Ο Αφέντης μου, ο Κύριος μου, ο γαμιάς μου, ο πρώτος μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αφού της πήρε την παρθενιά ο γαμιάς της, σήμερα θα μας περιγράψει πως την μύησε στον κόσμο του BDSM και την έκανε σκλάβα του…

Η ιστορία:

Ήδη έχω περιγράψει την πρώτη μου επαφή με τον Σ. Από το απόγευμα εκείνο και για πολλά απογεύματα ακόμα τα μαθηματικά απέκτησαν άλλο ενδιαφέρον. Με τον καιρό μου έμαθε πολλά πράγματα και έπαψα κι εγώ να είμαι φοβισμένη και ενοχική. Μπορούσα επιτέλους να απολαύσω την καύλα μου μαζί του κι αυτό ήταν το μικρό μυστικό μας. Θα μπορούσα να περιγράψω πολλές και ατέλειωτες ώρες λαγνείας και πρόστυχων παιχνιδιών, όμως σίγουρα δεν θα είναι κάτι πρωτότυπο. Γι’ αυτό προτιμώ να αφηγηθώ την ημέρα που με μύησε κανονικά στα παιχνίδια του BDSM και με έκανε επιτέλους σκλάβα του..

Από την πρώτη μας φορά είχαν περάσει σχεδόν δυο χρόνια και λίγο ακόμα. Πάντα τα παιχνίδια μας είχαν να κάνουν με μια μικρή μορφή υποταγής, με δεσίματα πολύ απλά και που και που κάποιο σεξουαλικό βοήθημα. Πάντα μου έλεγε όταν του ζητούσα κι άλλο ότι θα έρθει η στιγμή να με κάνει σκλάβα του κανονική. Ήδη τον φώναζα «Κύριε» ή «Αφέντη» αλλά χωρίς ακόμα να μου συμπεριφέρεται έτσι. Η στιγμή ήρθε ένα Σαββατοκύριακο του Ιουλίου που οι δικοί μου έφυγαν για το εξοχικό μας. Μόλις σιγουρεύτηκα ότι έφτασαν έτρεξα κατευθείαν να του χτυπήσω το κουδούνι. Μου άνοιξε χαμογελώντας.

-    «Γεια σου μικρή μου!» μου είπε και με ένα φιλί στο μέτωπο με έβαλε σπίτι του.

Εγώ έτρεξα στο δωμάτιο που έκρυβα τα εσώρουχα που ήθελε να φοράω από τους δικούς μου, όμως μόλις έφτασα με περίμενε μια έκπληξη: πάνω στο κρεβάτι υπήρχαν κάποια περίεργα δερμάτινα αξεσουάρ με αλυσίδες. Τον κοίταξα με απορία.

-    «Ήρθε η ώρα…» μου είπε. «Σε δέκα λεπτά σε περιμένω στην κρεβατοκάμαρα. Ντύσου κι έλα».

Φόρεσα τη «στολή» που μου είχε ετοιμάσει. Στην ουσία ήταν ένα εφαρμοστό δερμάτινο κορμάκι, που άφηνε εκτεθειμένο το στήθος μου και τα κωλομέρια μου, ενώ μετά βίας κάλυπτε το μουνάκι μου. Είχε μακριά μανίκια που κατέληγαν σε δερμάτινα λουριά με γάντζους και ψηλό λαιμό που είχε άλλο ένα λουρί να σφίγγεται γύρω από το λαιμό μου. Όλο αυτό ολοκληρωνόταν με ψηλοτάκουνα τόσο ψηλά που με το ζόρι μπορούσα να περπατήσω στις μύτες. Περπάτησα σιγά - σιγά μέχρι την κρεβατοκάμαρα και είδα από το ταβάνι κρεμασμένες αλυσίδες. Τότε λύθηκε η απορία μου για την χρησιμότητα τους τόσο καιρό. Ο Σ. με κοίταξε σοβαρά και μου είπε:

