Ξημερώματα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πρέπει να ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ήμουν στην αγκαλιά του, μύριζα το άρωμα του και κοίταζα τα καστανά μάτια του, που είναι τόσο εκφραστικά, που δε θες να σταματήσουν να σε κοιτάζουν ούτε για μια στιγμή.
Τα χέρια του αγκάλιαζαν το κορμί μου, με χάιδευαν παντού και με έκαναν να λιώνω από πόθο για \'κείνον.
Ήθελα να με κάνει δική του για άλλη μια φορά. Ήθελα να τον νιώσω μέσα μου ξανά και ξανά. Ήθελα να τον γεύομαι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
Τον φίλησα με πάθος στο στόμα καθώς το χέρι μου άγγιζε τον πούτσο του που ήταν και πάλι πολύ σκληρός.
Άρχισα να χαϊδεύω, απαλά την αρχή, τον πούτσο του και μετά άρχισα να του τον παίζω ρυθμικά. Ήταν τόσο σκληρός, έτοιμος για να διεισδύσει μέσα μου και να με κάνει να νιώσω την ηδονή μου να φτάνει στο κατακόρυφο για μια φορά ακόμη.
Συνέχιζα να παίζω τον πούτσο του ρυθμικά μέχρι που μου είπε να σταματήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά, μου άνοιξε τα πόδια και έβαλε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του.
Η γλώσσα του άρχισε να χαϊδεύει απαλά τα μουνόχειλά μου. Άνοιξε σιγά-σιγά τα μουνόχειλά μου και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω στην κλειτορίδα μου.
Τώρα η γλώσσα του έπαιζε ρυθμικά την κλειτορίδα μου. Τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν. Τώρα έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου ενώ πίεζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
Κραυγές ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου και τα χέρια μου κρατούσαν σφιχτά το σεντόνι.
Εκείνος συνέχιζε να χώνει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε και ταυτόχρονα έπαιζε την κλειτορίδα μου με τα δάχτυλά του.
Του ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα.
Εκείνος ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε να ανέβω πάνω του.
Ανέβηκα πάνω του και άρχισα σιγά-σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω στα βυζιά μου και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου καθώς εγώ είχα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του.
Τα βογκητά και των δυο μας ήταν πολύ δυνατά. Έβαλε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά πάνω στον πούτσο του.
Τα υγρά μου έτρεχαν καθώς ο πούτσος του ξέσκιζε το μουνί μου με δύναμη.
Του ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλα τα πόδια μου πάνω στους ώμους του. Κάρφωσε τον πούτσο του με βία μέσα στο μουνί μου και με έκανε να ουρλιάξω. Ένιωθα ότι με ξέσκιζε κυριολεκτικά.
Σε αυτή τη στάση, ο πούτσος του έφτανε πολύ βαθιά μέσα μου, ένιωθα ότι το μουνί μου θα σκιζόταν στα δύο.
Είχα δακρύσει από τον πόνο άλλα δεν ήθελα να σταματήσει αυτό το άγριο γαμήσι που μου έκανε. Τον ήθελα βίαιο, να με πονάει, να με ξεσκίζει με όλη του τη δύναμη, να με κάνει να νιώθω σαν μια φτηνή ξεφτιλισμένη τσούλα που αξίζει μόνο για ένα άγριο πήδημα
Με ξέσκιζε με όλη του τη δύναμη και μου έλεγε: «Σου σκίζω το μουνάκι σου καύλα μου! Σε γαμάω καριόλα! Σε ξεσκίζω τσουλάκι!»
Εγώ παραληρούσα από ηδονή και έλεγα: «Σκίσε με!!! Σκίσε σε καυλιάρη μου! Γάμησέ με σαν τσούλα!!!»
Συνέχισε να καρφώνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου με την ίδια ένταση. Είχα φτάσει πλέον στο χείλος του οργασμού. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Την ώρα που ο οργασμός με κυρίευε, φώναζα: «Αχ! Ναι!!! Ναι!!! Σκίσε με!!! Μη σταματάς!!! Τελειώνω!!! Μη σταματάς να με γαμάς!!! Ναι!!! Έτσι!!! Ναι, ναι, ναι!!!
Μόλις ηρέμησα από το παραλήρημα του οργασμού, με έβαλε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με έπιασε από τα μαλλιά και κάρφωσε τον πούτσο του δυνατά μέσα στο μουνί μου.
Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα μουνόχειλά μου καθώς ο πούτσος του έσκιζε με μανία το μουνί μου. Εγώ έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ ο πούτσος του συνέχιζε να σκίζει ανελέητα το μουνί μου.
Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, με έπιασε από τα βυζιά, άρχισε να βογκάει δυνατά και να μου λέει: «Τελειώνω καύλα μου! Σε χύνω καριόλα μου! Σε χύνω!!!»
Τραβήχτηκε από μέσα μου και έριξε όλο το καυτό του σπέρμα πάνω στο κορμί μου.

Το ξυπνητήρι χτύπησε... Ήμουν στο κρεβάτι μου, στο δωμάτιο μου, στο σπίτι μου. Τελικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν απλά ένα όνειρο. Και θα παραμείνει όνειρο. για λίγο ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")