Μια παρτούζα για την Κέλι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι χωρίς ταμπού, ψαρεύει δυο άντρες από ένα strip club και πολύ γρήγορα θα βρεθούν όλοι σε μια παρτούζα με τον σύζυγο να το απολαμβάνει.

Η ιστορία:

Η Κέλι είναι μια γυναίκα που όταν την γνωρίσεις δεν αργείς να καταλάβεις τον ερωτισμό που βγάζει. Είναι πηγαίο. Της αρέσει να προκαλεί, εκμεταλλεύεται το ότι είναι θελκτική, δεν κολλάει πουθενά όταν θέλει να απολαύσει ερωτικά κάτι και δεν έχει και ταμπού. Είναι φυσικά αμφισεξουαλική δείχνοντας μάλιστα μία ιδιαίτερη τρέλα προς το ίδιο φύλο. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν την συγκινεί ο πούτσος. Αντίθετα, συγκινείται ιδιαίτερα γι’ αυτό και τους θέλει σε ποσότητα. Δεν την φτιάχνει ένα "φτωχικό κρεβάτι" όπως λέει.

Έτσι, ήταν απόλυτα φυσικό να ταιριάξουμε. Είναι η γυναίκα που πάντα ονειρευόμουν, αφού μπορεί να καλύψει όλες μου τις φαντασιώσεις και να προσφέρει και εκείνη ακόμα περισσότερες. Και εκείνη θα πνιγόταν με έναν τυπικό, ζηλιάρη ή ''παραδοσιακό'' σύζυγο κι εγώ δεν θα μπορούσα με μια γυναίκα που θα με ανάγκαζε να υποκρίνομαι και να βρίσκω τρόπους να ξενογαμάω για να καλύπτω αυτά που γουστάρω.

Μιας λοιπόν που μπήκαμε εδώ για να κάνουμε ακόμα περισσότερες γνωριμίες με τα ίδια γούστα, είπαμε πως θα ήταν καλό να μοιραστούμε κάποιες από τις ιδιαίτερες στιγμές μας. Συχνά συνηθίζουμε για να φτιαχνόμαστε να επισκεπτόμαστε ένα συγκεκριμένο strip club στην Αθήνα και να πίνουμε ορισμένα ποτάκια στους καναπέδες καμιάς απόμερης σκοτεινής γωνιάς, με όμορφες γυναίκες να χορεύουν μέσα στα πόδια μας. Οι απόκρυφες τολμηρές κινήσεις, τα χαϊδέματα, γίνονται όλο και πιο προκλητικά και φτάνουν σε απίστευτες κλιμακώσεις.

Εκείνο το βράδυ είχε φορέσει ένα μαύρο φορεματάκι λεπτό, ανάλαφρο με τιραντάκια, που φτάνει μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο. Μπαίνοντας στο μαγαζί στραφήκαμε προς τη γνωστή γωνία που είναι πιο σκοτεινή, απομακρυσμένη από την πίστα και με συνήθως λιγότερο κόσμο. Μια γυναίκα σαφώς τραβάει τα βλέμματα όταν μπαίνει σε έναν τέτοιο χώρο που συνήθως ανδροκρατείται, αυτό όμως δεν είναι πάντα απαραίτητα κακό μιας και δεν με χαλάει να ξέρω ότι παίρνουν την Κέλι μάτι και καυλώνουν μαζί της. Αντίθετα, καυλώνει κι εμένα κάτι τέτοιο.

Απέναντι από τον αναπαυτικό καναπέ που μας φιλοξένησε ένα τραπέζι με μια παρέα από τέσσερις καλοβαλμένους άντρες, μάλλον σαραντάρηδες, ενώ δεξιά μας τρία - τέσσερα τραπέζια άδεια, μετά δυο μοναχικοί τύποι και αριστερά μας τοίχος. Στα τραπέζια γύρω από την πίστα πολυκοσμία. Τα ποτά άρχισαν να μας ανεβάζουν σταδιακά τη διάθεση και έτσι ξεκινήσαμε με τα πρώτα ''κεράσματα'' χορού, από εκείνη προς εμένα και το αντίθετο. Με την δική μου καύλωσα μια χαρά, όμως η πραγματική καύλα ήταν να βλέπεις την Κέλι με ανοιχτά τα πόδια, το φόρεμα ανεβασμένο με το βρακάκι της να φαίνεται και τη γκόμενα να τρίβεται μέσα στα πόδια της.

Στο δεύτερο χορό που της πρόσφερα απολάμβανα το μοναδικό θέαμα και έτριβα πάνω από το παντελόνι το σηκωμένο καυλί μου. Όμως το θέαμα αντιλήφθηκα ότι είχε τραβήξει και την προσοχή του μπροστινού τραπεζιού με την αντροπαρέα. Η κοπέλα έφυγε αφήνοντας την Κέλι απίστευτα καυλωμένη να τρίβει το μουνί της πάνω από το βρακί της κι εγώ κατευθείαν φώναξα μια ακόμα να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης. Η καυλωμένη μου γυναίκα ήταν ακόμα πιο διαχυτική, η χορεύτρια έδειξε να το απολαμβάνει και πήραν φωτιά και οι δυο τους, το ίδιο και το τραπέζι απέναντι. Τα πρώτα κεράσματα από την αντροπαρέα έκαναν την εμφάνισή τους και τα δεχθήκαμε ευγενικά, με τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις.

