Θέλω να με πιάσει ο άντρας μου στα πράσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ισμήνη είναι πάντα καυλωμένη και αχόρταγη. Δεν έχει αφήσει άντρα που να μην πηδηχτεί μαζί αλλά ο άντρας της δεν παίρνει χαμπάρι. Έβαλε σκοπό λοιπόν να του δώσει ένα μάθημα για να καταλάβει πόσο πουτάνα είναι η γυναίκα του.

Η ιστορία:

Εδώ και πολύ καιρό καυλώνω πολύ με τις ιστορίες όλων εδώ μέσα. Πολλές από αυτές είναι πολύ καλογραμμένες και ενδιαφέρουσες. Όλες έχουν κάτι να διηγηθούν... Η δικιά μου ιστορία δεν είναι σαν τις άλλες, δεν θα διηγηθώ κάτι που έχει γίνει αλλά θα τολμήσω να προτείνω κάτι που θέλω πολύ να γίνει.

Πρέπει να σας πω ότι με λένε Ισμήνη και είμαι 41 ετών. Είμαι παντρεμένη εδώ και οκτώ χρόνια, από όπου και έχω ένα γιο σε μικρή ηλικία. Η ερωτική μου ζωή είναι αρκετά πλούσια και πριν αλλά και μετά το γάμο, κρυφά πάντα από τον άντρα μου. Με έχει κουράσει πολύ να εξακολουθώ να κρύβομαι από αυτόν και μια μέρα σκέφτηκα πως είναι καιρός να μάθει πόσο μεγάλη πουτάνα είμαι. Δεν θα του το πω έτσι.. Θα τον αφήσω να το διαπιστώσει μόνος του. Πώς; Θα σας πω λοιπόν αλλά πιο πριν πρέπει να σας πω για το πως περνάμε στη θάλασσα εμείς.

Τα καλοκαίρια πηγαίνουμε μαζί σε μια μοναχική παραλία που μας αρέσει γιατί εκεί είμαστε μόνοι μας και μπορούμε να κάνουμε γυμνοί μπάνιο αλλά και γιατί είναι αρκετά ρηχή με ψιλή άμμο στον βυθό, ότι πρέπει δηλαδή για θαλασσινά παιχνίδια. Όποτε βρίσκουμε καμιά παρέα αφήνουμε την ξάπλα και παίζουμε μέσα στο νερό βόλεϊ. Τρελαίνομαι να βλέπω τους άντρες να κοιτάνε τα γυμνά βυζιά μου συνέχεια και να χάνουν την μπάλα. Ούτε κι εγώ είμαι πολύ καλή με αποτέλεσμα να χάνω την μπάλα συχνά.

Μερικές φορές την χτυπάω επίτηδες να πάει μακριά μου και αρχίζω να κολυμπώ να την φτάσω. Το ίδιο κάνουν και οι διπλανοί μου όμως που θέλουν να την φτάσουν πρώτοι. Έτσι όπως κολυμπάμε δυνατά δίπλα - δίπλα τα σώματά μας έρχονται σε επαφή μέσα στο νερό και τότε νιώθω τις πούτσες τους να αγγίζουν το κορμί μου ή τις ακουμπάω τάχα κατά λάθος. Όσο αυτοί κοκκινίζουν, τόσο εμένα το μουνί μου παίρνει φωτιά και μουσκεύει. Το παιχνίδι αυτό το κάνουμε συνέχεια αφού όλο και ρίχνω την μπάλα πιο μακριά κάθε φορά. Όταν πια βγαίνουμε έξω οι πούτσες τους δεν λένε να πέσουν από την καύλα.

Μια χρονιά θυμάμαι ένα νεαρό που η πούτσα του έτσι πως καθόμασταν και μιλούσαμε όρθιοι έτρεχε χύσια σιγά - σιγά που φθάνανε μέχρι τα μπούτια του. Είχα μουσκέψει πολύ τότε θυμάμαι.. και όταν σιγουρεύτηκα ότι ο δικός μου είχε αποκοιμηθεί κάτω από την ομπρέλα, δεν άντεξα, τον τράβηξα μαζί μου παραπέρα να μην μας δει και κόλλησα πάνω του σαν βδέλλα. Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και να γλείφει τις ρώγες μου που είχαν πεταχτεί από την καύλα κι εγώ του έπαιζα την πούτσα του μέσα στο νερό.

Αφού είχαμε ανάψει και οι δυο για τα καλά, τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την μέση του και με πήρε μέσα στο νερό. Δεν με ένοιαζε καθόλου που η παρέα του μας είχε καταλάβει.. είχα χαθεί μέσα στην δίνη του οργασμού εκείνη την στιγμή. Το πρόβλημα μου ήταν να δικαιολογηθώ στον δικό μου που έβλεπε μετά να βγάζω συνέχεια νερό από το μουνί μου. Του είπα λοιπόν ότι ήταν από το πολύ παιχνίδι.

Άλλες φορές που βρίσκουμε καλή παρέα τους καλούμε στο εξοχικό μετά τη θάλασσα όπου αφού κάνουμε ένα ντουζάκι στα γρήγορα καθόμαστε στη βεράντα κουβεντιάζοντας μέχρι αργά. Κάποια βράδια που η κουβέντα μας παίρνει μέχρι αργά δεν τους αφήνω να φύγουν, παίρνω το ναζιάρικο μου ύφος και λέω ότι που να τρέχουν τα παιδιά μέσα στην νύχτα ας κοιμηθούν εδώ σε μας. Ο δικός μου συμφωνεί γρήγορα αφού δεν καταλαβαίνει ότι το κάνω μόνο και μόνο για να τους έχω έτσι κοντά μου, να χαζεύω τα κορμιά τους και να πλημμυρίζει το μουνί μου από υγρά. Μερικά βράδια που έχω τρελές καύλες δεν σας κρύβω ότι σηκώνομαι μέσα στην νύχτα και τους παίρνω μάτι να κοιμούνται με το χέρι στο μουνί μου.

Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω τον φόβο μου ότι θα ξυπνήσει κάποιος και θα με καταλάβει ο δικός μου και για αυτό δεν τόλμησα να πηδηχτώ μαζί τους. Φέτος όμως αυτό θα αλλάξει, είμαι πια αποφασισμένη. Στην πρώτη παρέα που θα αξίζει θα τα δώσω όλα. Θα κολυμπάω να πιάσω την μπάλα τόσο κοντά που θα ακουμπάει όλο το κορμί μου πάνω τους και όταν θα έχουν φτιαχτεί πολύ θα πάρω δυο από δαύτους παράμερα αλλά όχι τόσο μακριά του ώστε να τον κάνω να αναρωτιέται αν κουβεντιάζουμε ή με πηδάνε μπροστά του.

Και το βράδυ στο εξοχικό μετά τα ποτά όταν πια έχει κοιμηθεί για τα καλά, θα γλιστρήσω σιγά - σιγά στο δωμάτιο τους και θα τους ξυπνήσω με μια πίπα έναν - έναν. Θέλω να με βάλουν στην μέση και να με χαϊδεύουν παντού σε όλο μου το κορμί και να με φιλάνε στο μουνάκι μου. Όταν θα έχει ανοίξει καλά θα ανεβώ στον έναν και θα χοροπηδάω σαν τρελή πάνω στην πούτσα του ενώ ο άλλος θέλω να με πάρει από τον κώλο μου. Ελπίζω να καταφέρουν οι φωνές μας να τον ξυπνήσουν για να δει επιτέλους πόσο μεγάλη πουτάνα είναι η γυναικούλα του.

(Copyright protected OW ref: 43652)