Στην Εθνική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γυναίκα μου η Ιωάννα και εγώ ο Χρήστος είμαστε ένα αγαπημένο ζευγάρι και απολαμβάνουμε το σεξ σε κάθε μορφή του. Έχουμε πολλές γνωριμίες με ζευγάρια, που τις έχουμε κάνει από το ίντερνετ, και όταν λεμέ γνωριμίες, εννοούμε ότι κάνουμε παρτούζες συχνά! Πολλές φορές κάνουμε ερωτικά παιχνίδια που τα ονομάζουμε ‘’σκηνικά’’. Ένα τέτοιο ‘‘σκηνικό’’ είναι και η ιστορία αυτή…

Έχουμε ένα εξοχικό στη νότια Πελοπόννησο, αρκετά μακριά και όταν επιστέφουμε συνηθίζουμε να ταξιδεύουμε απογευματάκι έως να βραδιάσει. Εκείνο το αυγουστιάτικο απόγευμα, ημέρα επιστροφής καθημερινή, για να μην έχει κίνηση. Η Ιωάννα καθόταν δίπλα μου φορώντας ένα σορτσάκι και το επάνω μέρος του μαγιό της, έχοντας απλώσει με αναίδεια τα υπέροχα μπούτια της στο ταμπλό του αυτοκίνητου. Λίγο πριν την Τρίπολη σταματήσαμε σ’ ένα εστιατόριο για τουαλέτα και καφέ. Την ώρα που γυρίζαμε στο αυτοκίνητο, ένας ψηλός ξανθός άντρας γύρω στα 30 είπε ένα πείραγμα στην Ιωάννα η οποία δεν έδωσε σημασία. Παρόλα αυτά σχολίασε ότι ο τύπος της άρεσε!!

Την ώρα που ξεκινήσαμε, παρατηρήσαμε ότι οδηγούσε ένα φορτηγό μεταφορών, απ' αυτά που κλείνουν υδραυλικά από πίσω. Μόλις μπήκαμε στη λεωφόρο διαπιστώσαμε ότι το φορτηγό ήταν κοντά μας και η Ιωάννα πρότεινε να ‘’πειράξει’’ και κείνη λίγο τον ξανθό οδηγό. Μου αρέσουν αυτά τα ‘’παιχνίδια’’ και συμφώνησα μαζί της αμέσως! Οδήγησα αργά και δίπλα στο φορτηγό. Η Ιωάννα έβγαλε το σορτσάκι και το ανέμιζε έξω από το παράθυρο. Εύκολα ο οδηγός είδε ότι ήταν γυμνή και εκείνη φρόντιζε να ανοίγει τα μπούτια της για να δείξει το μουνάκι της στον οδηγό. Το ‘’σκηνικό’’ συνεχίστηκε και η Ιωάννα άρχισε να ερεθίζεται και αυτό φαινόταν γιατί χαϊδευόταν... εγώ φρόντιζα να οδηγώ δίπλα στο φορτηγό.

Το σούρουπο είχε φτάσει… σιωπηλά ανέπτυξα ταχύτητα και στο πρώτο πάρκινγκ που είδα από μακριά έβγαλα αλάρμ, έτσι ώστε να καταλάβει ο οδηγός του φορτηγού ότι θα σταματούσα. Πράγματι σταμάτησα όσο πιο δεξιά γινόταν. Το φορτηγό σταμάτησε δίπλα μας, έτσι ώστε το αυτοκίνητό μας να μη φαίνεται από τον δρόμο. Η Ιωάννα με κοίταξε εκνευρισμένη γιατί σταμάτησα, αλλά στο μεταξύ κατέβηκε ο ξανθός, πλησίασε και της είπε:

-    «Ωραίο αυτό το μουνάκι! Μπορώ να το γλύψω;»

Η Ιωάννα γύρισε τα μπούτια της ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκίνητου. Ο ξανθός γονάτισε και άρχισε να την γλύφει. Σάλιωνε το μουνί της και ταυτόχρονα της έβαζε δάχτυλο στον κώλο της. Η γυναίκα μου ανάσαινε βαριά και το απολάμβανε, ώσπου ο οδηγός έβγαλε το παντελόνι του και της είπε:

-    «Η σειρά σου τώρα!!!»

