Bachelor party

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο κολλητός μου παντρευόταν. Κουμπάροι εγώ κι ο φίλος μου. Ξεποδαριαστήκαμε να τρέχουμε για τα διαδικαστικά, για το κοστούμι, για τα λουλούδια. Παραμονή του γάμου, κι αφού έχουμε τελειώσει και με το στολισμό του αυτοκινήτου, καταλήγουμε στο σπίτι του γαμπρού για χαλάρωση.

-    «Δεν θα βγείτε για bachelor?»

Ρωτάω το γαμπρό, μια και ήδη ξέρω ότι η νύφη έχει ετοιμάσει το γλεντάκι της για απόψε. Απλά δε με κρατάνε τα πόδια μου να πάω.

-    «Ναι, για τέτοια είμαστε τώρα» μου απαντάει.

-    «Εγώ λέω να περάσουμε ένα ήσυχο βράδυ με dvd και πίτσες» λέει ο φίλος μου.

Παραγγέλνουμε τις πίτσες, αρχίζουμε να τσακωνόμαστε για τι ταινία θα δούμε, βγάζω τα παπούτσια μου και κουλουριάζομαι στον καναπέ, χωμένη στην αγκαλιά του φίλου μου. Ο Νίκος, ο γαμπρός, κάθεται δίπλα μου.

-    «Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια», μου λέει χαϊδεύοντας τη γάμπα μου.

-    «Έλα βρε, γι’ αυτό είναι οι φίλοι», του απαντάμε με μια φωνή.

Ο φίλος μου, ο Γιάννης, χαϊδεύει το λαιμό μου και μου κάνει μασάζ στους ώμους. Τεντώνομαι σα γατούλα και τα πόδια μου πιέζουν το μηρό του Νίκου.

-    «Τελικά είδες; Μια γυναικά είναι απαραίτητη σε τέτοιες δουλειές» λέει ο Γιάννης, «και τούτη εδώ μας βγήκε θησαυρός».

Σκύβει και φιλάει το λαιμό μου στέλνοντας ρίγη στο κορμί μου.

-    «Ναι, ένας θησαυρός με πρησμένα πόδια» γκρινιάζω.

Ο Νίκος παίρνει στις χούφτες του τις πατούσες μου κι αρχίζει να τις χαϊδεύει.

-    «Κάτσε, τώρα θα χαλαρώσεις…», μου λέει.

Το χέρι του ανεβαίνει προς τις γάμπες μου. Ο Νίκος έχει βυθίσει το πρόσωπό του στο λαιμό μου κάνοντας με να ριγώ σε κάθε άγγιγμα των χειλιών του. Κλείνω τα μάτια κι αφήνομαι. Νιώθω τα χέρια του Νίκου να ταξιδεύουν στις γάμπες μου, στους μηρούς μου και πάλι κάτω. Νιώθω τα χάδια του Γιάννη στους ώμους μου, το χέρι του να χαϊδεύει το στήθος μου πάνω από τη μπλούζα.

-    «Τι γίνεται εδώ;»

Ανοίγω τα μάτια και τους κοιτάζω. Βλέπω το συνωμοτικό χαμόγελο που ανταλλάσσουν.

-    «Έχουμε ένα δώρο για την κουμπάρα» λέει ο Νίκος, «σε συνεννόηση με τον κουμπάρο».

Συνεχίζει να χαϊδεύει τους μηρούς μου, να ανεβάζει το χέρι του ελάχιστα πιο ψηλά, να κατεβαίνει πάλι προς τα κάτω. Ο Γιάννης ψιθυρίζει στο αφτί μου:

-    «Αυτό θα είναι το δικό μας bachelor μωρό μου…»

Και περνάει τα χέρια του μέσα από τη μπλούζα και παίζει με τις ρώγες μου. Χέρια ταξιδεύουν στο κορμί μου, η φούστα μου ξεκουμπώνεται και πέφτει, ακολουθεί η μπλούζα μου, δεν αργώ να βρεθώ γυμνή στον καναπέ ανάμεσα τους. Έχω αφεθεί εντελώς, λίγο η κούραση, λίγο η έκπληξη, λίγο η ηδονή καθώς το χέρι του Νίκου έχει βρει το δρόμο για το μουνάκι μου που αρχίζει να υγραίνεται. Ξαπλωμένη στη ζεστή αγκαλιά του Γιάννη που παίζει με το στήθος μου, απολαμβάνω την ηδονή που μου προσφέρουν.

