Δώρο στην γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τάσος έχει μια πολύ σεξουαλική γυναίκα που είναι αχόρταγη στο σεξ, του κάνει όλα του τα γούστα κι έτσι αυτός θα αποφασίσει να της κάνει ένα δώρο: μια παρτούζα στα τυφλά με φίλους.

Η ιστορία:

Η γυναίκα μου είναι 25 χρονών, 1.60, 52 κιλά. Το σεξ μαζί της είναι υπέροχο γιατί είναι αχόρταγη και κάνουμε τα πάντα. Μου κάνει απίστευτα τσιμπούκια και αρκετά συχνά μου δίνει το σφιχτό της κωλαράκι. Όταν χύνω θέλει να το κάνω πάνω στα μεγάλα της στήθη. Το μουνάκι της πάλι όσο και να το γαμάω δεν χορταίνει. Γι’ αυτό της έχω πάρει έναν δονητή 24 εκατοστών. Το μουνάκι της είναι τόσο υγρό που με μικρή προσπάθεια χωράει μέσα του σχεδόν ολόκληρο το χέρι μου. Πολλές φορές όταν έχω τον πούτσο μου μέσα της βάζω και δυο δάχτυλα ή ακόμη και τον μεγάλο δονητή μας.

Αφού λοιπόν με ικανοποιεί απόλυτα, αποφάσισα να της κάνω ένα δώρο. Πέρυσι πήγαμε διακοπές σε κάποιο νησί που είχα υπηρετήσει σαν φαντάρος και είχα φίλους εκεί από τότε. Κανόνισα μαζί τους για να κάνουμε ένα ερωτικό βράδυ δώρο έκπληξη στην γυναίκα μου. Φτάσαμε στο νησί, βολευτήκαμε και πάμε τις πρώτες βόλτες. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε πριν την βραδινή έξοδο μας. Όταν κοιμήθηκε η γυναίκα μου, πήρα τηλέφωνο τον Τάκη και τον Κώστα να έρθουν να με βρουν στην ρεσεψιόν.

Ήρθαν, βρεθήκαμε, τα είπαμε και κανονίσαμε πως θα γίνει. Θα τους έδινα τα κλειδιά από το δωμάτιο και όταν θα τους έπαιρνα τηλέφωνο θα πήγαιναν εκεί να μας περιμένουν. Το βράδυ είπα στην γυναίκα μου να βάλει ένα βαθύ ντεκολτέ ένα μαντίλι και μια κοντή φούστα και πήγαμε για ποτό. Μετά από μερικά ποτά άρχισα να την πειράζω και φαινόταν ότι είχε φτιαχτεί ήδη. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα και το μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Την πήρα στην τουαλέτα και της έδωσα να βάλει στο μουνάκι της δυο δονούμενες μπάλες για να καυλώσει ακόμη περισσότερο και να μην την πιάσουν τίποτα αναστολές όταν στο δωμάτιο καταλάβει ότι την περιμένουν δυο ακόμη όρθιοι και σκληροί πούτσο για να την σκίσουν.

Γυρίσαμε να τελειώσουμε το ποτό μας και φαινόταν πως λίγο το ποτό, λίγο οι μπάλες που έτρεμαν μέσα στο μουνάκι της, είχαν κάνει την γυναίκα μου ηφαίστειο, αφού με παρακάλαγε να φύγουμε και να πάμε να την γαμήσω. Έστειλα μήνυμα στα παιδιά και μόλις μου είπαν ότι είναι στο δωμάτιο και μας περιμένουν πήρα το μωρό μου και ξεκινήσαμε για εκεί. Πριν μπούμε στο δωμάτιο, έβγαλα τις μπάλες από το μουνάκι της, έγλειψα τα υγρά από το μουνάκι της και της έκλεισα τα μάτια με το μαντίλι που φορούσε.

Όταν μπήκαμε την έγδυσα και την πήγα κρεβατοκάμαρα. Με τα μάτια δεμένα δεν ήξερε ότι εκεί είναι άλλα δυο καυλιά έτοιμα για εκείνη. Την έβαλα στα τέσσερα, πήγα μπροστά της και της έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα. Τον άρπαξε λαίμαργα. Έκανα νόημα στον έναν να πάει πίσω της και να γλείψει το μουνί της. Μόλις κατάλαβε πως ήταν κάποιος άλλος, έκανε να αντιδράσει αλλά της έχωσα πιο βαθιά τον πούτσο μου στο στόμα και της είπα να ηρεμήσει και να ευχαριστηθεί το δώρο μου.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ έρχεται και ο άλλος και της βάζει το καυλί του στο στόμα. Μόλις κατάλαβε τι γίνεται την είδα να χαμογελάει με ευχαρίστηση. Ενώ τώρα με πάθος ρούφαγε μια τον δικό μου πούτσο και μια τον άλλον, το άλλο καυλί άρχισε να της γαμάει το μουνάκι. Παρόλο που το καυλί που την σφυροκοπούσε ήταν αρκετά χοντρό, φώναζε πως θέλει να της ανοίξουμε το μουνί κι άλλο. Βάζω τον έναν να ξαπλώσει και το μωρό μου να ξαπλώσει πάνω του με τον πούτσο μέσα της. Ο άλλος πηγαίνει πίσω της και σιγά - σιγά τον βάζει και αυτός στην μουνάρα της. Εγώ κοιτούσα πόσο απολάμβανε αυτό το γαμήσι το μωρό μου.

Την ξέσκισαν έτσι για περίπου δέκα λεπτά ώσπου να χύσουν και οι δυο τεράστιες ποσότητες σπέρματος πάνω στα βυζιά της. Οι φίλοι μου κάθισαν να ξεκουραστούν ενώ το μωρό άλειφε τα χύσια τους σε όλο το κορμί της. Την έβαλα ξανά στα τέσσερα και κάρφωσα το καυλί μου που τόση ώρα περίμενε βαθιά μέσα στον κώλο της. Το απολάμβανε να έχει τον πούτσο μου μέσα στην σούφρα της. Ταυτόχρονα άρχισε πιπώνει τους άλλους μέχρι να καυλώσουν πάλι. Μόλις τους έκανε πάλι σκληρούς, ζήτησε και από τους τρεις να αδειάσουμε τα αρχίδια μας μέσα στην σούφρα της. Όλοι με την σειρά. Ήθελε να νιώσει γεμάτη είπε.

Πρώτος έχυσα εγώ και έπειτα με την σειρά και οι άλλοι δυο. Το μωρό μου έκατσε όπως όταν κάνεις την ανάγκη σου, έβαλε τα χέρια σε χούφτα κάτω από την ανοιχτή της κωλοτρυπίδα και μάζευε τα χύσια που έβγαιναν μέσα από την σούφρα της. Μόλις τα μάζεψε όλα, τα άπλωσε αισθησιακά πάνω στο στήθος της. Μόλις έφυγαν οι φίλοι μου της έλυσα τα μάτια και την ρώτησα αν της άρεσε το δώρο μου. Μου απάντησε με ένα τρελό τσιμπούκι. Αυτό το γαμήσι το έγραψα με την κάμερα. Κάθε φορά που το βλέπουμε ξεσκιζόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο.

(Copyright protected OW ref: 45231)