Παρτούζα στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ζευγάρια, άγνωστα μεταξύ τους, συναντιούνται σε μια παραλία γυμνιστών και όπως ήταν όλοι καυλωμένοι, κατέληξαν σε μια παρτούζα με ανταλλαγές συντρόφων.

Η ιστορία:

Με τη γυναίκα μου την Χριστίνα είμαστε μαζί πολλά χρόνια και εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε το σεξ. Είναι 1.74 ύψος, 55 κιλά, φυσική ξανθιά, με μικρό αλλά στητό στήθος και υπέροχο κωλαράκι. Ανέκαθεν κάναμε γυμνισμό και τα τελευταία χρόνια, για να εμπλουτίσουμε τν ερωτική μας ζωή είχαμε διάφορες εμπειρίες είτε με άλλα ζευγάρια, είτε μεμονωμένα με άντρες η γυναίκες.

Το περασμένο καλοκαίρι ήμασταν διακοπές σε νησάκι και ως συνήθως ψάξαμε και βρήκαμε ερημικές παραλίες για γυμνισμό. Μια μέρα λοιπόν, σε μια τέτοια παραλία, αργά το απόγευμα, είχαμε μείνει μόνο εμείς κι ένα άλλο ζευγάρι που έμοιαζαν για ξένοι. Έτσι όπως ήμασταν ξαπλωμένοι στην παραλία, άρχισα να περιγράφω στη γυναίκα μου πως την φανταζόμουν να πηδιέται με τον τύπο, που φαινόταν γυμνασμένος και προικισμένος, όπως άλλωστε και η συνοδός του, ξανθιά, με μεγάλα βυζιά και σφιχτό κωλαράκι.

Όπως μίλαγα άρχισα να καυλώνω και έβαλα το χέρι μου στο μουνί της γυναίκας μου και άρχισα να το χαϊδεύω και σιγά - σιγά να της γλιστράω μέσα και το δάχτυλο. Αυτή, είχε κλειστά τα μάτια και απολάμβανε. Μετά από λίγο άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο που είχε ήδη γίνει κάγκελο. Της λέω να τον πάρει στο στόμα και αρνείται επειδή φοβόταν ότι θα μας έβλεπε το άλλο ζευγάρι, αν και ήταν αρκετά μακριά. Σήκωσα το κεφάλι μου και τους βλέπω να βγάζουν φωτογραφίες, ο ένας τον άλλον, σε προκλητικές στάσεις, η γκόμενα να στήνεται στα τέσσερα με ανοιχτά τα μπούτια και ο τύπος να ξαπλώνει και να παίζει τον πούτσο του.

Φαίνεται ότι με είδαν που τους κοίταζα και ο τύπος πλησίασε προς το μέρος μας. Μου μίλησε στα Αγγλικά, μου είπε ότι είναι από την Ολλανδία και με ρώτησε αν θα είχα αντίρρηση να τους έβγαζα μερικές φωτογραφίες ενώ θα πηδιόντουσαν με τη γυναίκα του.  ν και ξαφνιάστηκα, δέχτηκα με ενθουσιασμό. Έτσι λοιπόν, συστηθήκαμε όλοι μας, μου έδειξε τον χειρισμό της μηχανής και χωρίς να χάνουν χρόνο, ήταν ήδη πολύ καυλωμένος, άρχισαν το πήδημα.

Αυτός ξάπλωσε και η γκόμενα έσκυψε πάνω του τουρλώνοντας το κωλαράκι της και του έπαιρνε πίπα σαν τρελή. Η δικιά μου μόλις την είδε έτσι, δεν άντεξε και άρχισε να με τσιμπουκώνει κι εμένα, που όρθιος προσπαθούσα να τους φωτογραφίζω. Τελικά, από την πολλή καύλα δεν άντεχα άλλο.. παράτησα τη μηχανή και ξάπλωσα κι εγώ δίπλα στον Ολλανδό να απολαύσω το τσιμπούκι. Έτσι όπως ήμασταν ξαπλωμένοι δίπλα γυρνάω και του κάνω νόημα αν θέλει να αλλάξουμε γκόμενες. Μου γνέφει ναι, οπότε πιάνω από το μαλλί την δικιά μου και την σπρώχνω προς τον πούτσο του τύπου.

Κατάλαβε αμέσως και χωρίς να φέρει αντίρρηση πάει στον τύπο, σπρώχνει απαλά την γκόμενα του δείχνοντας της εμένα και αρχίζει να γλείφει τον πούτσο του με λύσσα! Αν και με καυλώνει αφόρητα να την βλέπω με άλλους πούτσους στο στόμα της, έχω πάντα το παράπονο ότι εμένα δεν με τσιμπουκώνει με τέτοια μανία και πάθος. Σε λίγο από την πολλή καύλα δεν αντέχαμε. Σηκωθήκαμε ταυτόχρονα και οι δυο, λες και είμαστε συνεννοημένοι, τις πιάσαμε από το μαλλί και με το άλλο χέρι παίζαμε τις πούτσες μας πάνω στα χείλη τους ρίχνοντας και πουτσοσκάμπιλα και βρίζοντας τις ο καθένας στη γλώσσα του.

Λίγο πριν χύσω, της δίνω τον πούτσο μου να τον παίζει εκείνη και αρχίζω να της δίνω χαστουκάκια με το ελεύθερο χέρι μου. Σε λίγο, μην αντέχοντας άλλο, της τον χώνω στο στόμα και αρχίζω να χύνω, ενώ της σπρώχνω το κεφάλι πάνω στον πούτσο για να τα πάρει όλα. Αφού αδειάζω, γυρίζω και βλέπω τον Ολλανδό να έχει πιάσει τη δικιά μου από το μαλλί, να παίζει τον πούτσο του μπροστά στο πρόσωπο της και να την χύνει ολόκληρη, από τα μαλλιά μέχρι τα χείλη. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 42070)