Τηλεφωνική παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι ξεσκίζεται τρελά, κι ένας τύπος στο τηλέφωνο κάνει το ίδιο αγνοώντας την παρουσία του συζύγου ώσπου…

Η ιστορία:

Πριν αρκετά χρόνια και πριν παντρευτώ, τα είχα με μια καταπληκτική κοπέλα, ας την πούμε Μαρία, με την οποία είχαμε μια φοβερή ερωτική ζωή, πλήρως απελευθερωμένη, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Τελικά, για διάφορους λόγους δεν παντρευτήκαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για την ιστορία μας. Νιώθαμε πολύ άνετα μεταξύ μας, μιλάγαμε για τα πάντα και κατά τη διάρκεια του σεξ μας άρεσε να περιγράφουμε τις φαντασιώσεις μας και να διηγούμαστε σεξουαλικές εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις μας.

Αυτό μας καύλωνε και τους δυο πάρα πολύ, χωρίς να δημιουργεί ζήλιες και αμέσως μετά το σεξ τα ξεχνάγαμε όλα όσα είχαμε πει και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα στη σχέση μας. Κατά καιρούς μου είχε μιλήσει για έναν τύπο από τα παλιά, τον Παύλο, τον οποίο γούσταρε πολύ, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχαν γαμηθεί, μόνο κάτι πίπες και κάτι γλειφομούνια είχαν ρίξει. Ένα βραδάκι, σχετικά νωρίς, που ήμασταν στο κρεβάτι και είχαμε αρχίσει τα χάδια, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνει η Μαρία και την ακούω να λέει:

-    «Γεια σου Παύλο, τι κάνεις;»

Αμέσως, θυμήθηκα τα τσιμπούκια που μου είχε περιγράψει και καύλωσα αφόρητα, ενώ μια ιδέα μου ήρθε. Της λέω ψιθυριστά, ώστε να μην ακούγομαι στο τηλέφωνο:

-    «Θέλω να τον τσιμπουκώσεις και να τον κάνεις να σε χύσει απ’ το τηλέφωνο ενώ εγώ θα σε γλείφω και θα σε γαμάω».

Το πουτανάκι στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά γρήγορα ενθουσιάστηκε και άρχισε να μιλάει ναζιάρικα και να τον προκαλεί. Εγώ, όπως ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, είχα χωθεί στο μουνί της, της έγλειφα τα μουνόχειλα και της έβαζα τη γλώσσα μου όσο βαθιά μπορούσα στο μουνί της, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει υπέροχη γεύση, ενώ την άκουγα να περιγράφει στον τύπο πως ήθελε να του πάρει πίπα, πως θα του έβγαζε έξω τον πούτσο, υποτίθεται στο γραφείο του, αυτή καθιστή στην πολυθρόνα κι αυτός όρθιος μπροστά της, πως θα του έγλειφε το πουτσοκέφαλο, μετά τα αρχίδια, πως θα έριχνε πουτσοσκάμπιλα και πως μετά θα τον έβαζε στο στόμα της και θα άρχιζε να τον ρουφάει.

Εγώ, ακούγοντας την, είχα τρελαθεί από την καύλα. Σταμάτησα το γλειφομούνι και κάθισα λίγο παραπέρα, παίζοντας τον πούτσο μου και απολαμβάνοντας το νοητό τσιμπούκι που έπαιρνε στον Παύλο. Στο τέλος δεν άντεχα άλλο, ήθελα να την ξεσκίσω. Της κάνω νόημα να το βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και την στήνω στα τέσσερα. Ο τύπος δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι εγώ ήμουνα εκεί και τον άκουγα, και της μιλούσε ελεύθερα.

-    «Ρούφα τον πουτάνα!» της έλεγε. «Ρούφα μωρή καριόλα! Πάρ’ τον όλο μέσα μαλάκω!»

Την έβριζε και καταλάβαινα από τον τόνο της φωνής του ότι είχε τρελαθεί από την καύλα. Το πουτανάκι μας είχε τρελάνει και τους δυο και το απολάμβανε. Εγώ είχα λυσσάξει και ήθελα να την κάνω να πονέσει, όχι ότι δεν της άρεσε να τον τρώει και να πονάει, το αντίθετο. Έτσι όπως ήταν στημένη στα τέσσερα, χωρίς καμία προεργασία, χωρίς ούτε καν ένα κωλοδάχτυλο, πιάνω τον πούτσο μου, που ήταν κάγκελο από την καύλα, έτοιμος να εκραγεί, και της τον καρφώνω με την μια στο κωλαράκι της. Αν και μαθημένη στο γαμήσι από τον κώλο, που της άρεσε τρελά, πρέπει να πόνεσε πολύ και έβγαλε μια φοβερή κραυγή που σίγουρα θα μας άκουσε όλη η πολυκατοικία. Ο τύπος στο τηλέφωνο τα έχασε προς στιγμή, αλλά όταν άκουσε τα βογκητά της κατάλαβε ότι γαμιόταν με κάποιον και δεν άντεξε.

-    «Ετοιμάσου να τα πάρεις πουτάνα!» τον άκουσα να της λέει. «Σου ‘ρχονται καριόλα! Πάρ’ τα μαλάκω! Σε χύνω!»

Και άρχισε από τηλεφώνου να την χύνει στο πρόσωπο. Μόλις τον άκουσα να χύνει και το πουτανάκι να βογκάει από καύλα και ηδονή, δεν άντεξα άλλο. Της έριξα δυο - τρία δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια, βγήκα από το κωλαράκι της, την έπιασα απ’ το μαλλί και την έφερα γονατιστή μπροστά μου. Της έδωσα τον πούτσο μου να τον παίζει, ενώ εγώ άρχισα να της ρίχνω χαστούκια στο πρόσωπο και να την βρίζω. Τι πουτάνα την έλεγα, τι καριόλα, κουφάλα, τσουλάκι, παλιοβρώμα, τσιμπουκλού, ψωλοαρπάχτρα, μαλακισμένη… Το πουτανάκι το απολάμβανε και το ξύλο και το βρισίδι. Όταν με ένιωσε έτοιμο, να τεντώνομαι, άρχισε να τον παίζει πιο γρήγορα και να με βρίζει εκείνη:

-    «Έλα μαλάκα μου, χύσε με!» μου έλεγε. «Δώσε μου τα χύσια σου! Ρίξ’ τα μου στη μάπα!»

Έτσι κι έγινε. Σε λίγο άρχισα να την χύνω παντού, ενώ αυτή μου έγλειφε τον πούτσο για να μην χάσει ούτε σταγόνα. Τον Παύλο τον είχαμε ξεχάσει τελείως, ώσπου ακούμε από την ανοικτή ακρόαση:

-    «Καληνύχτα παιδιά κι ευχαριστώ πολύ».

(Copyright protected OW ref: 43610)