Εκείνη γονάτισε και άρχισε να τον τσιμπουκώνει πολύ καυλωμένη. Της άρεσε η φάση και το έδειχνε. Τότε συνέβη κάτι αναπάντεχο! Στο φορτηγό υπήρχε συνοδηγός!!! Ένας κοντός, χοντρός, σωματαράς, γύρω στα 50.

-    «Θέλω κι εγώ να γαμήσω αυτή την πουτάνα!», είπε.

Και πριν προλάβει να αντιδράσει, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε μπρούμυτα το καπό. Εγώ έμεινα στη θέση μου, Μου άρεσε το ‘’σκηνικό’’! Εκεί άρχισε να την γλύφει στο μουνί και στον κώλο. Ταυτόχρονα έλυσε την ζώνη του και έβγαλε έξω ένα τεράστιο χοντρό καυλί, σκληρό σαν πέτρα και της το έχωσε. Εκείνη βόγκηξε από καύλα. Την γαμούσε μπρούμυτα πάνω στο καπό δυνατά και πολλή ώρα ώσπου είπε στον οδηγό:

-    «Δεν θέλω να χύσω ακόμα… γάμησε τη κι εσύ!!»

Εκείνος την γύρισε ανάσκελα και της τον έχωσε πάλι. Εκείνη ξαπλωμένη στο καπό τον έσφιγγε με τα πόδια πάνω της…

-    «Χύνωωωωω!!!» φώναξε η Ιωάννα μουγκρίζοντας από καύλα.

Ο κοντός απομακρύνθηκε και άνοιξε το πίσω μέρος του φορτηγού.

-    «Έλα..», της είπε. «Έχουμε κουβέρτες πίσω…»

Εκείνη ακολούθησε παραπατώντας και τότε ήρθε η δεύτερη έκπληξη.. στο πίσω μέρος του φορτηγού ήταν δύο αλλοδαποί εργάτες.

-    «Τώρα θα δεις τι γαμήσι θα φας πουτάνα!», της είπε ο κοντός. «Θα θυμάσαι την λεωφόρο για πάντα!»

Δεν είχε άλλη επιλογή… εκείνη το προκάλεσε και εκείνη θα το υποστεί. Την βάλανε στα γόνατα και ο κοντός έχωσε το χοντρό καυλί του, βαθειά στο λαρύγγι της. Αυτή καύλωνε περισσότερο. Ο ξανθός έφτυσε την κωλοτρυπίδα της και της τον έχωσε στον κώλο… Τσίριξε γιατί πόνεσε, αλλά σύντομα το ξεπέρασε όταν ο πούτσος του μπήκε όλος μέσα. Η γυναίκα μου βογκούσε από καύλα και πόνο μαζί. Κάποια στιγμή αλλάξανε στάση. Ο κοντός με το χοντρό καυλί ήρθε πίσω της ενώ ο οδηγός ξάπλωσε… Κάθισε εκεί πάνω στον πούτσο του, στήνοντας ταυτόχρονα και τον υπέροχο κώλο της στο κοντό, που δεν άργησε να την γαμήσει και αυτός από τον κώλο…

Είχε δύο καυλιά μέσα της που την γαμούσαν με μανία… τότε είδα ότι οι αλλοδαποί είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και μαλακίζονταν με το θέαμα. Ήταν σωματαράδες και ποιος ξέρει πόσο καιρό είχαν να γαμήσουν! Πράγματι ο πρώτος της τον έχωσε στο στόμα και η γυναίκα μου έδειχνε να καυλώνει πιο πολύ με το βρώμικο αυτό γαμήσι. Τα βογγητά της ακολούθησε πάλι η κραυγή:

-    «Χύνωωωω!!!»

