Η πρόβα κατέληξε σε ένα δυνατό γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Είναι εύκολο να προωθήσεις μια νέα τραγουδίστρια… αρκεί να δοκιμάσει το ‘μικρόφωνό’ σου.


Η ιστορία:

Μένω στη Χαλκιδική τα τελευταία πέντε χρόνια και δουλεύω σε ένα μπουζουξίδικο. Έχω αναλάβει το ρεπερτόριο του προγράμματος και όπως καταλαβαίνετε έχουμε και τα τυχερά μας οι μουσικοί. Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο το αφεντικό του μαγαζιού και μου ανακοινώνει ότι αλλάζουμε τραγουδίστρια και ότι θα έπρεπε να την αναλάβω προσωπικά και να δω τι ρεπερτόριο έχει.

Το επόμενο δίωρο χτύπησε το κινητό μου από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν εκείνη. Μια αισθησιακή φωνή που δύσκολα συγκεντρωνόσουν σε αυτά που σου έλεγε. Με τα πολλά κατάφερα να κλείσω ένα ραντεβού και να έρθει να με βρει στο σπίτι που μένω. Η πόρτα χτύπησε και πήγα να ανοίξω. Αντίκρισα μια κοπελίτσα κάπου στα 23-25 καστανή, με μελί ματάκια και σαρκώδη χείλη. Το σώμα της αδύνατο με πλούσιο στήθος και πεταχτό κωλαράκι, κάπου στο 1.72.  

Έμεινα ψύχραιμος και περάσαμε στο στούντιο μου. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και μέσα σε αυτά έμαθα ότι είναι παντρεμένη με δυο παιδάκια. Παρόλα αυτά φαινόταν αρκετά χαλαρή, χωρίς ταμπού μιας και φορούσε αρκετά προκλητικό τζιν με ένα ντεκολτέ να διαγράφονται οι ρώγες της. Σε κάποια στιγμή της έβαλα τα ακουστικά και playback ένα κομμάτι να τραγουδήσει για να ακούσω και να εγκρίνω αν κάνει για το μαγαζί. Σηκώθηκε, στήθηκε και με ακούμπησε με τον κώλο της έντονα στον ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Το κατάλαβε και χαμογέλασε. Πριν αρχίσει καν να τραγουδάει μου λέει:

-    «Πριν πάρω το κανονικό μικρόφωνο θα ήθελα να σου δανειστώ για λίγο το δικό σου…» πέφτοντας στα γόνατα και ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου αργά.

Είχα μείνει όρθιος χωρίς να μιλάω και την καθοδηγούσα πιάνοντας το λαιμό της και πιέζοντας στην αρχή απαλά και μετά όλο και πιο βίαια το καυλί μου στο λάρυγγα της. Βογκούσε και σε μια στιγμή ανακατεύτηκε. Εκείνη την ώρα την έστησα στα τέσσερα και σε λιγότερο από δέκα λεπτά της είχα σκίσει την μονότρυπα της. Έβλεπα τα μουνόχειλα της να συσπώνται από την καύλα. Άρχιζε να μιλάει πρόστυχα και να παρακαλάει να την χύσω.

-    «Χύσε με μαέστρο μου!»

-    «Χύνω καριόλα!» της είπα και όλο το σπέρμα μου κατέληξε στις φωνητικές χορδές της. «Μετά από αυτό δεν χρειάζεται να σε ακούσω μωρό μου. Την έχεις την δουλειά. Καλή αρχή!»

-    «Σε ευχαριστώ πολύ μαέστρο. Και ότι άλλο θες, εδώ είμαι. Πάντα βέβαια εχέμυθα γιατί σου είπα ότι είμαι και παντρεμένη με οικογένεια…» μου απάντησε.

Πέρασα μια σεζόν ξεσκίζοντας την σχεδόν κάθε μέρα. Την τελευταία βραδιά πριν κλείσουμε την ρωτήσαμε λίγο παραπάνω και το φινάλε ήταν μια χορταστική παρτούζα με άλλους δυο συναδέλφους. Όταν συνήλθε και συνειδητοποίησε τι έκανε, έφυγε τρέχοντας στο ξενοδοχείο που έμενε, μάζεψε τα ρούχα της και εξαφανίστηκε! Μετά από καιρό έμαθα ότι η Ρένα έχει ανέβει πολύ και ετοιμάζεται να τραγουδήσει σε αθηναϊκές πίστες με μεγάλα ονόματα.

«Καλή προ-ώθηση κούκλα μου!»

(Copyright protected OW ref: 43250)