Παίρνοντας μάτι τη γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι, στα πλαίσια του πειραματισμού, πήγε σε μια παραλία γυμνιστών όπου εκεί η σύζυγος έβαλε στο μάτι έναν άγνωστο, αρκετά ‘προικισμένο’.

Η ιστορία:

Με τη γυναίκα μου τη Χριστίνα γενικά μας αρέσει να πειραματιζόμαστε κι αυτό κρατάει την ερωτική μας ζωή ζωντανή, μετά από πολλά χρόνια γάμου. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι, σε μια ερημική παραλία ενός μικρού νησιού. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει και οι λιγοστοί λουόμενοι σιγά - σιγά έφευγαν. Στο τέλος είχαμε μείνει μόνο εμείς και ένας τύπος μόνος του, ξαπλωμένος στην πετσέτα του, ανάσκελα, λίγο πιο κάτω.

Περιττό να πω ότι όλοι κάναμε γυμνισμό, άντρες και γυναίκες, άλλωστε η παραλία προσφερόταν, ήταν τελείως απομονωμένη. Η γυναίκα μου, όλη την ημέρα, κοίταζε τον τύπο που ήταν δίπλα μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν καλοφτιαγμένος, ψηλός, γύρω στο 1.90, γυμνασμένος, ηλιοκαμένος και αρκετά προικισμένος. Είχα καταλάβει ότι το πουτανάκι τον γούσταρε και ήθελε να γαμηθεί μαζί του. Όταν κατάλαβε ότι είχαμε μείνει μόνοι στην παραλία μου λέει:

-    «Θέλω να τον πάρω, αλλά αυτή τη φορά μόνη μου. Εσύ απλά θα βλέπεις».

Οπότε κανονίσαμε να σκηνοθετήσουμε ένα καβγαδάκι, να μαζέψω εγώ τα πράγματα μου, να φύγω δήθεν θυμωμένος και να κρυφτώ πίσω από κάτι θάμνους για να τους βλέπω. Έτσι κι έγινε, τσακωθήκαμε αρκετά δυνατά ώστε να μας ακούσει ο τύπος, έφυγα και κρύφτηκα πίσω από τους θάμνους στο μονοπάτι, για να τους παίρνω μάτι. Μετά από λίγο το πουτανάκι σηκώθηκε, πήρε τσιγάρο και πήγε στον τύπο, δήθεν να ζητήσει φωτιά. Όπως ήταν φυσικό, πιάσανε κουβέντα αλλά εγώ δεν μπορούσα να ακούω και δεν είχε και νόημα άλλωστε.

Σε λίγο βλέπω τη δικιά μου να απλώνει το χέρι της και να αρχίζει να του χαϊδεύει τον πούτσο. Αυτό ήταν, ο τύπος ξάπλωσε και άρχισε να απολαμβάνει το παίξιμο. Αφού τον καύλωσε καλά, πράγμα όχι δύσκολο, ο τύπος την αρπάζει από το μαλλί και με μια απότομη κίνηση της κατεβάζει το κεφάλι και της χώνει τον πούτσο του στο στόμα της. Η πουτάνα άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα. Εγώ είχα καυλώσει αφόρητα. Τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω αργά - αργά για να μην χύσω αμέσως.

Η δικιά μου τσιμπουκωνόταν άγρια. Ο τύπος ήταν ζόρικος. Της έριχνε πουτσοσκάμπιλα, την έπιανε από το μαλλί, της σήκωνε το κεφάλι και της έριχνε χαστούκια στα μάγουλα. Μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος, την έστησε στα τέσσερα, της χούφτωσε τα κωλομέρια, της τα άνοιξε και με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσε στη μουνάρα της. Άρχισε να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά ενώ της έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια. Η δικιά μου το απολάμβανε, αν και δεν άκουγα τις φωνές της.

Σε λίγο την κατάλαβα ότι αντιδρούσε και είδα ότι ο τύπος της είχε βάλει κωλοδάχτυλο. Μερικά δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια τη συνέφεραν και σε λίγο έφαγε και δεύτερο δάχτυλο, χωρίς να αντιδράσει αυτή τη φορά. Το είχε πάρει απόφαση φαίνεται ότι θα τον έτρωγε και από τον κώλο, αλλά πήγαινε γυρεύοντας. Και όντως μετά από λίγο, όταν ένιωσε ότι ήταν έτοιμη, βγαίνει από το μουνί της, χουφτώνει τον πούτσο του, της τον ακουμπάει στην κωλοτρυπίδα και αρχίζει να της τον σπρώχνει αργά μέσα στο κωλαράκι της.

Στην αρχή η δικιά μου φάνηκε να ζορίζεται, αλλά όταν μπήκε για τα καλά μέσα της άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Όπως ήταν φυσικό, ο τύπος δεν άντεξε για πολύ και σε λίγο ήταν έτοιμος να χύσει. Βγαίνει από το κωλαράκι της, την πιάνει από το μαλλί και τη φέρνει γονατιστή μπροστά στον πούτσο του ενώ τον έπαιζε με το χέρι του. Το πουτανάκι του χάιδευε τ’ αρχίδια και πολύ σύντομα ο τύπος άρχισε να την χύνει παντού, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα βυζιά, την γέμισε χύσια. Βλέποντας το σκηνικό, δεν άντεξα και σε πολύ λίγο έχυσα κι εγώ.

(Copyright protected OW ref: 43153)