Παιχνίδια στο σκοτάδι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια παρέα ζευγαριών κανονίζουν μια περίεργη παρτούζα στο σκοτάδι… Για το ένα ζευγάρι όμως είναι η πρώτη τους φορά και θα αντιμετωπίσουν περίεργες καταστάσεις μην γνωρίζοντας ποιος είναι ποιος…

Η ιστορία:

Καλοκαιράκι και ήμασταν καλεσμένοι στο εξοχικό του ζευγαριού που είχαμε γνωρίσει πριν από ένα μήνα σε ένα φιλικό σπίτι. Καλοβαλμένο ζευγάρι και γοητευτικό. Είχαμε δέσει από την αρχή. Η κουβέντα μας γινότανε αβίαστα, κύλαγε άνετα και γρήγορα γύρισε γύρω από το σεξ. Εκεί είδαμε ότι σε πολλά έως πάρα πολλά οι απόψεις μας συμπίπτανε. Κοιταχτήκαμε με την γυναίκα μου την Πέγκυ και χαμογελάσαμε ξέροντας ότι αυτό ήταν που ψάχναμε.

Οι μέρες πέρασαν και μετά από μερικές ακόμα συναντήσεις φτάσαμε στο σημερινό βράδυ. Σήμερα θα προχωράγαμε ένα βήμα παραπέρα την σχέση μας. Ένα βήμα πιο μπροστά στην εμπιστοσύνη που δείχναμε ο ένας στον άλλον. Ήμασταν έτοιμοι να διευρύνουμε την ερωτική μας ζωή. Έξω από το σπίτι ήταν παρκαρισμένα κι άλλα αυτοκίνητα. Το περιμέναμε βέβαια γιατί μας το είχαν πει. Απ’ ότι μας είχαν πει, είχαν ένα κύκλο από ζευγάρια που ακολουθούσαν το λεγόμενο «life style”, κοινώς αυτό τον τρόπο ζωής.

Ήμασταν λίγο σφιγμένοι, γιατί τον Κώστα και την Γιάννα τους ξέραμε αλλά τους υπόλοιπους όχι. Αλλά το είχαμε πάρει απόφαση οπότε δεν κάναμε πίσω. Χώρια ότι η αναμονή αυτής της βραδιάς μα χάρισε πολλές καυτές στιγμές, και μας είχε και τους δύο σε έναν μόνιμο ερεθισμό σήμερα.

Μας άνοιξε η Γιάννα. Αγκάλιασε την Πέγκυ και την φίλησε στο μάγουλο ακουμπώντας την άκρη των χειλιών της. Πέρασε τα χέρια της στην μέση της και προχώρησαν μέσα. Τις ακολούθησα. Στο μεγάλο σαλόνι ήταν άλλα τρία ζευγάρια. Η Γιάννα με τον Κώστα μας σύστησαν και ενημέρωσαν τους άλλους ότι αυτή ήταν η πρώτη μας φορά. Αυτό έφερε χαμόγελα απ’ όλους και ελάφρυνε την ατμόσφαιρα. Λίγο το ποτό, λίγο η χαλαρή ατμόσφαιρα βοήθησαν να φύγουν οι όποιες αναστολές είχαμε και να ανυπομονούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι…

Βλέπω την Πέγκυ να παίζει με τα μάτια με τους υπόλοιπους άντρες και ερεθίζομαι. Η Γιάννα έχει πιάσει αγκαλιά μια από τις άλλες γυναίκες και την φιλάει στο στόμα παθιάρικα. Τότε ο Κώστας σηκώνεται επάνω και πιάνει το χέρι της Πέγκυ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η έκπληξη που σας είπα. Η Γιάννα χτύπησε τα χέρια της χαρούμενη και φώναξε όλες τις γυναίκες μαζί της. Απόρησα και απόρησα περισσότερο όταν ο Κώστας μας έκανε νόημα να τον ακολουθήσουμε σε ένα δωμάτιο. Εκεί μας ζήτησε να γδυθούμε τελείως, και μας εξήγησε ότι το ίδιο θα κάνανε και οι γυναίκες μας με την Γιάννα.