Μικρά βογγητά μου ξεφεύγουν καθώς τα δάχτυλα του Νίκου χώνονται μέσα μου. Απλώνω τα χέρια, φέρνω το κεφάλι του Γιάννη κοντά μου και τον φιλάω με πάθος. Το κορμί μου κάνει τόξο πάνω στον καναπέ για να εφαρμόσει καλύτερα στο χέρι που μου χαρίζει τόση ηδονή. Νιώθω καυτά χείλη πάνω στην κοιλιά μου, κατεβαίνουν, μια καυτή γλώσσα μπαίνει μέσα μου. Ζητάω κι άλλο… χέρια χαϊδεύουν όλο μου το κορμί, η καυτή γλώσσα εκεί κάτω με τρελαίνει. Ο Γιάννης σηκώνεται, αφήνοντάς με να βολευτώ στα μαξιλάρια του καναπέ, και γονατίζει δίπλα στο φίλο του.

Οι καυτές γλώσσες γίνονται δύο. Στέλνουν κύματα ηδονής στο κορμί μου. Ο ένας ερεθίζει το μουνάκι κι ο άλλος την κωλοτρυπίδα μου. Σέρνουν τα χείλη τους πάνω μου, ανεβαίνουν και μου δαγκώνουν ελαφρά το στήθος. Χύνω σαν τρελή φωνάζοντας, μα εκείνοι δεν σταματάνε. Τους βλέπω με την άκρη του ματιού μου να τρίβουν τους καβάλους των παντελονιών τους, όση ώρα με κάνουν να φωνάζω από ηδονή.

Απλώνω το χέρι και χαϊδεύω τα μαλλιά του Γιάννη. Τον τραβάω προς το μέρος μου, και απελευθερώνω το πέος του, σκληρό κι έτοιμο μέσα από το παντελόνι. Το θαυμάζω για λίγο έτσι όπως στέκεται όρθιος πάνω μου, στητό και περήφανο, και το αφήνω να φωλιάσει στη ζεστασιά του στόματός μου. Νιώθω τις κινήσεις του Νίκου καθώς ελευθερώνεται κι αυτός από τα δεσμά των ρούχων του. Ανακάθομαι στον καναπέ κι αρχίζω να τους ρουφάω, έτοιμοι και σκληροί, και οι δύο δικοί μου. Μου χαϊδεύουν τα μαλλιά και τρίβουν τους πούτσους τους πάνω στα μάγουλά μου.

Αλλάζουμε θέση, ο Νίκος κάθεται στον καναπέ και γονατίζω μπροστά του, συνεχίζοντας να ρουφάω και να γλύφω, όσο ο Γιάννης αρχίζει να μπαίνει μέσα μου. Σε κάθε διείσδυσή του το στόμα μου μπουκώνει όλο και πιο πολύ. Γέρνω το κεφάλι κι αρχίζω να πιπιλάω τα μπαλάκια του γαμπρού που βογκάει από ηδονή. Ο Γιάννης τραβιέται από μέσα μου, αγκαλιαζόμαστε και πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Είναι ακόμα στρωμένη από το κρεβάτι της Πέμπτης, γεμάτη ρύζια και ροδοπέταλα.

Ξαπλώνουμε κι οι τρεις, ιδρωμένοι και ξαναμμένοι. Ο Γιάννης με τραβάει πάνω του και μπαίνει μέσα μου. Ο Νίκος τρίβει τον πούτσο του πάνω στην κωλοτρυπίδα μου. Τον νιώθω να προσπαθεί, να διστάζει. Του δίνω θάρρος:

-    «Έλα αγόρι μου, από αύριο θα είσαι παντρεμένος…» του λέω.

Μπαίνει μέσα μου δυνατά, ορμητικά. Τους νιώθω και τους δύο μέσα στο κορμί μου. Ζητάω κι άλλο, ζητάνε κι άλλο, αλλάζουν θέσεις και μπαίνουν μέσα μου από παντού. Ο Νίκος τελειώνει στο στόμα μου παρακολουθώντας το φίλο του να με σοδομίζει, και εκείνος χύνει πάνω στα κωλομέρια μου τινάζοντάς τον και τρίβοντάς τον πάνω τους, μουγκρίζοντας από ευχαρίστηση.

Το πρωινό του γάμου μας βρήκε να τρέχουμε πανικόβλητοι για ντους, γεμάτοι ρύζια και ιδρώτα… και νομίζω πως πιο ταλαιπωρημένη κουμπάρα, αλλά και πιο ικανοποιημένη δεν έχει υπάρξει σε γάμο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")