Το τέλειο τρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα υποκύπτει στις πιέσεις του συντρόφου της και δέχεται την συμμετοχή ενός φίλου για τρίο. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι της αρέσει ο φίλος και μάλιστα περισσότερο! Τελικά, αν  θέλει ο άνθρωπος να γίνει κερατάς… δεν το γλιτώνει με τίποτα!

Η ιστορία:

Ξεκινώντας να γράψω τα βασικά. Είμαι με το αγόρι μου για χρόνια τώρα πολύ ζηλιάρα και δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι κοιτάζει την οποιαδήποτε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για μένα, όχι τόσο επειδή θα ζηλέψει εκείνος αλλά επειδή έτσι είμαι. Ξαφνικά λοιπόν μου προτείνει την ιδέα να προσθέσουμε ακόμη ένα άτομο στο κρεβάτι μας και φυσικά αυτό με τρόμαξε και μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη.

Η υπομονή του όμως δεν είχε όρια, ακόμα και μήνα στο μήνα το πλησίαζε όλο και πιο πολύ στο να με πείσει και τελικά κατάφερε να με φτάσει στο σημείο του απλά να μην έχω πρόβλημα άμα τύχει. Ανάλογα δηλαδή με την περίσταση και βλέπουμε. Δυο μήνες μετά έχουμε κανονίσει το συγκεκριμένο πράγμα με έναν φίλο του. Να πως το κανονίσαμε: εγώ με το αγόρι μου πρώτα, ύστερα θα το έλεγε στον φίλο του με τρόπο που να μην φαίνεται ότι εγώ το θέλω απαραίτητα ώστε να μην βρεθούμε ντε και καλά γι’ αυτό ή μόνο γι’ αυτό. Έτσι κι έγινε…

Εκείνη την ημέρα είχα τρομερό άγχος αφού ντρεπόμουν πάρα πολύ και δεν ήμουν ακόμα σίγουρη. Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα περισσότερο για να κάνω στο αγόρι μου αυτό το σεξουαλικό του χατίρι παρά επειδή το ήθελα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος μου και ο μοναδικός. Ενώ είμαστε και οι τρεις σπίτι του απλά καθόμασταν, εγώ κι ο φίλος του στον καναπέ και το αγόρι μου σε θέση μπροστά μας και συζητάγαμε για τυχαία πράγματα. Μετά από μισή ώρα έρχεται το αγόρι μου στον καναπέ, ο οποίος χωράει άνετα έξι άτομα, κι αρχίζει να με φιλάει. Ήξερα ότι ο φίλος του θα μπει στο νόημα από αυτό, γι’ αυτό και αγχώθηκα πάρα πολύ. Σε σημείο μάλιστα να μην μου αρέσει.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν με ξάπλωσε προς τα πίσω κι αμέσως ο φίλος του ξάπλωσε δίπλα μου σε μια θέση που ήταν μεγάλη σαν κρεβάτι. Με τα χίλια ζόρια και φιλιά του αγοριού μου με έπεισε να βγάλω τη μπλούζα μου. Όλη αυτή την ώρα ο φίλος του μου κράταγε το χέρι απαλά. Όταν την έβγαλα αισθάνθηκα το πρόσωπο μου κατακόκκινο από τη ντροπή αλλά ευτυχώς χαλάρωνα με τα φιλιά του αγοριού μου στην κοιλιά μου. Απ’ τη κοιλιά μου κατέβαινε σιγά - σιγά μέχρι το πάνω μέρος του παντελονιού μου. Την ίδια ώρα ο φίλος του είχε αρχίσει να με χαϊδεύει πολύ σιγά απ’ την παλάμη μέχρι τον ώμο του χεριού μου.

Κάθε φορά που ο φίλος του έκανε κίνηση να πλησιάσει, ακόμα και το λαιμό μου, πεταγόμουν κι εκείνοι μου έλεγαν να χαλαρώσω. Αφού αυτό συνεχίστηκε για πέντε λεπτά κι αφού το αγόρι μου με έπεισε να τον αφήσω να μου βγάλει και το παντελόνι, προσπάθησα κι εγώ να κάνω αυτό που μου έλεγαν και άφησα τον φίλο του να με πλησιάσει.

Άρχισε να με φιλάει πολύ απαλά στον λαιμό, γλείφοντας ύστερα μέχρι και το αφτί μου, πάντα με πολύ απαλές κινήσεις. Αντιλήφθηκα ότι χαλάρωνα όλο και πιο πολύ που δεν αντιστάθηκα καθόλου στο να μου αφαιρέσει το αγόρι μου και τα δυο μου εσώρουχα, αρχίζοντας μετά να γλείφει το μουνάκι μου. Το στήθος μου ήταν ελεύθερο στα μάτια του φίλου του και η ντροπή μου ακόμα υπήρχε, αλλά ευτυχώς σε έλεγχο. Ο φίλος του πήγε σιγά το χέρι του επάνω στο στήθος μου και μετά άφησε το λαιμό μου για να μου γλείψει τις ρώγες. Μπορεί να ένιωθα άβολα αλλά κατάλαβα ότι άρχιζε να μου αρέσει η κατάσταση. Ακριβώς όπως μου έλεγε το αγόρι μου όταν προσπαθούσε να με πείσει να το κάνουμε.

