Ο κολλητός μου γάμησε την μάνα μου (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια μέρα που έλειπε ο γιος της από το σπίτι, κάλεσε τον φίλο του γιου της να μείνει μαζί της. Μια σειρά από τυχαία γεγονότα τους έφεραν πολύ κοντά για να καταλήξουν να βγάλουν και οι δυο τα ερωτικά τους απωθημένα.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Δημήτρη, είμαι 29 χρονών και μένω με την μάνα μου την Πόπη (αληθινά ονόματα) σε μια επαρχιακή πόλη. Η μητέρα μου χωρισμένη πολλά χρόνια και πλέον μένει μαζί μου. Η μητέρα μου είναι μια απλή γυναίκα, συνταξιούχος πλέον, ευσωμούλα αλλά όμορφη με μεγάλα έως τεράστια στήθη, μεγάλο κώλο, με μπούτια, 48 χρονών. Από μικρός κοιτούσα μήπως δω τίποτα και όλο και κάτι έβλεπα, κυρίως όταν έκανε μπάνιο, και μπορώ να πω πως καύλωνα.

Όλες αυτές τις φαντασιώσεις τις μοιραζόμουν με τον Αποστόλη τον κολλητό μου. Είναι στην ίδια ηλικία και κάναμε πολύ παρέα. Η μάνα μου τον είχε σαν δεύτερο γιο και το ίδιο και εκείνος σαν δεύτερη μάνα. Πολλές φορές καυλώναμε και χύναμε. Μια μέρα έγινε κάτι που δεν περίμενα. Το έμαθα φυσικά μετά από μια εβδομάδα από τον Αποστόλη. Θα έφευγα εκτός πόλης για μια μέρα για δουλειές και είχα πει στην μάνα μου ότι χρειαστεί να πάρει τον Αποστόλη. Όλα αυτά από εδώ και πέρα που γράφω μου τα εξιστόρησε ο Αποστόλης. Γύριζε από την δουλειά σπίτι του το μεσημέρι και ξαφνικά είδε στο δρόμο με τα πόδια την μάνα μου να κουβαλάει ψώνια. Σταμάτησε και της είπε:

-    «Κυρία Πόπη, πού πάτε;»

-    «Σπίτι Αποστόλη μου. Είχα πάει σούπερ μάρκετ».

-    «Ελάτε, μπείτε να σας πάω εγώ» της απάντησε.

-    «Αχ, ευχαριστώ μανάρι μου».

Και έτσι και έγινε. Στο δρόμο μου είπε ο Αποστόλης δεν τράβηξε τα μάτια του από πάνω της. Φορούσε μια πουκαμίσα χωρίς σουτιέν και οι βυζάρες της φαίνονταν. Είχε αρχίσει να καυλώνει. Μόλις φτάσανε σπίτι ρώτησε για μένα και του είπε πως λείπω για σήμερα λόγω δουλειάς εκτός πόλης. Και τότε σκέφτηκε: «Ευκαιρία είναι!». Μέχρι που άκουσε από την μάνα μου μόλις έφτασαν το εξής:

-    «Μείνε να φάμε μαζί σήμερα».

Ο Αποστόλης έμεινε της είπε:

-    «Μα κυρία Πόπη, θα περιμένει η μάνα μου…»

Μέχρι που του είπε:

-    «Άσε την μαμά, θα την πάρω εγώ τηλέφωνο».

Και έτσι και έκανε. Γνωρίζονται μεταξύ τους. Την πήρε λοιπόν και της είπε:

-    «Μαρία ο Αποστόλης θα φάει εδώ σήμερα και μπορεί να κοιμηθεί κιόλας γιατί λείπει ο Δημήτρης μου».

Δεν πίστευε αυτό άπου άκουγε ο Αποστόλης. Με τα πολλά ανεβήκανε σπίτι. Ο Αποστόλης λερωμένος από τη δουλειά ζήτησε της μάνας μου αν μπορεί να κάνει μπάνιο. Η μάνα μου του είπε:

-    «Ναι μανάρι μου. Κάτσε να μπω εγώ πρώτη και μετά εσύ μέχρι να ετοιμάσω το τραπέζι».

Ο Αποστόλης είχε γίνει τούρμπο. Καθόταν και περίμενε να μπει για μπάνιο μέχρι που τον φώναξε η μάνα μου να της πάει το μπουρνούζι της. Εκεί φρίκαρε. Πήγε σιγά - σιγά, άνοιξε την πόρτα και αντικρίζει από την μισάνοιχτη κουρτίνα να φαίνονται οι βυζάρες της μαμάς. Πλησίασε και της έδωσε το μπουρνούζι και ξαναβγήκε. Όπως και έκανε μετά από λίγο η μάνα μου και βγήκε με το άσπρο μπουρνούζι. Του είπε:

-    «Αποστόλη μου μπες να ετοιμάσω εγώ τραπέζι».

