Πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Άμαθος και πρωτάρης αλλά γεμάτος καύλες ο φίλος μας, αποφάσισε να την πέσει σε μια γειτονοπούλα και ή πρώτη του εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη μέχρι σήμερα.

Η ιστορία:

Η πρώτη σεξουαλική σχέση μου

Μέχρι την τρίτη Γυμνασίου δεν είχα καμία σεξουαλική εμπειρία με θηλυκό. Είχα στήσεις αλλά ούτε μαλακία δεν τραβούσα. Μέχρι που μια μέρα ένας συμμαθητής μου στην κοντινή πόλη που ήτανε το Γυμνάσιο με πήρε σπίτι του. Ήταν κοντά στη σχολή και είδαμε μαζί μια τσόντα από την συλλογή βίντεο του μεγάλου αδελφού του.

Κοίταζα τις φάσεις με γουρλωμένα μάτια ενώ ένα αρσενικό έκανε έρωτα σ’ ένα θηλυκό. Άρχισαν με φιλιά, χάδια, γλειψίματα και κατέληξαν σε καυτά γαμήσια σε διάφορες στάσεις. Έπαθα αμόκ από την ώρα που είδα την τσόντα. Στο μυαλό μου έρχονταν συνεχώς οι φάσεις που παρακολούθησα εκείνη την ημέρα και οι καύλες που είχα δεν περιγράφονται. Ήθελα να κάνω έρωτα με θηλυκό και χωρίς χρονοτριβή άρχισα να φέρνω στη σκέψη μου όλα τα θηλυκά που κάποια από αυτές θα ήτανε πρόθυμη να κάνει έρωτα μαζί μου.

Σκέφτηκα ότι η πιο κοντινή γειτονοπούλα, μας και ένα μήνα μικρότερη μου, η Τασία ήτανε για μένα η καλύτερη επιλογή. Οι γονείς της πήγαιναν στην εργασία τους από τις 06:30 και επέστρεφαν σπίτι τους κατά τις 18:00. Η Τασία, που δεν πήγε Γυμνάσιο, έμενε στο σπίτι και έκανε όλες τις δουλειές. Ήταν αρκετά όμορφη, κοντά στο 1.55, με σέξι κορμάκι, ιδανική για σεξ όπως την ποθούσα.

Κλείσανε τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές και μερικές μέρες αργότερα, ημέρα Τετάρτη κατά τις 10:00, όταν τέλειωσα όλες της δουλειές που είχα στη φάρμα, στην άκρη του χωριού όπου βρίσκετε και το πατρικό μου, την είδα να κάθεται έξω στη βεράντα του σπιτιού της καμιά εκατοστή μέτρα μακριά, στο διπλανό κτήμα. Παίρνοντας θάρρος ξεκίνησα και πήγα στο σπίτι της. Με κοίταζε όταν πλησίασα.

-    «Γεια σου Τασία!» της είπα.

-    «Γεια σου Νίκο» απάντησε χαμογελαστή.

Χωρίς να πω τίποτα άλλο την πήρα από τα χέρα και την τράβηξα πάνω όρθια παίρνοντας την αγκαλιά. Αμέσως, χωρίς να πω τίποτα, την φίλησα στα χείλη. Μ’ ένα στεναγμό αυθόρμητα τύλιξε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου. Τα κορμιά μας ήταν κολλητά και αμέσως η πούτσα μου έγινε σίδερο στην καύλα ενώ χούφτωσα το κωλαράκι της τραβώντας την πιο κοντά μου.

-    «Μ’ αρέσεις πολύ!» βόγκηξα όταν τα χείλη μας χώρισαν.

-    «Κι εσύ μ’ αρέσεις!» βόγκηξε ξαναμμένη.

Χωρίς λόγια την τράβηξα μέσα στο σπίτι κλείνοντας την πόρτα και πήγαμε στο δωμάτιο της. Δεν έφερε καμιά απολύτως αντίσταση όταν την έγδυσα, αντιθέτως με βοηθούσε να την γδύσω. Φιλιά και χάδια έδινα στο κορμάκι της ενώ την έγδυνα. Έμεινα μερικές στιγμές κοιτάζοντας το ποθητό καυλιάρικο κορμάκι της πριν γδυθώ βιαστικά. Κοίταζε με ορθάνοιχτα μάτια και στέναξε έντονα όταν η όλο καύλα πούτσα μου τινάχτηκε πάνω στητή. Πρέπει να είχε κάνει ντουζάκι νωρίτερα γιατί όταν άρχισα να φιλάω και να θηλάζω αδέξια, σαν πρωτάρης που ήμουν, τα βυζάκια της μύριζε σαπούνι.

Προχώρησα πιο κάτω στην κοιλιά της, στις γάμπες της, φιλώντας τες ενώ αυτή στέναζε. Μετά άνοιξα τα πόδια της κοιτάζοντας το καλυμμένο με τρίχες μουνάκι της. Θυμήθηκα τα γλειψίματα που είχα δει στην τσόντα και έπεσα σαν πεινασμένος λύκος στο μουναράκι της γλείφοντας το.

