Η καύλα γειτόνισσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μερικές φορές η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια. Έτσι και στον φίλο μας που γνώρισε μια κοπέλα μέσα από το ίντερνετ αλλά τελικά διαπίστωσε ότι ήταν πάρα πολύ κοντά του και μάλιστα γειτόνισσα!

Η ιστορία:

Όλα άρχισαν για εμένα, ένα συνηθισμένο πρωί κάποιας Κυριακής, όταν η υπόλοιπη οικογένεια είχε πάει στην πόλη. Μένουμε σε κάποια επαρχία της Θεσσαλονίκης και οι άλλοι πήγαν για ολοήμερη βόλτα, ενώ εγώ προτίμησα να μείνω στο σπίτι. Άνοιξα τον υπολογιστή μου και μπήκα σε διάφορα site και σελίδες που μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να μιλήσεις μαζί τους μέσω ίντερνετ.

Μπήκα κι εδώ όπου γνώρισα μια κοπέλα, την Χρυσούλα, που μου έγραψε ότι ζει στη Θεσσαλονίκη, όπως κι εγώ και έτσι πολύ γρήγορα άρχισε να μου κινεί το ενδιαφέρον για να μιλήσω μαζί της στο chat. Γράφαμε και οι δυο στο chat για μισή ώρα περίπου και συζητούσαμε τα πάντα και περιστασιακά, αρχίσαμε να μιλάμε για το σεξ. Σε κάποιο σημείο την ρώτησα αν θα μπορούσα να την δω στην κάμερα της και απάντησε ότι αν μπορούσε να με δει και εκείνη, τότε θα την άνοιγε. Εντάξει, σκέφτηκα.

Έτσι άρχισα μια κλήση βίντεο μαζί της. Όταν άνοιξε την κάμερα της, την είδα ότι μόλις κάθισε στην καρέκλα του γραφείου της και φορούσε ένα ροζ σουτιέν και είχε τα χέρια της πάνω στην πλάτη της. Ήλπιζα ότι θα ξεκουμπώσει το σουτιέν και θα το αφήσει να πέσει, αλλά ξαφνικά με ρώτησε από που ακριβώς στη Θεσσαλονίκη ήμουν. Της απάντησα ειλικρινά και της είπα το χωριό μου κι αυτή τότε ζήτησε να της πω και το επίθετο μου. Της το είπα και το έμαθε. Σταμάτησε και έκλεισε την κάμερα της. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί δεν της είπα κάτι να την προσβάλω και δεν έβρισκα να υπάρχει λόγος για τον οποίο σταμάτησε.

Αρχίσαμε μετά από λίγο να μιλάμε πάλι και να έχουμε και τις κάμερες, αλλά αυτή τη φορά μπορούσα να δω το κεφάλι της και τώρα άρχισα να καταλαβαίνω γιατί σταμάτησε πριν. Αποδείχθηκε ότι το όνομά της ήταν Χρυσούλα Β.. και έμενε δυο σπίτια πιο πέρα από μένα. Έτσι ήμουν λίγο αμήχανος όταν της είπα "γεια". Μου έγραψε αν ήμουν εντάξει με αυτό που μόλις είχε συμβεί και της απάντησα ότι όλα ήταν εντάξει. Επιτέλους ξεκίνησε την κλήση βίντεο και πάλι, αλλά αυτή τη φορά είχε βγάλει το σουτιέν κι έτσι μου έδειξε περήφανα τα βυζιά της κατάφατσα και επόμενο ήταν ότι μου σηκώθηκε μέσα στο σλιπάκι μου.

-        "Είναι όμορφα!, της είπα και την ρώτησα αν θα γδυθεί εντελώς για μένα.

Μου είπε ότι θα μπορούσε να το κάνει, αλλά εγώ έπρεπε να βγάλω το παντελόνι και το σλιπάκι μου, κάτι που εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έβγαλα το παντελόνι μου και στη συνέχεια τα εσώρουχα, ώστε να μπορέσει να δει το πουλί μου. Άρχισε να σηκώνεται από την καρέκλα του γραφείου της και να βγάζει το παντελόνι της και έμεινε μόνο με ένα βρακάκι. Όταν άρχισε να γδύνεται, αυτή η μεγάλη αποφασιστικότητα που έδειχνε με το να αφήνει τα ρούχα της να πέφτουν κάτω, με καύλωσε και άρχισα να μαλακίζομαι.

-        "Σταμάτα...", μου έγραψε.

