Με την γειτόνισσα μου την Όλγα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Την επόμενη κιόλας μέρα συναντήθηκαν ξανά οι δυο εραστές γιατί ο πόθος τους ήταν ασίγαστος. Το τι έγινε είναι απερίγραπτο! Ο έρωτας τους ήταν γεμάτος λύσσα και δεν μπορούσαν να σταματήσουν με τίποτα. Η περιγραφή του Δημήτρη τα λέει όλα.
Σημ.: στην ιστορία περιλαμβάνεται και squirting.

Η ιστορία:

Το βράδυ πια σπίτι μου μόνος είχα πολλές καύλες. Δεν την είχα χορτάσει την Όλγα… Γδύθηκα και γυμνός στον καναπέ τράβηξα μια καταπληκτική μαλακία σκεπτόμενος τι κάναμε αλλά και τι ήθελα να κάνουμε. Όταν έχυνα δεν ακουμπούσα τον πούτσο μου. Η αίσθηση ήταν τέλεια αλλά αυτό με κάνει να νιώθω πολύ φοβερά μόνο όταν είμαι σούπερ καυλωμένος. Και με την Όλγα ήμουν πάρα πολύ! Την επομένη μιλήσαμε στο τηλέφωνο και περίμενα πως και πως μήνυμα να πάω σπίτι της όταν θα έλειπε το παιδί της. Μόλις το έλαβα, έφυγα για κάτω αμέσως. Μπαίνω στο σπίτι και την βλέπω με ένα κιλοτάκι μόνο… ένα στρινγκάκι απαλό κόκκινο.

-    «Πόσο χρόνο έχουμε;» ήταν η άμεση ερώτηση μου.

-    «Περίπου δυο ώρες… και σε θέλω τρελά» μου λέει….

-    «Καριόλα μου. Για δυο ώρες θα είσαι η πουτάνα μου!» της λέω και γονατίζω μπροστά της.

Την γυρνάω να ακουμπήσει στο τραπέζι και πιάνω την κωλάρα της δυνατά.

-    Αχ, ναι! Ναι μωρό μου, ναι. Θέλω πολύ πούτσο!»

Της κατεβάζω το στρινγκάκι και της γλείφω τον κώλο και το μουνί. Την γυρνάω και βάζω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και τα μουνόχειλα της στο στόμα μου.

-    «Πω πω! Η πουτάνα πόσο καυλώνω!»

Της έσφιγγα δυνατά τον κώλο και της έτρωγα το μουνί, τα χείλια, την κλειτορίδα, όλα. Ήταν μούσκεμα στα υγρά.

-    «Ναι! Γλείψε με! Κάνε με να χύσω. Ναι… Γλείψε!» μου λέει.

Και το έκανα. Δεν άντεχα από την καύλα.. σηκώνομαι και γδύνομαι.

-    «Γλείψε με. Όλο μέσα.. βαθιά και απαλά. Με πολλά σάλια… υγρά και καυτά. Γλείψε με πουτάνα μου! Από χτες το θέλω…» της λέω.

Πέφτει στα τέσσερα και αρχίζει ένα υπέροχο γλείψιμο… από το καυλί μέχρι τον κώλο… σαν τις τσόντες που βλέπαμε την προηγούμενη. Ο πούτσος και τα αρχίδια μου ήταν γεμάτα σάλια. Από την καύλα έτρεμαν τα πόδια μου. Απολάμβανα παθητικά το απίστευτο τσιμπούκι της καμπυλάτης αυτής μουνάρας που ήταν στα γόνατα της μπροστά μου… γυμνής με τα βυζιά να κρέμονται και τον κώλο τουρλωμένο. Η γεμάτη περιφέρεια της με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Δεν έμεινα για πολύ έτσι παθητικός.. θα έχυνα και δεν ήθελα. Της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω να την μπουκώνω. Της τον έδινα όσο μπορούσε να πάρει.. και προσπαθούσε να πάρει κι άλλο.. και πνιγόταν αλλά συνέχιζε μουγκρίζοντας. Είχα ξεφύγει.. σάλια έτρεχαν κάτω, τα μάτια της είχαν δακρύσει. Τι καύλα ήταν αυτή! Ώσπου δεν άντεξε άλλο… λαχανιασμένη και διαλυμένη από την πίπα μου λέει:

-    «Καύλωσα κι άλλο η πουτάνα! Με τρέλανε η πουτσάρα σου!»

