Το πάθος της Ελένης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Ελένη. Πριν μερικά χρόνια χώρισα, βλέπεις ο άντρας μου με απατούσε, έτσι μετά τον χωρισμό μου αποφάσισα να γίνω και εγώ μια από αυτές που μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια. Ξεκίνησα πρώτα από τα φιλικά μου ζευγάρια, δηλαδή θέλω να πω με τους άντρες των πιο κολλητών μου φιλενάδων.
Θυμάμαι λοιπόν ότι το ξεκίνημα μου έγινε με μια από τις συναδέλφους μου που δουλεύουμε μαζί. Αυτή λοιπόν έδειχνε τόσο σίγουρη για τον άντρα της που μου την έδινε πολύ. Έτσι μια μέρα που είχα τα γενέθλια μου και είχε έρθει με τον άντρα της στο σπίτι μου, είχα ντυθεί και κάπως πιο έξαλα από ότι το συνηθίζω και άρχισα να παρατηρώ τον δήθεν πιστό άντρα της συναδέλφου μου.
Όση ώρα πίναμε τον έβλεπα με τη λαχτάρα κοιτούσε τα πόδια μου και τα βυζιά μου (η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ μεγάλα βυζιά). Έτσι κάθε τόσο τον προκαλούσα. Σε κάποια στιγμή που πήγε προς τα μέσα για να πιει νερό, τον ακολούθησα. Πήγα από πίσω του και κάνοντας ότι και καλά δεν τον είδα κόλλησα πάνω του σαν να είχα πέσει κατά λάθος.
Εκείνος γύρισε απότομα, ξαφνικά άπλωσε το χέρι του και χούφτωσε τα βυζιά μου ενώ με σβησμένη φωνή άρχισε να μου λέει.
—Ελένη μου, Ελένη μου, έχω πάθει μαζί σου. Άσε με να χώσω την γλώσσα μου ανάμεσα στα υπέροχα σου βυζιά.
—Και δεν το κάνεις; Ποιος σε εμποδίζει; Του είπα πονηρά.
Το έκανε, μόλις άρχισε να μου φιλάει τις βυζάρες μου, δεν άντεξα, με πήρανε τα ζουμιά. Το μουνάκι μου άρχισε να στάζει βρέχοντας το στριγκ μου. Λίγο μετά είχαμε κλειστεί στην τουαλέτα, εγώ στα γόνατα με την όμορφη πούτσα του «πιστού» συζύγου της συναδέλφου μου. Μόλις του την μούσκεψε για τα καλά και το πουτσοκέφαλο του είχε γίνει κατακόκκινο από τον ερεθισμό και την καύλα, εκείνος με έβαλε να σταθώ με τα χέρια μου να στηρίζουν το σώμα μου στην μπανιέρα. Έπειτα μου κατέβασε όσο χρειάζονταν το μαύρο μου, δικτυωτό καλσόν και με μια απότομη κίνηση μου τον φορμάρισε άγρια (έτσι μου αρέσει) στο μουσκεμένο από την καύλα μουνάκι μου.
Ήμουν ευτυχισμένη, ο πούτσος του με ερέθιζε αφάνταστα, για πρώτη φορά ζήτησα από άντρα να με πάρει και από πίσω. Ήθελα να μου γαμήσει όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες, ήξερα ότι οι περισσότεροι άντρες γουστάρουν να γαμάνε από τον κώλο. Έτσι για πρώτη φορά ένοιωσα τον υπέροχο πόνο όταν ένα ερεθισμένο καυλί χώνετε μέσα στο έντερο σου.
Μου ξέσκιζε τον κώλο, ενώ ακούγαμε τις φωνές και τα γέλια των καλεσμένων μας και την φωνή της γυναίκας του που γελούσε. Γελούσε εκείνη και εγώ είχα τον πούτσο του άντρα της μέσα μου, εκεί δίπλα της ο πιστός σύντροφος της με ξέσκιζε άγρια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα καυτά χύσια του πετάγονταν στο πρόσωπο, στο στόμα και στα μαλλιά μου. Με είχε χύσει άγρια. Του καθάρισα ότι απέμενε και αφού σκούπισα τα χύσια από το πρόσωπο μου βγήκαμε από το μπάνιο, γυρίσαμε μαζί στο σαλόνι και κανείς δεν μας είχε πάρει χαμπάρι. Αυτό με τον άντρα της το συνεχίζουμε μέχρι σήμερα, μου αρέσει που την βλέπω στην δουλειά χωρίς εκείνη να ξέρει ότι την προηγούμενη μέρα έβγαζα ή μάλλον μου πετούσε τα μάτια έξω ο πιστός της άντρας και μου έλεγε σ’ αγαπώ καθώς με έχυνε στον κώλο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")