Μια μικρή φαντασίωση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη. Μετά από μια αποτυχημένη σχέση πέρναγα την ώρα μου σε chat room προσπαθώντας να ξεγελάσω τη μοναξιά μου. Δεν ξέρω πως ακριβώς βρέθηκα να κάνω cyber με κάποιον. Έβγαζα φωτογραφίες με την web cam και του τις έστελνα. Μου έγραφε τι έκανε κοιτώντας τες.

Με άναβε πολύ αυτό. Το μουνάκι μου γινότανε μούσκεμα και κατέληγα να μαλακίζομαι μπροστά στην οθόνη. Μετά από κάνα δυο φορές, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Μόνο που άκουγα τη φωνή του και θυμόμουν τι μου είχε γράψει, έλιωνα. Κι αυτός άναβε όμως.

Ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος κι έκανε συχνά ταξίδια. Όταν μου είπε ότι θα ερχόταν στην πόλη μου, ξαφνιάστηκα. Και πιο πολύ ξαφνιάστηκα όταν κατάλαβα ότι απέφευγε την πρότασή μου να βρεθούμε. Αυτό με έκανε να επιμένω. Μου εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν τριάντα χρονών όπως μου είχε πει αλλά πενήντα πέντε. Γι’ αυτό όλες οι φωτό που μου έστελνε ήταν κομμένες κι έδειχναν μόνο το επίμαχο σημείο.

Και τότε ήρθε η ιδέα. Του έδωσα τη διεύθυνση του διαμερίσματος μου. Του είπα ότι όπως είχα γίνει η πουτάνα του εικονικά μπορούσε να με χρησιμοποιήσει και πραγματικά. Δεν ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο γι’ αυτόν. Είχε τη διεύθυνση. Θα έμενα σπίτι όλη τη μέρα. Αν ήθελε, ήξερε πως να έρθει.

Είχα ανάψει όταν έκλεισα το τηλέφωνο, γδύθηκα, κι άρχισα να περιφέρομαι μέσα στο σπίτι. Χαϊδευόμουν που και που, αλλά δεν έκανα τίποτα περισσότερο. Αν ερχόταν ήθελα να είμαι τόσο καυλωμένη που να μην προσέξω οτιδήποτε ενοχλητικό μπορεί να είχε.

Το κουδούνι μου χτύπησε στις οχτώ. Ρώτησα ποιος είναι κι άκουσα ένα δειλό: «…ο Παύλος». Άνοιξα την πόρτα και στάθηκα στο ματάκι. Ένας κοντούλης γκριζομάλλης στάθηκε διστακτικά απέξω. Θα μπορούσε να ήταν ο μπαμπάς μου. Έκανα πίσω για να μη φανώ στο διάδρομο που ήμουν γυμνή και του άνοιξα. Φοβήθηκα μην πάθει τίποτα λόγω ηλικίας αλλά ήταν αργά. Ευτυχώς ήταν ανθεκτικός στα σοκ!

Για κάποια δευτερόλεπτα έμεινε να με κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα.

-    «Η Νόρα;» με ρώτησε χαζά λες και θα μπορούσε να ήταν κάποια άλλη.

-    «Η Νόρα» του είπα όσο πιο άνετα μπορούσα. «Σε περίμενα όπως βλέπεις…»

Έβλεπα ότι ήταν μαγκωμένος, δεν είχε κάτι να πει, ήταν άβολη η κατάσταση. Κι έκανα ότι μου ήρθε πιο φυσικά. Γονάτισα κι άνοιξα το φερμουάρ του έτσι όπως στεκόταν εκεί στην πόρτα σα χαμένος. Ο πούτσος του ήταν ζαρωμένος και μια τούφα μαυρόγκριζες τρίχες ξεπήδησε από το άνοιγμα του παντελονιού. Τον πήρα στο στόμα μου μαλακά να δω πως θα αντιδράσει… και τον άκουσα που βόγκηξε.

Αν υπάρχει κάτι που με καυλώνει τρελά, είναι να ακούω έναν άντρα να βογκάει και να τρελαίνεται για κάτι που του κάνω ή μου κάνει. Αυτό το παιχνίδι με ξετρέλαινε.

-    «Καλώς ήρθες στην πουτάνα σου!» του είπα με το στόμα μου μισογεμάτο με τον πούτσο του που είχε άρχισε να ξυπνάει.