Τη σηκώνω και τη στήνω στο τραπέζι. Πιάνω με δύναμη την κωλάρα της και την ανοίγω.

-    «Θέλω να σε γαμήσω πουτάνα μου!» της λέω.

Της ακουμπάω και κουνάω τον πούτσο μου στο μουνί της απολαμβάνοντας την αίσθηση των μαλακών υγρών τριχών του.

-    «Το θέλεις καριόλα;» ρωτάω.

-    «Ναι! Χώσ’ το μου. Γάμα με. Το θέλω…»

Της το χώνω απότομα και βαθιά μέσα στο μουνί της. Μένω βαθιά μέσα της πιέζοντας το σώμα μου για να είμαι όσο πιο βαθιά γίνεται και αρχίζω να κουνιέμαι. Της πιάνω τις βυζάρες και τσιμπάω τις ρώγες της.

-    «Σου αρέσει;» ρωτάω.

-    «Ναι μωρό μου. Γάμησε με δυνατά! Γάμησε με όπως θες. Δώσε μου την πούτσα σου…»

Την γαμάω δυνατά.. πολύ δυνατά. Την καρφώνω. Ο κώλος της να πάλλεται και να καυλώνω πολύ. Αυτή να βογκάει και το μουνί της να χύνει… Την ρωτάω:

-    «Τι είσαι; Πες μου, τι είσαι;»

-    «Η πουτάνα σου είμαι. Η πουτάνα σου!»

-    «Και τι θες;»

-    «Να με γαμάς όπως θες. Να με γαμάς όποτε θες. Να μου δίνεις πούτσο…»

-    «Έτσι καυλιάρα μου. Έτσι καύλα μου… Έτσι γυναικάρα μου. Σε γαμάω! Ναι! Σε γαμάω!» έλεγα μέσα στην καύλα μου.

-    «Γάμε με! Κάνε με να χύσω και θα κάνω ότι θες. Μετά το γαμήσι θα κάνω ότι θες!»

Της τράβαγα τα βυζιά, τις τσίμπαγα τις ρώγες, τον έβγαζα και της έσφιγγα δυνατά το μουνί και μετά την ξανακάρφωνα δυνατά ώσπου έχυσε… έχυσε σαν παλαβή. Είμαι σίγουρος ότι άφησε και τσίσα. Έκανε σαν τρελή και φώναζε:

-    «Χύνωωωωω! Χύνωωωω! Καύλα! Καύλα!»

Κι έτρεχαν στα πόδια όλα τα υγρά..

-    «Το είδαμε στις τσόντες και το έκανες!» της λέω κάνοντας μια διακοπή αφού χαλάρωσε λίγο μετά το χύσιμο της.

Και τι απαντά αυτή η γυναικάρα;

-    «Μη μιλάς… γάμα με. Γάμε με κι άλλο. Να χύσεις… Να μου δώσεις χύσια…»

Την κάρφωσα με πολύ δύναμη και πολύ καύλα. Δεν άντεξα πολύ…

-    «Χύνω. Χύνωωωωωω!!!» φωνάζω.

Γυρνάει στα γόνατα και λέει:

-    «Χύσε με. Δώστα μου. Τα θέλω… στα βυζιά, στο πρόσωπο, στα χείλια, στο στόμα… θέλω χύσια!»

Αυτό δεν ήταν χύσιμο, ήταν η απόλυτη καύλα! Της τα έριξα παντού. Τα άπλωσε στα βυζιά και στο πρόσωπο της. Έγλειψε τα χείλια της.. μετά τα χέρια και τα δάχτυλα της.. Σηκώνεται, κολλάει το σώμα της πάνω μου και με φιλάει. Της λέω:

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι;»

Και γελάμε και οι δυο και πάμε. Μιλούσαμε και της έλεγα για την αίσθηση κλπ. Σε κάποια φάση με ρωτάει πως νιώθω που το μουνάκι της είναι τριχωτό. Της λέω για την υπέροχη αίσθηση και μου λέει πως το καλοκαίρι το ξυρίζει τελείως. Της απαντώ:

-    «Δεν θα περιμένουμε μέχρι τότε, θα το κάνουμε τώρα!»