Και έτσι και έκανε. Μόλις έκανε μπάνιο και ήταν να βγει, σκέφτηκε πως έπρεπε να φορέσει κάτι καθαρό και έτσι φώναξε την μάνα μου η οποία του είπε να βάλει το μπουρνούζι το δικό μου που ήταν κρεμασμένο, ένα μαύρο. Αφού το φόρεσε, πήγε κατευθείαν στο τραπέζι που τον περίμενε και ήταν και οι δυο με τα μπουρνούζια. Είχε μακαρονάδα με γαρίδες και του έδωσε ένα μπουκάλι με κρασί να το ανοίξει για να πιουν. Έλα που ο Αποστόλης δεν ήξερε να ανοίγει μπουκάλια με τα πολλά όπως το άνοιξε πασαλείφτηκε το μπουρνούζι κρασί και αμέσως σηκώθηκε η μάνα μου. Εκεί ξεκινάει η ιστορία… σηκώθηκε αμέσως και του λέει:

-    «Μανάρι μου λέρωσες…» και του πιάνει το μπουρνούζι.

Ο Αποστόλης από κάτω δεν φορούσε τίποτα αλλά η μάνα μου δεν το γνώριζε και εντελώς ξαφνικά του πιάνει την ζώνη και του λέει:

-    «Βγάλτο να βάλεις κάτι άλλο».

Δεν πρόλαβε να πει όχι ο Αποστόλης και έμεινε ολόγυμνος μπροστά της με την πούτσα του να έχει φτάσει ήδη τα 18 εκατοστά. Η μάνα μου έμεινε κόκκαλο.

-    «Αποστόλη μου, δεν ήξερα πως δεν φορούσες σλιπ».

-    «Συγγνώμη κυρία Πόπη, δεν το ήθελα…»

-    «Δεν πειράζει αγόρι μου αλλά βλέπω πως έχεις μεγαλώσει αρκετά».

-    «Δηλαδή, τι εννοείτε κυρία Πόπη;»

-    «Αχ, μην με λες κυρία Πόπη, μαμά να με λες» του λέει.

-    «Εντάξει μαμά».

-    «Έλα αγόρι μου, πάμε στο μπάνιο να σε πλύνω λίγο. Πρέπει να κολλάς».

Τον παίρνει από το χέρι και πάνε στο μπάνιο.

-    «Μπες μέσα στην μπανιέρα» λέει και αρχίζει και του ρίχνει νερό.

Ο πούτσος του Αποστόλη αρχίζει και παίρνει τέλεια στύση.

-    «Κάτσε να σε ξεπλύνω κι εδώ γιατί κολλάς…» λέει και του πιάνει το καυλί.

Ο Αποστόλης βγάζει αναστεναγμό.

-    «Τι έπαθες μανάρι μου;» του λέει.

-    «Αχ, μαμά, δεν είναι σωστό…»

Και του απαντά:

-    «Σωστό θα πει η μαμά τι είναι…»

Και σκύβει και του τον παίρνει όλον στο στόμα. Ο Αποστόλης δεν βγάζει μιλιά. Αφού το καυλί του έχει φτάσει τα 20 εκατοστά και αφού πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα, βγάζει μια φωνή και λέει:

-    «Μαμά θα χύσω… δεν μπορώ…»

Αμέσως τον βγάζει από το στόμα της, ανοίγει το μπουρνούζι της και τα πετάει όλα στις βυζάρες της λέγοντας του:

-    «Έτσι μανάρι μου, χύσε τις βυζάρες της μαμάς που σε καυλώνουν…»

Ο Αποστόλης το μόνο που έλεγε ήταν:

-    «Μαμά δεν είναι σωστό. Είμαι φίλος του Δημήτρη…»

Και εκείνη του απαντά:

-    «E και τι έγινε; Έχω να δω καυλί δέκα χρόνια και τώρα που το βρήκα και μάλιστα τέτοιο πράγμα, δεν το αφήνω. Πάμε στο κρεβάτι».

Και έτσι έγινε. Απ’ ότι μου είπε ο Αποστόλης γαμιόταν μέχρι το βράδυ. Την γάμησε και από την κωλάρα της. Δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ένιωθε ότι γαμούσε πουτάνα. Έχυσε πέντε φορές στο στόμα, στις βυζάρες και μέσα στον κώλο. Δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα. Το ίδιο σκηνικό συνεχιζόταν για καμιά εβδομάδα και από τότε που γύρισα χωρίς να καταλάβω κάτι μέχρι που έφτασε η μέρα που θα μου το έλεγε ο Αποστόλης.

Η συνέχεια στην επόμενη…

(Copyright protected OW ref: 42123)