Όταν γδυθήκαμε μας εξήγησε τι πρόκειται να γίνει. Μας έδειξε μια πόρτα και μας είπε ότι οδηγεί σε ένα απόλυτα σκοτεινό δωμάτιο. Φως δεν έμπαινε από πουθενά. Θα προχωρούσαμε στα τυφλά προσπαθώντας να πιάσουμε ή να αγγίξουμε κάποια απ’ τις γυναίκες μας. Ξεσπάσαμε όλοι στα γέλια με τα λόγια του. Δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο, και η σκέψη αυτή με ερέθισε. Μετά ο Κώστας μας είπε ότι οι γυναίκες μας ήταν ήδη μέσα στο δωμάτιο και μας περίμεναν. Ένας άλλος κανόνας ήταν ότι δεν έπρεπε να μιλήσουμε καθόλου, για να μην ξέρει ποιος είναι ποιος. Κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και ξαναγελάσαμε.

Μετά ο Κώστας ζήτησε να κάνουμε ησυχία γιατί το παιχνίδι αρχίζει. Έκλεισε το φως στο δωμάτιο που ήμασταν και άνοιξε μια πόρτα που οδηγούσε στις γυναίκες μας. Πιαστήκαμε χέρι με χέρι και περάσαμε μέσα. Στην αρχή αισθανόμουν άβολα, περνώντας από το φως στο απόλυτο σκοτάδι. Αναρωτιόμουν πως τα είχαν καταφέρει και είχαν αποκλείσει το φως με τέτοια επιτυχία. Όσο συνήθιζα αισθανόμουν καλύτερα, και πάσχιζα να καταλάβω από τυχόν ήχους ποιος ήταν κοντά μου. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα ελαφρύ αεράκι και ένα απαλό άγγιγμα στην πλάτη μου. Γύρισα προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά δεν ήταν κανένας εκεί. Λίγο δεξιά από μένα άκουσα ένα πνιχτό βογγητό, και την επόμενη στιγμή τα δάχτυλά μου άγγιξαν ένα κορμί. Άπλωσα τα χέρια μου και το αγκάλιασα ενώ αυτό προσπαθούσε να μου ξεφύγει.

Όπως το είχα στα χέρια μου η παλάμη μου χάιδεψε ένα βαρύ γυναικείο στήθος και εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι δεν ήταν η γυναίκα μου. Την κράτησα σφιχτά και φίλησα απαλά το λαιμό της. Τα χέρια της γλίστρησαν ανάμεσά στα κορμιά μας και μου έπιασε σφιχτά τον σηκωμένο μου πούτσο. Τα χέρια της με έσπρωξαν λίγο πίσω και γονάτισε μπροστά μου. Σκεφτόμουν ότι δεν έβλεπα τίποτα γαμώτο, όταν ένιωσα τα χείλη να κλείνουν γύρω από το κεφάλι. Μμμμμ… η αίσθηση ήταν υπέροχη! Ξαφνικά νιώθω ένα ζευγάρι χέρια να με αγκαλιάζουν από πίσω και τα δάχτυλα να παίζουν με τις ρώγες μου. Ένιωσα ένα ζευγάρι χείλια στο λαιμό μου και το απαλό δάγκωμα έστειλε ένα ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη.

Ξαφνικά νιώθω τον πούτσο μου να απελευθερώνεται από το στόμα που τον είχε φυλακίσει και τα χέρια από πίσω μου να κατεβαίνουν και να αρχίζουν να τον παίζουν απαλά. Γύρισα και την φίλησα στο στόμα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποια ήταν. Την νιώθω να ανταποκρίνεται στο φιλί μου και να μου γυρίζει την πλάτη της, ενώ την νιώθω να σκύβει μπροστά. Κρατώντας μου τον πούτσο με οδήγησε μέσα της και άρχισα να την γαμάω με αργό ρυθμό. Θες το παιχνίδι; Η ένταση της στιγμής; Το πρωτόγνωρο της κατάστασης; Δεν άντεξα και τέλειωσα βαθιά μέσα της.