Με άρπαξε από τα μαλλιά κι έσπρωξε το κεφάλι μου πιο κάτω. Τα χείλη μου ακούμπησαν πάνω στις μαυρόγκριζες τρίχες του. Κόντεψα να πνιγώ αλλά δεν σταμάτησα. Τον ρούφαγα και τον πιπίλαγα όπως τόσες φορές του είχα περιγράψει όταν κάναμε chat. Ήξερα ακριβώς πως του άρεσε, ήξερα ακριβώς τι ήθελε από τα βράδια που μου περιέγραφε καυλωμένος τις φαντασιώσεις του. Και τώρα ήταν η ώρα να της ζήσει…

Ξαφνικά τράβηξε το κεφάλι μου από τον πούτσο του. Είχε σκληρύνει κι είχε μεγαλώσει. Αν δεν τον έβλεπα δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι ανήκε σε έναν πενηντάρη! Ξεκούμπωσε τη ζώνη του και τον ελευθέρωσε τελείως. Μου ζήτησε να γυρίσω έτσι όπως ήμουν γονατιστή και να στηθώ στα τέσσερα. Το έκανα. Έκανε γύρο από πάνω μου κοιτώντας με, χαϊδεύοντας που και που τον πούτσο του. Έβαλα τα χέρια κι άνοιξα τα κωλομάγουλα μου για να του προσφέρω καλύτερο θέαμα.

-    «Άνοιξε το στοματάκι σου…» μου είπε λίγο διστακτικά.

Αλλά η καύλα τον έκανε να ξεπερνάει όποιους δισταγμούς. Το έκανα… μισοέβγαλα και τη γλώσσα μου για να τον βοηθήσω περισσότερο. Έβαλε δυο δάχτυλα του μέσα στο στόμα μου και του τα έγλυψα. Έβλεπα τον πούτσο του πάνω από το κεφάλι μου και κρατιόμουν με το ζόρι να μην τον πάρω στο στόμα μου πάλι. Ξαναέκανε το γύρο και έχωσε τα δάχτυλα του στο μουνί μου. Έτρεμα. Μου ξέφυγε ένα βογγητό και φοβήθηκα μήπως σταματήσει, αλλά δεν σταμάτησε…

Έψαξε για λίγο το μουνί μου και μετά έβαλε ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Το γύρισε γύρω-γύρω. Με τρέλαινε. Έβαλε και δεύτερο.

-    «Σε παρακαλώ…» του είπα.

-    «Τι είναι;» με ρώτησε.

Ίσως φοβήθηκε ότι είχα αλλάξει γνώμη.

-    «Γάμησέ με…» τον παρακάλεσα. «Βάλε μου τον πούτσο σου τώρα, όπου θες! Βάλτον μου όμως, θα τρελαθώ!!!»

Έτρεμα ολόκληρη όπως στεκόμουν εκεί στα τέσσερα μπροστά του. Ξανάρθε μπροστά μου. Σήκωσε τον πούτσο του με το χέρι και με έβαλε να πιπιλίσω τα αρχίδια του. Τα ένιωθα να γεμίζουν. Κι ένιωθα όλες μου τις τρύπες να φωνάζουν για γαμήσι.

-    «Πουτανάκι…» μουρμούρισε και με έστειλε στον έβδομο ουρανό. «Α, πουτανάκι».

Έσκυψε πάνω μου και ξανάχωσε τα δάχτυλα του στο μουνί μου, άγρια, κι άρχισε να τα μπαινοβγάζει με δύναμη. Έχυσα πάνω στο χέρι του μουγκρίζοντας με τα αρχίδια του ακόμα να μου γεμίζουν το στόμα.

-    «Γύρνα πουτανίτσα μου!» με διέταξε.

Και γύρισα αμέσως, τουρλώνοντας όσο μπορούσα τον πισινό μου για να διαλέξει τρύπα. Ήμουν έτοιμη από παντού έτσι κι αλλιώς…

Μου τον έχωσε στον κώλο με μια απότομη κίνηση που με έκανε να φωνάξω κι έμεινε ακίνητος. Με πέθαινε αυτό. Προσπάθησα να κουνηθώ εγώ και με ακινητοποίησε αρπάζοντας με από τα μαλλιά.

-    «Ήσυχα…» μου είπε. «Νιώσε καλά πως είναι ο πούτσος του πενηντάρη πουτανίτσα, γιατί αυτός θα σε ξεκωλιάσει!»

Όσο μου έλεγε τέτοια τόσο φούντωνα. Έκανε μια δυο κινήσεις και ξανασταμάτησε. Μου ερχόταν να κλάψω.

-    «Πες μου τι θέλεις;» είπε.

Και τι δεν ήθελα.

-    «Γάμησε με, σε παρακαλώ… γάμησε μου τον κώλο, το μουνί ότι θέλεις» παρακαλούσα. «Γάμησε με, σε παρακαλώ γάμησε με. Το θέλω τόσο πολύ…» παραληρούσα.

