Το αφεντικό της μαμάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μπροστά στα μάτια του έκπληκτου μικρού, το αφεντικό της μητέρας του είναι έτοιμο να εισπράξει σε είδος το χρέος των γονιών του…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πολύ παλιά, από τότε που δεν γνώριζα τι είναι γαμήσι. Οι γονείς μου μάλλον θεώρησαν ότι δεν θυμάμαι σήμερα και έτσι δεν μου δώσανε ποτέ εξηγήσεις για το τι συνέβηκε τότε.

Ήταν Παρασκευή απόγευμα όταν είχε έρθει σπίτι το αφεντικό της μαμάς. Ήταν ένας σχεδόν ηλικιωμένος άνδρας, αδύνατος και κοντός. Αφού κάτσανε στους καναπέδες το αφεντικό μπήκε αμέσως στο ψητό λέγοντας στον πατέρα μου:

-    «Λοιπόν μετάνιωσα. Δεν θέλω να μου κάτσει η γυναίκα σου για μια ώρα, αλλά θέλω να την έχω για όλο το σαββατοκύριακο».

-    «Μπάσταρδε!!!», του είπε η μαμά.

-    «Δεν συμφωνήσαμε έτσι!», του είπε ο πατέρας μου.

-    «Τα χρέη σας είναι πάρα πολλά. Δεν θα σας τα ξοφλήσω για τόσο λίγη ώρα…», τους απάντησε αυτός.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του πατέρα και της μητέρας όπου ουσιαστικά έλεγαν ότι ένας άνδρας σε τέτοια ηλικία δεν αντέχει πάνω από πέντε λεπτά, άσε που δεν θα αντέξει πάνω από μια φορά σε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Οπότε ένα Σαββατοκύριακο είναι το ίδιο με μια ώρα στην περίπτωση αυτή. Αφού του απάντησαν ότι δέχονταν την πρόταση του τότε τους λέει αυτός:

-    «Ωραία!»

Και τράβηξε κατά πάνω του την μαμά και άρχισε να την χαϊδολογάει. Καθώς βρισκόταν από πίσω της πέρασε τα χέρια του μπροστά και άρχισε σιγά - σιγά να τα βάζει κάτω από τα ρούχα της. Κάθε φορά που την χάιδευε σε ένα νέο σημείο η μάνα μου ταραζόταν και έδειχνε ενοχλημένη αλλά δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει. Της έβγαλε τα ρούχα. Όταν της έβγαλε το σουτιέν και είδα τα μεγάλα βυζιά της μάνας μου έπαθα σοκ. Η μαμά τότε μου είπε:

-    «Αγαπούλα μου, μη βλέπεις. Μη βλέπεις την μαμά…» με ύφος φανερά απελπισμένο.

-    «Τι συμβαίνει;», ρώτησα εγώ.

-    «Το αφεντικό της μαμάς θα την τιμωρήσει για κάποιο λάθος που έκανε στην δουλειά», είπε ο πατέρας μου.

Αυτός τότε την έστησε στα τέσσερα και συνέχισε να την χαϊδεύει.

-    «Τι έκανε;», ρώτησα εγώ.

-    «Να.. ήρθε χωρίς να λουστεί στην δουλειά. Οπότε λέω να την λούσω εγώ», είπε το αφεντικό και της έβγαλε το βρακάκι κατεβάζοντας αμέσως και το δικό του παντελόνι φανερώνοντας το τεράστιο του παλούκι.

-    «Μαλακισμένε! Δεν περίμενα να έχεις τέτοιο μεγάλο όργανο!», του είπε ο πατέρας.

-    «Ας ξεκινήσουμε καθαρίζοντας πρώτα το μουνάκι της μαμάς…», είπε αυτός και έχωσε το παλούκι του στο μουνί της μάνας μου.

Η μάνα μου βογκούσε συνέχεια, κάτι που ενοχλούσε τον πατέρα μου ακόμα περισσότερο. Πέρα από τα μεγάλα του προσόντα έδειχνε να έχει και μεγάλη αντοχή κάνοντας την μαμά για πολλή ώρα να αναστενάζει. Ύστερα την γύρισε ανάσκελα. Αφού την φίλησε στα χείλη κατέβηκε στον λαιμό και πιο κάτω στα βυζιά. Τέλος έγλυφε τις ρώγες των βυζιών της κάνοντας την να καυλώνει ακόμη περισσότερο. Έπειτα συνέχισε να την γαμάει. Σε κάποια φάση τότε σταματάει και γυρίζοντας προς το μέρος μου, μου λέει:

-    «Τώρα θα καθαρίσω το κωλάκι της μαμάς».

-    «Όχι! Δεν τον έφαγα ποτέ από τον κώλο. Εξάλλου ο δικός σου είναι τεράστιος!»

-    «Θα σου αρέσει τσουλάκι».

-    «Όχι! Όχι! Ααααααααααααχ, ααααααααααχ, ααααααααααααααχχ!!!»

Το αφεντικό την γαμούσε κανονικά από τον κώλο ενώ ο πατέρας μου έβριζε διαπιστώνοντας ότι το γαμήσι δεν θα διαρκούσε μόνο πέντε λεπτά. Αφού την γάμησε και από τον κώλο γυρίζει και μου λέει:

-    «Τώρα ώρα να καθαρίσουμε και το στοματάκι της μαμάς».

Η μάνα μου άρχισε να του παίρνει πίπα. Στην αρχή άρχισε επιφανειακά βάζοντας μόνο το πουτσοκέφαλο αλλά στη συνέχεια έχωσε όσο περισσότερο μπορούσε στο στόμα της. Τέλος την έχυσε παντού ξεκινώντας από το μουνάκι της, στα βυζιά και στο πρόσωπο γεμίζοντας της όλο το σώμα σπέρματα. Ήταν λες και την έλουσαν με σπέρματα πάνω από δεκαπέντε άντρες.

Η μαμά, μετά από ώρα που συνήλθε, πήγε να κάνει μπάνιο και μετά κάτσαμε όλοι μαζί να φάμε. Το βράδυ κοιμήθηκαν στην κρεβατοκάμαρα με το αφεντικό της, ενώ εγώ με τον πατέρα μου ακούγαμε τα έντονα γέλια και βογκητά της κατά διαστήματα.

(Copyright protected OW ref: 44001)