Ένα υπέροχο βράδυ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας φαντάρος πηγαίνει ανυποψίαστος σε κάποιο μπαράκι καλεσμένος από ένα φίλο. Εκεί θα δεχθεί την πρόκληση μιας κυρίας μεγαλύτερης του και θα ακολουθήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία γι’ αυτόν που τον εξάντλησε γιατί ήταν αχόρταγη.

Η ιστορία:

Ήταν 7 Ιανουαρίου 1996. Γυρνώντας από τις διακοπές εκείνο το απόγευμα με το αεροπλάνο δέχομαι τηλεφώνημα από φίλο μου που γιόρταζε εκείνη την ημέρα. Με κάλεσε σε κεντρικό μπαρ της πόλης (Αλεξανδρούπολη) που δούλευε, για να με κεράσει. Του υποσχέθηκα πως θα πάω. Έτσι κι έγινε.

Μπαίνοντας μέσα, πήρα θέση κοντά στη μπάρα, στο πόστο που δούλευε. Αν και μόνος, το μέρος ήταν πολύ οικείο για εμένα, καθώς πήγαινα εκεί αρκετά συχνά. Μίλησα με αρκετά άτομα που γνώριζα και ήπια τρία - τέσσερα ποτά που με κέρασε ο φίλος. Στο πέμπτο που μου έδωσε, την ώρα που πάω να τον χαιρετίσω (στην υγειά σου) μου λέει:

-    «Πέτρο, αυτό δεν είναι από εμένα».

Μου δείχνει μου μια καλοστεκούμενη και αρκετά μεγαλύτερη μου κυρία. Πηγαίνοντας κοντά, διαπίστωσα ότι την ήξερα εξ όψεως. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Ήταν 36 ετών, χωρισμένη. Δίστασα αρχικά καθώς το περιβάλλον ήταν σχετικά κλειστό. Το κατάλαβε. Αποφασίσαμε να φύγει ο καθένας μόνος του (εγώ με ταξί, εκείνη με το αυτοκίνητο της) και να συναντηθούμε στη φοιτητική εστία που έμενα. Ο συγκάτοικος έλειπε, θα ερχόταν την επόμενη μέρα.

Όταν έφτασε, με το που ανοίγω την πόρτα αρχίζει να με φιλάει με πάθος. Κόντεψα να χάσω την αναπνοή μου. Δένει τα πόδια στη μέση μου και την κολλάω όρθια στον τοίχο. Αρχίζω να τη φιλάω και να γλείφω το λαιμό της.

-    «Σήμερα θέλω να με ξεσκίσεις!» μου λέει αποφασιστικά.

Την ώρα που την αφήνω, αρχίζει βιαστικά να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Πήρε την πούτσα μου (19cm χοντρή) μέχρι τη ρίζα. Κόντεψα να χύσω αμέσως. Κρατήθηκα και άρχισα σιγά - σιγά με τη βοήθεια της να την ελευθερώνω από τα ρούχα της. Τα βυζιά της (4 νούμερο) και το τριχωτό μουνί της ήταν στη διάθεση μου.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά καλού γλειψίματος στη μουνάρα της, της σηκώνω τα πόδια ψηλά, τα βάζω στους ώμους μου κι αρχίζω να μπαίνω με αρκετή δύναμη μέσα της. Ήταν υγρή και μου έλεγε να την γαμήσω πιο δυνατά. Ο ρυθμός μου γινόταν γρηγορότερος.

-    «Χτύπα τον μέχρι τη μήτρα μου. Ξέσκισε με μικρέ καυλιάρη!» φώναζε η Σοφία.

Εγώ παρασύρθηκα από το γρήγορο ρυθμό μου και μετά από δεκαπέντε λεπτά έχυσα μέσα στην καυτή της μουνάρα. Τρόμαξα. Αυτή ατάραχη μου είπε πως είχε πάρει χάπι και η καρδιά μου πήγε στη θέση της. Ακολούθησαν άλλοι τρεις γύροι μέχρι τις 5:30 το πρωί. Την άλλη μέρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Κάποια φιλαράκια που άκουσαν άρχισαν να με πειράζουν.

Βρεθήκαμε άλλες δυο φορές, τη μια φορά σε ξενοδοχείο 5 χλμ. από την πόλη και την άλλη στο σπίτι της που βρισκόταν απέναντι από το κεντρικό πάρκο της πόλης. Την τελευταία φορά πήρα ταξί γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε 600 μέτρα ως το δωμάτιο μου.

Πέρασα υπέροχα και δεν το μετάνιωσα δευτερόλεπτο. Στα 22 μου χρόνια είχα πάρει ένα φοβερό μάθημα που κανένα μωρό της ηλικίας μου δεν ήταν ικανό να μου το δώσει.

(Copyright protected OW ref: 45824)