Η χοντρή ήταν γάτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας φαντάρος σε κάποιο νησί του Αιγαίου, καυλώνει βλέποντας τη γειτόνισσα και τον παίζει μόνος του στο μπάνιο. Μια μέρα όμως τον πήρε χαμπάρι αυτή και τον κάλεσε σπίτι της. Κρίμα δεν είναι για το φανταράκι να βολεύεται έτσι;

Η ιστορία:

Ήμουν φαντάρος σε ένα νησί του Αιγαίου και με ένα φίλο είχαμε νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα για να μένουμε εναλλάξ στις εξόδους μας. Η ιδιοκτήτρια έμενε δίπλα, τα σπίτια τα χώριζε ένα μικρό κηπάκι και ήταν γύρω στα 45, χήρα, με γιο φοιτητή στην Αθήνα. Αρκετά χοντρή, τα κιλά της πήγαιναν και σε καμιά περίπτωση δεν την έλεγες αποκρουστική. Είχε δε υπέροχα κόκκινα μαλλιά και το πιο γλυκό πρόσωπο, αλλά με τα πιο έντονα μάτια. Ο φίλος προφητικά μου είχε πει: «Η χοντρή είναι γάτα. Μέχρι να φύγουμε κάποιον από τους δυο μας θα πηδήξει».

Δεν έδωσα σημασία, άλλωστε δεν μου έλεγε κάτι. Πέρασε καιρός, δυο μήνες σίγουρα και η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να την προσέχω, αλλά φιλολογικά. Ένα βράδυ λοιπόν, αργά, έκανα ντους, είχα ερεθιστεί και άρχισα να τον παίζω. Μάλιστα την σκεφτόμουν και την ώρα που νοερά με έπαιρνε στο στόμα της. Τότε ακούω την φωνή της:

-    «Κρίμα αγάπη μου, τέτοιος άντρας να βολεύεται έτσι. Έλα δίπλα. Σε χαζεύω τόση ώρα στο ντους και στάζω η κακομοίρα…»

Σκουπίζομαι, φοράω ένα σορτς και πάω δίπλα. Η πόρτα ανοιχτή και η Βάσω (έτσι την έλεγαν) ολόγυμνη στο χολ με περιμένει. Με πιάνει από το χέρι, με τραβάει πάνω της και αρχίζει να με φιλάει με τέτοιο πάθος, απίστευτο. Οι ρώγες της μου τρυπούσαν το στήθος, ενώ είχα καυλώσει τόσο, που η πούτσα μου είχε βγει μισή έξω από το λάστιχο του σορτς. Γονατίζει, με παίρνει στο στόμα της και με ρούφαγε με δύναμη και τέχνη. Πραγματικά ζαλιζόμουν. Μου έγλειφε τα αρχίδια και με έβαζε ανάμεσα στις βυζάρες της και με ζούλαγε. Όπως καταλαβαίνετε, δεν κράτησα πολύ, έχυσα σιντριβάνι και η Βάσω φώναζε:

-    «Ναι καύλα μου, χύσε με παντού!»

Πήγαμε στο κρεβάτι, της άνοιξα τα πόδια, έπαιξα με το μουνάκι της και την ρούφηξα πολλή ώρα, μέχρι που παρακάλαγε:

-    «Μέσα μου! Σκίσε με ψωλαρά μου! Γάμησε με!»

Τότε άξαφνα χώθηκα μέσα της. Οι φωνές της απίστευτες! Συνέχιζα να την γαμάω κι αυτή να φωνάζει ακόμα πιο δυνατά:

-    «Καυλιάρη μου! Πουτσαρά μου! Σκίσε τη μουνάρα μου! Άνοιξε με στα δυο!»
Έχυσε δεν ξέρω πότε, πόσες φορές, αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν της έβαλα δάχτυλο στον κώλο, το ουρλιαχτό της.

-    «Ναι! Κι από κει, από όπου θες. Είμαι δικιά σου».

Κι εγώ λοιπόν σιγά μην της χαλούσα χατίρι. Μπήκα μέσα, της έπιασα γερά τα κόκκινα μαλλιά και την πήγα καβάλα μια βόλτα μαγική. Έχυσα μέσα στον κώλο της, ξάπλωσα πάνω της και δεν έβγαινα.

-    «Θέλω να μείνω για πάντα μέσα…» της είπα.

Και στην ουσία αυτό έκανα. Έμεινα άλλους επτά μήνες στο κρεβάτι της, μέχρι να φύγω, επτά μήνες άγριου σεξ, από την Βάσω, την χοντρή καύλα της ζωής μου, την δασκάλα μου, με πολλές εκπλήξεις. Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 45498)