Ο βιασμός του αφεντικού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν επτά το απόγευμα και δεν είχα φύγει ακόμα από τη δουλειά. Στο γραφείο είχα μίνι εγώ, και οι δυο γραμματείς μου. Η Μάνια και η Δήμητρα. Για να μην τα πολυλογώ η Μάνια 24 χρονών, με υπέροχο σώμα. Κυριολεκτικά μούναρος. Την ήθελα από καιρό αλλά δεν μου έδινε την ευκαιρία να την πλησιάσω. Αποφάσισα ότι έπρεπε αυτό το μουνάκι κάποια στιγμή ότι έπρεπε να το σκίσω. Ήθελε δεν ήθελε.

Κάποια στιγμή είπα στην Δήμητρα ότι δεν την χρειαζόμουν άλλο και στην Μάνια ότι έπρεπε να τελειώσουμε κάποιες προσφορές και την άλλη ημέρα να ερχόταν αργότερα στο γραφείο. Φεύγοντας η Δήμητρα πήγα στην πόρτα και κλείδωσα χωρίς να το καταλάβει η Μάνια. Γυρίζοντας φώναξα την Μάνια στο γραφείο μου. Φορούσε κοντή φουστίτσα, στενό μπλουζάκι και καλσόν δικτυωτό. Της είπα να έρθει δίπλα μου να με βοηθήσει να γράψουμε κάτι στον υπολογιστή. Ήρθε δίπλα μου και εκείνη τη στιγμή με πλημμύρισε το άρωμα της και με καύλωσε ταυτόχρονα. Τη στιγμή που καθόταν δίπλα μου έβαλα το χέρι μου στο μπούτι της και άρχιζα να το χαϊδεύω.

Έκανε να φύγει κοιτώντας με έντρομα και φοβισμένα. Της είπα ότι δεν χρειάζεται να φοβάται και ότι μου αρέσει εδώ και έξι μήνες και ότι ήθελα να την γαμήσω. Μου είπε ότι είχε μια σχέση τριών χρόνων και ότι αγαπούσε πολύ το παιδί που τα είχε. Της είπα ότι δεν χρειάζεται να με αγαπήσει. Απλά ότι την γουστάρω και θέλω να την πάρω. Πήγε να φύγει όταν της είπα ότι θέλει δεν θέλει απόψε θα την ξέσκιζα και είχε την επιλογή τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί. Έτρεξε να φύγει όταν κατάλαβε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έφυγε από την πόρτα και πήγε να πάρει τηλέφωνο. Έτρεξα προς το μέρος της, την άρπαξα από τα χέρια και με βία την έκλεισα στην αγκαλιά μου. Έκανε αγωνιώδεις προσπάθειες να φύγει αλλά ήταν αδύνατο.

-    «Στο είπα ότι απόψε θα σε σκίσω!»

-    «Άσε με, σε παρακαλώ…

-    «Ούτε να το σκέφτεσαι πουτανάκι! Απόψε θα γίνεις δική μου. Θα σου αρέσει. Θα με παρακαλάς να σε γαμάω από παντού!»

Με μια ξαφνική κίνηση και ενώ την κρατούσα, ξεκούμπωσα το παντελόνι και τον πέταξα έξω. Την έπιασα από το κεφάλι και με βία έβαλα τον πούτσο μου στα χείλη της. Δεν άνοιγε το στόμα και της το πίεσα. Μετά από πολύ κόπο της των έχωσα στο στόμα και έμπαινα και έβγαινα γαμώντας την. Είχε παραδοθεί πλέον. Μπορεί και να της άρεσε. Πνιγόταν όμως και δεν μπορούσε να ανασάνει. Εγώ βογκούσα από καύλα και ηδονή. Απότομα πέταξα έξω το καυλί μου, την σήκωσα πάνω και την πέταξα στο γραφείο. Της έσκισα το καλσόν, της ανέβασα το φουστάκι και της έσκισα στο στρινγκ της.

Ήμουν μπροστά στην θέα ενός ξυρισμένου μουνιού. Άρχισα να της το γλείφω και το ξεκολλώ από εκεί που μου έλεγε στην αρχή να σταματήσω άρχισε και βογκούσε από ηδονή. Της το έγλειφα και ταυτόχρονα έβαζα δάχτυλα μέσα της. Τελειώνοντας και χωρίς να χάσω χρόνο, μπήκα μέσα της. Έβγαλε φωνή πόνου. Μπήκα βαθιά και έμεινα εκεί. Της άρεσε γιατί είχε πιάσει τα κωλομέρια μου και τα πίεζε προς την μεριά της. Η ψωλή μου είχε σκληρύνει πολύ. Ήταν έτοιμη να σπάσει. Ζουμιά έτρεχαν από το μουνί της. Έμπαινα και έβγαινα με δύναμη.