Τη ρώτησα τι εννοούσε.

-        "Δεν πρέπει να μαλακιστείς ακόμα. Θα έρθω σε ένα λεπτό....", μου έγραψε.

Εγώ κατάλαβα ότι θα ερχόταν εδώ. Στη συνέχεια σταμάτησε την συνομιλία μας στο chat και έκλεισε. Έβαλα το παντελόνι μου και άρχισα να κοιτάζω έξω από το παράθυρο για να δω αν θα μπορούσα να τη δω. Δεν ξέρω πόση ώρα κάθισα και κοίταζα έξω από το παράθυρο. Κάποτε άνοιξε η πόρτα του σπιτιού της και βγήκε φορώντας ένα τεράστιο μπουφάν και τζιν. Πήγα και της άνοιξα εγώ την πόρτα γιατί δεν μου άρεσε να ανοίξει την πόρτα έτσι απλά και να έρθει μέσα. Όταν ήρθε την υποδέχθηκα με ένα φιλί που ήταν τόσο άγριο που απόρησα κι εγώ ο ίδιος, αλλά το πουλί μου πιεζόταν άσχημα και τριβόταν επάνω στο τζιν της.

-        "Δεν έχω φιλήσει κανέναν μέχρι στιγμής", μου είπε η Χρυσούλα, η οποία τότε ήταν δεκαοκτώ όταν συνέβη αυτό κι εγώ ήμουν δεκαεννιά.

-        "Δεν σε πιστεύω. Φιλάς σαν καυλωμένη έμπειρη γυναίκα!", της είπα και εκείνη χαμογέλασε.

Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα στο δωμάτιό μου, όπου είχα βγάλει το πάπλωμα από το κρεβάτι μου, για να είμαστε έτοιμοι να ξαπλώσουμε.

-        "Είμαι παρθένα", μου είπε.

-        "Μην ανησυχείς, κι εγώ είμαι το ίδιο, αλλά έχω διαβάσει πολλά για το πως να κάνω...", της απάντησα.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και της έβγαλα το μπουφάν και το έριξα στο πάτωμα. Τώρα κατάλαβα γιατί φορούσε ένα τόσο μεγάλο μπουφάν.. Μάλλον φοβήθηκε ότι δεν θα της ξαναζητούσα να βγάλει το σουτιέν και το πουκάμισό της και πάλι, έτσι όταν έβγαλε το μπουφάν της, είδα τα βυζιά της να πετάγονται ελεύθερα και να είναι στη διάθεση μου.. Έβγαλα το πουκάμισο μου και το έριξα κάτω και την ρώτησα αν ήθελε να μου γλείψει το στομάχι. Το έκανε πρόθυμα και τέλεια.

Σήκωσα τους γοφούς της και της ξεκούμπωσα το παντελόνι της. Με βοήθησε και εκείνη να το βγάλουμε και τώρα ήμουν έτοιμος να δω το βρακί της. Αλλά εδώ ήταν που με εξέπληξε και πάλι, γιατί είχε αλλάξει το βρακάκι της με ένα μαύρο στρινγκ, που ήταν πραγματικά πολύ πρόστυχο. Την ρώτησα αν ήθελε να βοηθήσει το πουλί μου για να πάρει λίγο αέρα. Χωρίς απάντηση, πήρε το σλιπάκι μου και το πέταξε μακριά, ενώ εγώ σιγά - σιγά της τράβαγα το στρινγκάκι με τα δόντια μου. Εκείνη αυτόματα σήκωσε τους γοφούς της και με διευκόλυνε να της βγάλω το στρινγκ της. Έτσι μείναμε και οι δυο γυμνοί και οι δυο παρθένοι για λίγα δευτερόλεπτα...

Με αργές κινήσεις οδήγησα αργά το πουλί μου μέσα της με τη βοήθειά της, για να το κάνω όσο πιο απαλά γινόταν. Άρχισε να αναστενάζει κι εγώ της χαμογέλασα και την ρώτησα αν της άρεσε. Αυτή δεν μου απάντησε, αλλά ανάσαινε όλο και πιο δύσκολα, προτού τελικά αρχίσει να φωνάζει από την καύλα όταν έχυνε και είχε τον πρώτο της πραγματικό οργασμό. Ήταν υγρή! Δεν μπορούσα να αντισταθώ στα ουρλιαχτά της και έτσι τελείωσα χύνοντας μέσα στο μουνί της.

(Copyright protected OW ref: 43041)