Ο αλλοδαπός που της γαμούσε το στόμα δεν κρατήθηκε, της έχυσε στο λαρύγγι βαθειά και εκείνη τα κατάπιε όλα. Ο κοντός δεν μπόρεσε να κρατηθεί βογκώντας και αυτός της γέμισε με τα χύσια του την κωλοτρυπίδα. Ο ξανθός ακόμα άντεχε ενώ ο δεύτερος αλλοδαπός την γαμούσε βιαστικά από τον κώλο σαν να μη πίστευε στην τύχη του.

Η γυναίκα μου βογκούσε από καύλα… δεν έλεγε πια ‘’χύνω’’ αλλά το έδειχνε με τα βογκητά της. Ώσπου και ο ξανθός ζήλεψε τους άλλους την γύρισε και της τον έχωσε και αυτός στον κώλο. Αυτό το απήλαυσε και εκείνος και η γυναίκα μου, γιατί από τα πολλά χύσια το γαμήσι είχε γίνει πιο γλυκό μιας και ο κώλος της είχε ανοίξει. Βογκούσε και παρακαλούσε τον ξανθό να χύσει μέσα στον κώλο της και εκείνος δεν άντεξε… τα χύσια του ξεχείλισαν την κωλοτρυπίδα της… ήταν μεταξύ φόβου και καύλας!

Σταμάτησαν όλοι εξουθενωμένοι… μόνο εγώ ήμουν καυλωμένος από το θέαμα! Ο κοντός έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι και έδωσε σε όλους μας. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος βλέποντας τα χύσια να τρέχουν από τον κώλο της στα μπούτια της. Εκείνη γύρισε και με κοίταξε με ένα πονηρό υπομειδίαμα… το γνώριμο σε μένα χαμόγελο της όταν κάνει ‘’πουτανιές’’. Αυτό με καύλωσε περισσότερο, γιατί ήξερα ότι της άρεσε ότι είχε γίνει! Κάποιος γνωστός έλεγε ότι αυτό το ‘’σκηνικό’’ είναι παιχνίδι για γερά νεύρα… δίκιο είχε!

Η Ιωάννα σε κανονικές συνθήκες θα αηδίαζε και μόνο στο άκουσμα να τσιμπουκώσει αλλοδαπό, όσο για μένα παρακολουθούσα την ‘’φάση’’ παθητικά, αλλά και εγώ τελικά το απολάμβανα, παρόλο που πότε μου δεν θα επεδίωκα κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι μερικές φορές μήπως με καυλώνει αυτό που με ‘’τσιτώνει’’;

Η Ιωάννα ήπιε το ουίσκι της και αφού κάπνισε ένα τσιγάρο μου είπε:

-    «Εσύ καυλωμένος θα μείνεις;»

Έτσι λοιπόν όπως είμαστε μισοκαθισμένοι στις κουβέρτες όλοι, ήρθε κοντά μου και άρχισε να με τσιμπουκώνει κοιτώντας πονηρά τους άλλους. Εγώ όρθιος, εκείνη γονατιστή δεν άργησε να βρεθεί με πέντε καυλιά γύρω της. Την άρπαξα από τα μαλλιά και της έχωσα τον πούτσο μου στο λαρύγγι. Ήθελα να δείξω στους άλλους πόσο της άρεσε αυτό. Εκείνοι το κατάλαβαν και φροντίσανε να την πνίξουνε με τα καυλιά τους.

-    «Χύστε με στο πρόσωπο!» είπε.

Εγώ της άνοιξα το στόμα, της ζήτησα να βγάλει την γλώσσα και έχυσα στη γλώσσα της. Τα κατάπιε όλα! Το ίδιο κάνανε και οι άλλοι. Ένας-ένας έχυναν στο στόμα της. Όταν πια όλοι τελείωσαν, ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα από όλα τα καυλιά που την γάμησαν, σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω της… πήγε στο αυτοκίνητο… πήγα και εγώ… κάπνιζε… δεν μου είπε τίποτα… κοίταζε μπροστά με εκείνο το πονηρό χαμόγελό της και σε λίγο είχε αποκοιμηθεί στην διαδρομή!

Ποτέ δεν το ξανασυζητήσαμε, αλλά ποτέ δεν το ξεχάσαμε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")