Το αγόρι μου συνέχιζε να με γλείφει χρησιμοποιώντας κάπου - κάπου μέχρι δυο δάχτυλα αλλά φυσικά δεν ήμουν αρκετά άνετη ώστε να πλησιάσω στο ελάχιστο στο να χύσω. Όταν ο φίλος του μου έγλειψε αρκετά και τις δυο μου ρώγες, επιστρέφοντας στο κεφάλι μου προσπάθησε να με φιλήσει και τον άφησα. Μου έδωσε ένα απλό φιλί στο στόμα, κλειστό εννοείται, και μετά συνέχισε στο λαιμό μου. Χωρίς να περάσει ένα λεπτό έτσι και χωρίς να το καταλάβω, ενώ εκείνος έγλειφε το λαιμό μου, γύρισα το κεφάλι και αρχίσαμε ένα υπέροχο γλωσσόφιλο. Ήταν λες και οι ντροπές μου εξαφανίστηκαν αφού ένιωθα τη γλώσσα του στη δική μου και τρελαινόμουν.

Πρέπει να πέρασαν μόνο δέκα δευτερόλεπτα που τον φίλαγα και έχυσα το αγόρι μου στο στόμα του. Και μάλιστα πολύ. Έπιασα τον φίλο του απ’ το σβέρκο και τον πίεζα στο κεφάλι μου ώστε η γλώσσα του να μην βγει με τίποτα απ’ το στόμα μου. Παρατήρησα λίγο μετά ότι βογκάγαμε και οι δυο κάπου - κάπου λες και κάναμε σεξ. Απ’ ότι φαίνεται λαχταρούσα να τον φιλήσω χωρίς να το ξέρω. Έπαιζε ρόλο και το ότι το έκανα μπροστά στο αγόρι που ήταν μέχρι πριν από λίγο το μόνο που με είχε φιλήσει έτσι.

Είχα αφεθεί στο παιχνίδι με τις γλώσσες μας για πολλή ώρα και έχυσα στο στόμα του αγοριού μου για δεύτερη φορά. Δευτερόλεπτα μετά σηκωθήκαμε σε καθιστή θέση, ο ένας δίπλα στον άλλο, εγώ στη μέση. Έγλειψα το λαιμό του αγοριού μου ενώ ο φίλος του πήρε το αριστερό μου χέρι και το οδήγησε πάνω στο παντελόνι του. Ένιωσα τον πούτσο του να είναι μεγάλος και σκληρός και δάγκωσα αμέσως το λαιμό του αγοριού μου από ηδονή. Μέχρι εκείνη τη μέρα, ο μόνος πούτσος που μπήκε στο στόμα μου ήταν του αγοριού μου και μάλιστα αυτό πήρε καιρό. Συγκεκριμένα πρέπει να τα είχαμε μισό χρόνο για να ξεθαρρέψω και να το κάνω.

Άνοιξαν και οι δυο τα φερμουάρ των παντελονιών τους και κατεβάζοντας τα έμειναν με τα εσώρουχα. Τώρα ένιωθα καλύτερα τον πούτσο του φίλου του και πρέπει να παραδεχτώ ότι ανυπομονούσα να τον νιώσω στο στόμα μου. Και μάλιστα τη στιγμή που φίλαγα το αγόρι μου. Τότε γύρισα προς το μέρος του φίλου του με το αγόρι μου να τρίβει και να φιλάει τηνσ πλάτη μου, κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ.

Φίλαγα τον φίλο του στον λαιμό και σε διάρκεια δυο με τριών λεπτών κατέβηκα αργά από το στήθος και την κοιλιά του στο εσώρουχο του. Δεν ήθελα να του το βγάλω αμέσως αλλά άρχισα να φιλάω τον πούτσο του από πάνω και να τον γλείφω. Είχα τρελαθεί οπότε δεν μπορούσα να περιμένω και πολύ. Έκανα κίνηση με το χέρι μου και του έβγαλα το εσώρουχο. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και τρελάθηκα βλέποντας τον αφού ήταν λίγο μεγαλύτερος αλλά πολύ πιο όμορφος απ’ του αγοριού μου. Φίλησα στην αρχή το κεφάλι του αλλά δεν συγκρατήθηκα για πολύ, το έβαλα όλο στο στόμα μου και η γλώσσα μου τον αγκάλιασε ενώ έχυσα για τρίτη φορά πριν καν αρχίσει το πήδημα. Έγλειφα σαν τρελή και το ευχαριστιόμουν.

