Το αφεντικό της μαμάς (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Το αφεντικό συνεχίζει να ξεσκίζει την μαμά του φίλου μας, ενώ εμφανίζεται ξαφνικά η αδερφή του και τους πιάνει στα πράσα!

Η ιστορία:

Το επόμενο πρωί συνέχισαν από εκεί που έμειναν το βράδυ. Εγώ αν και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει δεν αντέδρασα άσχημα γιατί κατάλαβα ότι η μαμά το απολάμβανε. Αυτός που αντέδρασε ήταν ο πατέρας μου. Μη αντέχοντας άλλο να βλέπει έφυγε από το σπίτι. Αυτή όμως που ήρθε απροειδοποίητα ήταν η αδελφή μου. Ενώ είχαν απεργίες στην σχολή όπου σπούδαζε αποφάσισε να έρθει σπίτι κάνοντας μας έκπληξη. Η έκπληξη που την βρήκε όμως ήταν μεγαλύτερη.

Η μαμά κοιμόταν ενώ το αφεντικό της ήταν ξύπνιος. Όταν μπήκε η αδελφή μου σπίτι, πριν καλά - καλά με ρωτήσει ποιος ήταν ο κύριος, αυτός την έπιασε και την γάμησε από το μουνί για αρκετή ώρα μετά την έβαλε να του πάρει και μια πίπα. Κατά την διάρκεια όμως που του την έπαιρνε ξύπνησε η μαμά και τότε την άκουσα να λέει από το δωμάτιο της:

-    «Τι συμβαίνει; Τι είναι αυτές οι φωνές; Άθλιε! Την κόρη μου ρε μαλάκα;» του είπε καθώς πήγε να τον σταματήσει.

Αυτός όμως έπιασε την μάνα μου και αφού τράβηξε και έσκισε το υγρό της βρακάκι συνέχισε να γαμάει αυτήν. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει που η αδελφή μου, αν και πιο νεαρή και πιο μοντέρνα από την μάνα μου, είχε πάνω στο μουνάκι της ελαφριές τρίχες ενώ η μαμά είχε ένα εντελώς ξυρισμένο και ολοκάθαρο μουνάκι. Αν και μετά την είχε βάλει ο πορνόγερος να το ξυρίσει κι αυτή. Όλη την ημέρα γαμούσε μια την μια και μια την άλλη. Και οι δυο φάνηκαν να το ευχαριστιούνται. Μάλιστα όταν γαμούσε την μια φαινόταν να δυσανασχετεί η άλλη.

-    «Θα πω στον μπαμπά ότι σου άρεσε που σε γαμούσε…», έλεγε η αδελφή μου.

-    «Εγώ το κάνω για να μας γλιτώσω όλους. Εσύ είσαι αυτή που το κάνεις γιατί σ’ αρέσει!», απαντούσε η μαμά.

-    «Λοιπόν, έχω να κάνω μια πρόταση…», είπε τότε το αφεντικό.

-    «Τι;» του είπε η μαμά.

-    «Αν σου αρέσει το γαμήσι του άντρα σου παραπάνω από μένα τότε σας δίνω τα λεφτά που χρειάζεστε και φεύγω τώρα. Αν όχι μένω», της είπε.

Η μάνα μου σάστισε. Είχε μείνει ακίνητη και δεν έκανε τίποτα.

-    «Λοιπόν μαμά, ξέρεις τι θα κάνεις. Πες του να φύγει»., είπε η αδελφή μου.

Η μάνα μου όμως συνέχισε να μένει ακίνητη και να μην κάνει τίποτα.

-    «Μαμά, πες του να φύγει. Μην με απογοητεύσεις άλλο!», φώναξε η αδελφή μου.

Αλλά η μάνα μου έριξε το μπουρνούζι της κάτω και έτρεξε κατά πάνω του και άρχισε να του παίρνει πίπα. Ούτε η υστερία της αδελφής μου την σταμάτησε από το γαμήσι που έφαγε ούτε για το τι εντύπωση θα έδινε.

Η αδελφή μου, μετά από ώρα, είχε αντιδράσει κάπως περίεργα και μάλιστα είχε απειλήσει να έπαιρνε την αστυνομία να τον καταγγείλει. Αυτός της απάντησε ότι θα την γαμούσε από τον κώλο, πράγμα που δεν είχε κάνει ακόμα αν το δοκίμαζε. Μάλιστα πήγε την ίδια ώρα στο δωμάτιο της μαμάς να την γαμήσει από τον κώλο για να ακούσει πόσο πολύ πονάει.

Λοιπόν αυτό που συνέβηκε παρακάτω θα μου μείνει αξέχαστο. Όλη την διάρκεια που το αφεντικό γαμούσε την μάνα μου από τον κώλο η αδελφή μου στεκόταν έξω από το δωμάτιο της, κρυφοκοίταζε και έπαιζε το μουνάκι της. Όταν είχαν τελειώσει και αφού περίμενε το αφεντικό να ξεκουραστεί και να αναζωογονηθεί, έκανε ότι έτρεξε στο τηλέφωνο και ότι προσπαθούσε να πάρει την αστυνομία. Το αφεντικό της μαμάς τότε την έπιασε και αφού την πήρε στο δωμάτιο της την ξεπαρθένεψε και από τον κώλο.

Την επόμενη μέρα, αφού τον αποχαιρέτησαν, βρέθηκαν αγκαλιασμένες να συλλογίζονται ότι θα πρέπει να συμβιβαστούν η μια με τον πατέρα μου και η άλλη με το αγόρι της.

(Copyright protected OW ref: 44854)