-    «Σου αρέσει ψώλα μου; Σου αρέσει που τον τρως;»

-    «Ξέσκισε με γαμιά μου! Βάλτον όλον μέσα! Ξέσκισε την μουνάρα μου!»

Τελειώνοντας την γύρισα απότομα έτοιμος να μπω από πίσω της. Έβαλε της φωνές παρακαλώντας με να μην το κάνω γιατί ούτε στο παιδί που τα είχε δεν τον είχε αφήσει. Στην ιδέα ότι είναι παρθένα από πίσω κατακαύλωσα περισσότερο και θόλωσα.

-    «Σε παρακαλώ, θα πονέσω… Σε παρακαλώ δεν θα το αντέξω…», μου έλεγε.

-    «Σκάσε μωρή πουτάνα που με παρακαλάς. Σκάσε και μην λες τίποτα. Εδώ που φτάσαμε θα τον φας και από τον κώλο. θα στον ανοίξω και θα μου ζητάς κι άλλο».

Έσκυψα της έγλειψα την τρύπα. Προσπαθούσε να φύγει. Έβαλα το δάχτυλο. Έβαλα και το δεύτερο. Είχε αρχίσει να φωνάζει.

-    «Σκάσε σου είπα! Σκάσε γιατί θα τα πω σε όλους στο γραφείο!»

Ακούμπησα τον πουτσοκέφαλο στην χαραμάδα της και της βάραγα τα κωλομέρια. Με μεγάλη προσπάθεια μπήκε μέσα το πουτσοκέφαλο μου. Άρχισε να βογκάει. Της είπα ότι σε λίγο θα έτρωγε το μεγαλύτερο καυλί στον κώλο και δεν θα μπορούσε να περπατήσει για ημέρες. Με μεγάλη πίεση προχώρησα προς τα μέσα. Πόναγε πολύ γιατί φώναζε. Ούρλιαζε από πόνο. Σε λίγο είχα μπει όλος μέσα της. Έμεινα εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.

-     «Σε παρακαλώ…» μου έλεγε. «Δεν το ήθελα αυτό. Γιατί μου το κάνεις;»

-    «Σκάσε μωρή πουτάνα! Σκάσε γιατί θα σε ματώσω!»

Είχα μπει μέσα της όταν άρχισα να μπαινοβγαίνω με δύναμη. Η γκόμενα τα είχε παίξει. Είχε τρελαθεί από τον πόνο. Καθώς την γάμαγα και της βάραγα τα κωλομέρια της είπα που θέλει να την χύσω. Τελικά όμως δεν πρόλαβε να μου πει γιατί η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που έφτασα στην κορύφωση. Το σώμα μου άρχισε να πάλλεται και ξαφνικά τα χύσια μου πετάχτηκαν μέσα στον κώλο της. Το έντερο της γέμισε πηχτά και πολλά χύσια. Αρκετά από αυτά έτρεχαν στα μπούτια της. Είχα τρελαθεί από την καύλα.

Την γύρισα απότομα και την έβαλα να μου τον καθαρίσει. Τον πήρε όλο στο στόμα και με το πινελάκι της μου τον καθάρισε όλο. Τελειώνοντας της είπα να φύγει και αύριο να έρθει αργότερα όπως της είπα. Και αν είναι καλό κορίτσι θα την γαμήσω και αύριο. Έφυγε τρεκλίζοντας από τον πόνο μάλλον στον κώλο. Από τότε γαμιόμαστε σχεδόν κάθε ημέρα. Είναι το επίσημο πουτανάκι μου. Έχουμε κάνει τα πάντα και παντού. Μέχρι και δονητές της χώνω πλέον στον κώλο. Έχει ανοίξει για τα καλά. Τελευταία σκέφτομαι να καλέσω και φίλους μου για παρτούζα. Έχω τραβήξει και πολλά βίντεο χωρίς να το ξέρει. Τα βλέπω την ημέρα στον υπολογιστή του γραφείου μου και το απόγευμα είμαι ήδη πολύ καυλωμένος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")