-    «Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Αααααααααααχχχχχχχχχχ! Νίκο, τι μου κάνεις!» στέναξε έντονα ανασηκώνοντας το κεφάλι της κοιτάζοντας ενώ τα χέρια της άρπαξαν το κεφάλι μου.

-    «Γλείφω το μουνάκι σου καύλα μου. Σ’ αρέσει;» ρώτησα με βραχνή φωνή χωρίς να σταματήσω να της το γλείφω.

Σε ελάχιστο χρόνο τα βογκητά της έγιναν πιο έντονα και τα πόδια της πίεζαν το κεφάλι μου.

-    «Νίκοοοοοοοοοοοοοοο! Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ… δεν αντέχω άλλο…» φώναξε όταν ένιωσα το κορμί της να συσπάται και να τσιτώνεται.

Είχε φτάσει σε οργασμό αλλά εγώ τότε σαν πρωταράκι δεν το είχα καταλάβει.

-    «Τασία, σου άρεσε γλύκα μου;» ρώτησα γλιστρώντας απάνω της φιλώντας την στα χείλη.

«Ναι, ναι, ναι!» βόγκηξε κοιτάζοντας με στα μάτια καυλιάρικα.

Η πούτσα μου νόμιζα ότι θα εκραγεί στην καύλα. Έτσι, την έσπρωξα στο υγρό μουνάκι της και την έτριψα πάνω - κάτω μερικές φορές πριν την σπρώξω μέσα στο μουναράκι της.

-    «Ααααουχχχχχχχχχχχχχ… Πονάωωωωωωωωωωω!!!» ξεφώνισε όταν η σιδερένια πούτσα μου μπήκε βαθιά στο μουναράκι της.

Πω πω πω καύλααααααααααααααααα! Στενό σαν γάντι, καυτό και υγρό. Σαν μανιακός άρχισα να τρομπάρω την πούτσα μου στο καυλιάρικο μουναράκι της. Ο πόνος είχε χαθεί από το πρόσωπο της και είχε αρχίσει να στενάζει έντονα ενώ την γαμούσα με μανία.

-    «Σ’ αρέσει; Σ’ αρέσει καύλα μου;» ρώτησα κοιτάζοντας την στα μάτια.

-    «Ναι, ναι, ναι!» βόγκηξε.

Ήξερα ότι η πρώτη μου φορά δεν θα έπαιρνε πάνω από μερικά λεπτά αλλά αυτά ήταν αρκετά για να νιώσει και η Τασία δεύτερο οργασμό. Ω ναι! Τα κατάφερα και έφτασε μαζί μου. Μαζί χύσαμε και ήταν σαν να περνούσα τις πύλες του παραδείσου νιώθοντας για πρώτη φορά τις πιο έντονες ηδονές φτάνοντας μαζί με την Τασία στην κορύφωση του σεξουαλικού οργασμού μας.

-    «Τασίααααααααα!!! Αααααααααχχχχχ!!!» ξεφώνισα πιέζοντας σπασμωδικά την πούτσα μου που τίναζε καυτά χύσια στο απίστευτα καυλιάρικο σαν ηφαίστειο μουνάκι της.

Είχα γείρει το κορμί μου στο δικό της και με είχε αγκαλιάσει σφιχτά στο δικό της μέχρι που πέρασε ο οργασμός μας και μείναμε ακίνητοι για λίγο πριν χωρίσουμε.

-    «Σου άρεσε πολύ;» ρώτησα κοιτάζοντας την στα μάτια.

-    «Ω ναι!» στέναξε χαμογελώντας.

Σηκωθήκαμε από το στρώμα της, ξεπλυθήκαμε και πριν χωρίσουμε, είχαμε κανονίσει να βρεθούμε σπίτι μου αργότερα εκείνη την μέρα. Χαμογελούσα ολόκληρος φεύγοντας από το σπίτι της. Τώρα θα είσαστε με την απορία, αν την άφησα έγκυο μια και για αρκετές μέρες την έπαιρνα χωρίς καμιά προφύλαξη. Όχι δεν έμεινε έγκυος γιατί χρόνια μετά όταν παντρεύτηκε φάνηκε ότι ήταν στείρα και υιοθέτησε παιδάκι με τον άντρα της.

Φυσικά κι εγώ έμαθα να παίρνω προφυλάξεις για να μην αφήσω καμιά κοπέλα που είχα σχέσεις αργότερα έγκυο. Μπορεί μερικές να τις έχω ξεχάσει αλλά την Τασία, που ήταν η πρώτη μου, ποτέ δεν την ξέχασα και μερικές φορές όταν τυχαίνει να μιλήσουμε μοναχοί για λίγο και εκείνη ομολογεί ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει πόσο θερμή, παθιασμένη και ηδονική ήταν η σχέση μας.

(Copyright protected OW ref: 41671)