Αρκετή ώρα μετά έστριψα και έκανα το ίδιο στο αγόρι μου αλλά τον άφησα στο λεπτό για να επιστρέψω στην απίστευτη πούτσα του φίλου του. Αμέσως σηκώθηκα και έβαλα τον πούτσο του φίλου του στο μουνί μου ενώ καθόμουν πάνω του και η απόλαυση ήταν θεότρελη. Ανεβοκατέβαινα πότε γρήγορα και πότε αργά για να καταλαβαίνω καλύτερα το πέος του βαθιά μέσα στη μουνάρα μου, πιο βαθιά απ’ ότι έφτασε ποτέ το αγόρι μου. Μετά γύρισα απ’ την άλλη, απ’ τη μεριά που κοίταζε από τον καναπέ προς το σαλόνι, για να κάνω πίπα στο όρθιο πλέον αγόρι μου. Λίγη ώρα μετά αλλάξαμε θέσεις. Μέχρι τότε έχυσα άλλες δυο φορές, έξι στο σύνολο.

Ενώ με πήδαγε το αγόρι μου και είχα τον πούτσο του φίλου του στο στόμα μου, γευόμουν τα ίδια μου τα χύσια. Με πήδαγαν άλλωστε και οι δυο χωρίς προφυλακτικό. Το κακό είναι ότι θα γύρναγαν οι γονείς του αγοριού μου γρήγορα οπότε όπου να ‘ναι θα τελείωνε το σκηνικό. Τότε ήθελα σαν τρελή να χύσει ο φίλος του στο στόμα μου.. ήθελα πολύ να γευτώ τα σίγουρα απίστευτα χύσια του. Κι αυτό ήταν κάτι που δεν το έκανα συχνά με το αγόρι μου. Έτσι λοιπόν, κι ενώ η γλώσσα μου αγκάλιαζε τον πούτσο του φίλο του, άρχισα να του τον παίζω γρήγορα για να χύσει. Εκείνος προφανώς δεν ήταν σίγουρος για το αν θα έπρεπε να χύσει στο στόμα μου γι’ αυτό και όταν κόντευε με προειδοποίησε λέγοντας μου να σταματήσω. Κάθε άλλο όμως, εγώ έκανα πως δεν τον άκουσα και έκανα πιο γρήγορες κινήσεις με το χέρι, τη γλώσσα και το κεφάλι μου.

Και τότε έχυσε. Ένιωσα τα απίστευτα χύσια του στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπινα στη στιγμή απολαμβάνοντας τη μεγάλη αλλά και απολύτως νόστιμη ποσότητα τους. Εκείνος σίγουρα δεν το περίμενε αλλά σίγουρα κιόλας το χάρηκε. Όταν κατάπια όλα του τα χύσια έμεινα να του τον γλείφω λίγο ακόμα. Ύστερα έχυσε και το αγόρι μου στο στόμα μου αλλά τι να λέμε τώρα, δεν συγκρίνονταν. Μπορεί βέβαια να μην ίσχυε αυτό και να μου φαίνονταν αυτό απ’ την ηδονή της όλης κατάστασης. Φεύγοντας μας χαιρέτησε το αγόρι μου και έφυγα με τον φίλου του αφού πηγαίναμε μια μεγάλη διαδρομή με το μετρό μαζί.

Υποτίθεται ότι το όλο θέμα που έπαιξε μεταξύ μας ήταν στο πλαίσιο του τρίο αλλά δεν συγκρατήθηκα και καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής του μετρό τον φίλαγα τρελά. Από τότε (πάνε δέκα μήνες) γαμιόμαστε κρυφά και μάλιστα για πάνω από μια ώρα τη φορά και πάντα καταπίνω τα χύσια του. Στο αγόρι μου λέω ότι η εμπειρία του τρίο ήταν πολύ ωραία αλλά για μια φορά (ή τουλάχιστον μια με συγκεκριμένο τρίτο άτομο) ώστε να διατηρήσω την εικόνα που είχε πριν το κάνουμε: της αντίστασης αλλά της φλογερής κατά το πήδημα.

Πολλές φορές σκέφτομαι να τα φτιάξω με τον φίλο του ενώ τα έχω με εκείνον. Μια φορά μάλιστα κόντεψα να του πω ότι τον αγαπώ. Μπορώ να μετρήσω τέσσερις φορές που ακύρωσα ραντεβού με το αγόρι μου για να πηδηχτώ μαζί του. Έχουμε κοιμηθεί και δυο νύχτες μαζί και το αγόρι μου δεν ξέρει τίποτα.

Θα ξαναγράψω σύντομα μάλλον γιατί αυτό το καλοκαίρι το αγόρι μου φαίνεται να έχει πολλές παρόμοιες πολλές ιδέες.

(Copyright protected OW ref: 43460)