-    «Αχ, ναι! Εδώ.. όπως είμαστε. Θα μου το κάνεις εσύ;» ρωτάει με ενθουσιασμό.

-    «Ω ναι! Μόνο εγώ. Η απόλαυση όλη δικιά μου…» απαντώ.

Σηκώνεται και πάει και φέρνει ξυραφάκι, αφρό, πετσέτα και ένα μπολ με νερό. Όσο περπατούσε και την έβλεπα να κουνιέται η κωλάρα της, να παίζουνε οι βυζάρες της, και συσκεφτόμουν ότι θα μου στηθεί με ανοιχτά πόδια να της ξυρίσω το μουνί, ξέφευγα από καύλα. Ανοίγει τα πόδια της και πάω μπροστά της. Το μουνί της ανοιχτό από το γαμήσι και υγρό από τα χύσια και το squirting. Της το φιλάω και το ανοίγω. Βάζω γλώσσα μέσα και παίζω μαζί του..

-    «Καυλωμένη θα το απολαύσω. Πολύ καυλωμένη, δεν θα μπορέσω να κάτσω ήσυχα…» μου λέει γελώντας.

Κι εγώ σταματάω το γλειφομούνι. Της απλώνω ζεστό νερό και αφρό και αρχίζω να την ξυρίζω. Τα πόδια της σηκωμένα και ανοιχτά. Τρίχες είχε μόνο στο μουνί και όχι στον κώλο ή από κάτω. Το απολάμβανα πολύ. Όταν τελείωσα το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Ένα απαλό, άτριχο τελείως μουνί, με μεγάλα μουνόχειλα, ανοιχτό και πολύ πολύ υγρό. Ήθελα πολύ να την γαμήσω και να το νιώσω αλλά ήξερα ότι ήθελε γλείψιμο.

-    «Θα μου το γλείψεις το μουνάκι; Θα με κάνεις να χύσω; Σε παρακαλώ…» λέει.

Αρχίζω ένα φοβερό γλειφομούνι, διαρκείας, υγρό, με γλώσσα παντού με δάχτυλα. Μια απόλαυση. Αν έχυσε; Της πουτάνας έγινε. Της πουτάνας! Να φωνάζει και να χύνει σχεδόν όπως πριν… Έτοιμος να την σκίσω πια, διαπιστώνουμε ότι σε δέκα λεπτά θα έρθει το παιδί της και με αυτό το θέμα δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για λάθη φυσικά. Σκύβει και μου πιπιλάει πολύ δυνατά τον πούτσο.. με δύναμη σαν βεντούζα. Και μετά ένα υγρό πολύ γρήγορο γλείψιμο από τον κώλο μέχρι το πουτσοκέφαλο. Και λέει:

-    «Γαμιά μου, μωράκι μου… το πουτανάκι σου θα κάνει ότι θες την επόμενη φορά… αύριο δηλαδή…»

Έφυγα γρήγορα και πήγα σπίτι μου. Περιττό να πω πως περίμενα την επομένη. Και ακόμα πιο περιττό να περιγράψω την απογοήτευση μου όταν μου είπε ότι ο άντρας της δεν θα έρθει τελικά να πάρει το παιδί. Φυσικά ήταν αδύνατο να βρεθούμε. Κατά τις έντεκα το βράδυ την πήρα τηλέφωνο. Της είπα πόσο την ήθελα, πόσο ήθελα το πουτανάκι μου, κι αυτή μου έλεγε πόσο ήθελε τον πούτσο μου και πόσο υγρό ήταν το μουνάκι της.

