Ο βιασμός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Νίκη 27 ετών και είμαι από την Κρήτη από τον Νόμο Λασιθίου. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που μου συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Σπούδαζα Αθήνα και καθώς ήταν άνοιξη, ένιωθα αυξημένες τiς σεξουαλικές μου ανάγκες και έτσι μπήκα σε ένα ίντερνετ καφέ να μιλήσω ερωτικά με κάποιο παιδί σε chat. Όντως μπήκα σε ένα κανάλι ερωτικό, όπου τελικά βρήκα ένα αγόρι, το οποίο είχε φετίχ τον αυνανισμό. Αρχίσαμε να μιλάμε και ανταλλάσσαμε ερωτικές κουβέντες και τελικά κρατήσαμε επαφή μέσω msn. Τα λέγαμε κάθε μέρα αλλά ντρεπόμασταν να βρεθούμε από κοντά.

Μια μέρα αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο. Ήθελα πολύ να δω σκληρό καυλί μπροστά μου. Έτσι, του πρότεινα να βγούμε για καφέ. Δώσαμε ραντεβού και πήγαμε για καφέ, όπου νιώθαμε και οι δυο αμήχανοι. Καθίσαμε 2 ώρες εκεί συζητώντας. και νιώθοντας άνετα τελικά ο ένας για τον άλλον. Μετά φύγαμε και κατευθυνθήκαμε σπίτι του. Μπήκα μέσα και με άγγιξε απαλά στην μέση. Ένιωσα ηλεκτρισμό στο κορμί μου και κατάλαβα ότι η ώρα που επιθυμούσα πλησίαζε.

Με πήγε στο δωμάτιο του όπου είχε δυο αφίσες από δυο πολύ ωραίες γυμνές πορνοστάρ, ένα κρεβάτι, μια τηλεόραση και πολλά πορνό δισκάκια. Έβαλε μια πορνό ταινία να δούμε και αρχίσαμε να ερεθιζόμαστε και οι δυο. Ντρεπόταν όμως να γδυθεί. Έτσι έβγαλα πρώτη την μπλούζα μου μένοντας με το σουτιέν, ενώ είπα σε αυτόν να βγάλει το παντελόνι, κάτι που έκανε. Έβλεπα να φουσκώνει το μποξεράκι του και υγραινόμουν, ώσπου του λέω:

-    Ήρθε η ώρα νομίζω να θαυμάσω το καυλί σου και να μαλακιστείς.

Κοκκίνισε, αλλά βλέποντας με αποφασισμένη, έβγαλε το μποξεράκι και έπιασε το καυλί του. Άρχισε να το μαλακίζει απαλά και να το χαϊδεύει. Εγώ έβγαλα το σουτιέν και έτριβα τα στήθη μου μπροστά του, βλέποντάς τον να καυλώνει. Αφαίρεσα και τα υπόλοιπα ρούχα μου σιγά-σιγά, κάνοντας του ένα μικρό στριπτίζ, καθώς αυτός μαλακιζόταν και απολάμβανα το υπέροχο θέαμα.

Σε κάποια φάση μου είπε ότι θέλει να χύσει. Έτσι εγώ γονάτισα μπροστά του και ένωσα τα στήθη μου, περιμένοντας το γλυκό καυτό του σπέρμα να πέσει πάνω μου. Όντως δεν άργησε πολύ, έβγαλε ένα βογγητό και πετάχτηκε το καυτό σπέρμα παντού. Γέμισε τα στήθη μου και το πρόσωπό μου. Βόγκηξε δυνατά και με έχυνε.

Μόλις είδε το πόσο σπέρμα έπεσε πάνω μου, μου ζήτησε συγνώμη κοκκινίζοντας. Του χαμογέλασα, άπλωσα το σπέρμα στα στήθη και το έγλυψα από το δάχτυλό μου και έσκυψα να του πάρω πίπα.

Άρχισα να τον γλύφω όσο πιο καλά μπορούσα. Ένιωθα το καυλί του να γιγαντώνεται στο στόμα μου. Έπιανε το κεφάλι μου και σχεδόν μου γαμούσε το στόμα, ενώ χούφτωνε το βυζί μου. Έλιωνα από καύλα. Ξαφνικά μου τραβάει τα μαλλιά, με φιλάει και μου λέει:

-    Ήρθε η ώρα να φας πούτσο πουτανάκι μου!

Με στήνει στα τέσσερα στο κρεβάτι, έγλυψε για λίγο το μουνί μου και στα ξαφνικά έχωσε δυνατά το καυλί του μέσα μου. Έχασα τον κόσμο. Με βίαζε! Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χούφτωνε παντού, μου έδινε σκαμπίλια. Ένιωθα τον πούτσο του να με τρυπάει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Με έσκισε έτσι κάποια ώρα και μετά το έβγαλε από μέσα μου, μου έριξε μερικά πουτσοσκάμπιλα στο κωλαράκι. και μέχρι να το καταλάβω, έσπρωξε τον πούτσο του στο κωλαράκι μου. Με βίασε δυνατά, σκληρά χωρίς έλεος από εκεί, ενώ εγώ έκλαιγα από πόνο και καύλα. Έχασα κάθε αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ώσπου έβγαλε τον πούτσο του από πίσω μου, με γύρισε και έχυσε ποτάμια σπέρματος στο πρόσωπό μου.

Με ανάγκασε να τα πιώ όλα και έμεινα εκεί εξουθενωμένη, σκισμένη και χυμένη. Με όση φωνή μου απέμεινε τον ρώτησα γιατί. Μου είπε, ότι ήμουν το ιδανικό μουνί για γαμήσι. Του χαμογέλασα. Με γαμούσε για 3 μήνες, μέχρι που έφυγε για στρατό. Οι πιο τέλειοι 3 μήνες της ζωής μου.
(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")