Η πρόταση για να τους κάνουμε παρέα δεν άργησε να έρθει κι εμείς τους είπαμε να έρθουν στον καναπέ που ήταν πιο αναπαυτικά. Στη πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν στριμόκωλα, όμως αυτό το είχα μυριστεί και μάλλον με βόλευε. Ο καναπές έπαιρνε με το ζόρι τρία άτομα, την Κέλι στην άκρη, εμένα στη μέση και άλλον έναν. Οι άλλοι τρεις βολεύτηκαν σε καρέκλες τριγύρω από το τραπέζι. Τα ποτά συνέχισαν να έρχονται, το κέφι και η καύλα μαζί είχαν ανοδική πορεία, η Κέλι είχε χαλαρώσει ιδιαίτερα με τους τύπους οι οποίοι ομολογώ ότι χειρίζονταν την κατάσταση με χαλαρό τρόπο, χωρίς ακρότητες και μαλακίες κι εγώ ανταμείφθηκα με έναν χορό κερασμένο από τα παιδιά.

Με έβγαλαν από τον καναπέ σε μια καρέκλα μπροστά και ο χορός άρχισε. Για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος γύρω μου έσπρωξαν τη γυναίκα μου στη μέση του καναπέ και πήγε ο ένας και βολεύτηκε δίπλα της. Είχα καυλώσει απίστευτα. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι κάθε ένα από τα μπούτια της Κέλι φιλοξενούσε από ένα χέρι των διπλανών της. Αισθάνθηκα μόλις την κοίταξα στα μάτια πόσο καυλωμένη ήταν και γύρισα να αφοσιωθώ στο μωρό που λικνιζόταν μέσα στα δικά μου πόδια.

Ο χρόνος για το χορό μου ανανεώθηκε πριν καν τελειώσει και κατάλαβα ότι υπήρχε λόγος που έπρεπε η προσοχή μου να παραμείνει στραμμένη εκεί, ενώ των υπολοίπων ήταν ξεκάθαρα αλλού. Γυρνώντας το βλέμμα μου ο πούτσος μου κόντεψε να εκραγεί. Η Κέλι είχε χαλαρώσει στην πλάτη του καναπέ ανοίγοντας τα πόδια της διάπλατα, περασμένα πάνω από τα πόδια των διπλανών της. Ο δεξιός, της ρούφαγε τη γλώσσα και είχε γραπώσει το αριστερό της βυζί, ενώ ο αριστερός είχε κάνει στην άκρη το βρακάκι της και έπαιζε με το μουνί της τρίβοντας και πηδώντας το με τα δάχτυλά του. Είχε έρθει η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου:

-          «Παιδιά, δεν την κάνουμε για πουθενά πιο άνετα;»

Νομίζω πως ο χρόνος που μεσολάβησε από την πρότασή μου μέχρι τη στιγμή που περπατούσαμε προς τα αυτοκίνητα ήταν ο ελάχιστος δυνατός. Ένας από αυτούς, που ήταν και εργένης, φυσικά προσέφερε το χώρο του για να φιλοξενήσει την καυλωμένη παρέα. Επειδή το δικό μας αυτοκίνητο είναι διθέσιο, η πρόταση για να μην χαθούμε ήταν να πάει η Κέλι μαζί τους και ένας τους να μείνει μαζί μου. Δεν είχα λόγο να αρνηθώ. Και δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση που σε όλη τη διαδρομή δεν έβλεπα το κεφάλι της Κέλι που είχε καθίσει πίσω, ανάμεσα στους δυο που μπήκαν μαζί της. Ήμουν πολύ καυλωμένος και ήταν το μόνο που με ένοιαζε.

Όλα μετά ήταν εύκολα και πολύ γρήγορα μέχρι να βρεθούμε στο σαλόνι του σπιτιού που μας φιλοξενούσε, γυμνοί οι πέντε άντρες γύρω της. Εκείνη είχαν αρχίσει και την έγδυναν από το αυτοκίνητο ακόμα όπου της είχαν βγάλει το κιλοτάκι, ενώ το φόρεμα με μια κίνηση είχε πεταχτεί στο διάδρομο του σπιτιού. Το μουνί και το στόμα της άμεσα φιλοξένησαν από ένα καυλί, ενώ τα χέρια της έπαιζαν με τα άλλα δυο. Εγώ είχα αποφασίσει να αράξω για λίγο σε μια πολυθρόνα, να απολαύσω το θέαμα και να τον παίζω.

Αφού άλλαξαν μεταξύ τους θέσεις μερικές φορές, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και την άλλη διαθέσιμη τρύπα της που είναι ομολογουμένως και η πιο προκλητική. Την τίμησαν δεόντως. Όταν μάλιστα κατάλαβαν ότι μπορούσε να φιλοξενήσει και δυο καυλιά μέσα της, άρχισαν να την ξεπατώνουν χωρίς έλεος. Εγώ κάποιες στιγμές σηκωνόμουν και της τον έδινα στο στόμα, έτσι για να αισθάνομαι τις καυλωμένες της ανάσες και τα βογκητά της πάνω στο καυλί μου. Όπως και να το κάνουμε είναι ''άλλη καύλα'' αυτό!

Αφού απόλαυσαν τη κωλοτρυπίδα και το μουνί της σε διαφορετικές στάσεις, δυο - δυο ή ένας - ένας, μπήκα στην ομάδα τους και αρχίσαμε να της τον δίνουμε τσιμπούκι, μέχρι να τη χύσουμε όλοι στο πρόσωπο, στα βυζιά, στο σώμα της. Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο με τα χύσια να στάζουν από πάνω της.. ένα απίστευτο, λαμπερό θέαμα μιας γυναίκας περήφανης και ευτυχισμένης για την ηδονή που μόλις είχε γευτεί. Εμάς τα πόδια μας μπορεί να έτρεμαν, τα δικά της όμως βάδιζαν σταθερά και το βλέμμα της πάνω μας ήταν περιφρονητικό… Αυτό είναι που δεν αλλάζω στη γυναίκα μου.

(Copyright protected OW ref: 42850)