Προετοιμασία για τρίο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος επισκέπτεται το ζευγάρι στο σπίτι τους για να ακολουθήσει άλλη μια βραδιά ξεσκίσματος αλλά με τους τρεις αυτή τη φορά.

Η ιστορία:

Με την γυναίκα μου συζητήσαμε αρκετές φορές για το σκηνικό με τον Χρήστο και πάντα καυλώναμε κάνοντας απίστευτα γαμήσια. Ξεκαθαρίσαμε πως όλο αυτό είναι μόνο σεξ και καθαρά για την απόλαυση μας. Ένιωθε λίγο άσχημα που πήγε μαζί του χωρίς να είμαι κι εγώ μπροστά αλλά την καθησύχασα λέγοντας της πως δεν με πειράζει αφού άλλωστε το έκανα για να νιώσει και η ίδια πιο άνετα.

Έτσι λοιπόν, μια εβδομάδα μετά το σκηνικό, η γυναίκα μου τηλεφώνησε στον Χρήστο και τον καλέσαμε σπίτι για φαγητό κρασάκι και όχι μόνο… Η Σοφία, η γυναίκα μου, φόρεσε ένα σατέν σετ που αποτελούταν από ένα πολύ κοντό σορτσάκι λίγο φαρδύ που άφηνε σε κοινή θέα σχεδόν το μισό κωλαράκι της ενώ οι ρώγες της διαγράφονταν κάτω από το λεπτό ύφασμα. Ο Χρήστος έφτασε γύρω στις εννέα και όταν η γυναίκα μου άνοιξε την πόρτα έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Κάτσαμε στο σαλόνι και η Σοφία πήγε στην κουζίνα ετοιμάζοντας το τραπέζι. Ο Χρήστος ήταν πολύ ευγενικός και έδειξε να καταλαβαίνει απόλυτα ποιος είναι ο σκοπός και ο ρόλος του σε όλο αυτό. Θα ήταν φίλος στην κοινωνική μας ζωή και εραστής μόνο στο κρεβάτι μας για την διπλή απόλαυση της Σοφίας. Του έκανα νόημα και πλησιάσαμε την γυναίκα μου από πίσω όπως ήταν όρθια στον πάγκο της κουζίνας. Αρχίσαμε να την χαϊδεύουμε και την γύρισα προς το μέρος μου φιλώντας την.

Ο Χρήστος χάιδευε τον κώλο της και έπειτα έπεσε χαμηλά και έβγαλε το σορτσάκι της. Της δάγκωνε τα κωλομάγουλα και η Σοφία άνοιξε λίγο τα πόδια της για να μπορεί να της γλείψει το μουνάκι και την κωλοτρυπίδα της. Της έβγαλα το σατέν φανελάκι και άρχισα να γλείφω και να δαγκώνω τις ρώγες της. Έτρεμε και καύλωνε από την ξαφνική προσέγγιση των δυο εραστών της. Έβγαλα έξω τον πούτσο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον παίζει αργά - αργά. Ο Χρήστος σηκώθηκε και η γυναίκα μου έκανε το ίδιο και μ’ αυτόν. Είχε τα χέρια της απασχολημένα με δυο πούτσες κι εμείς της χαρίζαμε τα χάδια μας σε όλο της το κορμί. Έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μας ρουφάει εναλλάξ. Ήθελα να το απολαύσει απόλυτα και την ρώτησα τι θα ήθελε εκείνη την στιγμή.

-    «Να με γαμήσετε και οι δυο τώρα εδώ στην κουζίνα όρθια», απάντησε.

Ταυτόχρονα σηκώθηκε και έσκυψε ακουμπώντας τα βυζιά της στον πάγκο αφήνοντας το μουνάκι της ανοιχτό να δεχτεί τις πούτσες μας. Μπήκα αμέσως μέσα στο μουνάκι της που ήταν ήδη μούσκεμα. Είχα καυλώσει απίστευτα και την έσκιζα γρήγορα και δυνατά. Ο Χρήστος δίπλα έπαιζε με τον πούτσο του περιμένοντας την σειρά του. Σταμάτησα για να μην χύσω και του άφησα την θέση μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη ακούμπησε το καυλί του στο μουνί της γυναίκας μου και βυθίστηκε μέσα της.

Η Σοφία μου γαμιόταν μπροστά μου και το απολάμβανα απόλυτα. Μου άρεσε που γινόταν μια πουτάνα εκείνη την στιγμή. Ο Χρήστος δεν άντεξε και έχυσε την γυναίκα μου έξω από το μουνάκι της. Την άρπαξα από τα μαλλιά και έχωσα την πούτσα μου στο στόμα της. Με ρουφούσε σαν τρελή και γέμισα το στόμα της με τα χύσια μου. Μείναμε όλοι σιωπηλοί αλλά πλήρως ικανοποιημένοι. Η Σοφία μας φίλησε και τους δυο και πήγε για μπάνιο. Η βραδιά μόλις είχε αρχίσει…

(Copyright protected OW ref: 45302)