Το υπόθετο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

- Έλα μωρό μου και ο φίλος μας έχει φέρει ένα ωραίο υπόθετο για το κωλαράκι σου…. Τι θα ‘λεγες να το δοκιμάσεις;
Η Ευα βλέποντας το υπόθετο μπροστά στα μάτια της το κοίταξε με λίγο ενδοιασμό, αλλά σαν υπάκουο κοριτσάκι που είναι, στήθηκε στα τέσσερα
- Περίμενε λίγο να την λαδώσω πρώτα….να μην κάνουμε ζημιά
Αρπάζω την κολάρα της, ρίχνω μερικά κωλοσκάμπιλα να χαλαρώσει, την ζούληξα, την έπαιξα πάνω-κάτω και τέντωσα τα κωλομάγουλα, όσο μπορούσα.  Μπροστά μου ελευθερώθηκε μια μικρή σκούρα τρυπούλα, που σε κάθε ανάσα του κορμιού της ανοιγόκλεινε σαν τριαντάφυλλο… ήταν υπέροχη. Έσκυψα πίσω της, γέμισα με λάδι το μεσαίο μου δάχτυλο και το ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα της. Το έτριψα κυκλικά, λιπαίνοντας την τρυπούλα και το πίεσα μέσα.
- Σου αρέσει μωρό μου;
- Έτσι…μμμμ…ωραία…είναι…μ’ αρέσει…
- Περίμενε να δεις τι ωραία που θα νοιώθεις σε λίγο.
Συνέχισα να βάζω λάδι και να την παραβιάζω με το δάχτυλο, η τρύπα της είχε ήδη χαλαρώσει τόσο, που μπορούσα να βάλω και ένα δεύτερο.
- Έλα φίλε μου…είναι έτοιμη…όλη δική σου….
Ο Κ. στήνεται πίσω της σημαδεύει την τουρλωμένη κολάρα, ακουμπάει την άκρη της ψωλάρας στην μισάνοιχτη κωλότρυπα και αρχίζει να βυθίζεται βαθειά στην σούφρα της
- Ωωωωωωχχχχ…πονάει… πονάει…
Η σκληρή ψωλάρα παραβιάζει τον στενό σφιγκτήρα του κώλου της και σιγά-σιγά καρφώνεται ολόκληρη μέσα…
Η γλυκεία μου ήταν στενή, για τέτοια ψωλάρα και ούρλιαζε από τον πόνο. Ολόκληρο αυτό το παλούκι είχε εξαφανιστεί στα σωθικά της. Μια τόσο στενή τρυπούλα, είχε ανοίξει και κατάπινε ένα τόσο χοντρό καυλί.
- Πονάς μωρη πουτάνα….δεν σ’ αρέσει η ψωλή στον κώλο…έλεγε ο K.
- Με τσούζει… μμμμ…το κωλαράκι μου…
Ένα δυνατό σπρώξιμο…φλρουπ…και όλο το χοντρό παλούκι φτάνει στον πάτο της. Η γλυκιά μου ούρλιαζε από τον πόνο…αλλά δεν έλεγε όχι… O K. μούγκριζε σαν ταύρος, το χοντρό παλούκι του άρχισε να μπαινοβγαίνει τώρα σταθερά, σαν έμβολο. Μόνο τ΄ αρχίδια έμεναν έξω και χτυπούσαν πάνω στην κωλοχαράδρα της κάθε φορά που βύθιζε τον πούτσο του στο βάθος της κωλότρυπας. Η Ευα ξεφώνιζε συνέχεια από το άγριο πήδημα που δεχότανε, καθώς και το τσούξιμο που ένοιωθε στην σούφρα της, αλλά τίναζε περισσότερο τον κώλο της προς το μέρος του για να τον πάρει ακόμη πιο βαθιά.
- Τώρα σ’ αρέσει μωρή πουτάνα η πούτσα μέσα στον κώλο σου;
- Ναι ψωλαρά μου…ναι…χωσ’τη μου…έτσι σκίσε με…
- Έτσι φίλε μου ξεπάτωσε την πουτάνα…δεν βλέπεις πόσο την θέλει;
Η φάση με καύλωνε αφάνταστα, ενώ έβλεπα την ψωλάρα να ξεσκίζει τον πάτο. Δεν άντεξα και τον έβαλα στις τσιμπουκοχειλάρες της.
- Έλα μωρά πουτάνα, γλείψε με, να ξεκαυλώσω, ενώ τον παίρνεις
Η κολάρα της ξεσκιζόταν βίαια από το χοντρό παλούκι που έτρωγε, γαμιότανε και ούρλιαζε από ηδονή και πόνο, έδειχνε πόσο πουτάνα ήταν, πόσο της άρεσε να τον παίρνει.
- Πήδα με…μην σταματάς…ξέσκισε μου την κωλάρα…φώναζε…με τρελαίνει….μου καίει τα σωθικά…πήδα με
Η πουτάνα μου τον έπαιρνε σαν σκύλα και το ευχαριστιότανε. Τώρα πια δεν υπήρχε ο πόνος στα μάτια της, αλλά ηδονή… τώρα υπήρχε μόνο η καύλα σε όλο το κορμί της, μια πούτσα και μια αχόρταγη κολάρα… που πηδιόντουσαν.
- Γάμησε με την πουτάνα…σκίσε μου τον κώλο…θέλω να τρώω πούτσους… στον κώλο… είμαι τσούλα.
- Σ’ αρέσει μωρή ξεκωλιάρα…δεν έχεις φάει τέτοιο πούτσο μωρή…
- Ναι γαμιά μου…μη με λυπάσαι ξεκώλιασε με…χωστο μου…κι άλλο
- Πουτάνα δεν αντέχω άλλο…θα σε χύσω…μωρή γαμιόλα…χύνω… στην κωλάρα σου ξεσκισμένη πουτάνα…παρτα σκύλα…παρτα βρωμιάρα στον κώλο σου… σε χύνωωωωωωωω…
Ο K. τινάχτηκε μέσα της… μια δυο τρεις… δέκα…εκσφενδόνιζε… χύσια… χύσια… χύσια…άδειαζε τ’ αρχίδια του…εχυνε… πέταγε…ολο το πράγμα του στη γαμημένη σούφρα της.
Αρπαξα τα κωλομάγουλα…τα άνοιξα…ο KS. τράβηξε το χοντρό παλούκι του ένα φλουρπ… και η ψωλάρα ξεκόλλησε από την σούφρα…μια τρυπάρα σαν τεράστια χαβούζα έχασκε μπροστά στα μάτια μου.  Όταν χαλάρωσε…λίγα υγρά…άρχισαν να βγαίνουν από το κωλάντερο. ένα φυσικό υπόθετο για το προβληματάκι της.
Άκης

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")