-    «Μετά το αποψινό θα είσαι η σκλάβα μου. Θα δοκιμάσω την υπομονή σου, την αντοχή σου στον πόνο και την προθυμία σου να με υπακούς. Θα σε πονέσω μικρή, αλλά σου υπόσχομαι ότι οι οργασμοί που θα σου δώσω θα σε ανταμείψουν. Μπορούμε να μην ξεκινήσουμε καθόλου αν δεν θες ή να σταματήσουμε οποιαδήποτε στιγμή μου πεις και δεν θα αλλάξει τίποτα ανάμεσα μας. Αν όμως περάσεις την αποψινή βραδιά μόνο σαν σκλάβα μου θα μπορώ να σε δω.. σαν ένα αντικείμενο καύλας. Λοιπόν; Θες να το ακυρώσω;»

Του έγνεψα «όχι» και τότε αυτός με οδήγησε κάτω από τις αλυσίδες. Στις δυο κρέμασε τα χέρια μου και το έκανε με τρόπο ίσα - ίσα να ακουμπούν τα πόδια μου κάτω. Μου φόρεσε μια μάσκα στα μάτια που με τύφλωσε και το αμέσως επόμενο που θυμάμαι είναι ένας οξύς πόνος στα κωλομάγουλα μου. Τσίριξα! Αμέσως ένιωσα να με χαστουκίζει.

-    «Δεν θα φωνάζεις τσουλάκι! Θα μετρήσω δέκα χτυπήματα και κάθε φορά θα μου λες: ευχαριστώ Αφέντη».

Ξεκίνησε το μέτρημα και σε κάθε βουρδουλιά τον ευχαριστούσα μέσα σε κλάματα πόνου. Όταν τελείωσε με πλησίασε και με φίλησε.

-    «Καλό κορίτσι!»

Ένιωσα το χέρι του να αγγίζει το μουνάκι μου. Υγράνθηκα αμέσως. Η αντίθεση με τρέλανε!

-    «Ώστε σ’ αρέσει να σου παίζουν το μουνάκι ε;» μου είπε.

Συνέχισε τα χάδια, στην αρχή απαλά, μετά πιο έντονα, μέχρι που ένιωσα την κλειτορίδα μου να σπαρταράει μέσα στο χέρι του. Δεν πρόλαβα να χαρώ και μια δυνατή ξυλιά ανάμεσα στα πόδια με συνέφερε.

-    «Με ρώτησες για να χύσεις τσουλάκι; Δεν θα ξαναχύσεις αν δεν πάρεις πρώτα άδεια από μένα!»

Αμέσως έπιασε τα πόδια μου και τα έδεσε από τους αστραγάλους σε κάτι που ένιωθα σαν μακρύ ξύλο αναγκάζοντας με να τα έχω συνέχεια ανοιχτά.

-    «Πέντε ξυλιές στο βρώμικο μουνάκι σου για να μάθει να μην κάνει κάτι αν δεν το πω εγώ!»

Ο πόνος ήταν απαίσιος. Το μουνί μου ήταν ήδη ευαίσθητο από τον οργασμό και κάθε ξυλιά ένιωθα να με σκίζει.

-    «Ευχαριστώ Αφέντη…», ψιθύριζα κλαίγοντας.

Μόλις τελείωσε προσάρμοσε έναν δονητή στην κλειτορίδα μου και βγήκε από το δωμάτιο αφήνοντας με να βασανίζομαι. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, ξέρω μόνο ότι τα χέρια μου πονούσαν και η κλειτορίδα μου είχε πρηστεί απίστευτα από την συνεχόμενη δόνηση, που δεν ήταν όμως αρκετά δυνατή για να χύσω. Άρχισα να κλαίω από το ζόρι και τότε τον άκουσα να μπαίνει. Κατευθείαν ένιωσα μια βουρδουλιά στο στήθος μου και μετά μια στο μουνί μου.

-    «Ευχαριστώ Αφέντη...» ψέλλισα.

Άρχισα να μυρίζω αναμμένο κερί. Τότε ένιωσα καυτές σταγόνες να προσγειώνονται στο στήθος και στον κώλο μου και ήθελα να τσιρίξω.

