Σπέσιαλ κούρεμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πήγε ανυποψίαστος στο κομμωτήριο για κούρεμα και η κομμώτρια του έκανε μια περιποίηση με όλα τα… κομφόρ!

Η ιστορία:

Μια μέρα όταν ήμουν 22 ετών πήγα σε ένα κομμωτήριο για το καθιερωμένο μου κούρεμα. Το κομμωτήριο που συνήθιζα να πηγαίνω συνήθως είχε πάρα πολύ κόσμο και δεν ήθελα να περιμένω. Έτσι αποφάσισα να πάω σε ένα άλλο στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς μου. Ήμουν το μόνο άτομο που περίμενε να κουρευτεί, αυτό ήταν ένα καλό σημάδι. Η κοπέλα που θα με κούρευε ήταν ένα καυτό μωρό, μια κοκκινομάλλα με μεγάλα βυζιά η οποία φορούσε μια αποκαλυπτική μπλούζα.

Καθώς έσκυψε να γράψει κάτι σε ένα χαρτάκι το βλέμμα μου καρφώθηκε στο στήθος της και αμέσως καύλωσα από το θέαμα. Μου ζήτησε να την ακολουθήσω στο πίσω δωμάτιο όπου ήταν οι λουτήρες όπως και έκανα. Φορούσε ένα χαμηλό τζιν και φαινόταν το τατουάζ που είχε χαμηλά στη μέση. Κάθισα στο λουτήρα κι αυτή άρχισε να μου λούζει απαλά τα μαλλιά. Το μασάζ που μου έκανε στα μαλλιά ήταν τόσο καυλωτικό που ήθελα να τον βγάλω έξω και να αρχίζω να τον παίζω. Μετά το λούσιμο με πήγε στην καρέκλα κουρέματος όπου μου έβαλε την ποδιά. Το άγγιγμά της ήταν ηλεκτρικό.

Καθώς με κούρευε, μπορώ να πω ότι είχε πλησιάσει στο σώμα μου περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Αυτό μου έδωσε μια ιδέα. Έβγαλα τα χέρια μου έξω από τα μπράτσα της καρέκλας για να νιώθω καλύτερα το σώμα της. Το κατάλαβε και μου χαμογέλασε πονηρά. Κοιτάζοντάς την από τον καθρέφτη διαπίστωσα ότι οι ρώγες είχαν ερεθιστεί τόσο πολύ που ήταν έτοιμες να εκραγούν. Το κούρεμα λίγο πολύ είχε φτάσει στο τέλος του. Πήγα στο ταμείο, πλήρωσα το αντίτιμο και μου έδωσε την απόδειξη μαζί με ένα χαρτάκι που έγραφε: «Απόψε κλείνω στις 21:00. Σε περιμένω. Ελένη». Έτσι και έγινε, στις 21:00 ακριβώς ήμουν έξω από το μαγαζί της. Τα φώτα είχαν κλείσει αλλά η πόρτα του κομμωτηρίου ήταν μισάνοιχτη και μπήκα μέσα.

-    «Ελένη!», φώναξα.

-    «Ποιος είναι;» απάντησε.

-    «Ο Θεόφιλος», της είπα.

-    «Είμαι πίσω στους λουτήρες», είπε και αμέσως κατευθύνθηκα προς εκεί.

Με ρώτησε πως ήταν η μέρα μου σήμερα της είπα ok και αμέσως σηκώθηκε από το τραπεζάκι που καθόταν και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο αφτί και στο λαιμό. Χωρίς να χάσει χρόνο μου κατέβασε το παντελόνι και το σλιπ και άρχισε να μου παίρνει πίπα σαν τρελή πιέζοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια μου. Τα πρώτα υγρά άρχισαν να βγαίνουν και να τα γεύεται με όρεξη. Μου ζήτησε να αλλάξουμε θέσεις. Κάθισε στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια. Εκεί ανέλαβα εγώ γλείφοντας το υγρό μουνί της με μαεστρία προκαλώντας της μικρές κραυγές ηδονής. Στάθηκα για μια στιγμή και την κοίταζα που βαριανάσαινε και τότε μου είπε:

-    «Θέλω τον πούτσο σου μέσα μου, τώρα».

-    «Είσαι σίγουρη;»

-    «Ναι, όσο ποτέ!»

-    «Έλα, καβάλησε τον πούτσο μου μέχρι να χύσεις».

Τον έβαλε μέσα της και άρχισε να ταλαντεύεται πάνω - κάτω με ρυθμό. Έσκυψε προς το μέρος και τότε βρήκα την ευκαιρία να γλείψω τις ερεθισμένες τις ρώγες. Βογκούσε ασταμάτητα.

-    «Είσαι απίστευτη!», της είπα.

-    «Απλώς μου αρέσει να με γαμάνε», είπε εκείνη.

-    «Τελικά είσαι πουτανάκι», συνέχισα εγώ.

-    «Είμαι, και είμαι περήφανη. Γι’ αυτό άσε τα λόγια και γάμησε με γρήγορα και δυνατά!», απάντησε εκείνη.

Η όλη φάση διήρκησε περίπου σαράντα λεπτά με εναλλαγές των στάσεων. Τελικά, πιέζοντας τους μύες του μουνιού της, με έκανε να χύσω μέσα της ότι είχα και δεν είχα. Τότε αυτή σηκώθηκε και μου τον καθάρισε με το στόμα της. Μου ζήτησε να το επαναλάβουμε κάποια από τις επόμενες ημέρες. Σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Το καλύτερο κομμωτήριο ever!

(Copyright protected OW ref: 43751)