Η γυναίκα μου πρώτη φορά με άγνωστο

Δημιουργήθηκε : 31-03-2012
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει μια επιθυμία: να βάλει έναν ακόμη άντρα ανάμεσα τους. Το συζητάει με την γυναίκα του και εφόσον εκείνη δείχνει να συμφωνεί, βάζει πολύ γρήγορα σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Η ιστορία:

Πριν έξι χρόνια άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να δω την γυναίκα μου να γαμιέται με άλλον άντρα. Είμαστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και ήθελα κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική μας ζωή. Δειλά - δειλά όταν κάναμε σεξ άρχισα να της λέω την φαντασίωση μου και είδα θετική αντίδραση. Η Kate είναι 1.65 με πολύ ωραίο πρόσωπο, φοβερό κώλο και έχει μεγάλο στήθος αν και λίγο πεσμένο.

Τελικά μετά από αρκετή συζήτηση την έπεισα να βγούμε με κάποιον τύπο που γνώρισα στο site. Κανονίσαμε να πάμε σε ένα μπαράκι για ποτό. Φτάσαμε πρώτοι και μετά από δέκα λεπτά μπήκε μέσα ένα παιδί περίπου στα 35, ψηλός, με ωραίο σώμα, πυκνά μαλλιά και όταν είδα να παίρνει τηλέφωνο κατάλαβα ότι είναι αυτός, αφού ταυτόχρονα χτύπησε το κινητό μου.

Ο Γιώργος πλησίασε και μετά τις συστάσεις αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Η Kate φορούσε ένα κοντό φόρεμα με γόβες και ήταν πολύ σέξι. Γενικά μέχρι τότε ήταν συντηρητική και πολύ δύσκολα ανοιγόταν σε αγνώστους. Παρατήρησα όμως ότι μαζί του ήταν πολύ άνετη και διαχυτική, κάτι που μου άρεσε αφού φαινόταν ότι τον γούσταρε. Το ίδιο κι αυτός. Τον έβλεπα να κοιτάζει τα μπούτια της και τις βυζάρες της και άρχισα να πιστεύω ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Γιώργος μας είπε ότι είχε αρκετές εμπειρίες με ζευγάρια και άρχισε να μου λέει ότι είμαι τυχερός για την γυναίκα που έχω. Όπως ήμασταν όρθιοι με τα ποτά, είδα το χέρι του να χαϊδεύει τα πόδια της την ώρα που της μιλούσε, οπότε τους είπα ότι πάω τουαλέτα και γυρίζω. Όταν γύρισα τους βρήκα να φιλιούνται στο στόμα και τον Γιώργο να της έχει πιάσει την κωλάρα. Δεν μου έδωσαν καμία σημασία και συνέχισαν να κάνουν αυτό που ήθελαν. Τελικά ο Γιώργος πρότεινε να συνεχίσουμε το ποτό μας σπίτι του και η Kate απάντησε πολύ πρόθυμα ναι.

Πήγαμε σπίτι του στον Πειραιά και καθίσαμε στον καναπέ εμείς κι αυτός σε μια πολυθρόνα απέναντι. Η Kate ήταν σε πολύ εύθυμη κατάσταση λόγω των ποτών, αφού δεν το αντέχει ιδιαίτερα. Μετά από λίγο αυτός σηκώθηκε για να πάει να φέρει κάτι από την κουζίνα κι εγώ άρχισα να την φιλάω αφού είχα καυλώσει ήδη πολύ. Δεν κατάλαβα πότε επέστρεψε αλλά τον είδα να γονατίζει, να της ανοίγει τα πόδια και να αρχίζει να της γλείφει τα μπούτια μέχρι που έφτασε στο ξυρισμένο μουνάκι της και άρχισε να το γλείφει με μανία αφού είχε κάνει στην άκρη με τα δόντια του το στρινγκ.

Την γύρισε μπρούμυτα στον καναπέ και άρχισε να την γλείφει παντού και στο μουνί και στον κώλο και της έχωνε δάχτυλο και στις δυο τρύπες. Η Kate είχε καυλώσει απίστευτα και άρχισε να μου κάνει τσιμπούκι. Αυτός όμως την έβαλε στο πάτωμα γονατιστή και αφού πέταξε έξω τον πούτσο του, της τον έδωσε στο στόμα και άρχισε να του τον γλείφει με φοβερό τρόπο. Δεν την είχα δει έτσι τόσα χρόνια γάμου αλλά από ότι φάνηκε και στην συνέχεια ήταν πολύ κρυφή πουτάνα. Αυτός είχε καυλώσει απίστευτα και της έλεγε διάφορα.

Στη συνέχεια την πήρε και την πήγε στην κρεβατοκάμαρα και αφού την έβαλε ανάσκελα, την τον έχωσε στη μουνάρα χωρίς προφυλακτικό αν κι αυτή του ζήτησε να βάλει αλλά χωρίς να φέρει αντίσταση από την καύλα που είχε. Την γαμούσε απίστευτα και η Kate ούρλιαζε και έχυνε συνέχεια. Είχα καυλώσει απίστευτα βλέποντας την γυναίκα μου να γαμιέται όπως δεν είχε γαμηθεί ποτέ μαζί μου και να μην ασχολείται καθόλου μ’ εμένα που βρισκόμουν στο ίδιο δωμάτιο.

Στη συνέχεια την έστησε στα τέσσερα και αφού της έγλειψε την κωλοτρυπίδα, της τον έχωσε στον κώλο, κάτι που μαζί μου σε τόσα χρόνια γάμου με είχε αφήσει να το κάνω ελάχιστες φορές. Σε αυτόν όμως φώναζε να την γαμάει δυνατά και του ζητούσε να της χύσει την κωλάρα. κάτι που έγινε λίγο αργότερα.

Όταν γυρίσαμε σπίτι κάναμε το καλύτερο σεξ που είχαμε κάνει μέχρι εκείνη την ημέρα και ήταν φοβερή η αίσθηση να την γαμάω από τον κώλο και να αισθάνομαι τα χύσια που είχαν μείνει από τον Γιώργο.

Όπως καταλαβαίνετε από τότε κάναμε αρκετές γνωριμίες που αν βρω χρόνο θα σας αναφέρω τις καλύτερες σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 66478)