Η πρώτη φορά με 45άρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πέτρος είναι φοιτητής και περνάει βαρετά ώσπου μια μέρα θα γνωρίσει μια μεγαλύτερη γυναίκα που είναι μέσα στην καύλα κι έτσι θα αλλάξει άρδην η βαρετή φοιτητική του ζωή.

Η ιστορία:

Ήμουν είκοσι ετών φοιτητής στην ακριτική Αλεξανδρούπολη. Στην αρχή ένιωθα άσχημα μην μπορώντας να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον. Ζώντας σ’ ένα ήσυχο μέρος μερικά χλμ. έξω από την πόλη είχα αρχίσει να βαριέμαι, καθώς ήταν αρχές Σεπτεμβρίου και οι περισσότεροι έλειπαν. Ώσπου συνέβη κάτι που τα άλλαξε όλα…

Μια μέρα, πηγαίνοντας να δώσω το ενοίκιο στη σπιτονοικοκυρά μου, τη βρήκα να μιλάει με την μικρότερη αδερφή της. Ήταν πέντε χρόνια μικρότερη της, 44 ετών, γύρω στο 1,65, γεματούλα με στήθος σίγουρα τεσσάρι. Όταν την είδα καύλωσα. Το κολλητό της μπλουζάκι και το εφαρμοστό κολάν που φορούσε τόνιζαν τα πλούσια προσόντα της.

-    «Χρύσα, κάθισε για λίγο με τον Πέτρο. Σε πέντε λεπτά γυρίζω» της είπε η Γιώτα.

Η Χρύσα ήταν έξυπνη και κατάλαβε ότι τη γούσταρα, με πρόδιδε βλέπετε και η φόρμα που φορούσα, και πήγε τη συζήτηση σε ερωτικά θέματα. Αφού της είπα κάποιες δικές μου αρπαχτές παλιότερα και της τόνισα ότι μου άρεσε εκείνο τον καιρό απλώς να περνώ καλά, αυτή άρχισε να ανοίγεται και να μου λέει ότι ο 57άχρονος σύζυγος την παραμελεί. Εγώ τότε της είπα ότι αυτά συμβαίνουν κι ότι είναι αρκετά νέα και σέξι για να έχει αρκετές επιλογές.

Πέρασα το χέρι μου στη μέση της κι εκείνη γύρισε προς το πρόσωπο μου και με φίλησε στο στόμα. Εκείνη την ημέρα δε συνεχίσαμε καθώς η Γιώτα θα ερχόταν σε λίγα λεπτά κι απλώς αλλάξαμε τηλέφωνα. Την επόμενη μέρα κλείσαμε συνάντηση σε ξενοδοχείο, για να μη δώσουμε στόχο. Πήγα πρώτος εγώ και την περίμενα. Την ώρα που βγήκα από το μπάνιο γυμνός χτύπησε η πόρτα. Άνοιξα και μόλις είδε το πρησμένο μου καυλί αφήνει την τσάντα κι αρχίζει το τσιμπούκωμα.

Βγάζει κατόπιν τα ρούχα της κι αρχίζουμε μ’ ένα πλάγιο 69. Η μουνάρα της, παχιά και αποτριχωμένη, με τρέλανε. Στη συνέχεια τον έπαιξε τόσο καλά στα βυζιά της, που με έκανε να χύσω. Αυτή έπαιρνε τα χύσια μου γλείφοντας τα λαχταριστά της πεπόνια. Μικρός όπως ήμουν, με τέσσερις - πέντε πιπιλιές, το 19ποντο χοντρό μου κοντάρι ήταν έτοιμο για δράση. Αρχικά έκατσε στα τέσσερα κι εγώ άρχισα να γαμάω τη δουλεμένη μουνάρα της. Μόνο τα αρχίδια μου έμειναν έξω.

Επί δεκαπέντε λεπτά τη σφυροκοπούσα αλύπητα. Αργούσα και σ’ αυτό βοήθησε το πρώτο χύσιμο στις βυζάρες. Άρχισα να βάζω το μεσαίο δάχτυλο στον κώλο.

-    «Κι από ‘κει θα με πάρεις…» μου είπε με ευχαρίστηση.

Ξαπλώνοντας μπρούμυτα ανοίγει ελαφρά τα πόδια της. Εγώ με το λιπαντικό στο χέρι.. Βάζω λίγο στην πούτσα μου για να γλιστράει και κολλώντας στο σώμα της βιδώνω την πούτσα μου μέσα της. Της άρεσε. Εγώ με μικρές κοφτές κινήσεις μετά από λίγα λεπτά τον χώρεσα μέσα της. Μετά από ένα δυνατό «Ααααχ!» άρχισε να κουνάει ρυθμικά τη λεκάνη της κι εγώ παίρνοντας το ρυθμό της άρχισα να βάζω περισσότερη δύναμη. Πέντε λεπτά αργότερα άδειασα τα υγρά μου στην κωλάρα της.

Επί πέντε μήνες γαμιόμασταν δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Η Γιώτα το κατάλαβε αλλά επειδή δε χώνευε τον άντρα της έκανε το κορόιδο. Όταν ο άντρας της έλειπε με το φορτηγό, κοιμόταν σπίτι μου. Με ξυπνούσε με τσιμπούκι το πρωί πολλές φορές. Ήταν ένα υπέροχο διάστημα. Με γούσταρε και τη γούσταρα τρελά. Μετακόμισε λόγω της δουλειάς του άντρα της στην Καβάλα, οπότε βρισκόμασταν μόνο μια δυο φορές το μήνα, μέχρι το τέλος της φοιτητικής μου ζωής. Ήταν πολύ καλύτερη από τα νιάνιαρα που την είχαν δει… κάπως.

Από τότε, κάθε φορά που παίζει τέτοια φάση, είμαι σε θέση εκκίνησης, γιατί το ώριμο μουνί είναι η επιτομή της καύλας. Είχα άλλες τρεις τέτοιες ευκαιρίες (37, 43 και 48 χρονών αντίστοιχα) και δεν τις άφησα να πάνε χαμένες.

(Copyright protected OW ref: 45627)