρος από το μουνί και ο Στέλιος από τον κώλο. Η μάνα μου πήρε γεύση από τριπλή παρτούζα. Εγώ είχα απογοητευτεί γιατί προφανώς αυτός ο μαλάκας δεν σεβάστηκε ούτε την μάνα μου αλλά ούτε και τον πατέρα μου όπου είναι κολλητός του.

Αφού σταμάτησαν αυτοί οι τρεις να την γαμάνε συνέχισαν άλλοι τρεις. Και έτσι γινότανε συνέχεια εναλλαγή των τριών βρομιάρηδων που την γαμούσαν. Μερικούς τους είχα ακούσει να λένε ότι δεν θα την γαμούσαν γιατί αηδίαζαν το γεγονός ότι μπήκαν τόσοι πούτσοι μέσα της. Εγώ από την μια είχα ανακουφιστεί γιατί θα γλίτωνε μερικούς πούτσους αλλά είχα εκνευριστεί κιόλας για την κατάντια της μάνας μου να την αηδιάζουν μερικοί βρομιάρηδες.

Κάποιοι δοκίμασαν να βάλουν την πούτσα τους μαζί με άλλη πούτσα στην ίδια τρύπα όπου και τα κατάφεραν. Αυτό στάθηκε αδύνατο για τον Στέλιο και τον μαύρο να το κάνουν όπου έτσι κι αλλιώς η πούτσα τους ήταν σίγουρα διπλάσια από τις άλλες. Σε μένα είχε συμβεί κάτι αναπάντεχο που όσο και αν προσπάθησα να το αποφύγω τελικά δεν τα κατάφερα. Είχα καυλώσει βλέποντας την μάνα μου να γαμιέται και άρχισα να μαλακίζομαι.

Τέλος, αφού κρατούσε το πρόσωπό της σταθερό ο Στέλιος, πέρασαν ένας - ένας να της χύσουν στο στόμα κάνοντας την μέσα - μέσα να πνίγεται στην προσπάθεια να τα καταπιεί όλα. Ο Στέλιος έσπρωχνε προς το στόμα όσα σπέρματα πήγαιναν δίπλα στα μάγουλα χωρίς να αηδιάζει ότι αυτά τα σπέρματα είναι κάποιου άλλου. Αφού έφυγαν όλοι έμεινε μόνος του ο Στέλιος να την περιποιηθεί για το υπόλοιπο των ημερών όπου θα βρισκόταν μόνη της η μάνα μου.

(Copyright protected OW ref: 45788)