Η νοσοκόμα ήταν φωτιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Θα σας πω για μια φάση που έγινε το καλοκαίρι. Αύγουστος κάψα και γύρω να βλέπεις παντού γυναίκες που τα έχουν βγάλει όλα έξω.

Ήμουνα παραλία λοιπόν μ’ ένα μωρό 41 χρονών χωρισμένη. Αυτή είναι άλλη ιστορία. Κάναμε μπανάκι και κατά λάθος πάτησα ένα γυαλί. Μεγάλο κόψιμο. Τρέξαμε νοσοκομείο για ράμματα. Είμαι στο ιατρείο μέσα μ’ ένα γιατρό και μια νοσοκόμα φωτιά, 1.70, κοκκινομάλλα, γύρω στα 38 με κάτι βυζάρες για γλείψιμο και μια κωλάρα να τη γαμάς και να μην σταματάς.

Εγώ ήμουν με την βερμούδα και το εργαλείο με το ζόρι κρυβόταν, γι’ αυτό είχα και την πετσέτα πάνω μου. Κάποια στιγμή τελείωσε ο γιατρός και μένω με την νοσοκόμα. Σε κάποια φάση της λέω αν μπορεί να δώσει την πετσέτα στο μωρό που περίμενε έξω. Εγώ ξάπλα και σίγουρος πως θα φανεί το εργαλείο μου. Την τραβάει και βλέπει το εργαλείο να διαγράφεται κάτω από την βερμούδα. Το κοιτάει για λίγο και μετά βγαίνει να δώσει την πετσέτα. Ξαναμπαίνει, κλείνει την πόρτα και μου λέει:

-    «Με έχουν δει πολλοί άντρες αλλά ποτέ δεν έχω δει να έχουν τέτοιες καύλες!»

Τότε γελάω και της λέω:

-    «Δεν έχεις δει ακόμα τίποτα…!»

-    «Θέλω να το δω…»

Τότε πιάνω το ένα μπατζάκι από την βερμούδα και το σηκώνω και βγαίνει στην φόρα το εργαλείο μου. Έρχεται πιο κοντά και το πιάνει.

-    «Είμαι μάνα με δυο παιδιά αλλά αυτό το εργαλείο πρέπει να το δοκιμάσω…!», μου λέει.

Τότε της λέω αν γουστάρει να έρθει στο σπίτι που μένουμε. Η δικιά μου δεν έχει πρόβλημα. Αυτή κολλάει και μου λέει πως δύσκολα να έρθει. Με τα πολλά, κουτσαίνοντας, φεύγουμε. Στη διαδρομή τα λέω όλα στην δικιά μου και μου λέει:

-    «Αφού είδε το εργαλείο δεν πρόκειται να κάνει πίσω…»

Το βράδυ όπως ήμουνα ξάπλα η δικιά μου για να με κάνει να ξεχαστώ έπιασε το εργαλείο μου και το καταξέσκισε. Την άλλη μέρα το μεσημέρι αραχτοί στο μπαλκόνι βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να έρχεται και ήταν η νοσοκόμα. Ήρθε και καλά να μου κάνει αλλαγή. Καθόμαστε στο σαλόνι και λέει η δικιά μου της νοσοκόμα να κάτσει να δει πως γαμιέται. Τότε μου βγάζει την βερμούδα και βγαίνει το εργαλείο μου και αρχίζει να το τσιμπουκώνει. Πέφτει στα γόνατα και το πιάνει.. μια το γλείφει από πάνω μέχρι κάτω, και μια βάζει ότι μπορεί στο στόμα της.

Η νοσοκόμα σηκώνεται, βγάζει τα ρούχα της και γονατίζει κι αυτή. Αρχίζουν ένα τσιμπούκι τέλειο. Η μια γλείφει από πάνω και η άλλη από κάτω. Μου το έχουν κάνει σαν κεραία. Σηκώνεται η νοσοκόμα και έρχεται πλάτη σ’ εμένα, μου πιάνει το εργαλείο και το βάζει σιγά - σιγά μέσα στη ξυρισμένη μουνάρα της. Αφού γέμισε υγρά το εργαλείο μου, πήγαινε σαν τρελή. Σε κάποια φάση φέρνει ένα δονητή η δικιά μου και βάζω την νοσοκόμα όπως ήταν να γείρει μπροστά να δω την κωλάρα της. Αρχίζω να της χώνω ένα δάχτυλο και σιγά - σιγά της βάζω τον δονητή. Αυτή άρχισε να διαμαρτύρεται. Τότε της πιάνει τα χέρια η δικιά μου και της ξέσκιζα τις τρύπες.

Σε κάποια φάση σηκώνεται και κάθεται δίπλα μου προσπαθώντας να συνέλθει. Έρχεται η δικιά μου και σαλιώνει την κωλάρα της και σιγά - σιγά αρχίζει να το βάζει μέσα της. Σε κάποια φάση ξαπλώνει με την πλάτη πάνω μου και γαμιέται σαν τρελή. Τότε παίρνω τον δονητή και της τον χώνω στην μουνάρα της. Σε κάποια φάση ήμουν έτοιμος να τελειώσω.. σηκώνεται, πιάνει το εργαλείο μου και παίρνει τα υγρά μου. Η νοσοκόμα έρχεται και πιάνει το εργαλείο μου και μου λέει πως το θέλει στην κωλάρα της.

-    «Να ηρεμίσω λίγο και μετά…», της λέω.

Αυτή δεν μπορούσε να περιμένει. Αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Το πιάνει, σαλιώνει την κωλάρα της και αρχίζει να το βάζει σιγά - σιγά. Ήταν η πρώτη φορά που πονούσα κι εγώ αλλά αυτή περισσότερο. Αφού το γέμισε με τα υγρά της, ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Παίρνω το δονητή και της τον βάζω στη ξυρισμένη μουνάρα της. Σε κάποια φάση άρχισε να χτυπιέται. Βγάζω τον δονητή και αρχίζει να βγάζει τα υγρά της σαν σιντριβάνι. Παράλληλα έβγαινε σιγά - σιγά. Ξάπλωσε στον καναπέ και έπιανε την κοιλιά της.. έτρεμε σαν το ψάρι. Εγώ με το εργαλείο όρθιο…

Έρχεται η δικιά μου και μου τον παίζει μέχρι να χύσω. Ήμασταν όλοι ψόφιοι και πιο πολύ απ’  όλους η νοσοκόμα που προσπαθούσε να συνέλθει. Με τα πολλά ηρεμήσαμε. Η νοσοκόμα ντύθηκε και έφυγε. Την ξαναείδα όταν έβγαλα τα ράμματα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα αλλά μέχρι σήμερα δεν ξαναβρεθήκαμε. Γι’ αυτό παίδες ότι κάνουμε είναι καλό γιατί μερικά κρατάνε λίγο!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")