-    «Μην τολμήσεις να φωνάξεις!», με προειδοποίησε. «Ξέρεις τι θα πάθεις!»

Συνέχισε να με βασανίζει με το κερί μέχρι που ξαφνικά σταμάτησε. Τότε ένιωσα δυνατές τσιμπιές στις ρώγες μου και κάτι να της τραβάει κάτω και να με πονάνε. Είχε βάλει μανταλάκια με βαρίδια. Πονούσα απίστευτα και τότε ξεκίνησε να με πιτσιλάει με κερί και να μου δίνει βουρδουλιές ταυτόχρονα. Σε κάθε χτύπημα που ένιωθα φώναζα:

-    «Ευχαριστώ Αφέντη…»

Κι αυτός συνέχιζε…

-    «Καλό κορίτσι!» είπε όταν επιτέλους σταμάτησε. «Ώρα να σε ανταμείψω!»

Τότε ένιωσα τον δονητή να ακουμπάει απαλά την κλειτορίδα μου ενώ τα δάχτυλα του Σ. να μπαίνουν στο μουνάκι μου. Μούσκεψα στην στιγμή. Ήθελα να χύσω σαν τρελή.

-    «Μπορώ να χύσω Αφέντη;», ρώτησα.

-    «Όχι τσουλάκι!», μου απάντησε.

-    «Τώρα;»

-    «Όχι!»

-    «Σε παρακαλώ Αφέντη…»

Κρατιόμουν μετά βίας… ένιωθα την κλειτορίδα μου να καίει όλο μου το σώμα και το μουνί μου να στάζει. Συνέχισε να μου αρνείται τα παρακάλια για κάμποση ώρα, όμως μόλις μου έδωσε το ok, ένα κύμα οργασμού με πλημμύρισε που δεν είχα ξανανιώσει. Οι ταυτόχρονες βουρδουλιές που μου έδινε με την αίσθηση του δονητή στο μουνί μου ήταν απίστευτος συνδυασμός! Έχυνα δυνατά για αρκετά δευτερόλεπτα όμως μόλις τελείωσα δεν σταμάτησε.. τον παρακαλούσα να πάρει τον δονητή από πάνω μου και μου απάντησε:

-    «Να χύσεις δεν ήθελες; Τώρα θα δεις τι σημαίνει χύσιμο πουτανάκι!»

Με βασάνιζε αρκετή ώρα και οι οργασμοί έρχονταν απανωτοί. Μόλις τελείωνε ο ένας ένιωθα την κλειτορίδα μου να πονάει για λίγο και ερχόταν ο επόμενος… όταν είδε ότι δεν άντεχα σταμάτησε. Μου έλυσε τα χέρια και με κατέβασε κάτω για να με δέσει πισθάγκωνα αυτή τη φορά και να μου φορέσει ένα φίμωτρο που ανάγκαζε το στόμα μου να μένει ανοιχτό. Με έριξε στα γόνατα και έχωσε το καυλί του στο στόμα μου. Με έβριζε και με χτυπούσε με τον βούρδουλα ενώ έσπρωχνε τον πούτσο του βίαια μέσα στο στόμα μου προκαλώντας μου ασφυξία. Έχυσε στο στόμα μου και μου σήκωσε το κεφάλι ψηλά ενώ μου έκλεινε την μύτη αναγκάζοντας με να τα καταπιώ όλα.

-    «Μπράβο πουτανάκι μου!» μου είπε τελειώνοντας.

Μετά από αυτά με έλυσε, με πήγε στο μπάνιο, με έπλυνε και με έβαλε να κοιμηθώ εξαντλημένη δίπλα του, έχοντας όμως όλο το βράδυ έναν δονητή στερεωμένο μέσα στο μουνάκι μου που πλέον του ανήκε… μου ψιθύρισε:

-    «Επιτέλους, έγινες και επίσημα δική μου!»

-    «Ναι Αφέντη!» του απάντησα.

(Copyright protected OW ref: 45334)