-    «Ας κάνουμε κάτι… ας παίξουμε από το ίντερνετ…» της λέω. «Θα βάλεις την κάμερα σου και θα σε βλέπω. Εγώ θα σου γράφω κι εσύ θα κάνεις… αρχικά.. και μετά θα σε πάρω τηλέφωνο και θα συνεχίσουμε…»

Σε δέκα λεπτά την καλώ.. Ανοίγει και την βλέπω να φοράει ένα διάφανο απόλυτα μαύρο πολύ κοντό νυχτικάκι. Αρχίσαμε ένα τρελό παιχνίδι. Της έγραφα και έκανε… και έγραφε κι αυτή αλλά πολύ λιγότερο. Τι προκλητικά κουνήματα, τι σηκώματα του νυχτικού, τι τα βυζιά έξω… τι τράβηγμα οι ρώγες, τούρλωμα του κώλου. Εγώ της έγραφα και τον έπαιζα σαν τρελός. Είχε μείνει γυμνή και μου είπε να περιμένω λίγο. Γυρνάει πίσω, κάθεται και ανοίγει τα πόδια της. Γυμνή και το μουνί της ανοιχτό. Παίζει για λίγο και μου λέει να μην μιλάω. Αποκαλύπτει ένα δονητή και αρχίζει να γαμάει το μουνί της. Δεν αντέχω και την παίρνω τηλέφωνο. Με σιγανή αλλά γεμάτη καύλα φωνή μου λέει:

-    «Γαμάω το μουνάκι μου. Το απαλό ξυρισμένο μουνάκι μου… και θέλω την καυτή πουτσάρα σου γαμιά μου!»

Έβλεπα το απαλό και λείο μουνί της που ακόμα δεν είχα γαμήσει έτσι και η πούτσα μου πήγαινε να σπάσει. Αυτή η τέλεια αίσθηση της απόλυτης καύλας. Της έλεγα να γαμήσει το μουνάκι της κλπ. κλπ. Σε κάποια φάση μου λέει ότι ήταν έτοιμη για κάτι πολύ σπέσιαλ σήμερα που τελικά δεν μπορέσαμε αλλά θέλει πολύ να το κάνει… και φυσικά ρώτησα τι είναι αυτό. Σηκώνεται και γυρνάει και τουρλώνει τον κώλο της.. και χώνει αργά τον δονητή μέσα αφού του έβαλε λίγο λιπαντικό. Έπαθα παράκρουση. Την άκουγα να βγάζει πνιχτά βογκητά και να γαμάει όλο και πιο γρήγορα τον κώλο της. Την άκουγα από τα ηχεία του υπολογιστή γιατί δεν κρατούσε το ακουστικό πια…

-    «Θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο. Την κωλάρα μου να την γεμίσεις πούτσο. Αχ, ναι! Πούτσο μωρό! και διάφορα άλλα πρόστυχα άκουγα.

Μέχρι που έχυσε… με πνιχτά πολύ έντονα και πολύ σιγανά βογκητά… και το μουνί της να πετάει υγρά.. χύσια, τσίσα, τα πάντα. Η απόλυτη καύλα!

-    «Πουτάνα μου.. χύνωωωωωω! Ναι!!! Πάρτααααα!!!» της λέω και χύνω απίστευτα κι εγώ.

Πεταχτήκανε παντού.. γέμισα από τα χύσια μου. Πραγματικά ήταν υπέροχη κι αυτή η μορφή σεξ αρκεί να το θέλουν και οι δυο. Δυο μέρες μετά θα ήταν μόνη όλη την ημέρα. Θα βγαίναμε και έξω κλπ. Της είπα να μην βάλει εσώρουχα και να φορέσει ένα φουστανάκι. Της έπιανα βυζιά και μουνί στο αυτοκίνητο, σε μια παραλιακή καφετέρια χωρίς φυσικά να μας δουν. Ήμασταν μέσα στην καύλα.

Στο σπίτι μείναμε γυμνοί.. την έγλειψα. Την γάμησα από μουνί. Την γάμησα από τον κώλο… την γάμησα από το μουνί με τον δονητή στον κώλο αλλά και ανάποδα. Ξεσκιστήκαμε.
Εξαντλημένοι πήγαμε για μπάνιο. Μετά από αυτό ριλαξάραμε. Φαγητό, ταινιούλα κλπ… και το βράδυ, μετά από μια υπέροχη πίπα, ένα υπέροχο ακόμα γαμήσι… ένα από τα πολλά που ακολούθησαν…

(Copyright protected OW ref: 42616)