Γύρω μας ακούγονταν πνιχτά βογκητά και ήξερα ότι όλοι ήταν απασχολημένοι. Ιδιαίτερα κάπου μπροστά μου άκουγα το ρυθμικό χτύπημα σάρκας με σάρκα, και ήξερα ότι γαμιόντουσαν άγρια. Σε κάποια στιγμή ένα βογγητό ξέφυγε από την γυναίκα και ακούστηκε γνώριμο. Αλλά έδιωξα την σκέψη από το μυαλό μου. Τότε ακούω τη φωνή του Κώστα να λέει ότι το παιχνίδι τελείωσε και να βγούμε από τις πόρτες που μπήκαμε. Αλλά πρώτα να περιμένουμε να βγουν οι γυναίκες πρώτες.

Έτσι και έγινε, και μετά πήγαμε στα δωμάτια που γδυθήκαμε για να ντυθούμε. Όλοι οι άντρες κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και χαμογελάσαμε. Ήξερα όπως ήξεραν κι αυτοί ότι περάσαμε υπέροχα. Όταν πήγαμε στο σαλόνι, προσπαθούσα να καταλάβω, με ποιες από τις γυναίκες είχα βρεθεί. Αλλά στάθηκε αδύνατο να είμαι σίγουρος. Η Πέγκυ με κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε ευχαριστημένη. Αναρωτιόμουν τι της έτυχε εκείνης, και αν ήτανε η μία από τις δύο γυναίκες που έπαιξα.

Όταν φύγαμε μέσα στο αμάξι δεν άντεξα και την ρώτησα. Χαμογέλασε και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ρωτάω, γιατί εκείνη ήταν σίγουρη ότι έκανε σεξ μαζί μου. Χαμογέλασα και την ρώτησα πως είναι σίγουρη. Τότε μου είπε ότι όταν μπήκε μέσα, περίμενε λίγο και κάποιος την πλησίασε. Μου είπε ότι ακούμπαγε σε έναν τοίχο και ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι να την χαϊδεύει χαμηλά στον κώλο της και να γλιστράει ανάμεσα στα πόδια της. Γι’ αυτό ήταν σίγουρη ότι ήμουν εγώ επειδή ξέρω πόσο της αρέσει αυτό. Μου είπε ότι άπλωσε τα χέρια στον τοίχο, και τούρλωσε τον κώλο της ενώ εγώ πίσω της γονάτισα και της έγλειψα το μουνί. Μετά μου είπε ότι σηκώθηκα και την γάμησα δυνατά και άγρια κάνοντάς την να αναστενάξει μέχρι που τελείωσα βαθιά μέσα της. Και ότι μόλις τελείωσα την έβαλα να μου καθαρίσει τον πούτσο.

Όλη αυτή την ώρα που μιλούσε το πρόσωπό της έδειχνε πόσο το απόλαυσε. Πριν προλάβω να της πω τίποτα, μου είπε ότι δεν περίμενε ότι θα ήθελα και δεύτερο γύρο. Κάποια στιγμή τα χέρια μου έφυγαν από πάνω της, και μετά από ένα λεπτό την ξανάπιασαν. Την έβαλα να γονατίσει και έσπρωξα τον πούτσο μου στο στόμα της. Μου είπε ότι λίγες φορές με θυμόταν τόσο άγριο και παθιασμένο, αλλά το απόλαυσε καθώς της έσπρωχνα βαθιά μες στο λαρύγγι της τον πούτσο μου. Εκείνη χάιδευε το μουνάκι της μέχρι που έχυσε με την πούτσα μου στο στόμα της και μετά από μερικά δευτερόλεπτα τραβήχτηκα και τελείωσα πάνω στο πρόσωπο και τα βυζιά της.

Την κοίταγα και φανταζόμουν την σκηνή και είχα ερεθιστεί. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν της είπα ότι δεν ήμουν εγώ κανένας από τους δύο που πήγε εκείνο το βράδυ…

(Copyright protected OW ref: 45050)