Δεν το περίμενε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας, χωρίς να το περιμένει και ο ίδιος, θα κάνει μια έκπληξη στην γκόμενα του μαζί με δυο φίλους του.

Η ιστορία:

Την περασμένη Παρασκευή κανόνισα με τη Μαρία, τη γκόμενά μου, να περάσουμε τη νύχτα μαζί μια και οι δικοί της θα έλειπαν όλο το τριήμερο. Πράγματι κατά τις 11:00 το βράδυ ξεκίνησα με τα πόδια για το σπίτι της που είναι κοντά. Στο δρόμο συνάντησα τυχαία δυο παλιόφιλους από την Πάτρα που είχαμε κάνει μαζί στρατό, το Βαγγέλη και το Γιώργο που είχαν έρθει στην Αθήνα για δουλειά.

-    «Έλα ρε για κανένα ποτό να θυμηθούμε τα παλιά…» πρότειναν, αλλά εγώ αρνήθηκα αφού περίμενε η Μαρία.

Τους είπα όμως να ανέβουν για ένα ποτάκι στο σπίτι της Μαρίας και έτσι θα τα λέγαμε εκεί. Συμφώνησαν. Χτύπησα το κουδούνι και ανεβήκαμε με το ασανσέρ στον τρίτο που μένει η Μαρία. Πρώτος βγήκε ο Βαγγέλης από το ασανσέρ και χτυπώντας την πόρτα είδαμε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και στον καθρέφτη που υπάρχει μόλις μπαίνεις στο σπίτι υπήρχε κολλημένο ένα σημείωμα που πήρε στα χέρια του ο Βαγγέλης και έλεγε τα εξής: «Θέλω να με γαμήσεις από τον κώλο. Έχω στηθεί και περιμένω. Έλα να με βρεις». Ο Βαγγέλης μόλις το είδε μου λέει:

-    «Τυχεράκια! Άντε, ας φύγουμε Γιώργο γιατί του το χαλάσαμε».

Εγώ χωρίς να σκεφτώ και πολύ τους είπα:

-    «Παιδιά όπως φαίνεται η Μαρία έχει όρεξη απόψε. Μείνετε».

Το σημείωμα τους είχε ερεθίσει και σίγουρα δεν ήταν από τους ανθρώπους που το σκέφτονταν και πολύ. Χωρίς να χάσουμε χρόνο πετάξαμε όλα τα ρούχα μας και μείναμε γυμνοί και καυλωμένοι. Ψάξαμε σιγά στα δωμάτια και όταν βρήκαμε τη Μαρία στην κρεβατοκάμαρα με το κεφάλι μέσα στη ντουλάπα και τον κώλο τουρλωμένο έξω, έκανα νόημα στο Βαγγέλη και εκείνος χωρίς καθυστέρηση της τον έχωσε στον κώλο με μανία. Η Μαρία τινάχτηκε, παρόλο που το περίμενε, και άρχισε να βγάζει απαλούς ήχους ευχαρίστησης.

Μετά από λίγο άναψα το φως και ο Βαγγέλης την τράβηξε έξω από την ντουλάπα χωρίς να πάρει τον πούτσο του από τον κώλο της. Εκείνη γεμάτη έκπληξη, που είδε ότι δεν την γαμούσα εγώ αλλά ένας άγνωστος, πήγε να τραβηχτεί αλλά αμέσως της έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα και της είπα να συνεχίσει. Ο Γιώργος με μια απότομη κίνηση ξάπλωσε από κάτω της και άρχισε να της γαμάει το μουνί. Ενώ την παίρναμε από όλες τις τρύπες εκείνη με κοιτούσε με ύφος γεμάτο απορία αλλά και απόλαυση μαζί. Τα παιδιά την έπαιρναν εναλλάξ και μετά από κανένα μισάωρο εκείνη έβγαλε μια φωνή σαν μουγκρητό και συσπάστηκε χύνοντας.

Ο Βαγγέλης πρώτος είπε ότι θα χύσει κι εγώ αμέσως την έβαλα να κάτσει στα γόνατα. Τη χύσαμε διαδοχικά και οι τρεις στο πρόσωπο και το στόμα κι αυτή τα ήπιε όλα. Το γαμήσι συνεχίστηκε γιατί, τα παιδιά κυρίως, είχαν πολλή όρεξη. Λίγο αργότερα ο Γιώργος σταμάτησε για κατούρημα και χωρίς να το πολυσκεφτούμε πήγαμε όλοι στο μπάνιο. Η Μαρία μπήκε στη μπανιέρα, κάθισε στα γόνατα και δέχτηκε τα κάτουρα και των τριών στο στόμα το πρόσωπο και τα μαλλιά καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα. Έκανε κίνηση να ανοίξει τη βρύση για να πλυθεί αλλά δεν την αφήσαμε. Έτσι κατουρημένη μας άναβε ακόμα πιο πολύ.

Την πήγαμε ξανά πίσω στο δωμάτιο και πήραμε δυο εορταστικά κεριά, μακριά και λίγο χοντρά. Ο Βαγγέλης έβαλε ένα στον κώλο της που είχε ήδη ανοίξει αρκετά κι εγώ έβαλα το άλλο στο μουνί της, ενώ του Γιώργου του έπαιρνε πίπα. Αυτό συνεχίστηκε αρκετή ώρα μέχρι που τώρα ήθελε εκείνη να κατουρήσει. Πήγαμε μαζί της στο μπάνιο, κι εγώ έφερα από την κουζίνα ένα πλαστικό σέικερ από καφέ. Κάθισε στη λεκάνη και της έβαλα το σέικερ από κάτω για να κατουρήσει μέσα. Σχεδόν το γέμισε κι εγώ το πήρα, ήπια μια γουλιά, μετά ήπιαν τα παιδιά από λίγο και το υπόλοιπο είχε από μόνη της καταλάβει τι έπρεπε να το κάνει. Το έχυσε στο πρόσωπό της και ήπιε και αρκετό. Ρώτησε εξαντλημένη:

-    «Να πλυθώ;»

Εμείς με νεύμα αρνηθήκαμε. Στο μεταξύ μας είχε έρθει πάλι όρεξη και συνεχίσαμε στο δωμάτιο ώσπου μας πήρε ο ύπνος. Το πρωί ξυπνήσαμε γύρω στις 10:00 και η μέρα βρήκε τη Μαρία να ξυπνάει ανάμεσα στον πούτσο μου και στου Γιώργου ενώ ο Βαγγέλης κοιμήθηκε ασχολούμενος με τον κώλο της και φυσικά ξύπνησε έχοντας το κεφάλι του χωμένο ανάμεσα στα πόδια της. Το πρωινό ξύπνημα έφερε διάθεση για κατούρημα και έτσι ρίξαμε άλλο ένα γύρο στο στόμα της Μαρίας ώσπου τα παιδιά φύγανε για τις δουλειές τους. Κάναμε ένα μπάνιο και βγήκαμε για καφέ και ψώνια.

(Copyright protected OW ref: 41874)