Αμαρτωλό τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ανακάλυψε ο φίλος μας ότι η γυναίκα του πηδιέται, αποφάσισε να το δεχτεί για να μην τη χάσει. Με τον καιρό όμως, άρχισε να μεγαλώνει η παρέα στο κρεβάτι…

Η ιστορία:

Ήξερα από καιρό ότι η γυναίκα μου πηδιέται με άλλον. Με κάποιον τρόπο το είχα αποδεχτεί. Δεν είχα την ψυχολογική δύναμη να ζήσω χωρίς αυτή τη γυναίκα. Στην αρχή, όταν το είχα μάθει, είχα θυμώσει πάρα πολύ και είχα αποφασίσει να χωρίσω, όμως τελικά υπέκυψα στην μοίρα μου. Ήξερα ότι πηδιούνται κανονικά και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Μετά από λίγο καιρό και αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ, άρχισε να γυρίζει στο μυαλό μου μια ιδέα: να την πάρω μαζί με το γαμιά της. Πίστευα ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεπερνούσα το αίσθημα του κερατωμένου. Πραγματικά έτσι έγινε και ήταν για μένα μια εμπειρία τρομερή, ειδικά την πρώτη φορά που βρεθήκαμε και οι τρείς θα μου μείνει αξέχαστη. Είχαμε βγει και οι τρείς για ποτό. Αυτή φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα στενό σα γάντι και αρκετά κοντό. Ήταν τόσο καυλωμένη στην ιδέα της παρτούζας που δεν μας άφησε ούτε το ποτό μας να τελειώσουμε.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο του και πήγαμε σε μια ερημική παραλία. Αυτή καθόταν στο πίσω κάθισμα και στο δρόμο μέχρι εκεί είχε γδυθεί. Έτσι, μόλις σταματήσαμε, με μια κίνηση βρέθηκε στη μέση από τα μπροστινά καθίσματα ολόγυμνη και απίστευτα καυλωμένη. Ο Νίκος αμέσως άρχισε να την πασπατεύει παντού κι αυτή γύρισε προς το μέρος του και έπιασε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Γύρισε να μου ρίξει μια ματιά και αφού βεβαιώθηκε ότι όλα είναι οκ, έσκυψε και άρχισε να του γλείφει την πούτσα ενώ την ίδια στιγμή τούρλωσε την κωλάρα της προς το μέρος μου.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα αισθήματα μου εκείνη τη στιγμή.. ήταν ένα μίγμα καύλας, ξευτίλας, ταπείνωσης. Παρόλα αυτά αποφάσισα να απολαύσω τη στιγμή και όπου με βγάλει. Άρχισα να τη γλείφω στο μουνί και στον κώλο, όμως το μυαλό μου δεν άφηνε την πούτσα μου να σηκωθεί. Σε δυο λεπτά γύρισε προς το μέρος μου και έψαξε το καυλί μου, ενώ ο άλλος την έπιασε από τη μέση και της τον κάρφωσε κανονικά. Αυτή βόγκηξε από τη βίαιη είσοδο του καυλωμένου γκόμενου της και αμέσως ρούφηξε το καυλί μου σαν λυσσασμένη. Ο άλλος την ξέσκιζε με δύναμη και σε μια στιγμή της έχωσε κωλοδάχτυλο, την προετοίμαζε για ξεκώλιασμα. Τη σάλιωσε και την κάρφωσε μπροστά μου.

Μόλις μπήκε μέσα της, αυτή έβγαλε μια κραυγή και σήκωσε τα μάτια της στα δικά μου… βλέπετε εμένα δεν με άφηνε ποτέ να τη γαμήσω από κώλο. Μόλις είδα το σκηνικό και σκέφτηκα αυτό που συμβαίνει, έχυσα μέσα στο χέρι της που ακόμα κρατούσε το μισοσηκωμένο μου καυλί. Το επόμενο λεπτό ο Νίκος άδειασε τα αρχίδια του μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη μέσα σε σπασμούς πήρε τα χύσια του.

Ακολούθησαν αρκετές συνευρέσεις σαν αυτή και η σεξουαλική μου ζωή βρέθηκε σε άλλη διάσταση. Ξεπέρασα πολλά από τα όρια που ο καθένας μας βάζει στον εαυτό του. Μια μέρα πήγα σε ένα κατάστημα με είδη σεξ και δεν ξέρω για πιο λόγο αγόρασα ένα δονητή και της τον πήγα σπίτι. Όταν τον είδε, μου είπε:

-    «Τι να το κάνω αυτό αφού έχω αληθινές πούτσες να με σκίζουν; Εκτός και αν θέλεις να στον χώσω…»

Το ίδιο βράδυ, ξάπλωσα και την περίμενα να γυρίσει. Ήξερα ότι είναι με το γαμιά της γιατί είχε στολιστεί όταν έφυγε. Σκέφτηκα να παίξουμε με το δονητή μόλις γυρίσει και έτσι τον είχα στο κρεβάτι μαζί με μια κρέμα... Πέρασε η ώρα και αποκοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω. Σε μια στιγμή ένιωσα την παρουσία της αλλά το έπαιξα κοιμισμένος. Πήρε την κρέμα και άρχισε να μου βάζει στον κώλο. Δεν με έπαιρνε να το παίζω κοιμισμένος πια και γυρνάω δήθεν ξαφνιασμένος.

-    «Χαλάρωσε…» μου λέει. «Δεν θα σου κάνω κάτι αν δεν το θες…» και συνεχίζει να μου βάζει κρέμα... «Απόψε θα σε γαμήσω εγώ, αν γουστάρεις…» μου λέει.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 43534)