Και επιτέλους, άρχισε να μπαινοβγαίνει το καυλί του στον κώλο μου. Με τρέλαινε. Μούγκριζε και ξεχώριζα μόνο το:

-    «Πουτανάκι... στον κώλο σου πουτανάκι».

Και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι μου σαν τρελή.

-    «Είμαι η πουτάνα σου! Η πουτάνα σου!» κλαψούριζα όσο μου άνοιγε τον κώλο.

Είχα τρελαθεί τελείως. Τον έβγαλε από τον κώλο μου και με γύρισε προς το μέρος του τραβώντας με από τα μαλλιά. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στο πρόσωπο μου. Προσπάθησα να τον βάλω στο στόμα μου αλλά δε με άφησε. Τον έτριβε στα μάγουλα μου, στα μάτια μου κι έχυσε έτσι πασαλείβοντας με ολόκληρη, μουγκρίζοντας. Τον έτριψε πάνω στα μαλλιά μου κι έπειτα με άφησε να τον γλύψω και να τον καθαρίσω με τη γλώσσα μου.

-    «Κάνε πίσω!» μου είπε. «Θέλω να δω το προσωπάκι σου πασαλειμμένο με τα χύσια μου».

Το δεξί μου μάτι σχεδόν δεν άνοιγε από το σπέρμα αλλά έκανα αυτό που είπε. Με κοίταξε για λίγο κουμπώθηκε και… γύρισε, πήγε στην πόρτα την άνοιξε κι έφυγε! Ήθελα να πεθάνω! Έτσι απλά έφυγε! Σηκώθηκα όπως-όπως και πήγα στο μπάνιο όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν αυτός.

-    «Σου άρεσε πουτανάκι;» με ρώτησε.

Έλιωσα. Φυσικά και μου άρεσε. Φυσικά και ήθελα να ξαναγίνει. Όχι δε με πείραζε που ήταν μεγάλος. Κατά κάποιο τρόπο ήταν πιο ερεθιστικό αυτό. Του είπα ότι δεν ήθελα να μάθω τίποτα άλλο γι’ αυτόν.  Ήξερα ότι ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδάκι. Ήξερα ότι ήταν ευτυχισμένος με το γάμο του. Και όλα αυτά με καύλωναν απίθανα.

Ξαναπέρασε την επόμενη μέρα, λίγο πριν φύγει για την πόλη του. Με έβαλε να στηθώ και μου έβγαλε κάμποσες φωτό με μια ψηφιακή, αποφεύγοντας το πρόσωπο και εστιάζοντας στα επίμαχα σημεία, για τα μοναχικά βράδια, όπως μου είπε. Καύλωνα μόνο που τον σκεφτόμουν να τον παίζει κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες. Όση ώρα τράβαγε τις φωτογραφίες τον έπαιζε, και τελικά έχυσε πάλι τρίβοντας τον πούτσο του στο πρόσωπο μου, χωρίς να με γαμήσει αφήνοντας με να το κάνω με τα χέρια μου όσο με κοιτούσε.

Έχουν περάσει μήνες από την πρώτη φορά. Μιλάμε ακόμα στο chat και κάνουμε cyber, και κάποιες φορές χτυπάει το τηλέφωνο μου και μου λέει ότι θα έρθει. Όταν έρχεται έχω απλά όλες μου τις τρύπες διαθέσιμες γι’ αυτόν, κι είμαι έτοιμη να κάνω ότι μου ζητήσει. Και πάντα με αφήνει έτσι, πασαλειμμένη με τα χύσια του, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Έχω γίνει η πουτάνα του στην πόλη και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Τώρα ίσως πάω εγώ στην πόλη του. Μου είπε πως όταν φτάσω θα μου τηλεφωνήσει αλλά δεν θέλει να φοράω εσώρουχο και δεν θέλει να δείξω ότι τον γνώρισα. Θέλει απλά να συναντηθούμε στο δρόμο και να προσπεράσουμε αλλά να ξέρει ότι είμαι η πουτάνα του κι ότι δεν φοράω κιλοτάκι επειδή έτσι μου ζήτησε.

Ίσως συναντηθούμε σε κανένα λεωφορείο και μέσα στο στριμωξίδι ελέγξει αν ακολούθησα τις οδηγίες του. Ακόμα κι αν δε βρεθούμε καθόλου, η ιδέα ότι θα είμαι η πουτάνα του μέσα σε μια ξένη πόλη, φτάνει για να γίνω μούσκεμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")